XFire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv.

Lenne 1 olyan kérdésem hogy nemrég telepitedtem fel a Need for Speed Shift-et és az xfire számlálja és is meg ki írja is azt hogy eddig menyit játszodtam vele de valamiért a játék alatt meg nem müködik nem tudok képeket csinálni és beszélgetni sem a játék közben ez miért van és hogy lehetne orvosolni.
Már azt is kiprobáltam hogy Ezközök>Beálitások>Játékok menüben hogy be álitodtam a játék elérési útvonalát de semi.
Aki tuv segiteni vagy tudja hogy mi a baj akkor segitsen.

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Berakod a screenshot mappába, olyan kiterjesztésben amilyenbe van a többi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pusztító_78
skacok
x-re hogy a cucliban lehet feltölteni nem x firevel készült képeket pl fel akarom tölteni a pb által készített képet
már átneveztem olyan névre mint amilyen néven shotol az x de ez sem elég neki😞 ötlet? szerkesztet videókat tudok telepíteni.
mascarun
sikerült rájönni
kösz

mascarun
hello!
megtudjátok mondani nekem a videókat hogy tudom feltölteni x en keresztül?

Benny04
amióta fent van a windows 7, nem jegyzi meg a legutóbb látogatott szerverek listáját :S
nektek sem?

Benny04
bocsi, csakúgy jött a "-.-" 😄D

Legend Killer
<#wow3><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Benny04
XD

Legend Killer
ami valszeg vírusos, nem? most mit vágod -.- pofát? nem én tehetek róla, szar linkek és kész, nem kell foglalkozni vele.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Benny04
ha rákattintassz, akkor egy rapidshare-os cucc jön be -.-

Legend Killer
ezt nekem is küldték, leugattam, hogy kussoljon 😄, nem kattoltam rá a linkre, csak visszaírtam 😄.

Benny04
úristen.... msn vírusról már hallottam, de xfire vírus?? <#wow1>
::/HWS/::Rag .:SQUAD:.Boc: HAHA Michael Jackson Gay 😄 >> http://looool.machiaeljacksondied.com

The Protector
[/url]

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Attól még nem biztos h van live is.
Itt nézegess.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Csasztok.Az lenne a kérdésem hogy Xfire-vel mért nem tudok felvenni videót amikor Combat Armsozok?😊valamiért nem megy,nem is inkább a videó a lényeg hanem ez az Új Live közvetítés érdekelt volna.van olyan h egy játékhoz nincs ilyen Live támogatás?Pedig a CA benne van az xfire games listbe😄köszi elõre is

Legend Killer
realtek hd audio input van csak.

Xfire-ben biztos nincs, csak utána lehet.
Legend: video fülnél Audio Device-t állítsd be meg alatta What U hear-re

Legend Killer
nemtom :S. ehhez béna vok. bõvebben? :S

magyar de a beállításokat tudom képkockát rátettem 60 re teljes méret 10 másodperc lett 250 mbt!!

de volt ilyen tömörítési izé felírat vagy valahol láttam csak nem tudom!

be kell pipálni a videó rögzítés beállításnál alulról a jobb oldalt lévõ kockát! de elõtte be kell állítani a programban ezt azt, nekem sundmaxom van. mert eddig csak sípolást zörgést vett fel maxon voltak a hangerõk!

és az élõhangnál lehet még finomítani rajta
Hát ha több hangkártyád van akkor nézd meg h melyik van beállítva.

Legend Killer
és, hogy hangot is vegyen fel rögzítéskor? be van állítva beállításoknál a hang felvétel, de nem vesz fel videónál hangot. hangfal van, mikrofon is kellene?

Tools/Options/Video

De az xfire szerintem nem tömörít alapból semmit, emiatt nagy a mérete. Viszont ha feltöltöd, akkor elõtte elég kemény betömöríti, de felvétel közben nem tudja egybõl.

hogy tudom a videofelvételt úgy beállítani hogy az normális minõség legyen? hogy ne legyen 1 perces videó 300 mbt! mert nincs helyem de ha nem lehet megcsinálni akkor xfirével át lehet tömöríteni kisebbre?
vagy valamilyen más program kell hozzá?
joci950811
hy
vki adna egy linket egy mûködõ xfire 1.3 patch-rõl?.
Sürgõs lenne.
Köszi

kösz, kipróbálom.

PS3 Slim 250 PC

Jaffa 2843
tedd másik billentyûkombinációra.
ha nemjo akkor force updatelj. nyisz egy cset ablakot, beirod /forceupdate, ujrainditod az xfiret és talán jo lesz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

hi!
az miért lehet hogy játék közben,(cod2)
Ha scrollock + x et nyomok, bejön az ablak, de egyböl el is tünik, így nem tudok írni senkinek, szval pillanatra jelenik csak meg az ablak, aztán eltünik.... elég idegesitõ, help pls!
eddig ilyen nem volt.

PS3 Slim 250 PC

Legend Killer
HP, VT benne van.

a 3 benne van de az újj nincs a Harry P -t megtaláltam? milyen idõközönként frissítik a listát?
Várni kell. Ám Virtual Tenis mintha benne lenne.

és ha ezek még nincsenek a listába? Fuel, Harry P,Trine , Virtua Tennis
akkor nem tudok mit tenni?
Tools/Options/Games kiválasztod a listából, Manual Setup és betallózod.

manuálisan hogy lehet játékot adni a listához? mer a helye megvan a beállítások között de nem tudok tallózni
Doki17
Erre már én is rájöttem magamtól. Nagy segítség voltál.

Legend Killer
LOL

Skip-eljétek át :p

Jaffa 2843
ez engem is érdekelne :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Doki17
Ki lehet azt valahogy kapcsolni, hogy az indulásnál ne ellenõrizze a telepített játékokat?

Legend Killer
most viszont jó kábé egy órája.

nemtom mé csinálja ezt, h hol jó, hol nem. általában updatenél szokott így lenni, de most nem volt az.

TDC Geronimo
Nálam ugyanez van egy pár napja feltelepített update óta. Nem vágom mitõl de tényleg idegesítõ -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem is szarakszik.

Legend Killer
miafasz van xfireel? nem enged be, elõbb még jó volt.

Császtok nekem az lenne a gondom hogy bármelyik telepítet játékot elindítom játék közben írnék xfire-en de mikor beírom a szöveget nem küldi el...már végignéztem beállításokat de semmi...pls help mert már nagyon idegesít😄
Próbáld IE-vel, nekem se sikerült még elindítani.

kakadara
Hi! Van egy gondom amikor streamet neznek x firen pl http://www.xfire.com/live_video/mindpolice/ es engedelyezem neki amit ker aztan meg a chatet latom h mit irnak meg iesmek de a video helyen csak enyit latok Loading live video stream

Doom 4
Hali! Az új közvetités funkciót hogy lehet használni?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

DarkSector
Ez a gond a feltöltött videókkal!!!!
Miért van ez?
Belassulnak a feltöltött videók!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
eddig is ugyanugy defaulton volt.
tutira codek, mert észrevettem, hogy nagyfelbontású videóknál is beszaggat, ha nem jot teszek fel.
és röhely, de amit rögzitek eredeti felvételt, azt meg mp classic futva játsza le, és ha a media player-el nyomatom, csak akkor folyamatos...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

darkcyberxeno
Még egy ötletem van Xfire-höz. Próbáld meg esetleg az Xfire Videórögzítés beállításainál átállítani, hogy hány FPS-sel rögzítsen valami más értékre, illetve a kép méretet. Lehet, ha kisebb értékre állítod ezeket, akkor jó lesz. (De azt is megpróbálhatod, hogy pont, hogy nagyobbra állítod, mert ahogy látom a géped erõs.)

Hunter, Survivor, Prey... Which will you be?