XFire
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 olyan kérdésem hogy nemrég telepitedtem fel a Need for Speed Shift-et és az xfire számlálja és is meg ki írja is azt hogy eddig menyit játszodtam vele de valamiért a játék alatt meg nem müködik nem tudok képeket csinálni és beszélgetni sem a játék közben ez miért van és hogy lehetne orvosolni.
Már azt is kiprobáltam hogy Ezközök>Beálitások>Játékok menüben hogy be álitodtam a játék elérési útvonalát de semi.
Aki tuv segiteni vagy tudja hogy mi a baj akkor segitsen.
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
x-re hogy a cucliban lehet feltölteni nem x firevel készült képeket pl fel akarom tölteni a pb által készített képet
már átneveztem olyan névre mint amilyen néven shotol az x de ez sem elég neki😞 ötlet? szerkesztet videókat tudok telepíteni.
nektek sem?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
::/HWS/::Rag .:SQUAD:.Boc: HAHA Michael Jackson Gay 😄 >> http://looool.machiaeljacksondied.com
[/url]Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Itt nézegess.
Legend: video fülnél Audio Device-t állítsd be meg alatta What U hear-re
de volt ilyen tömörítési izé felírat vagy valahol láttam csak nem tudom!
be kell pipálni a videó rögzítés beállításnál alulról a jobb oldalt lévõ kockát! de elõtte be kell állítani a programban ezt azt, nekem sundmaxom van. mert eddig csak sípolást zörgést vett fel maxon voltak a hangerõk!
és az élõhangnál lehet még finomítani rajta
De az xfire szerintem nem tömörít alapból semmit, emiatt nagy a mérete. Viszont ha feltöltöd, akkor elõtte elég kemény betömöríti, de felvétel közben nem tudja egybõl.
vagy valamilyen más program kell hozzá?
PS3 Slim 250 PC
ha nemjo akkor force updatelj. nyisz egy cset ablakot, beirod /forceupdate, ujrainditod az xfiret és talán jo lesz
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
az miért lehet hogy játék közben,(cod2)
Ha scrollock + x et nyomok, bejön az ablak, de egyböl el is tünik, így nem tudok írni senkinek, szval pillanatra jelenik csak meg az ablak, aztán eltünik.... elég idegesitõ, help pls!
eddig ilyen nem volt.
PS3 Slim 250 PC
akkor nem tudok mit tenni?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
nemtom mé csinálja ezt, h hol jó, hol nem. általában updatenél szokott így lenni, de most nem volt az.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tutira codek, mert észrevettem, hogy nagyfelbontású videóknál is beszaggat, ha nem jot teszek fel.
és röhely, de amit rögzitek eredeti felvételt, azt meg mp classic futva játsza le, és ha a media player-el nyomatom, csak akkor folyamatos...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?