The Shield - Kemény zsaruk (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Yo, Bitch!
Elsõ évad nagyon jó volt (a pilot vége csavar brutál durva volt, csak pislogtam). Féltem elõször, hogy lesznek egy rész egy ügy dolgok, de szerencsére szinte mindig volt valami folytatása a legkisebb ügyeknek is, akár több részen át.
Második, harmadik évad csak egyre jobb lett, a Moneytrain dolog ütött végig rendesen, nagyon jól végigvitték.
A negyedik évad viszont szerintem szétesett, csakúgy mint akkor a csapat is. Nem tett jót a sorozatnak ez a különválás dolog, és szerintem Glenn Close, habár jól játszotta a karaktert, szerintem nem volt elég érdekes. Csakúgy, mint az elkobzásos, meg a többi dolog. Szóval eddig szerintem ez volt a leggyengébb évad.
De most ez az ötödik, huh, ez odabaszott rendesen. A vége basszus, Lem :'( Ez volt a legjobb évad eddig. Forest Whitaker kicseszettül jól játszotta a karakterét, sokszor beleborzongtam a játékába. Kitûnõ volt. De Lem halála rohadt nagy gyomrost adott, még mindig a hatása alatt vagyok.
Még annyi a végére, hogy Ronnie-t nem tudom hova tenni. Nélkülözhetetlen eleme a csapatnak, a "család része", legjobb barátjuk, meg minden. Mégis sokszor zavaró, mennyire a háttérben van. Szerintem az elsõ évadban még a nevét sem jegyeztem meg, alig mutatta a kamera, valami bajszos társuk volt, aztán ennyit. Utána aztán már kicsikét többet szerepelt, beszélt is párszor. De magánéletérõl azóta se semmi, saját szálat sem kap soha. Na mindegy, csak észrevételként írtam ezt le :)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Látom eléggé leült a fórum...:/
Azért megkérdezem: Nem tudja vki hogy honnan szedhetném le a film zenéjét?
A teljes soundtrackre gondolok.
Elõre is köszi!
Utolsó rész.... szívás.
Azt a képet keresem, amit a legvégén kitesz az asztalra. Ami a klubszobában készült, és mind a négyen rajta vannak. A legvégén annak a középsõ részletét teszi ki, a családja után.
végére eléggé feljavult
utolsó évad magasan best volt!
A legtöbb sorozattal ellentétben az évadok számával nemhogy csökkent a minõség, hanem nõtt. A 7. évad valami pazar volt, utolsó rész meg hát... mindenki tudja, aki látta.
Megy a kedvencek közé!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ez a befejezés igaz elvarta a szálakat, de a Soprano-é legalább nem vette el a rményt, hogy minden szarból van kiút.
A világ legjobb rendõr sorozata volt!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
immáron, ha valaki megkérdezi, mi a tökéletes sorozat, sopranos mellé bekerült egy újabb válasz :)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Utolsó 6 perc, aki még nem látta annak spoileres, meg amúgy sincs önmagában értelme, elõzményekkel együtt üt az igazán
Mikor láttam csak bámultan bambán magam elé
Elérkezett viszont nagyon minõségi tálalásban.Igaz hogy csak jövõhéten lesz a 90 perces finálé de az biztos mélóan le fogja zárni a töreténetet ami szerintem 7 évadon keresztül mesterien volt kivitelezve.
Nagyon várom már a jövõ hetet!:D
The Shiled Series Finale promo
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sorozatok letöltése ezt szépen bepötyögöd a keresõbe és én a helyedben az 5. találatra kattintanék mert ott aztán csak olyan részt nem talál az ember kedvenc sorozatához ami nincs:P
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
valaki vmi 5let? :)
*Posse*T.W.D*
kéne majd hozzá egy fordító is, én nem fogom folytatni sajnos :(
shield hosszupuska topic
mellesleg én is ezt csinálom, ha egy ilyen közismert sorozat egyik részérõl lemaradok, akkor megnézem wikin mirõl szólt az a rész (SG, Heroes, stb...)
Bunkó-e vagy<#lama>#lama>
Különben meg már megszereztem<#mf1>#mf1>
szegény...
olvasd el Wikin mirõl szól. ott biztos fenn van.
Mert az ingyen sorozatos oldalon lévõ fájlok fele hibás<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
*Posse*T.W.D*
Sáry: mégis megkérhetnélek, hogy tedd fel a a 2. évadot a 3 résztõl kezdve? Mert torrentrõl soha nem jön le, ingyen sorozatokon meg 9 részre van bontva minden egyes rész, és csak azzal cseszek el egy órát, hogy a gép elõtt ülök, aztán nézem, hogy mikor tölhetek... de ha lehet, akkor ne megaupload-ra pls!:)
ebben nem tudnál/tudna valaki segíteni, hogy még vissza tudom-e õket hozni, vagy megszívtam-e a harcif@szt?