Pro Evolution Soccer 6 [WE10]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám a játékkal!
Leszedtem a RELOADED verziót, feltelepítettem és crack-eltem!
Rákattintok az indító ikonra, tölt egy kicsit és semmi sem történik!
Mit csináljak?
Valaki segítsen nekem!!!
<#help>#help>
Kék autó, arany felni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
csak nekem a hang akadozik meg a játék néha llassított felvételbe megy át
mit lehet tenni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Segítsen már valaki!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A kapus kirohanását nem lehet vhogy kikapcsolni vagy valami trükköt?
Elõre is köszi
Ha valaki megteszi ezt a szivességet...akkor
Browse- az ablak tetején és meg kell adni a helyes utat (az audio ig kell eljutni)
File->Commentary->Hungary vagy english - a lényeg az hogy beolvassa e a program... és ha igen akkor megjelenik egy lista és a tetején nézzétek meg h ki lehet e exportálni az egyi fájlt(zöld nyíl+hangszóró)
Isten most nem ér rá,segíthetek?
Az miért van, hogy ha egy adott játék részen belül beállítom a felállást stb.-t és a játék elõtt pedig az adott menü pontban nem azok az emberek vannak akiket beállítottam és nem olyan felállásban vannak:-(!!!
nem nagyon van idõm utánaolvasni, de demo kiadását nem tervezi a Konami? Mit tudtok róla? Vagy csak én nem találom?
Köszi
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ma jutottam fel ml-ben az 1.osztba:D realla(nagycsapat) top playeren...hát nem volt könnyü menet
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero