149
  • PinkTiger
    #149
    hello skacok

    van már egy regem de szeretnék mellette egy másikat, és iwiwes reglapot vennék ami 2006 előtti (2005 vagy régebbi) regisztrációval rendelkezik!!
    ha van valakinek elfekvő ilyenje, természetesen aktuális kontakt törlés és az iwiwes reglap nevének megváltoztatása után: megvenném! (nekem csak az a fontos hogy 2006 előtt regisztrált reglap legyen, más nekem nem számít)

    privátba írjon akit érdekel!

    thx
  • Geron18
    #148
    Akinek meg nem teszik az vegyen símaszkot 2l benzint üveg... 2 jobbra 2 balra de célozz is!!!!!!!!!!! Mondjuk az mástészta hogy 2l benzinre kb 2 hete nincsen pénzem... Lehet baseballütővel is kérni...
  • Geron18
    #147
    L
    O
    L
    Digitális elnyomás??
    szar az élet...
    apropó vki nem tudna küldeni egy iwiw meghívót a torz@citromail címre???
  • BornToBePuli
    #146
    "szóval rózsaszínre nem festik az oldalt, mert mindenki behányna tőle azonnal"

    jó poén

    nem lesz magenta színű, de biztos egy nagy adag lósz@r lesz

    Egyébként én százszor jobban megbízom a Google-ben , mint egy ilyen agyonnyereségorientált "magyar" cégben. Tudom a Google sem a jószívűség miatt jött létre (profitorientált cég). A Google Amerikában sem akarta kiadni az igazságügyminisztériumnak az adatokat amiket kért.

    bár az jó lenne ha egy gyorsabb vasat kapna a segge alá az oldal és vhogy megszüntetnék az ilyen körlevél szagú dolgokat( pl.: megszűnik az msn, ennyi pénzt kapsz hogy ha ezt tovább küldöd és összejössz álmaid nőjével... stb.)
  • junior117
    #145
    "A tkom tulajdonképpen nem a szarul megirt weboldalért fizetett 1 milliárdot, hanem az ügyféli körért, tehát tulajdonképpen egy rakás személyes adatért." Itt a lényeg :-D Szerintem még azt is tudják éjszaka sikeresen möködtél-e v fél hat volt :-DD
  • Kagemusha
    #144
    Ha ennyire feltek, minek hasznaljatok?

    (nem, en nem hasznalom, akit ismerni akarok, azt nem ezen a rendszeren keresztul fogom ismerni es megtalalni)
  • Yeti
    #143
    Ja, én olvastam, de az olyan mértékű hülyeséggel volt tele, hogy én inkább nem hivatkoznék rá...
  • _Vegeta_
    #142
    Hihetetlenek vagytok. :D
  • arty
    #141
    elég legyen már birka tesstvéreim a hőzöngésből!

    inkább gyertek szépen és regeljetek be, de gyorsan!

    IWIW
  • Vorpal
    #140
    Te nem adsz meg, de pl. én ennél több személyes adatomat nem adtam meg sehol, kivéve talán a domain regisztrációt.

    Ennyi személyes adat egy helyen sohasem jelent jót. Bár tulajdonképpen már mindegy.
    Az első dolguk volt, hogy elmentsék őket.

    A tkom tulajdonképpen nem a szarul megirt weboldalért fizetett 1 milliárdot, hanem az ügyféli körért, tehát tulajdonképpen egy rakás személyes adatért.
  • rhonkhan
    #139
    Nemtudom ki írta ezt a cikket vagy kik írták, de ez valamiért tetszett nekem, tök igaz dolgokat írtak le, és tök jól, amúgy a nagy T-ről nekem semmi rossz dolog nem jut az eszembe, csak annyi mint az összes többi KÜLFÖLDI vállalatról.
  • Gerygrey
    #138
    Erről már múlthéten is volt cikk. Csak azt mondjátok meg, mi károm származhat abból ha a t-rágya megtudja hova jártam suliba, vagy a Smart kártyások hogy milyen időközönként járok Shell kútra tankolni? Nem kellene minden szartól így parázni. Lakcímet, telszámot meg úgysem adok meg iwiwen, a többit leszarom magasról.
  • lele
    #137
    rohadt jó lett a cikk!
    És teljesen reális olvasta valki Digitális Erődött?
    Hát akkor meg...
  • ExploZiv
    #136
    nekem egyenlore tok mindegy ki vesz meg mit, nekem az a lenyeg, hogy jobb legyen mint elotte volt. Na mar most meg mindig olyan lassu ez az egesz szar iwiw, mintha 56K-val neteznek...
    ha volt penz megvenni, akkor biztos vagyok benne, hogy arra is van, hogy vhogy gyorsítsák..
  • dancess
    #135
    Nyugi! Szerintem ennél sokkal meredekebb dolgok fognak történni 1-2 éven belül ezekben a "technológiákban"! "A hálózat csapdájában"!!!!!!!Inkább a Net-es vásárlásokat kellene mellőzni, amennyire lehet! Veszélyesebb, ha számlaszámod kering a Net-en!!
  • noss
    #134
    a cikk megjelenését támogatta a T-Online
  • Unknow
    #133
    Én se értem mit féltik egyesek az adataikat. Sztem az előző botrányt kirobbantó srác is csak simán feltűnési viszketegségbe szenvedett. Most meg örül a feje mert,hogy milyen okos volt. Sok idióta. Mintha a mai világba lennének még olyanok,hogy titkos adatok, mintha nem férhetne hozzá bármihez egy jobb hacker vagy akár egy nagyobb hatalmú személyt. Pénzért mindent volt eddig is a szabály :P
  • Werewolf
    #132
    cikkíró (és néhány fórumozó):

    "a T-Online egy olyan szervert tesz az iWiW alá"

    Én:
    "IWIW alatt lévő vasat eddig is a T-Fosline biztosította..."

    TE:
    "Ennek tényleg köze van bármihez. Te fóka, te:DDD"

    Na akkor ki a fóka? :DDD

  • kbupdate
    #131
    pl akkor 517 ismerőst is miért kellett kitörölni?:)
  • kbupdate
    #130
    azt miért nem törölte ki már, ha többit igen... jójó a cikkíró, de akkor is...
  • kbupdate
    #129
    lol, Dojcsák Dániel...
  • kbupdate
    #128
    L
    O
    L
  • pbanfa
    #127
    Ezzel kapcsolatban én is csak attól tartok, hogy lesznek olyan szolgáltatások (pl meghívás), mint mondjuk egy emelt díjas sms-ért cserébe kapsz majd, vagy egyéb szolgáltatások, pl "közös ismerősök" vagy "legrövidebb út" is esetleg pénzes szolgáltatás lesz.

    Ha ezt meglépi a t-online, akkor biztos, hogy tömeges leiratkozás veszi majd kezdetét!
  • sajoati
    #126
    egyébként jópár T-Online-os is fent van az iwiw-en. (ebből persze semmi nem következik...)

    ja, és ha én adataimat félteném, nem most lépnék ki, mert tuti, hogy az átvétel előtti állapot mentését elrakják, csak hogy tudják, kik a "gyanús" emberek, akik rögtön olajra léptek. :)
  • irkab1rka
    #125
    hogy tisztázzunk még valamit a visszaélések elméleti illetve nem elméleti vonaláról:
    1, az iwiw-en kiszedték a csoportos emil küldést, (vajon miért )
    2, egy csávó a volt csajáról intim (kicsit többről van szó) fotókat tett fel, és elküldte a csaj összes ismerősének.
    3, nem kell, hogy a fotó valódi legyen.

    Ennyit arról, hogy magánszemély hogy élhet vissza az iwiw-el.

    A 3. félnek nem adunk ki adatot kitételt talán nem kell magyarázni, hogy miért van bent még az iwiw-en is ugye? Csak a leghülyébbek nem fogják fel, hogy miért kerül ez be minden adatvédelmi nyilatkozatba. Az hogy egy 3. fél most a szerződő felek közé (te, iwiw) bekerült, azért azoknak is kell, hogy jelentsen valamit, akik annyira fókák, hogy azt mondják: a szomszéd fókát agyoncsapták egy fejszével, velem ez nem történhet meg. Amúgy meg a tudatlanság világitsa meg gyarló elméteket :)

    Werewolf: kösz az útmutatásért, és a sok okosságért.

    Ez különösen jelzi, hogy érted az adatvédelem lényegét:
    "IWIW alatt lévő vasat eddig is a T-Fosline biztosította..."
    Ennek tényleg köze van bármihez. Te fóka, te :DDD
  • mesor
    #124
    Iwiw sem fizetős! ;)
  • leveskocka
    #123
    mig veluk eltem,de az reg volt.bocs a 3 hozzaszolasert,de itt nem lehet szerkeszteni...
  • leveskocka
    #122
    jah,annyit hozzatennek,hogy engem annyira nem ismernek a szuletett nevemen,hogy meg a szuleim csengojere is ki kellett rajzolnom a nickemet
  • leveskocka
    #121
    nah.ha van neted,akkor ip alapjan lenyomoznak.ha van neted,tudjak,milyen geped van(letezik egyes jatekoknal hardweban:)innentol kezdve hasznalhatsz te egymilliard anonym ingyenmailt,satobbit,plankt idon belul kideritheto az ip-d,innentol kezdve nem vagy anonym:)esetleg akkor,hogyha laptoppal maszkalsz telefonfulkekbe,es persze loptad a laptopot,legalabb hetente csereled,stb.
  • KaBuTo666
    #120
    ööö lol kérdés de van valakinek iwiw meghivoja,és meghivna? cserébe tudnánk adni 1 db,vagy akar több db gmail meghívót,ésha nagyon akarod akkor myvip meghívobol is adok bármennyit....
  • M0rph3u5
    #119
    MyVIP.hu asszem ez MÉG nem fizetős...
  • Yv@n
    #118
    Legjobb az, hogy a sok idióta megadta az összes adatát a korábbi szerintük jótündér szervezetnek akinek semmi célja nem volt igazából ezen adatszerzéssel most meg hirtelen a mocskosan gonosz és elvetemült t-online megkaparintotta ezeket a roppant fontos és értékes adatokat.

    Egyébként srácok...komolyan azt hiszitek,h ogy egy ilyen méretű rendszernek nincs napi, vagy heti méretű biztonsági mentése az adatbázisáról? Amiből pótolható egy esetleges rendszer összeomlás esetén minden adat amivel rendelkeznek, mivel önként adtad meg? Komolyan azt hiszitek hogy bármit elértek azzal, hogy most hogy az üzlet réges rég megköttetett, hirtelen beijedve tömeges öntörlésbe kezdtek?... lol?
  • Werewolf
    #117
    Ennyi marhát 1 helyen.. Mindig valaki bedob valami csontot, amit a sok kis "kutya" megrágja és annak maradványait köpködi..

    Social Networking emberek! Nem 1 más alternatíva van. Ha valakinek nem tetszik az ÁLLÍTÓLAGOS helyzet, használjon másikat, vagy szokjon le az internetes közösségek ezen formájáról.

    Beleszólásotok nincs abba, h egy cég mit csinál az adatainkkal. Hőzöngjetek csak nyugodtan, "sírjon a szátok", magyarázzatok meg dolgokat, amihez itt mindenki annyira ért.

    Könnyű egy fórumban okoskodni, megmagyarázni a másiknak h Ő a hülye és nem ért ehhez-ahhoz. Valakinek megfordult már a fejében h TÉNYLEGESEN tegyen is az ellen, ami nem tetszik neki? Adatvédelmi ombudsmant felkergette ennek az ügyében valaki? Most jöhet az okoskodás, h annak semmi értelme nem lenne. De azt se feledjétek, h annak sincs amit sokan itt "tesznek".

    A cikk jó! Lehet feszegetni azon részét, h mégis milyen forrásokat kérdezett meg az írója, de mellékes.

    Smart kártya tényleg így működik, mint még oly' sok hasonló vásárlói kártya. Adatbázis professzorom ilyet tervez Amcsiban, és ezeket a dolgokat mondta el ő is (bár pöppet bővebben és meglepőbben).

    Az h egy mail szolgáltatónak mennyire keresi titkosan az adatainkat? Tessék elolvasni a leírtakat, majd azokat némi fenntartással elhinni.

    Hihetetlen h most mindenki mennyire félni a hyper-super titkos adatait... BM-től bármilyen szervezet pénzért, legálisan vásárolhat meg rólunk bizonyos dolgokat. Sőt vannak olyan cégek, amik kifejezetten az adataink gyűjtésével és árusításával foglalkozik.

    IWIW alatt lévő vasat eddig is a T-Fosline biztosította...

    Csak ennyi.. Fölösleges mindenfajta okoskodás (bár én is ezt tettem most) és hőzöngés...

    Döljetek hátra és élvezzétek a korrput világunkat! :)

    ps: mást úgysem tehetünk...
  • The Hedgehog
    #116
    Khm az INDEX RT. is tett ajánlatot az iWiW megvásárlására, csakhát úgy látszik nem volt elég :\
  • hiba
    #115
    En ugyan paranoias vagyok az adataimat tekintve :) amiota netet hasznalok (1997) en soha nem adtam meg magamrol valos adatot :)
    semmilyen regisztracional stb, direkt van vagy 10 olyan mailcimem amik csak alternativak igazabol nem hasznalom semmi fontosra, amolyan spamfogonak vannak. aztan persze van valos adat is pl ceges, de isten ments hogy azt vagy az elofizetesest barhol hasznaljam, megha mobilt veszek vagy barmit en mindenhol letiltom az adatok tovabbadasanak jogat, igy nem is kaptam meg soha otthon telefon hogy ezt azt vegyek, es a nevemre se jott semmi faxsag - persze spamban mailban jot tucat de arrol en tehetek - mert olyan infora volt szuksegem amihez csak igy jutottam hozza.
    Ezert nem is leszek benne az iwivben (vagyis mar benne vagyok csak nem en vittem fel...mondjuk ez erdekes de mind1...).
    Emailen barmifele szemelyes fontos beszeklgetest folytatni ongyilkossag, ne legyunk naivak legalabb titkositsunk :)
    En is itt meloba csak abba a levelbe nem nezek bele amelyikbe nem akarok (en vagyok garazda).
    De lusta vagyok ezert nem nezek bele semmibe :)
    Amugy meg azokat a papirokat is elegedetem amin barmifele szemelyes adatom van, nem dobom ki - bankszamlakivonat stb:)
    szoval akit innen onnan kihalaszanak ugy kell neki milyert adja meg az adatait...
    termeszetesen a telefontarsasag neha felhiv ilyen olyan akcioval de azt ki nem szarja le elvegre fizeto ugyfeluk ha van jobb otletuk mint amit most hasznalok mondjak, ezt nem bantam soha.
    valamint a valasztasok alatt mindenfele part hagyott uzenetet de ez nem jelent semmit csak egy telefonkonyv kell hozza, a mobilszamit is meg ugye lehet titkosra kerni.
    nekem apam regen eloszeretettel az en nevemet meg cimemet adta meg a 90es evek elejen amikor jottek a tucatszama keretlen postai elvelek, aztan megkertem hogy ezt inkabb ne tegye a jovoben :)
  • nenad
    #114
    oh, sosem voltam tisztaban az oltasi adataimmal, megadnad a kontaktot? Ezert siman adnek 500 forintot..
  • Champ
    #113
    Jaj gyerekek... Tudjátok ez úgy működik az életben, hogy mindenki 500 Ft ellenében lenyomoztathatja AZ ÖSSZES ADATODAT az oltásaid időpontjától, az anyukád szeretőiig. Mindent. Tudom, mert ismerek olyat, aki ezt elintézi. Az iwiw-en ugyanezt ingyen lehet megtenni. Senki sem törődik itthon már az adataid biztonságával. Kiadják fűnek, fának.
  • JoeFromHun
    #112
    Ennyi para embert... LoL
    Felőlem aztán az öreg isten is megveheti az IWIW-et... Nekem tiszta a lelkiismeretem... Nincs mitől félnem..! Közel nem értem mitől paráztok????
  • assdf
    #111
    Ez igaz,de itt épp ezt a hatást küszöbölik ki, mégpedig azzal hogy célzottan olyanoknak tudják megmutatni akiket érdekelne.Valószinüleg a te cimlistádon olyan emberek vannak akiket ismersz, és valószinüleg neked az számit hogy ők mit gondolnak rólad, és nem az hogy bárki más mit gondol. Egy ilyen visszaélő akcióval viszont pl az iwiwen pontosan azokat az ismerőseidet tudják célba venni akiknek a véleménye számit neked hogy mit gondolnak rólad. Igy ha negativ dolgot kapnak rólad, akkor lehet hogy az téged érzékenyen fog érinteni akkor is ha az hazugság.
  • QuippeR
    #110
    szerintem meg így van.

    egyébként meg azzal, hogy élsz, már kiteszed magad ennek a hatásnak, hiszen senki nem állíthatja meg Tót Janit, ha körbeplakátozza az egész országot azzal, hogy egy smucig alak vagy. maximum az a kérdés, hogy miért tenné, és ha megtenné, ki a halált érdekelne?