Broken Sword 4

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marvi
hello.
látom már nem tul aktiv a forum. Mind1, azért megkérdezem, hogy van-e mód pc-n gamepaddal játszani? tud valaki errõl valamit?

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Sziasztok.
Elakadtam az egyik résznél... Csapdába estem az ereklye termében. A szobrot letudtam már emelni, de az állványt hiába forgatom, nem nyílik az ajtó. Mit kell csinálni?<#wave>

Ombika
Ezek szerint megis! :)

nem tudom képet hogy tegyek fel mert nem sikerül úgy látom
Sziasztok. Nekem egyelõre a játékmenettel nincs bajom, mert nem jutok el addig, hogy nagyon elakadjak. Nálam a karakterek teljesen feketék. A háttérrel, videókkal az elején nincsen semmi gondom, de a figurák mind egyszínû feketék. A legújabb vga driver van fenn, a gépigénynek megfelelek. Volt-e valakinek még ilyen gondja, és hogy oldotta meg? A választ elõre is köszi.
Ombika
KEress ra ,regebben adtak reszletes leirast,tok jo volt! En abbahagytam kb felenel,kifagyasok miatt! :(

hali, tudna vki segiteni?:) az legelején akadtam el mikor az ajton dörömbölnek és a másik ajtót kéne vhogy kinyitni a golfütövel de hogyan?:D nem veszi elö sehogyse...
blackcalibra
És hogy mûködik az 1.1 es patch-el a játék mikor csak orosz 1.1 törés van hozzá?
littleNorbi
A Topkapi palota kincses helységében vagyok, hogy tudok onnan kijutni?

MerlinW
Letölthetõ Broken Sword 2.5 Demo

Nagyon profi fan projekt.

[merlinw.org]

melorin
Sikerült megcsinálni. Nem volt szabad elötte beszélni a kecskéhez :D

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

melorin
Sziasztok! A Broken sword 1-ben megakadtam a kosnál, mert nem tudok elfutni elötte, hiába klikkelek kétszer az ekevasra, csak sétál a hõsöm, sehogy nem bírom futásra ösztökélni :(
Nem BS4-téma, de hátha ugyan az a futás, mint az 1-ben.
Köszi.

[HFRT]Fecni MOMO Man RBR Fan

Ombika
Annal a resznel mar reg jartam,aztan elakadtam vhol es mar nem is jatszottam azota vele!

hát pedig már nem egyszer megpróbáltam!Ha te forgatod azt az "Y" alakú valamit akkor minden irányba közvetíti a sugarat?Amúgy progra hibára is gondoltam mert volt egy másik hasonló feladvány ahol szintén volt ilyen,de ott meglehetett enélkül csinálni!
Ombika
Vmit epdig te szursz el,nekem lazan ment!

sziasztok!Egy olyan problémám lenne hogy a romában semlegesíteni kell a bombát,de hogy ezt megtegyem fel kell törnöm a pda-t!Abban van az az "Y" alakú valami amivel a zöld sugarat tudom irányítani!Viszont nekem az csak egy fajta képpen mûködik és úgy nemtudom beállítani ahogy kellene!találtam itt lejebb egy belinkelt képet ahol 90 fokban tudja irányítani a sugarat nekem viszont csak 45 fokban!Van valakinek ötlete , hogy hogyan lehetne ezt megoldani?Vagy esetleg egy mentése ezután és eltudná küldeni!Elõre is köszi!
lacica
A palotában meg hackeltem a PDA-t,de semmit nem tudok csinálni. Mi van ilyenkor???

littleNorbi
lacica
Sziasztok!!!Én is bogaras vagyok,mi a tököt kell még tenni????

Hi!
Valaki tudja,milyen értéket kell átállítani hogy rendben legyen a hang?
cikasz
minden lehetséges témáról beszélgettem vele és mégsem rakja a bogarat az órára :(

http://www.akciofigura.hu

Igen!Már van nyíl a sarokban.A szörnyre nem kattintottam aki a városban van.

Nincs egy visszakanyarodó nyilacska a sarokban?

A húsüzemben megszereztem a régi iratot.Annával nézegethetem de nem tudom letenni.Már mindenre rákattintottam.Mit kell csinálni,hogy letehessem?

cikasz
Beszélgettem is a hülyével akkor, csak nem eleget ezek szerint..
na ha hazamegyek kipróbálom.

Ombika
Imadom a bunko szoveget,legszivesebben a bogarakat felnyomtam volna a seggen!! :))

ibrik
Beszélgess még a bunkó hoteltulajjal... <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

cikasz
Sziasztok. Elakadtam a bogár+óra kombinációnál :) Sehogysem akarja rátenni a bogarat az órára :( megoldás?

littleNorbi
Ez engem is bosszantott.Elmentem oda ahol vannak azok a kábelek, és visszamentem a csajhoz, utánna már tartotta...

Raktár, áramkapcsoló!!! Csatlakozom az elõttem szólóhoz! Mielõtt még azt mondanátok, csak kérd meg, azon már túl vagyok! Oda megyünk mind a ketten, meg kérem, hogy tartsa, amit meg is tesz, aztán szépen el is engedi a kapcsoló meg annak rendje és módja szerint visszaugrik! Aztán megkérdezi: „Most ez miért nem sikerül nekem?” Ez után már semmit sem lehet csinálni (csak ugyanezt hajtogatja) !!! <#help><#help><#help>
vki segítsen pílz...
Elakadtam! Az elején az Irodaházban amikor megkéne kérjem a csajt, hogy tartsa a kapcsolót tartja aztán elengedi, és megkérdezi, hogy miért nem sikerült ez neki? Nemvágom...
TIBI
Kösz a gyors választ, sajnos dühömben idõközben uninstall-al zárult a történet...:(
A Forceware beállításait viszont megnézem majd, mivel gondom van az utóbbi idõben a Gamestar DVD-jén lévõ játékvideók fényerejével is..., fogalmam sincs miért olyan sötétek?
Ezekre a beállításokra hogyan lehet rákeresni?

^^

ibrik
Hmmm, tényleg nincs a játékon beállításain belül ilyen...

Akkor marad a forceware driver beállításaiban, ha jól emlékszem olyan néven fut, hogy "megjelenítõ tulajdonságok" vagy "színséma" vagy valami ilyesmi...
Sajnos már nem emlékszem pontosan, mert év eleje óta ATI videókártyám van.

TIBI
Kösz a segítséget, de van néhány gond a tippjeiddel:

- A Broken Sword 4-ben nem lehet a játékon belül a gammát állítani.

- Fogalmam sincs, hogyan lehet a GeForce 7600 GS fényerejét(?) állítani...Tudtommal csak a monitor Brightness és Contrast értékeit lehet profilokként elmenteni, nem pedig a videókártyáét, de ha rosszul tudom, akkor bocs!Egyébként mindkettõ 100 %-ra volt állítva, és még így sem láttam semmit.Jelenleg 75 - 95 értékeken fut minden egyéb programmal, gond nélkül.

^^

ibrik
Két lehetõséged van:
- a játék beállításaiban a gamma értéket feljebb veszed vagy
- a videókártya beállításaiban beállítod a neked tetszõ fényerõt. Pl. csinálhatsz a játéknak egy külön profilt és akkor ez a beállítás csak akkor lesz érvényben, amikor az adott játékkal játszol.
Természetesen egy videókártya beállítási profil nem csak erre jó...

TIBI
Ezer bocs, ha kérdezték már,(bár most kerestem rá a topicban a "sötét" szóra és csak egyetlen hozzászólást találtam...):
Mindössze azt szeretném tudni, másoknál is olyan sötét volt-e a játék, mint nálam?!Egyes pályákon fullra kellett húznom a monitor fényerejét és kontrasztját, hogy lássak valamit.Végül, mikor egy éjjeliõrt kellett volna kikerülnöm az egyik Isztambuli pályán, feladtam!Nemhogy az éjjeliõrt, de egyáltalán semmit sem láttam.Más játéknál ilyennel még nem találkoztam, a kártyám egyébként GF 7600 GS(Winfast Leadtek), a driver 93.71.

^^

Bandi Corp
Emberek!
Elakadtam. Vmi barlangban vok, le sikerült szednem azt az arany izét az álványól, de nem tom mit csináljak azzal a forgatható oszloppal... :S
please vki segítsen!! vagy ien végigjáccást, vagy nemtom!
-köhi-

Ahh, thx, akkor törlök még valamit. :)

ibrik
A telepítés elkezdéséhez 2 GB szabad helyre van szükség, mert a módosítandó PAK fájl is 2 GB-os.

Hey,
tapasztalt már valaki olyat, hogy a magyarítás nem települ fel "Nincs elég szabad hely" kifogással? :S
másfél GB nehogy már ne legyen elég.

Mayorpapa
Tévedsz, "képben" vagyok...tudom, miért adták ki más néven az amcsik.
Még ha nem is errõl szólt az eszmecsere, azért csak hozzá lehet szólni hozzászólásod MINDEN részéhez, nem?
Elfogadom, hogy ezzel nem a vallás ellen szóltál, de máskor fogalmazz jobban, kevésbé félreérthetõen, és akkor nem lesz mibe belekötni...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

ibrik
OFF, Spoiler, stb...
Ha "képben" lennél, akkor tudnád, hogy nem a vallás ellen szólt, amit írtam, hanem az Amerikában tapasztalható, a "vallás nevében" elkövetett hülyeségeik=baromságaik miatt.

Úgyhogy be lehet fejezni a lekezelõ "primitív barátom" beszólást. Nem õriztünk együtt libákat...

Különben sem errõl szólt az eszmecsere, hanem a fordítás nehézségérõl az amerikai változat tekintetében.
Szeretem, amikor ismeretlenek olyasmibe kötnek bele, ami közvetlenül nem is a téma...

Mayorpapa
kár ezért a "vallásos barmok" elszólásért... Ezzel most aztán jól megmondtad a magadét, primitiv "barátom"...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

ibrik
Dehogynem...
Bittorrent, DC++,... stb., számtalan lehetõség van, ahol megtalálhatod.

pff. most nézem hogy írtál.. ok. köszi,mind1 :s azt nem tudom beszerezni..
patchelni se engedi, azt írja ki hogy nincs a játék a gépemen, pedig ez a broken sword 4, belenéztem, csak más a neve.Ibrik! Nem lehetne a magyarítást úgy megcsinálni hogy secret of the ark nevû verzióval is jó legyen? :(((
ibrik
Valójában majdnem ugyanarról a játékról van szó. Az amerikai változat kapta a Secret of The Ark címet, mert Amerikában nem szeretik a "csúnya" címeket.
A vallásos barmok mindig elkúrják a játékokat, ezért a magyarítás sem jó az amerikai változathoz.
Szerezd be az európai változatot (Angel of Death), a magyarítás ahhoz készült.

És még mielõtt megkérdeznéd: Nem fogunk az amerikai változattal foglalkozni, mert ahhoz nem jó a programunk (amit mmster készített). A magyarítás telepítõje is erre a programra épül, ezért jelez hibát telepítésnél, mert az amerikai változat fájljaival nem tud mit kezdeni.

Sziasztok, segítsen valaki. csk azért töltö9ttem le ezt a játékot, mert végre egy kalandjáték magyarul. Igaz hogy nem úgy töltöttem le hogy broken sword 4, hanem secret of the ark a neve, de az infoban az volt hogy az a brok.s4, csak az amerikai változatban más a neve mint az europaiban. Ez nem a negyedik rész? mert a magyarosítás exe azt írja ki hogy ismeretlen verzió...
Oldal 1 / 12Következő →