Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Most nagyon írigy lettem! 😄D
Hány gigás neked a vinyód?😮

nekem 70 + 10😛 sajna

Soldiers
az igen baszki

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Ejjha,van 1-2 ami eléggé kifinomúlt és szakavatott jellemre utal.<#vigyor2><#worship>

grebber

Next PC upgrade: 2022

45 game?Én egy kicsit válogatós vagyok 😊,most csak 3 van fenn,de abból 1-el nem tudok úgy játszani ahogy szeretnék 😞.

grebber
Hát nemtom de azt tudom én mivel cirka 45 game van feltelepitve 😞 abból 9-et már végigvittem régebben de megint elõszedtem õket 😄
Szal nekem van mivel 😄

Soldiers
baszki eddig az volt hogy március

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Basszus!Június???,jajj ne...Köszi az infót.Mivel játszok addig?<#szomoru1>

grebber
Megjelenésrõl hát talán a június a nyerõ!

IGN:
US: 2008 Június
Europe: 2008 Március 14 (200000% hogy nem ebben a hónapban)

Gamespy: 2008 Június
Gamespot: 2008 Június 3

Hi all!

Nézegettem,de semmilyen új infót nem találtam(megjelenés stb.)!Esetleg vlki más látott v hallott róla vlmit?

Soldiers
hát én is

grebber
Nemsokára vége a GDC-nek de errõl semmi info lehet kise vitték 😞
Pedig néztem volna új akcióvideokat!

Soldiers
fasza kép

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Ja,okés.Sorry félreértettem.

Hour of Victoryra értettem..
Amúgy eléggé lehúzzák mindenhol,nem is csoda..

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Pár sorral lejjebb irta Grebber a megjelenés lehetséges dátumait!Néztem Grebber,nem nagy durranás,de egyszer ki lehet próbálni majd!😊

PC-re is jön?Mert XBOX360-ra már tavaly nyáron megjelent,elvileg.

grebber
Lesz majd még 1 valamikor de a gyengébbik fajtából: Hour of Victory csak ezt is már orba szájba halasztják.

De hiányzik már egy jó II.vh-s FPS!Alig várom már hogy kijöjjön!

Nyers
NextGenBiz preview Brothers In Arms: Hell’s Highway
egy-két új, és ráadásul szép, igaz kis kép - ezt jól megmondtam <#vigyor5>

My Life for Freedom!

grebber
5-öt azért elképzelhetetlen lett volna visszaolvasni igaz?

Ironmask
tudja valaki,hogy mikor jön ki a game????

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

grebber

Értem,köszönöm az infót Mindenkinek!Remélem mihamarabb jön,mert már nagyon várom és nincs igazán jó wh-s játék manapság.

második negyedévben várható
sztem ápr 8 a legvalószínûbb,de ki tudja..

BlackShadow
ha jól emléxem a hardwireden is azt írták h áprilisra tolták

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Ezek a megjelenési dátumok vannak a neten:

Gamespot : 2008 Április 8
Ign: 2008 Március 14
Gamespy: 2008 elsõ negyedév
Gamestats: 2008 Március 31

Hi all!

Lehet tudni vlmit a megjelenésrõl?

Üdv

Bence94
remélem én is.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

3 screenshot

nem valami jó minõség

Prince23
Az biza jó lenne... de sztem egy Vegas ki jön belõle (optima terén)

Szerencsére ezzel má nincs gondom.
Én gépem nem vinné, az fix! 😛
Örülök, h kaptam xbox 360-t Karácsonyra.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grebber
Reménykedek benne hogy Gears of War szintû lesz az optimalizációja!
Mondjuk addigra már 8800GT-m lesz de a kisebb gépeseknek jó támpont lenne!

Igen, xboxom van és kurva jó grafikája van a Smackdown vs RAW 08nak.
Szal majd beszerzem az új BIA részt is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

most találtam youtuben egy videót,amiben eddig nem látott részek is vannak
íme

és úgy néz ki, h xbox 360t kapok, szal nekem is meg lesz, de nem kiabálom el.... majd hétfõn megmondom, h mi a pálya.

Bence94
már várom szép is lesz .

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Nyers
Ez már döfi! <#eljen>

My Life for Freedom!

grebber
Hm nem lesz ez rossz!

Brothers In Arms: Hell's Highway Video

A 2008-ban megjelenõ Brothers In Arms újrészérõl a Hell's Highway-rõl egy akciódús ingame videó futott be mely megtekinthetõ a EveryEye weboldalán. Olasz oldalról lévén szó a játékot olaszul mutatják be nekünk, de úgy gondolom ez inkább egy unikum, mintsem hátrány és senkit nem fog elriasztani!

forrás:cybergen

és itt a videó, ami kb 7 és fél perc
nagyjából azok vannak benn , mint az ezelõtt lévõ vidikben,csak több!

lol

grebber
Te linkelted be õket korábban! Igaz csak 2 van a négybõl!

sasold meg mégegyszer a lépeket ha egyáltalán megnézted ezek még nem volt szó!

arról az 5 képrõl volt szó, amit Puhaubiék tévesen adtak ki, Gearboxosok utána meg kiadtak 4et
volt errõl is szó, de még nem volt belinkelve az a 4 kép!

grebber
Olvass vissza eddig szeritned mirõl volt szó!

még nem voltak itt

grebber
Remélem mindjárt jön valaki és negyedjére teszi be a képeket!