403
  • Csabesz6
    meg annak a kis keretnek ami a játékosok neve körü van
  • Csabesz6
    az az eredményjelzönek ami van meccs alatt, annak a szine
  • tobias88
    Amúgy mik azok a csíkozások, amiket lehet választani meccs elött?? Van vagy 15 fajta és a Pes shopban is megvehetőek! egy vékony csík, aminek van 2 színű része, és van spanyol-angol-stb...
  • SötétBarom
    Ez is egy vélemény.
  • tobias88
    Az 5ben fújt a bíró, ha löktek itt nem!
    A gép itt jóval könnyebben beér!
    3.: grafika maradt a fos szinten.
    FIFA az meg LOL
  • VodevilX
    nemtudja valaki hogy megtalálható-e neten vhol a Pro Evolution Soccer 6 - The Expert Guide bescannelve?
  • Darkon
    Igen az 5ben a gep a kisszabalytalansagaival nagyon toredezette tette a meccseket neha de most itt meg atestek a lo masik oldalara es atjarohaz lett az egesz simman egy max ketto testcsellel a kozeppalyatol vegiglehet cipelni a labdat a 11es vonalig(4es fokozaton teszteltem mert a pes5ben az volt a legrealisabb). Tul gyors lett szerintem ha mar jobb csapattal vagy pl Barca Messi mint egy gyorsitott felvetel ezt nagyon elk.. szerintem. Jo a gyorsszabadrugas mozgas kicsit javult, kapusrol kipattano(bar neha chaliechaplinesre sikeredik egyegy mozdulatsor). Replay-t se csinaltak meg rendesen(ugye ha goal kick van mar nem lehet visszajatszani de MIERT??!!). Lesnel nekem jobban tetszett az 5ben hogy kicsit lelassitott aztan visszagyorsitotta a felvetet eletszerubb volt kommentarok semmit sem valltoztak(at is raktam egybol spanyolra) mara ennyi
  • zsotesz
    Hát a bíró az nekem sem tetszik, szerintem az apróbb szabájtalanságokat néha elnézi. Persze lehet, hogy én érzem rosszul, de az 5-ben többet fújt, persze ott meg néha fölöslegesen.
  • Shongi
    Gondolom azért, hogy legalább így virtuálisan legyen egy kis sikerélményük, ha már igaziból semmit nem érnek.
  • SötétBarom
    Semennyire sem. A felsoroltak közül mind igaz az 5re, de erre nem..
  • horpeti
    Nem.
  • Drizzthsz
    Na bakker. A magyar válogatott játékosai is ezzel melegítenek. :DDD

"„A kedvenc játékom a PlayStationön a Pro Evolution Soccer legújabb verziója – meséli Kanta József. – Ez természetesen egy focis program, és nálunk az MTK-nál nagyon népszerű. Hogy én lennék a legjobb? Hát, nem vagyok ügyetlen, de azért Czvitkovics Peti, Németh Krisztián, Hrepka Ádám is nagyon jó, hogy Balogh Bélust ne is említsem.”"

nemzetisport.hu
  • tobias88
    Ezt a játékot szerintetek nem kurták el??
    pl:
    1.:grafika nálam csúnyább mint az 5ben
    2.:a gép nevetséges, hogy gyorsabb mint te, tud passzolni és mindig oda pattan a labda
    3.:a bró sz@rt se fúj le, azt nagyon elcseszték
  • Gabe18
    Nem.
  • gabi89
    Csak eredetivel tudod online nyomni
    Tényleg amúgy hamachi-val lehet??
  • Gabe18
    Hát a játékot meg kell venni,akkor lehet neten játszani.Másképp nem...
  • csincse
    hello lehet a neten játszani??? és ha igen akkor hol kell letölteni a progit?? vagy a játéknál kell vmit csinálni??
  • horpeti
    konami soccer topicban sokan vannak, akik onlineolnak, köztük én is. Ismerkedj meg velük!
  • Balázs 17
    köszönöm szépen
    és utána vmi oldal, ahol esetleg magyarokkal is lehet játszani?
  • zoral1000
    elöször is bemész a regisztrációs oldalra amit az autorun-nál találsz user registration címszó alatt.ott belélpsz,new user,aztán megadod a kiskönyv hátúján lévő reg. kódot (ezzel tetted föl a játékot is),aztán megadsz egy tetszőleges kódót amit csak te ismersz (2x) és kész.pes6 indítása,network
    és it kéri a tetszőleges kódodat és enyi.
  • Balázs 17
    hello
    vki leírná részletesen, hogy ez az olnile folog hogy müxik?
    miket kell csinálnom, hogy regeljek...stb
  • lgjc
    de csak azért veszi "mégsemnek" mert az az ablak aktív, ilyenkor rákattintassz a másikra és akkor beveszi a space-t
  • horpeti
    gyorsan nyomd a spacet amikor rákattintasz egérrel az R2 beállításra, ezt többször megismételve.
    Mivel a SPACEt mégsemnek veszi, ezért "nem veszi be"..

de gyorsan többször végrehajtva 1* csak beveszi.
  • gobbi
    Hello!
    A "Konami..." topicon kívül itt is megkérdezem a biztonság kedvééert:
    Hogyan kell a space billentyűt beállítani a settings-ben pl az R2 gombra?
    Az enter és space billentyűket nem engedi beállítani nekem.

Köszönöm a válaszokat!
  • zolee90
    aha ott. jah értem. kár :(
    írtam prvit!
  • Gabe18
    Ez on-line van?
    Mert ott kissé xar a statisztika.Néha egy-egy meccset 0-0-ás döntetlennek ir,eredménytől függetlenül.
  • zolee90
    Az miért van, hogy online eddig 4 meccsből 4-et nyertem és a statisztikámban 3/1/0 van, meg 4-es gólátlagom van, statisztikában 3, 0,25-ös kapott gól átlag, statisztikában 0,5
  • wrx
    Köszönöm a megoldást!!!
  • jbal
    KONAMI topik #29036
  • patrik023
    hol lehet cracCet keresni-találni.HA VALAKI TUDJA AKKOR IRJA LE MERT MÁR IDEGESÍT HOGY NEM TALÁLOM A CRACCAK.JÓ.ELŐRE IS KÖSSZ
  • Sanci21
    HY all!
    Lenne egy problémám a játékkal!
    Leszedtem a RELOADED verziót, feltelepítettem és crack-eltem!
    Rákattintok az indító ikonra, tölt egy kicsit és semmi sem történik!
    Mit csináljak?
    Valaki segítsen nekem!!!
  • jbal
  • wrx
    Hogy a fenébe lehet átállítani a billentyűzetet, ha azt akarom, hogy a lövés D legyen, a lapos passz S, az ívelt passz A, a sprint W?
  • báttyó02
  • lybrahu
  • jbal
    de megjeleníti na de elküldöm gyorsan ne Gabinak kelljen kínlódnia
  • C Ronaldo07
    ha ez ronaldo-ról van akkor kössz de nem jeleníti meg nekem de ha ráérsz plz küld el e-mailbe ide:[email protected]
  • C Ronaldo07
    ha ez ronaldo-ról van akkor kössz de nem jeleníti meg nekem de ha ráérsz plz küld el e-mailbe ide:[email protected]
  • Gabe18

• C Ronaldo07
    hy tud nekem vki kirakni 1képet a pes-ből c.ronaldo-ról?