1000
XFire
  • Cat 02 #520
    ~500
  • donoki
    Hali, mennyi hsz kell, hogy írhassak a modiknak a házigazda címért?:)
  • DarkSector
    jah lehet új frissitésekkel meoldódik, megoldódott, csak régebben mikor néztem nem éehetett.
  • RoboKutya78
    Hali
    köszi az ötletet:)
    de a régi képeket már csak az x oldaláról tudnám visszanyerni egyesével és az sokáig tartana
    de ahogy látom az öltetem lehet megvalósul valamelyik legközelebbi frissítésnél mert ezt találtam igaz még inaktív sehogyan se tudtam használni.

Uploaded with ImageShack.us
  • DarkSector
    tárhely van, devisszafelé nem működik, csak odafelé, a megoldás egyszerű, mikor megcsinálod a képeket videókat, ne pipáld be a törlést, csak a feltöltést, vagy egyiketse, és akkor a gépen megmaradnak a képek, videók.

a beállitások menüpont alatt meg meglehet válogatni a gépen a mappák helyét, hová tegye a fájlokat.

egyedül a videóknál lehet külső fájlt használni, ott avi illetve wmv fájlokat bemásolva a videó mappába a kliensből feltöltheted.
    illetve a feltöltött videónál az előnézeti képhez szerkeszthetsz png képet, ne legyen nagyobb sokkal, mint a kliensben az előnézeti kép helye, mert aokkal lassabban tölt be, és akkor egy fekete kép szokott lenni egy hibakóddal.
  • DarkSector
    valami plugin nincs feltelepitve.
  • V Carter
    Üdv mindenkinek!

Új vagyok még az xfire tagok között. Az lenne a gondom, hogy amikor regisztrálni akarok egy felhasználót, akkor a kód mező melleti kép csak egy piros x és így nem tudok mit beirni. Mi lehet a gond??
    Előre is köszi.
  • RoboKutya78
    gondolom hogy van valamilyen tárhely ugye, mivel reggelned kell rá és valahova saját tárhely szerűségre kell feltöltenie a képeket videókat
    Csak van valami lehetőség hogy egyszerre vissza lehessen tölteni a felrakott képeket és ne keljen egyesével szórakozni a letöltésével
  • RoboKutya78
    azt automatikusan érzékeli hogy játszol vele a a dark orbit a seafight is automatikusan felkerül a listára csak megfelelő mennyiségű játékidőnek kell eltelnie
  • donoki
    xfirebe betallózod a játékot, aztán onnan indítod?
  • Cat 02 #510
    Szerintem sehogy, csak indítani tudod. Max még azt lehet, hogy ha ingame próbálod Xfire böngészőjével, de szerintem az is felejtős-
  • jdd
    Sziasztok.

Az Xfire támogat néhány böngészős játékot. Hogy tudom elérni, hogy mutassa az adatlapomon, hogy pl játszok az Ikariammal?

köszi
  • donoki
  • Cat 02 #507
    Xfire és tárhely ?
  • RoboKutya78
    egy igazán jó kérdést vetnék fel
    meg lehet e csinálni valahogyan azt hogy totalcommanderrel fel lehessen lépni az xfirem tárhelyére? Le töltés céljából?
    valakinek ötlete van ezzel kapcsolatban?
    tehát a saját jelszóval védett tárhelyemet szeretném elérni totalcommanderrel.:)
  • Pusztító_78
    lool ezeket a parasztokat le kéne őket==>
  • DarkSector
    XFIRE-n steam accountokra hajtanak!!!
    FIGYELMEZTETÉS!

hozzászolás a steam topicból.
  • Wreck86
    Olvastam az x-fire fórumán és leszedtem az új x-fire-t,majd rátelepítettem a régire.Beállítások megmaradtak,majd kiderül mi lesz update-nél.:)
  • Wreck86
    Megnéztem,nem futott az exe-je,csak az update exe ment (126.exe).Az x-fire exe az bezárul,amint feljön az update.
  • Cat 02 #501
    Elvileg megy Xfire, azért nem tud frissülni ^.- Esetleg próbáld meg közben kilőni feladatkezelőből xfire.exe-t, hátha. De nem tudom, nekem még sose volt ilyen.
  • Wreck86
    Megj: a hogy megnézte milyen játékok vannak installálva,utána jött be ez,de nem futott tovább.Szóval nem értem :S
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Frissülni akart az x-fire-em és ezt dobta ki:

Ezt csinálja mindig,le kell szednem és újraraknom,de már unom.
    Tudtok rá valami megoldást?
  • donoki
    resintall
  • ffxi
    De! Be van. Az a érdekes. :S
  • Cat 02 #496
    Nincs beállítva ? :D
  • ffxi
    Gondol 1et az Xfire-em és nem naplózza a chatlog-okat. Mitől van?
  • Rony94
    Az Audio Mixer-nél 4 dolog van:
    -Stereo mix (ezen van alapból szóval ezen nem jó)
    -Mic Volume
    -Line Volume (ezen a hárman még nem próbáltam, talán ezek közül kéne kiválasztani az egyiket?)
    -CD Volume
  • Cat 02 #493
    Beállításokban állítgasd az Audio Device/Mixert.
  • Renjike
    renjike123 akinek kell vegyen fel :P xD
  • Rony94
    Amikor elindítom az élő adást, akkor azt írja az egyik spanom aki éppen néz, hogy nincsen hang (kép az van). Itt leszögezném hogy headset-el nyomom. Aztán megpróbáltam úgy hogy a vezérlőpultnál átváltottam hangfalra. A spanom azt írta hogy akkor már volt hang (és kép is ). Na most azt meglehet csinálni hogy úgy legyen hang hogy headset-el csinálom? És ha igen hogyan?
  • DarkSector
    megnéztem, és a kivételeknél be van pippantva az xfire
  • DarkSector
    nincs.
  • Cat 02 #488
    Gondolom van valami vírusirtó nem ?
  • DarkSector
    jah de win7-en hol nézzem?
  • Cat 02 #486
    Nem megy már a videó :D Nézd meg, hogy tűzfal nem blokkolja-e pl.
  • DarkSector
    basszameg ez meg mi a faszom?
    Tegnap még jo volt...megoldás?
  • DarkSector
    nah nem működik a live?
    mert nem tudok live-ot szolgáltatni azt irja ki hogy offline vagyok...
  • Danyi95
    Megoldottam!
  • Danyi95
    De ezt persze a tegnapi frissítés óta csinálja!
  • Danyi95
    Üdv!

Miért van az hogy csak 1-2 barátot látok olnine-nak a friendsben, közben fent van vagy 10 online is? HA valaki tud segíteni, megköszönném!