1000
XFire
-
zoltan1232 #480 Sziasztok! Feltörték az xfire-em. Van valami mód hogy ne törje fel újra? -
#479 A kérdés jó:)
Én azt vettem észre hogy ha mondjuk cod 4 es videót rakok fel ott csúszik a hang elég érdekesen, de ezt csak azóta csinálja amióta a cfg filet módosítottam hogy 250 fps em legyen, előtte rendesen vette a hangot a játék ha jól emlékszem:)
Ezt meg is fogom lesni hogy igaz e a megfigyelésem:)
Ki kell próbálni hogy a fraps-el is csúszik e, ha nem akkor azzal megcsinálod a videót, megfelelően tömöríted, majd az x el csak feltöltöd. -
#478 miért szokott késni a hang a videoban?
-
Cat 02 #477 Scroll + B, de be kell kapcsolni opciókban. -
#476 hogy tudok indítani xfire live adást ? :D :D -
fearfan #475 Már próbáltam,de nem jött össze.De volt egy eredeti játékom,és annál is ugyannez volt a gond,de azért kösz a segítséget -
Cat 02 #474 Vedd meg eredetiben. Vagy hozza létre c:\program filesqvalve\steam\steamapps\dark sector\dark sector.exe fájlt. -
fearfan #473 Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy bizonyos játékokat sehogy sem ismer fel,mint pl. a Dark Sector-t.Megpróbáltam manuálisan felismertetni,de vmilyen steam exe-t hiányol.Felteleítettem a steam-et és úgy meg vmilyen útvonalat hiányol (c:\program filesqvalve\steam\steamapps\dark sector\dark sector.exe-t keresi és úgy sem találja.Mi lehet a gond.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
#472 Miért szerinted ezt szabad szemmel nem lehet látni ehhez szívni kell előtte?
-
Cat 02 #471 Szívtál valamit mostanában ? :D -
#470 nekem külön kellett letöltenem, alapba nem müködött, csak ha azt a narancs vagy citromsárga x-es plugint leszedem... -
Cat 02 #469 Az nem plug-in, hanem update volt
+
Xfire plus tudja egy ideje ^^ -
#468 felismeri a zenéket filmeket, báármit amit médialejátszóval megnyitsz....:D
a beállításokban úgy jelzi, hogy MUSIC STATUS. -
#467 pontosan miféle plugin? :( -
#466 próbáltátok az új plug-in-t? kegyetlenjó, csak a végéről kéne eltüntetni azt a linket amivel felugrik a netre....:D -
szilie23 #465 Sziasztok!
A problémám az lenne,hogy belépek rendszergazdaként az x-fire-be szeretném felismertetni vele a company of heroes-t és azt írja ki:Rendszergazda jogokkal kell rendelkezned
Mi a megoldás? -
Cat 02 #464 [URL=http://www.xfire.com/faq/#220]Elvileg nem.[/URL] De valamit lehet csinálni, ha ismered admint. -
#463 Hello!
látom ebben a topicban sem nagyon foglalkoznak a proxy kérdéssel az emberek,de felteszem a kérdést hátha....
tehát proxy mögül netezek, szeretném használni az x-firet. putty-al be is állitottam a port forwardot, csatlakoztam is a host-ra, ezután az xfire bejelentkezik,viszont a szerverekről információt márnem kap és nyilván csatlakozni sem lehet. olyan mintha a bejövő kapcsolatok lennének tiltva:S
Valaki nem tud valami pontosat mondani esetleg? Próbáljak a server gépen átállítatni valamit? előre is köszi! -
#462 vki elmondaná nekem, hogy a hangok a videóimnál miért ilyen geci hangosak és recsegősek és miért késik a hang? :S
-
#461 Ui: csak a Winamp-ot ismeri fel ez az akármi, vagy nekem kell beépülőt letölteni? Mert a WMP-t nem írja ki!
alapra felismeri mind a kettőt
-
#460 csö.olyankérdés hogy ha van 1 adott accon x-ora gamem akkor azt 1uj accra rálehetne teteni?:S -
Cat 02 #459 Csak felismeri, mást nem tud.
http://www.xfire.com/games/ itt van, hogy mivel, mit tud -
tajthy95 #458 Szevasztok!
Tegnap nosztalgiáztam kicsit és letöltöttem a Midtown Madness 2-t! A játék működik, az xfire fel is ismeri (bár nekem kellett felismertetni vele) és ha játszok vele ki is jelzi! De nem tudok képet, videót felvenni és az xfire panelt sem tudom előhozni! Ez miért van! :S Kösz a választ!
Ui: csak a Winamp-ot ismeri fel ez az akármi, vagy nekem kell beépülőt letölteni? Mert a WMP-t nem írja ki! -
#457 kiírja a zeneszámok nevét
de ezen kívül tényleg felesleges újítás volt
-
#456 Én kilőttem ezt a winampot, meg wmp-t.
Minek ismeri fel?Nem is játékok. -
#455 mondjuk a régebben feltöltött videók képeit meg néha hiányoznak a társak avatar elérése meg a feltöltött képeik miniképe de lehet hogy ez csak a pandám szórakozik velük. -
#454 na mindegy lehúztam a teljes frissítést majd meglátjuk hogy muzsikál:)
ezt legalább rendesen fejleszti a megalkotója:)
-
#453 majd kiderül de ez a vinampos dolog ha jól látom nem mindíg jó hol mutatja a számok nevét hol meg nem. -
Cat 02 #452 Szerintem nem az activity reportot.
Hanem pl xy bejelentkezett, rádírt, etc. Szerintem. -
#451 szóval a profilomat fogom esetleg szem elött látni?
videó kép esetleg blog látogatás és hasonó mailküldés? -
Cat 02 #450 Figyelmeztetések ott lesznek majd előbb utóbb. Ki lépett be meg ilyenek. Ha megnézitek, már kiírja, ha valaki bejelentkezik, windows ablak style-ban. -
#449 Hali skacok
Frissítettem
Kérdés mi az az új ikon a videófeltöltések alatt mire szolgál?
Az ügyes dolog volt tőlük hogy a winampot meg a windosw mediát felismeri de igaziból semmi haszna.
Más okosítást nemigen találtam vagy rosszul látok?
-
Cat 02 #448 Érzékelni érzékeli ? -
bbeni93 #447 szerk.: csak a battlefield bc2-nél nem jelzi -
bbeni93 #446 van egy kis problémám... tegnap az xfire telepitett egy frissítést, de most nem jelzi semelyik játéknál hogy épp azt tolom -.- újraraktam de ugyanezt csinálja, mi ez? -
Oszy88 #445 Valaki tudja h lehet beállítani hogy az xfire működjön olyan kolesz hálózaton ahol a bőngészőben be kell állítani a proxyt?
-
good girl #444 Hát ez az elmélet nagyon rosz,el kell vetni mert a vírus miatt meg fog halni a gép ígyis úgy is! Bár én is gondoltam már rá de így sem jó! Már olyan régen játszottam hogy nem is tudom hogy kell!
Ha tudtok valamit írjatok,nagyon megköszönném! -
#443 Na megoldódott a probléma, Én azt írtam hogy nincs NOD-om , mert azt gondoltam hogy ha levan járva nem veszi figyelembe az ilyesmiket, de igen figyelembe veszi.
és a NOD miatt volt ez a kis probléma nagyon szépen köszönöm CAT02 nek :) -
#442 Van msn címed ? -
Cat 02 #441 Passzolok, próbáld meg újra telepíteni.