403
-
#283 meg annak a kis keretnek ami a játékosok neve körü van -
#282 az az eredményjelzönek ami van meccs alatt, annak a szine -
#281 Amúgy mik azok a csíkozások, amiket lehet választani meccs elött?? Van vagy 15 fajta és a Pes shopban is megvehetőek! egy vékony csík, aminek van 2 színű része, és van spanyol-angol-stb... -
#280 Ez is egy vélemény. -
#279 Az 5ben fújt a bíró, ha löktek itt nem!
A gép itt jóval könnyebben beér!
3.: grafika maradt a fos szinten.
FIFA az meg LOL -
VodevilX #278 nemtudja valaki hogy megtalálható-e neten vhol a Pro Evolution Soccer 6 - The Expert Guide bescannelve?
-
#277 Igen az 5ben a gep a kisszabalytalansagaival nagyon toredezette tette a meccseket neha de most itt meg atestek a lo masik oldalara es atjarohaz lett az egesz simman egy max ketto testcsellel a kozeppalyatol vegiglehet cipelni a labdat a 11es vonalig(4es fokozaton teszteltem mert a pes5ben az volt a legrealisabb). Tul gyors lett szerintem ha mar jobb csapattal vagy pl Barca Messi mint egy gyorsitott felvetel ezt nagyon elk.. szerintem. Jo a gyorsszabadrugas mozgas kicsit javult, kapusrol kipattano(bar neha chaliechaplinesre sikeredik egyegy mozdulatsor). Replay-t se csinaltak meg rendesen(ugye ha goal kick van mar nem lehet visszajatszani de MIERT??!!). Lesnel nekem jobban tetszett az 5ben hogy kicsit lelassitott aztan visszagyorsitotta a felvetet eletszerubb volt kommentarok semmit sem valltoztak(at is raktam egybol spanyolra) mara ennyi -
zsotesz #276 Hát a bíró az nekem sem tetszik, szerintem az apróbb szabájtalanságokat néha elnézi. Persze lehet, hogy én érzem rosszul, de az 5-ben többet fújt, persze ott meg néha fölöslegesen. -
#275 Gondolom azért, hogy legalább így virtuálisan legyen egy kis sikerélményük, ha már igaziból semmit nem érnek. -
#274 Semennyire sem. A felsoroltak közül mind igaz az 5re, de erre nem.. -
#273 Nem. -
Drizzthsz #272 Na bakker. A magyar válogatott játékosai is ezzel melegítenek. :DDD
"„A kedvenc játékom a PlayStationön a Pro Evolution Soccer legújabb verziója – meséli Kanta József. – Ez természetesen egy focis program, és nálunk az MTK-nál nagyon népszerű. Hogy én lennék a legjobb? Hát, nem vagyok ügyetlen, de azért Czvitkovics Peti, Németh Krisztián, Hrepka Ádám is nagyon jó, hogy Balogh Bélust ne is említsem.”"
nemzetisport.hu -
#271 Ezt a játékot szerintetek nem kurták el??
pl:
1.:grafika nálam csúnyább mint az 5ben
2.:a gép nevetséges, hogy gyorsabb mint te, tud passzolni és mindig oda pattan a labda
3.:a bró sz@rt se fúj le, azt nagyon elcseszték -
Gabe18 #270 Nem. -
#269 Csak eredetivel tudod online nyomni
Tényleg amúgy hamachi-val lehet?? -
Gabe18 #268 Hát a játékot meg kell venni,akkor lehet neten játszani.Másképp nem... -
csincse #267 hello lehet a neten játszani??? és ha igen akkor hol kell letölteni a progit?? vagy a játéknál kell vmit csinálni??
-
#266 konami soccer topicban sokan vannak, akik onlineolnak, köztük én is. Ismerkedj meg velük! -
Balázs 17 #265 köszönöm szépen
és utána vmi oldal, ahol esetleg magyarokkal is lehet játszani?
-
zoral1000 #264 elöször is bemész a regisztrációs oldalra amit az autorun-nál találsz user registration címszó alatt.ott belélpsz,new user,aztán megadod a kiskönyv hátúján lévő reg. kódot (ezzel tetted föl a játékot is),aztán megadsz egy tetszőleges kódót amit csak te ismersz (2x) és kész.pes6 indítása,network
és it kéri a tetszőleges kódodat és enyi. -
Balázs 17 #263 hello
vki leírná részletesen, hogy ez az olnile folog hogy müxik?
miket kell csinálnom, hogy regeljek...stb -
lgjc #262 de csak azért veszi "mégsemnek" mert az az ablak aktív, ilyenkor rákattintassz a másikra és akkor beveszi a space-t -
#261 gyorsan nyomd a spacet amikor rákattintasz egérrel az R2 beállításra, ezt többször megismételve.
Mivel a SPACEt mégsemnek veszi, ezért "nem veszi be"..
de gyorsan többször végrehajtva 1* csak beveszi. -
gobbi #260 Hello!
A "Konami..." topicon kívül itt is megkérdezem a biztonság kedvééert:
Hogyan kell a space billentyűt beállítani a settings-ben pl az R2 gombra?
Az enter és space billentyűket nem engedi beállítani nekem.
Köszönöm a válaszokat! -
#259 aha ott. jah értem. kár :(
írtam prvit! -
Gabe18 #258 Ez on-line van?
Mert ott kissé xar a statisztika.Néha egy-egy meccset 0-0-ás döntetlennek ir,eredménytől függetlenül. -
#257 Az miért van, hogy online eddig 4 meccsből 4-et nyertem és a statisztikámban 3/1/0 van, meg 4-es gólátlagom van, statisztikában 3, 0,25-ös kapott gól átlag, statisztikában 0,5 -
#256 Köszönöm a megoldást!!! -
#255 KONAMI topik #29036 -
patrik023 #254 hol lehet cracCet keresni-találni.HA VALAKI TUDJA AKKOR IRJA LE MERT MÁR IDEGESÍT HOGY NEM TALÁLOM A CRACCAK.JÓ.ELŐRE IS KÖSSZ -
Sanci21 #253 HY all!
Lenne egy problémám a játékkal!
Leszedtem a RELOADED verziót, feltelepítettem és crack-eltem!
Rákattintok az indító ikonra, tölt egy kicsit és semmi sem történik!
Mit csináljak?
Valaki segítsen nekem!!!
-
#252 -
#251 Hogy a fenébe lehet átállítani a billentyűzetet, ha azt akarom, hogy a lövés D legyen, a lapos passz S, az ívelt passz A, a sprint W? -
#250 -
#249 -
#248 de megjeleníti na de elküldöm gyorsan ne Gabinak kelljen kínlódnia -
C Ronaldo07 #247 ha ez ronaldo-ról van akkor kössz de nem jeleníti meg nekem de ha ráérsz plz küld el e-mailbe ide:[email protected] -
C Ronaldo07 #246 ha ez ronaldo-ról van akkor kössz de nem jeleníti meg nekem de ha ráérsz plz küld el e-mailbe ide:[email protected] -
Gabe18 #245
-
C Ronaldo07 #244 hy tud nekem vki kirakni 1képet a pes-ből c.ronaldo-ról?