565
-
#565 hello.
látom már nem tul aktiv a forum. Mind1, azért megkérdezem, hogy van-e mód pc-n gamepaddal játszani? tud valaki erről valamit? -
Ármány #564 Sziasztok.
Elakadtam az egyik résznél... Csapdába estem az ereklye termében. A szobrot letudtam már emelni, de az állványt hiába forgatom, nem nyílik az ajtó. Mit kell csinálni? -
#563 Ezek szerint megis! :) -
kaqkk01 #562 nem tudom képet hogy tegyek fel mert nem sikerül úgy látom
-
kaqkk01 #561 Sziasztok. Nekem egyelőre a játékmenettel nincs bajom, mert nem jutok el addig, hogy nagyon elakadjak. Nálam a karakterek teljesen feketék. A háttérrel, videókkal az elején nincsen semmi gondom, de a figurák mind egyszínű feketék. A legújabb vga driver van fenn, a gépigénynek megfelelek. Volt-e valakinek még ilyen gondja, és hogy oldotta meg? A választ előre is köszi. -
#560 KEress ra ,regebben adtak reszletes leirast,tok jo volt! En abbahagytam kb felenel,kifagyasok miatt! :( -
chaoss20 #559 hali, tudna vki segiteni?:) az legelején akadtam el mikor az ajton dörömbölnek és a másik ajtót kéne vhogy kinyitni a golfütövel de hogyan?:D nem veszi elö sehogyse... -
#558 És hogy működik az 1.1 es patch-el a játék mikor csak orosz 1.1 törés van hozzá? -
#557 A Topkapi palota kincses helységében vagyok, hogy tudok onnan kijutni? -
#556 Letölthető Broken Sword 2.5 Demo
Nagyon profi fan projekt. -
#555 Sikerült megcsinálni. Nem volt szabad elötte beszélni a kecskéhez :D -
#554 Sziasztok! A Broken sword 1-ben megakadtam a kosnál, mert nem tudok elfutni elötte, hiába klikkelek kétszer az ekevasra, csak sétál a hősöm, sehogy nem bírom futásra ösztökélni :(
Nem BS4-téma, de hátha ugyan az a futás, mint az 1-ben.
Köszi. -
#553 Annal a resznel mar reg jartam,aztan elakadtam vhol es mar nem is jatszottam azota vele! -
sid34 #552 hát pedig már nem egyszer megpróbáltam!Ha te forgatod azt az "Y" alakú valamit akkor minden irányba közvetíti a sugarat?Amúgy progra hibára is gondoltam mert volt egy másik hasonló feladvány ahol szintén volt ilyen,de ott meglehetett enélkül csinálni! -
#551 Vmit epdig te szursz el,nekem lazan ment! -
sid34 #550 sziasztok!Egy olyan problémám lenne hogy a romában semlegesíteni kell a bombát,de hogy ezt megtegyem fel kell törnöm a pda-t!Abban van az az "Y" alakú valami amivel a zöld sugarat tudom irányítani!Viszont nekem az csak egy fajta képpen működik és úgy nemtudom beállítani ahogy kellene!találtam itt lejebb egy belinkelt képet ahol 90 fokban tudja irányítani a sugarat nekem viszont csak 45 fokban!Van valakinek ötlete , hogy hogyan lehetne ezt megoldani?Vagy esetleg egy mentése ezután és eltudná küldeni!Előre is köszi! -
#549 A palotában meg hackeltem a PDA-t,de semmit nem tudok csinálni. Mi van ilyenkor??? -
#548 Végigjátszás -
#547 Sziasztok!!!Én is bogaras vagyok,mi a tököt kell még tenni???? -
Csavez #546 Hi!
Valaki tudja,milyen értéket kell átállítani hogy rendben legyen a hang? -
#545 minden lehetséges témáról beszélgettem vele és mégsem rakja a bogarat az órára :( -
marcio mela #544 A szökőkútnál mit kel csinálni,hogy Anna végre segítse?Megnéztem a szökőkutat,megpróbáltam eltolni.Ha próbálok beszélni vele akkor a srác nem mond neki olyat,hogy segítse,de ha egyedül próbálja eltolni akkor azt mondja kell egy pár segtő kéz. -
marcio mela #543 Igen!Már van nyíl a sarokban.A szörnyre nem kattintottam aki a városban van. -
Vlala #542 Nincs egy visszakanyarodó nyilacska a sarokban? -
marcio mela #541 A húsüzemben megszereztem a régi iratot.Annával nézegethetem de nem tudom letenni.Már mindenre rákattintottam.Mit kell csinálni,hogy letehessem? -
#540 Beszélgettem is a hülyével akkor, csak nem eleget ezek szerint..
na ha hazamegyek kipróbálom.
-
#539 Imadom a bunko szoveget,legszivesebben a bogarakat felnyomtam volna a seggen!! :)) -
#538 Beszélgess még a bunkó hoteltulajjal... -
#537 Sziasztok. Elakadtam a bogár+óra kombinációnál :) Sehogysem akarja rátenni a bogarat az órára :( megoldás? -
#536 Ez engem is bosszantott.Elmentem oda ahol vannak azok a kábelek, és visszamentem a csajhoz, utánna már tartotta... -
krisztajo #535 Raktár, áramkapcsoló!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mielőtt még azt mondanátok, csak kérd meg, azon már túl vagyok! Oda megyünk mind a ketten, meg kérem, hogy tartsa, amit meg is tesz, aztán szépen el is engedi a kapcsoló meg annak rendje és módja szerint visszaugrik! Aztán megkérdezi: „Most ez miért nem sikerül nekem?” Ez után már semmit sem lehet csinálni (csak ugyanezt hajtogatja) !!! -
baxxterboy #534 vki segítsen pílz... -
baxxterboy #533 Elakadtam! Az elején az Irodaházban amikor megkéne kérjem a csajt, hogy tartsa a kapcsolót tartja aztán elengedi, és megkérdezi, hogy miért nem sikerült ez neki? Nemvágom... -
#532 Kösz a gyors választ, sajnos dühömben időközben uninstall-al zárult a történet...:(
A Forceware beállításait viszont megnézem majd, mivel gondom van az utóbbi időben a Gamestar DVD-jén lévő játékvideók fényerejével is..., fogalmam sincs miért olyan sötétek?
Ezekre a beállításokra hogyan lehet rákeresni? -
#531 Hmmm, tényleg nincs a játékon beállításain belül ilyen...
Akkor marad a forceware driver beállításaiban, ha jól emlékszem olyan néven fut, hogy "megjelenítő tulajdonságok" vagy "színséma" vagy valami ilyesmi...
Sajnos már nem emlékszem pontosan, mert év eleje óta ATI videókártyám van. -
#530 Kösz a segítséget, de van néhány gond a tippjeiddel:
- A Broken Sword 4-ben nem lehet a játékon belül a gammát állítani.
- Fogalmam sincs, hogyan lehet a GeForce 7600 GS fényerejét(?) állítani...Tudtommal csak a monitor Brightness és Contrast értékeit lehet profilokként elmenteni, nem pedig a videókártyáét, de ha rosszul tudom, akkor bocs!Egyébként mindkettő 100 %-ra volt állítva, és még így sem láttam semmit.Jelenleg 75 - 95 értékeken fut minden egyéb programmal, gond nélkül. -
#529 Két lehetőséged van:
- a játék beállításaiban a gamma értéket feljebb veszed vagy
- a videókártya beállításaiban beállítod a neked tetsző fényerőt. Pl. csinálhatsz a játéknak egy külön profilt és akkor ez a beállítás csak akkor lesz érvényben, amikor az adott játékkal játszol.
Természetesen egy videókártya beállítási profil nem csak erre jó... -
#528 Ezer bocs, ha kérdezték már,(bár most kerestem rá a topicban a "sötét" szóra és csak egyetlen hozzászólást találtam...):
Mindössze azt szeretném tudni, másoknál is olyan sötét volt-e a játék, mint nálam?!Egyes pályákon fullra kellett húznom a monitor fényerejét és kontrasztját, hogy lássak valamit.Végül, mikor egy éjjeliőrt kellett volna kikerülnöm az egyik Isztambuli pályán, feladtam!Nemhogy az éjjeliőrt, de egyáltalán semmit sem láttam.Más játéknál ilyennel még nem találkoztam, a kártyám egyébként GF 7600 GS(Winfast Leadtek), a driver 93.71. -
#527 Emberek!
Elakadtam. Vmi barlangban vok, le sikerült szednem azt az arany izét az álványól, de nem tom mit csináljak azzal a forgatható oszloppal... :S
please vki segítsen!! vagy ien végigjáccást, vagy nemtom!
-köhi- -
Csoder #526 Ahh, thx, akkor törlök még valamit. :)