Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>kurva jó lesz ez már elöre látom 😄

ja és csináltam bannert^^
sztetek melyik legyen? (vagy ha nem kell egyiksem akkor nem lesz 😛)
v 1.
v 2.
v 3.

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Evin
A wmv-nél, ha nem WMP-vel játszod le, szokott ilyet csinálni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Gépre letöltöttem ott akad!

Next PC upgrade: 2022

Hm hát tényleg érdekes hangja van^^
uHs Gerzson
Jó kis videó de remélem a Thomson hangját lecserélik mert ez így elégé gáz 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nyers
Próbáld a kisebb felbontást, hátha
xboxyde - Ubi Days: Brother in Arms trailer - itt is van direct-feed

My Life for Freedom!

grebber
Fasza ez a videó csak tudnám a kurva gépem miért akadozva játsza le 😞

grebber
Az a megjelenés pc-re teljességgel lehetetlen!

Pcgurun, junius 8- ra van írva
Nyers

My Life for Freedom!

beyczy
hát jah igazad van
ugy terveztem hogy új gépet veszek a gamehez de aztán rájöttem hogy egy játék miatt nem érdemes. meg nincs is zsém rá középkategóriást meg nagyon nem éri meg venni
inkább várok

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

úgyismered õket mint aki szokott optimizálni??? ewzt is az ubi adja ki mint a splinter 4-et meg a raimbow six vegs-t szal optimizálásról ne is álmodj...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ja, már, aki tanul 😛. Én melózóok. Amúgy, régen Pécsen, meg talán Bp-n is az volt kiírva a busz megállókra, hogy:

"Csak jönne már."

Na én is ezt mondom, de a játékra. Nem igaz, mit kell ennyit vacakolni vele? Szerintem rég kész már. Valami újabb hír, videó nincs? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

beyczy
nyugi legalább lesz mit csinálni tanulás helyett <#idiota><#circling>

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

BlackShadow
hát ha az eltolás azzal jár, h jobban lesz optimalizálva, kevesebb bug stb .. akkor megéri 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ahelyett, hogy nyári szünetre kiadnák, eltolják suli kezdésre pffff.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

beyczy
ohhh fuck mire lesz ez kész...<#falbav>

Amazon.com szerint még jó sokáig várhatunk :

http://www.amazon.com/PC-Brothers-Arms%253a-Hell%2527s-Highway/dp/B000KIBABA/ref=sr_1_2/102-0924551-9117734?ie=UTF8&s=videogames&qid=1173441820&sr=8-2

PC Brothers in Arms: Hell's Highway
Product Details

* ASIN: B000KIBABA
* Release Date: September 3, 2007
* Amazon.com Sales Rank: None

grebber
Nemkellett volna visszolvasnod csak 7-et.

up, mikor jelenik meg?

Thanks!<#wave> Majd leszedek párat.

beyczy
jah bocsesz...<#zavart1>
bia videók
itt van több video is trailerek meg a 13 perces is asszem 2 féle felbontásban...

Linket esetleg, úgy könnyebb lenne rátalálni.

beyczy
Én a 3dgamers-rõl szedtem le

beyczy
Uhhh... Nézzétek meg a 13 perces e3_demo videót!!! Baszki<#wow1><#wow1><#wow1>
Hát ez egyszerûen lenyûgözõ...

Ne máááááááááárrrr!!!!<#shakehead><#levele><#shakehead><#rinya> Azért thanks infot!<#wave>

grebber
Brothers in Arms: Hell's Highway megjelenését bizonytalan idõre eltolták. A közlemény szerint valamikor a 2007-2008-as üzleti évben jelenik meg, ami 2007. áprilisától 2008. márciusáig tart.

info: Gamestar

Valószínû ja.

grebber
2007-lesz belõle nyugi.

Sgtfathi
Tehát igy néz ki a dolog: Brothers In Arms Hell's Highway Ubisoft Q1 2007 US
Brothers In Arms Hell's Highway Ubisoft 10/06/06 EU
Aztán majd meglátjuk,nekem is hihetetlen!!Gamefaqus Pc!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Én nem szoktam nagyon olvasni a PS híreket, mást igen...egyszer még láttam, hogy x hónapban megjelenik, oszt eltolták megint x hónapra a megjelenést....már azz se tudom melyik hónap és hogy megjelent-e már, de ezek szerint nem.

uHs Gerzson
Én sem vagyok konzolos de olvasok ezt azt itt az sg-n 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Hja... na látod, ennyire nem vagyok otthon a PS témában<#hehe>. Akkor nem szóltam semmit<#wink>. Ez a hír meg fake hír nagy valószínûséggel...99.9%<#hehe>.

uHs Gerzson
De még PS3 sincs szóval ott valami nagyon el van nézve 😄

Ha ps3-ra tegnap megjelent, akkor hamarosan PC-n is kijön....mindig így van: ps, xbox és a többi mindenféle kütyü és aztán PC.

Tegnap?<#wow1> Nem úgy volt, hogy csak 2007 eleje?

de itt vmi ps3-ról van szó, dehát az megjelent már?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Sgtfathi
Elvileg tegnap jelent meg europában!
Megjelenés

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Nyers
Természetesen az. Az E3as shakycam direct-feed változata. Szépen beosztották. 😛

My Life for Freedom!

Serpa
ebben <#eljen>

Mindenesetre jó

Serpa
sztem ez egy régebbi trailer.

úúú és ááá<#wow1>. Nagyon keményre sikerdett<#eljen>. Már várom.

Thanks a linket!<#wave>

Nyers

My Life for Freedom!

Az az elsõ rész,nem?:S Azt sajnos már nem tudtam letölteni sehonnan se. De én most leginkább solo playbe nyomulok fritzekkel...nagyon nagy.

Van kedved multizni EiB-bal?:S Ha egyáltalán lehet tört verziónál valahogy..:S

Csuhai G
Én meg a Road To Hill 30-al! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Én meg elkezdtem újból játszani a Brothers in Arms: Earned in Blooddal<#eljen>

aszitem a katonáknak a hangja ,vagy vmi ilyesmi féle pack.<#idiota>aztán végig hallgatam
grebber
Nyers
Preview by Hunters

My Life for Freedom!