92
-
#12 Én negyedikes korom óta gépezek, teljes angol tudásomat (ami nem csekély) a számítógépes játékoknak tudhatom be... Rengeteg olyan fénykép van rólam kiskoromban, hogy gép előtt ülök, fülemen a fejhallgató, kezembe a kisszótár... És nagyon jó kis statégiákat is tanultam :PP a legelső c&c-vel mennyit toltam anno...úristen... :P -
#11 "Magyarországnak már nem is lenne vadászgépe."
Ezt nem találom annyira viccesnek. Inkább siralmasnak. A magyar pilóták világ viszonylatban is nagyon jók annak ellenére hogy nagyon keveset tudnak csak repülni. -
#10 Én a Lock On-oztam.A felszálláskor nem volt gond, körberepültem.De a lesszállást még 10 alkalom után is elszúrtam.
Persze nem vok pilótának való, de tényleg...mi lenne a pilótákkal realisztikus szimulátorok nélkül.
Magyarországnak már nem is lenne vadászgépe. -
neoG #9 Nem is rossz megközelítés ez a MÁVos dolog!Például ki lehetne írni egy Sim City 4 versenyt,és a győztes lenne az adott város polgármestere... -
Enlight #8 a pilótaképzéssel kapcsolatban csak annyi ugrott be, hogy régen nem voltak szimulátorok, mégse zuhantak le a pilótatanoncok az első tesztrepüléskor...koránstem lenne elképzelhetetlen (mert a cikk ezt írja).
Amúgy szimulátorok, stratégiai és logikai játékok kapcsán én sem hiszem, hogy komolyan felmerülhet az agresszió kérdése, de az pl. tök vicces, hogy a képre mégis Mortal Kombatot raknak:) -
W B #7 Az én reakció és a gyorsészlelés-képeségem kétéve lényegében 0 volt. Amióta Wolfeinstein Enemy Territory-val játszok ez megnőt. Azért van olyan "lövöldözős" játék amiből lehet tanulni, mert megtörtént dolgokat dolgoz fel PL: CoD -
Sith #6 Mert még mindig lcsobb a szimulátoros repült óra mint az igazi.... pld
másrészt életben igen nehéz (veszélyes költséges) lenne arra oktatni a pilotákat hogy mi történik és hogy reagáljanak bizonyos hibák esetén persze nem az igazi de azért ad egy nem kis pluszt
Más:én se irok játékokat de szinte minden segit valamiben ha más nem kéz szem koordniáci reflexek illetve döntéshozás
s ha elvonatkozatok az FPS-ektől stratégiában gazdasági stratégiában sok olyan aproság van ami segithet szervezésben logisztikában nem azt akarom mondani hogy aki a fél életében transport tyconozott az alkalmas a MÁV vezérigazgatói posztra (bár lehet hogy jobban járnánk ) minden esetre ez is ad egy kis pluszt -
HUmanEmber41st #5 Ráadásul, ha ez igaz lenne, akkor a világszerte aktív játékosok számát figyelembe véve naponta több hasonló ámokfutásról hallanánk.
Nos itt van a lényeg!!!! Ugyan bizonyítani senki sem tudja, mégis mindenki ócsárolja a gamékat.. -
Enlight #4 "Gondoljunk csak például a pilóták kiképzésére, ma már elképzelhetetlen lenne a szimulátorok nélkül" - ugyan miért?
Más: én nem írom le a játékokat (magam is néha játszogatok), de szerintem azért annyira nem lesz tőlük zseni az ember...kivéve ha orrba-szájba logikai játékokkal játszik, az minden bizonnyal fejleszt bizonyos képességeket és készségeket. -
fawcet #3 Azoknak úgyis vasból van a kalapjuk. -
#2 Sajnos nem mindenki igy gondolja.... :X -
#1 Végre már egy értelmes cikk a témában. Ideje volt már hogy ráébredjenek.