2318
  • priluki
    De a sok kis apro részlet áll össze egy egésszé,itt nem a virágokon van a hangsuly sztm,hanem a sok ilyen kis dolgokon..
  • gstup
    Most tényleg sza..s virágokon veszekedtek?Szerintem az összhatás a lényeg,az előző BiA-ben sem a virágokat nézegettem...
  • Shep
    Hát igen, mert mint írtam a sok kis hülyének a trancsír a lényeg. :S
  • Snexi
    egy minden elfogultás nélküli ember véleményét hallhattuk
  • sasvader
    igen és ez igaz!! MÁR BOCSI DE : ki nem szarja le a játékban a virágokat mikor szarrá trancsirozhatot a németeket+tankot is vezethetsz+ valos fizikai motor szóval eltörik leszakad felrobban minden+egy nagyon jó története van a játéknak! Ennyit a virágokról!!!
  • Shep
    Hát a virágok tényleg elég mókásan festenek, kicsit olyan mintha a kiadás előtti utolsó napon eszükbe jutott volna, hogy:
    -Hú nincs virág a mezőkön, nosza rakjunk be hát egy párat.
    -Ok, de nincs az editorban.
    -Hát jó, akkor mit csináljunk?
    -Te pont van nálam egy Unreális 1 extra spec változat, most vettem az ócskáson, rakjuk bele abból a virágot
    -Á de hát az gagyi lesz
    -Szarni bele, úgyse veszik észre, a sok kis hülye úgyis azzal lesz elfoglalva, hogy Hú, nézd lerobban a karja!!
    -Igazad lehet, lássunk neki.
  • priluki
    Hát igen ez az üzlet...
  • sasvader
    Azér mondom ha valaki a crysis-el akar játszani annak legyen is rá pénze! és ne nyafogjon hogy "jajj nem indul el istenem de szar ez a játék" nem, nem szar a játék hanem nem indul el a gépeden!Ha játszani akarsz költsél is rá!!!
  • roenick
    Csak majd ha játszani is akarsz vele akkor 3x annyit kell rá költened mint egy xbox360.Ez a nagy szívás!!
  • priluki
    Azzal nem lesz gond mert szerintem se a grafika a legföbb szempont,és elég élvezetes számomra :D
    Leky: Szerintem pedig már eljött az az idö hogy a box teljesitöképeségének a végét feszegetik (lehet tévedek) és Pc-re szebb játékok jönnek már.
  • Adam II
    Én meg leszarom csak szórakoztató legyen :D
  • Leky
    Sőt én úgy vettem észre, hogy Xbox360-on általában mindig szebbnek látom a grafikát azonos játéknál.
  • Snexi
    sokkal szebb nem lehet...
  • sasvader
    jó de lehet hogy pc-én sokkal szebb a grafikája főleg az élsimitások..stb!
  • priluki
    Hi,na megvan az x360 verzio,1 orácskát nyomtam vele,hát vegyesek az érzéseim. Vagyis egyedül csak a grafika ami csalodást okoz,nem mondom ,hogy csunya de nem erre számitottam :D Olyan "meseszerü" az egész,apro részletek nincsenek kidolgozva,pl a ruha a fák stb. Egyépként a fizika nagyon tetszik,gránáttol kettészakadt az ellen:D A hangok is jok,szal összeségében a grafikát leszemitva nagyon tetszik.
  • Snexi
    de csak kedden jön ki pc-re...
  • Djemba
    hétvégén tuti lesz tört verzió
  • Snexi
    de minek jönne ma a pc-s ha csak 30.-án jelenik meg?
  • Nathan66
    reménykedjünk, hogy még ma lesz belőle valami
  • Prince23
    Akkor kb 3 nap legfeljebb :D
  • Nathan66
    360ra megjelent... és mint az már megszokott utána jön a Pc-s verzsön.
  • Snexi
    meg se jelent...
  • Prince23
    Nyíthatok neki egy warez topikot?
  • mikiking
    csak nem :D
  • Nathan66
    remélem még ma kint lesz Pc-n is!
  • bandika64
    találtam mégegy videót szépen néz ki az eső(xbox változat): itt van
  • bandika64
    Új tankos gameplay (konzol változat,gondolom én) a jútúbon minden fentvan (tecső.com)
  • gstup
    Ez egy kicsit lehúzónak tűnik,nem Téged szerettelek volna vele megbántani Snexi.
  • gstup
    Ugyan ezt a kérdés szerettem volna feladni,de feleslegesnek tartottam...
  • ricsa008
    és jogos kérdés :D
  • Snexi
    akkor mért az én pc-s kommentemre válaszoltál cáfolásként?
  • Puhos
    Ja, de én nem írtam sehol, hogy pc-re lehet tölteni!
  • Prince23
    Lol de ez 360 xD
  • Puhos
    A Google barát, használd egyébként pedig innen.
  • Neoncsoves
    és honnan?
  • Puhos
    Nem, már tölthető!
    grafikát eléggé lehúzták
  • gstup
    Érdekes,amikor a szobában van és várja,hogy a német katona kihajoljon?De a piros kör miatt tudja csak,hogy ott van.Én azt mindig kikapcsoltam.Nem rohan el a német katona,ha gránátot dobnak felé?Már az 1-ben elszaladt nem?Vagy rosszúl emlékszem,de ez nem a attól függ,hogy milyen szinten nyomod?Nem is tudom mit mondjak,én sosem adtam az ilyen elemzésekre...2d-s a fű,igazság szerint lesz..om.Nekem többet jelent a játékélmény.Ami mindig felejthetetlen volt számomra az előző részekben.Grebber,félre ne érts ebből semmi kritikát ne vegyél rossznéven,sőt köszönöm,hogy beszúrtad a vidit!
  • grebber
    IGN review 76%
  • Snexi
    rossz kommentre válaszoltam