2318
-
#638 de ronda a game ezeken a képeken:S -
#637 na az nem is rossz :) -
#636 Killroy vadászoknak help! katt ide! -
priluki #635 Azt viszont elfelejtettem hogy nagyon hiányolok valamit.Az ellen nem dob gránátot.. Ez azért gáz sztm -
sasvader #634 Azta nemroszz 18 pálya!Az azér sok nem? -
#633 Jah, öcsém is ennyit mondott PS3-on! 8-10 óra kb
-
priluki #632 Hát nemtudom én olyan 8-10 ora alatt nyomhattam végig Veteránon. -
priluki #631 Na hát fogalmam sincs hol vannak én nemis keresgéltem ,majd most ujra nekiugrok azt megnézem.. -
#630 hány órás kb a game?remélem nem követi a mostani 5-6 órás divatot -
fapipa #629
Hát akkor monnd meg hol vannak azok a kib...ott KILLROyS-os rajzok !!
Mellékfeladat a térkép menüben,mint a Recon : megtalálni,de hol.
Az összes faházat körbehugyoztam,egyet találtam,az elsőt az első szélmalom mellett jobbra,az első pályán,a középső nehézségi fokozaton.
Tovább sehol sámli.
Ti melyik játékot játszátok,ha erre nem tud válaszolni senki ??? -
fapipa #628 18 ! PÁLYA van.De ha belemész a CHAPTER-ek be te is megszámolhatod. -
sasvader #627 amerikában szept.30-án jelenik meg pc.itt meg okt.3 vagy 10 magyarul. -
whiteman0524 #626 2007 eleje ? a nagy l&@[]szt... ha így haladnak ebből 2009 eleje lesz...(ne adj isten) -
Neoncsoves #625 De régen volt -
#624 a magyar felirat miatt megérthető...hát kiderül 30.-án h igaz-e -
#623 Cdgalaxis oldalán:
Brothers in Arms: Hells Highway (Megjelenés előtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2008. október 22.
Brothers in Arms: Hells Highway Collectors (Megjelenés előtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: angol nyelvű játék
Várható megjelenés: 2008. október 10.
IGN: Szeptember 30.
Gamespot:Október 7.
Gamespy: Szeptember 30.
-
#622 gamefos online-on volt egy olyan hír okt. 10-re tették a megjelenést, most akkor h is van ez? -
#621 Már csak 3 nap, és PC -
hitch #620 hát gazdagéknál xbox360-an van:D XD.mi csoró pc-sek meg várhatunk mire kijön............
EPIC FAIL -
#619 Pont kapóra jött,hogy tegnap behalt az xboxom (vörösfény )
Úgyhogy ma elmentem,beszámítattam egy flashelt boxba elhoztam,hazafelé beugrottam még PC boltba vettem Dual layeres DVD-t azt most töltöm a 360as verziót remélem jó lesz -
sasvader #618 hány pálya van összesen valaki mondja el léccives!Elöre is kössz! -
fapipa #617 A video ok,csak x fejbelöv.után van-e v.mi extra?
Plusz achiv,stb.,vagy csak döntsd el ,hogy nyírod ki? -
fapipa #616 Killing...was here! meg egy ceruza rajz a v.melyik faház oldalán.
Ez a második bónusz feledat a RECON mellett.Megtalálni a rajzokat.0/3.
Na az elsőt (középső szint) automatán adja mint bemutatót. A tőbbit meg nem találtam.Ott volt az első, amikor belépsz a pályára (ahol a nagy tartályok vannak jobbra)minjárt a jobb oldalon a fa fészer-en. -
priluki #615 Neeem,gránátot ha észreveszik elkezdenek menekülni! Egyépként ha bekerited öket van hogy vissza is vonulnak más fedezéket keresni. -
gstup #614 Értem,jól hangzik.És ha gránátot dobtál közéjük,mint a videóban,amit belinkelt Grebber.Mert ügye abban,szinte meg sem mozdultak? -
priluki #613 3 szint van,a legnehezebet nem engedi sajna,majd feloldja.. ugyhogy a 2.-on nyomtam,egyépként nem hülyék ha megkerülöm öket ugy helyezkednek ha tudnak ,hogy fedezékbe legyenek.A csapattársak se futkosnak össze vissza, hál isten keresnek fedezéket. Sztm egész jo. -
gstup #612 Milyen szinten toltad?Mennyire volt "okos" az ellen? -
priluki #611 bocs de az elsö kérdésedet nem értem :D Amugy ha fejbelösz valakit messziröl akkor igen egy videoval mutatja lassitva az eseményt,sztm jo de amugy kilehet kapcsolni.. -
fapipa #610 Ha messziről fejbelősz v.kit,v.mi extra?,vagy a video a hab a tortán ? -
fapipa #609 Hi !
Az első pályán csak a játék által bemutatott Kill...-t találtam meg.
Hol a többi ?Mind ilyen budin van?vagy össze vissza lehet mindenhol?
Kívül is,belül is ?(gondolom csak faépületen)/térkép jelzi ?/
Szal,van-e v.mi támpont hogy ott v.színű lehet,vagy mérgezett egér a pályán ??
Kössz. -
sasvader #608 ok köszi!addig is -
priluki #607 Huha,most nem vagyok otthon de délután megmondom:) -
sasvader #606 priluki lécci azt mond meg hogy hány pálya van összesen? lécci mond meg ez nagyon érdekellne! -
priluki #605 Na végigtoltam:) Nagy volt!! Csak ajánlani tudom! -
priluki #604 Sok külömbség pedig nincsen,amugy énis jobbszeretem a Pc-s Játékot,majd megnézem azt is.. -
gstup #603 Akkor elnézést kérek,mondjuk én a pc-s verzióra gondoltam.Konzolos verzió sosem számított nálam... -
priluki #602 :DD Ne viccelj már,ugy 80% nál járhatok miaz ,hogy nem játszottam vele?! kicsit elvagy tévedve... -
gstup #601 Rendben,én nem akarok semmilyen összetűzést.Csak szerintem várjuk meg,próbáljuk ki és utána alkossunk véleményt. -
#600 Én a videot kommentáltam, ami Grebber linkjében volt, ennyi. És igenis sok kis apróságból épül fel az egész. Elég ha csak a Stalkert említem, hiába jó az elképzelés, a történet, nagyjából a játékmenet is ok, de van sok apró bosszantó dolog ami nagyon lehúzza. Meg különben is ha elköltöttek milliókat a fejlesztésre akkor vagy ne tegyenek bele full gagyi virágokat, vagy tegyenek bele normálisat és ugye ha ez a virág probléma felmerült akkor felvetődik a kérdés, hogy nem lesz e a játékmenetre is kihatással lévő sok bosszantó tényező? De mint mondtam én csak a videot reagáltam le. -
gstup #599 Akkor ezek szerint,ennyi minden kiderült már a játékról,pedig még nem is játszottatok vele.Jól csináljátok!Én inkább megvárom,kipróbálom és utána alkotok róla véleményt.