2318
  • BiG G
    ennyit erről. egyik helyen azt mondják csúf, másik helyen istenítik, ezt mindenkinek magának kell majd kiderítenie.
  • dezsolti78
    Szevasztok!
    Én a látottak és olvasottak alapján semmiképp sem írnám le a játékot.
    Ha azt a szintet hozza, amit az elődei akkor az már jó.
    Grafikailag sem lehet gond panaszra, igaz pár beígért dolog kimaradt-gondolok itt a teljes rombolhatóságra-,de ez csak egy JÁTÉK, amivel jól el lehet szórakozni, akár egy filmen, csak itt mi vagyunk a főszereplők.
  • dante3
  • Kandurex
    gyönyörű grafika? én úgy tudom, hogy pont azt fikázzák a legjobban,...
  • dante3
    Értékelés
  • KADARKA
    30 éves vagyok.... volt egy pár játékkal már dolgom...nagyon vártam én is ezt a játékot de nagy csalódás!még ha a grafika lenne a baj,én imádom a taktikai fpst,de ez valahogy nem az,ha pl utasítást adok a társaimnak akkor csinálják is a dolgaikat, ne csak ott álljanak mint egy fasz....de majd mindenki rá jön:) jussak eszetekbe.
  • sasvader
    Mindenesetre én letöltöm az angol verziót ami elméletileg holnap kijön! (nem birok már magammal)

Aztán újra végigviszem magyarul hogy valamit értsek is a történetből!
  • priluki
    Kadarka létszi mond már meg mennyi idös vagy? Csak kiváncsi vagyok. Amugy maga a játék Sztm jo és élvezhetö,de tény hogy a grafika "csalás" nem ez volt beigérve és mondhatjuk hogy nem ez a fö szempont,és ez igy is van tényleg nem az,de akkor kérdem én,minek vakitottak azokkal a képekkel meg videokkal,ami hozáteszem benne se volt a játékba,mikor röpködtek a téglák stb...
  • kirol
    Ja, most esett le. :D (666)
  • kirol
    Nem csoda. Hisz a steam az egy elektronikus cucc, nincs lemez.
  • zzeN
    ördögi TÉK:D
  • grebber
    Silent Hill 5 azt most mondom tuti nem fog jönni ezzel egyszerre.
    Még aranylemezre sem került!
  • kirol
    Egyszerre jön Silent Hill 5 -el! :D
  • dezsolti78
    Youtube-on vannak új gamplay vidik.
    Igaz, hogy boxos-os mind, de akkor is kurva jók.
  • sasvader
    jah télleg bocsi jenkiknél szept30.! bocsika
  • Snexi
    rosszul mondod
  • sasvader
    dehogyis amerikában okt.10! de ha rosszul mondom akkor előre is bocs!
  • dezsolti78
    Hát igen.
    Nálunk október 10.
    Ha jól tudom.
  • sasvader
    csak kár hogy az ameriaki megjelenés és nem magyar!
  • zzeN
    kibírjuk már ezt a 2 napot
  • dezsolti78
    szeptember 30.
  • dezsolti78
    szóval én már nagyon várom, úgy mint sokan mások rajtam kívül.
  • dezsolti78
    Szerintem akinek tetszett a többi rész, annak ez is fog.
    Van egy jónak mondható sztori, ismerős és új arcokkal, taktikai lehetőségek, amik talán jobbak mind az elődökben, és persze a hábórús atmoszféra ami itt elég jól sikerült.
  • Solyom2
    Mikor is jelenik meg a PC-s változat.
  • sasvader
    1.KADARKA húzz a bús picsába ha nem tetszik a játék, ez a topik nem azért van hogy leocsáróld a játékot!
    2.Szerintem a grafikával nincs semmi gond nekem tetszik,amugy meg a játék élvezetes története nálam kárpotól mindent!
  • zzeN
    taktikázás szempontjából a BiA-k meg az R6-ok viszik a pálmák, a CoD-okat meg se említem...(1 személyes hadsereg)

a társak ölnek is ellent?mert pár játékban láttam már olyat, h a pár méterre álló ellent a társam elég nehezen ölte meg, vagy meg se ölte

a Fahrenheit meg a kalandjátékok királya, 2-őt lehetett volna készíteni
  • Snexi
    nem kell itt öcsisajtozni,a konzolos képeken is sokkal szebbnek mutatták
  • The Protector
    Igazad van teljesen.Nekem ez a játék jobban bejön minden hasonlónál a személyeskedések miatt.H megismerjük a katonákat.És h taktikázni lehessen benne.Ezért imádom a GOW-ot.Imádnám a Vegast metr akkora kékhalálom van tőle h öröm nézni.Ja.és ma már nincsenek nagy elvárásaim semmi játékkal sem mert nem tudnak újítani.
    Az istencsászár játék számomra az összes vala megjelent game közül a :Fahrenheit.Egyszerűen nem lehet legyőzni.2 Vh-ban meg a BIA-k
  • BiG G
    azóta a videó óta kijött két crysis, a stalker folytatása, egy grid és még sorolhatnám. szerintem hozzászokott a szemünk _és_ némileg butítottak is a grafikán. de voltak itt nem is olyan régen beszúrt képek, amiken igen csecsén mutatott a játék.

a másik pedig az, hogy ne a grafika legyen már a vesszőparipánk. lehet élvezetes és jó játékot csinálni gépfosató dx10-es grafika nélkül is. az hogy néhányan crysis-re is képesek rejszolni az nem azt jelenti hogy annak kell az elfogadott trendnek lennie :)
  • zzeN
    renderelt videók lehettek, amikor becsapódott a löveg a házba és felrobbant ott volt kurva szép füst...az csak ámítás volt:(
  • The Protector
    Az itt a gond h anno mikor megjöttek az első videók a gameből akkor hihetetlenül szép volt.Emlékezzetek vissza ezekre a jelenetekre:
    Teregettett ruhák közt mentek és ahogy mozgatta a ruhákat a szél
    Boltban egy katona mesélt h megismekedett egy csajjal majd puff robban az egész bolt
    Egy német lőállásből kaptak tüzet stb
    Hihetetlen dolog volt ezeket látni.
    Van 2 választásunk:
    1:Túlságosan felhúzták ügyes trükkökkel a ggrafikát
    2:Már hozzászokott a szemünk az efféle graf orgiához ésmár nem tűnik fel
    Én a 1.re szavazok.Szerintetek?Vagy más vélemény
  • BiG G
    láttad már a pc-s képeket öcsisajt? :)
  • zzeN
    köszönjük h meg mutattad mekkora nagy is a szókincstárad
  • KADARKA
    De ki kell próbálni és rá jössz..... szerintem szar munka hiába gearbox a fejlesztő nem sok mindent tudhatnak maguk után.....az egy dolog ue3 a motor de tudni is kéne vele bánni....
  • KADARKA
    Igen arra is értettem de rengeteg bug,nevetséges ai,röhely az egész.....
  • Snexi
    grafika
  • Snexi
    ezt a gafika alapján mondod?
  • KADARKA
    Mekkora egy nagy kaka ez a játék szar szar és szar!!!!!!Minden tekintetben szar emberek 2008. írunk nem vagy tévedek? A call of duty 2 szintjét se üti!
  • Snexi
    szerintem is az és pc-n is ilyen lesz
  • BiG G
    nem csúnya szerintem, meg pc-n biztosan tud szebb is lenni :) meg aztán a harc hevében nem a recéket fogod számolgatni, ha mégis, akkor ott komoly gondok vannak :D