XFire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
huh
win 7 eddig jo volt.
aztán elbaszodott.
probálkoztam win7 kodeck packkal, ott a filmek akadtak.

k-lite-nél az xfire-t probáltam és lassúak amiket konvertál.:SSS

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

darkcyberxeno
Helló. Szerintem az valamiféle codec probléma lehet. Nem tudom milyen oprendszered van meg milyen codekek, illetve codec packek vannak fenn a gépeden, de esetleg próbálj a codec packed beállításainál engedélyezni vagy letiltani párat, hátha segít. Nekem is voltak hasonló problémáim vele és ezzel szórakoztam, de pontosan nem tudom, hogy mit állítottam be. Sok sikert!

Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?

DarkSector
Hááát ezt nem vágom az xfire most meg ha lekodolok egy videótt, akkor az olyan lassú lesz lejátszáskor, mint a bullet-time lenne DDDDDDDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
hol tárolhatja az xfire vajon a game support letöltése után azokat az ikonokat, amiket a játék közbeni felismeréskor használ?????<#help>

DarkSector
Komolyan mondom hogy beszarok.

tegnap még fent volt a listán a killing floor és az x-men origins.

most hogy frissitettem x-et baszom mind a kettõ eltûnt a nem telepitett játékok listájáról loooolll

Ez meg hogyan?

Azt nem tudom.

Total War: Empire-t nem látta xfire, átírtam a dolgait és ment vele minden, látta és chat/videófelvevés is volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

DarkSector
ezt nem vágom ezzel tudok majd vidiket meg képeket tenni xre ahhogy játszok???

<5759>
LongName=Dark Sector
ShortName=dsctr
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=steam.exe
DetectExe=steamapps\*\dark sector\DS.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 29900 %UA_LAUNCHER_EXTRA_ARGS% %UA_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=D3D9
InGameFlags=USE_PRESENT|ENABLE_MOUSE|USE_DINPUT_MOUSE

esetleg a Launcher.exe-t átírhatod másra, a detect exe-t meg feles, hiszen már látja neked

DarkSector
nah ezt akartam felismertetni e:

DarkSector
nem.
konkrétan most a darksector-t akartam betenni x-be, de ugye steamgeci verzio kellettt volna.
hát bameg most a listán megjelenik
de semmi ingame funkcio nincs benne.

kénytelen vagyok videót csinálni külön lejátszóval, és ugy feltenni

de szar az életem.... <#szomoru2>

ezt nem vágom kurvára, hogy miért csak a steamest veszi be a xfire??????

DarkSector
miért?
ez nem az
nekem eredeti játékot nem ismert fel ember (nem steamen vettem....)
és utána sikerült de a funkciók nem müködnek benne....úgyhogy lófaszt nem értem el vele.

"Bár át lehet írni könnyedén h jelezze a warezt is" 😊

ebbe mi a kalózkodás? õ csak azt írta meg lehet oldani steam nélkül is, az nem jelenti azt hogy nem vette meg...

amúgy meg meglepõdnél mennyire az, ha a warez nem lenne megtûrt dolog az sg-n már rég kihalt volna, és ezt a modik / a tulaj is nagyon jól tudja...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

terribad
de ez nem kalózfórum

bloody fucking murder

DarkSector
arra hogy meg lehet oldani.

Mire gondolsz ? ^^

DarkSector
nem
ebben iszonyat tévedsz
😄

Steames játékokat csak akkor fog jelezni ha steamed is van, mivel azokat csak azzal lehet elindítani ^.-

Bár át lehet írni könnyedén h jelezze a warezt is

Tower Guard
steam

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Na bakker. Sok játékot csak akkor jelez ki az xfire ha stemed is van. Vagyis ha eredeti.... miért van ez?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

DarkSector
lolthx zsir vagy.
más eddigi hibák is megszüntek 😄
pl már megint sikerül megjegyeztetnem vele az egyéni állapotomat
😄

DarkSector
THX

Jaffa 2843
megnyitsz egy chat ablakot azt oda beirod hogy /forceupdate
aztán xfire restart, frissit és talán jo lesz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
vagyis?

Jaffa 2843
próbáld force updatelni

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

DarkSector
istenem a windows 7-nél nem látom a mellékablakokat!!!
Valami plugin kell???

csá all szeretnék valamit kérdezni hogy miért nincs játék info és miért nem enged fel dehova a call of duty 2 nél?:S<#nemtudom><#nemtudom><#confused><#confused>
Császtok!lenne egy olyan kérdésem az xfirevel,hogy bejelentkezek és nem irja kia szervereket meg a játékinfot se és azt szeretném meg tudni hogy ez mér van???ja meg még azt is kiirja nekem hogy(A szerver nem válaszol a lekérdezési kérelemre)ez mért lehet most váltosztatunk nagyob csomagra és azota nem jo!! ez mért van hogy nem jo ???elöre is köszi a választ. Császtok.<#help>
Pontositok! Neten tudom a profiljánál megnézni h mivel játszik de ennyi,de az xfire listán nincs igy nem tudom az IP-t.Hogy lehet ezt kideriteni?

Hali!
A barátaim barátai feltünését lehet valahogy szabályozni?Én olyan emberre lennék kiváncsi aki ezen a listán nincs rajta.Csak azt tudom megnézni hogy milyen játékkal,de az is kéne hogy melyik szeveren.
Köszi!

és ha szaúd arábiai servereket keresel akkor mti dob ki? 😄

Drephis
nem tudja valaki miért van az, hogy Szaúd-Arábiai szervereket dob ki mikor saját országban keresek? Magyart egyáltalán nem talál.. :S

help

nem a támogatással van gond, ugyanis míg más havernál van xfire játék közben nálam nincsen
és csak nagyon kevés játéknál jön be nekem az xfire holott támogatva van

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Élõközvetítés megy nektek? Ugyanis nekünk azt írja ki egymásnak, hogy live video ended. Ha másokat akarunk nézni ott megy, mindkettõnk lát másokat. Router mögül vagyunk, kell ott valamit engedni?
Snexi
jó ez egy fos,inkább hagyom

Hát, kikapcsolni szerintem nem lehet, max olyasmit tudsz, h visszaállítod a régire azt amit a scroll+x -el felhoz. xfire_games.ini van az xfire mappájában, itt kikeresed és átírod (szerintem a game_renderer az)

Snexi
érezhetõen

Érezhetõen, vagy csak a kiírásnál ?

Snexi
miért van az hogy ha megy az xfire akkor megfelezõdik az fps-em?
ezt csak ma kezdte de rohadt idegesítõ

Ha nem eredeti Steames játékkal jáccol, akkor azokat nem fogja látni, csak egy kis buhera után.
Ha csak nincs támogatva, lehet majd egy frissítésben lesz.
Az X-fire.com games aloldalán megnézheted mik vannak támogatva, ha nincs ott a játékod akkor nincs támogatva

Helo!
Lenne egy kis gondom az Xfire-vel. Régóta használom de ilyet még nem csinált. Lassan két napja nem tud csatlakozni a szerverhez, ráadásul még az oldalon sem tudok új accot csinálni, még haverom sem tud bejelentkezni a felhasználommal. Mi a fene baja lehet? Pls help!<#help>
werkfilm
egyes játékokban nincs támogatva

azt megtudnátok mondani hogy mért van az hogy egyes játékoknál nálam nincsen ingame xfire?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hungary27
meg csak CoD2 szervereket látok SWAT4 eset nem😞
hungary27
nekem az lenne problémám hogy játékokat nem talál meg mit lehetne csinálni (magyar az XFire-m)
csá, nekem az lenne a problémám hogy elindítom az xfirét és utána bejön egy kék alapon fehér betûvel írt szöveg, valaki nem tudja hogy mi lehet a baj?

a régi rendszeren nem csinálta ezt.
köszi mostmár elindul a játék Xfire-al is csak egy kicsit késik
az mitöl lehet
(pl:ha lelövök valakit 1-2 másodperc után irja ki hogymeghalt
és akkor is fekszik el)
mitöl van ez elfelejtettem valamit felrakni vagy micsoda????
A CoD2 elindul ?
Ám Tools/Options/Games és ott manual detect

hellósztok
légyszi segítsetek
problémám van az Xfire-al
a gépem 2 részre van osztva az Xfire a C meghajtón volt a cod 2 a D meghajtón a rendszer ia a C meghajtón volt amit ujratelepitettem felraktam ismét a C meghajtóra az Xfire-tés nem látja a cod 2-t miért van ez és hogy toom megcsinálni????