Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

grebber
Sokat nem kellett volna visszaolvasnod már voltak!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Áprilisig legalább végigviszem az elsõ részt megint!

van még ott egy youtubes vidi amin sok új dolog van(ingame)

ami itt van

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Sajnos az Ubisoft elkövetett egy buta hibát, régi képeket adott ki, melyek közel sem tükrözik a grafika jelenlegi szintjét, ezt láthatjátok az értelemszerûen csúnyább példányokon.(ez az az 5 kép) A Gearboxnál ezt észrevették, és gyorsan lõttek 4 sajátot is (Hartsock a kórházban; egy ajtóban álló kép, ahol lángol a város; közeli Stelláról, aprólékosan kidolgozott részletekkel és éjszakai csendélet lángoló tájjal és egy katona kopasz fejével), melyek valóban lenyûgözõek és alig 1-2 naposak. Ahogy Randy Pitchford is mondta egy interjúban nemrég, a grafika legalább olyan szintû lesz, mint a Gears of Warban, sõt sok dologban túl is mutat azon.

bõvebben itt lehet olvasni róla

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

De a gépen nem elég erõs, azért sopánkodok nagyon.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Evogordon
Szerintem se szép... Nézzétek a leveleket.. áhh<#zavart2>

Soldiers
Pc-re is kijön

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Faszomat, csak xbox 360 és ps3 😛.
Ezé kellene az xbox 360 nekem, de valszeg "csak" ps2 lesz Karácsonyra.
Nah mind1.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

ah=ha

Hát, ah ezek neked ne mszépek, vagy az elõzõk szebbek voltak...<#idiota><#hehe>.
Sztem kurva szépek!<#eljen><#hawaii>
De biztos kurva nagy lesz a gépigénye 😛.
Konzolon ps2re kijön? :S

grebber
5 új kép

Eddigi képek szebbek voltak 😞

ja

#252: infot thanks.

Soldiers
na az nemsoká ittvan

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

grebber

Brothers In Arms: Hell's Highway már februárban

A hármas számú világháborús széria legfrissebb darabja a kiadó döntésére lecsúszott a karácsonyi tömegverekedésrõl.

A kiegészítõk és pc-s átiratok gyártásával indító Gearbox elsõ, saját ötleten alapuló címe sikeres, több millió eladott példánnyal büszkélkedõ franchise-zá nõtte ki magát. A harmadik epizód a megszokott mederben terelgeti tovább a játékmenetet, melyet a döbbenetes optikai tuning (Unreal Engine 3) mellett bajtársi pillanatok, s profi fizika egészít ki.
Az Ubisoft ma tette közzé, hogy az eddig az év elsõ negyedét megcélzó, viszonylag tág megjelenési idõpont PC és XBox 360 esetén februárra, Playstation 3 esetén márciusra szükült.

info: Gamestar

kurva vicces 😛.

😄DDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ja, jó 😛.

Az a "sárfeszesz" ejtsd: "vász iszt lósz" <#idiota>

<#eljen>

Mi ez a lo izé?

Az Amazon.uk-n már elõrendelhetõ a Hell`s Highway.

Megjelenési dátumnak 2008 Január 25-ét írnak.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

beyczy
hát lehetséges hogy azt mondja: Was ist loß... de ki tudja <#buck>

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

Ja lol... oké.
Lehet, hogy így lesz, ahogy mondod. Majd kiderül.

Szerintem ez pontosan ugyanaz a szemüveges fószer és épp ua. a dombnál készül meghalni. 😊 Valami flashback lehet..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Igen, mert ott nem cenzúrázzák.

Utólag belegondolva eszembe juthatott volna ez, mind1.

AntiHero
orosz verzióba nem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

<#nevetes1>

Igen, ez sok helyen baj, hogy nem németül beszél.
Death to Spies ebbõl a szempontból jó, de ott meg a was is das, vagy mi helyet, dóóószt mond lol.

Engem nem érdekel hogy magyar lesz-e vagy sem,de ha választanom kéne: jobban szeretem ha nem,élethûbbnek hat ( azt se szeretem amikor vlmelyik játékban a német katona angolúl beszél)csak jelenne már meg...

Hm.... nah megnézem majd nosztalgiából hamarosan.
De a gebasz az télleg bekerülhetne, ha így lesz szinkronizálba, hogy hangok<#hehe>.

Prince23
Ryan közlegény film szinkronjai jöhetne😄D

"Bazdmeg, ott a fritz, lõjük széjjel a seggét!!!!"<#violent><#idiota><#hehe>.
Annak örülök, hogy magyarul, de szinkron sztem tényleg ne legyen<#idiota><#hehe>.

grebber
Remélem majd felkerül netre km 😄

AntiHero
Hát jöhet szinkron is. Max vissza rakjuk az angol szöveget😊

BlackShadow
csak szinkront ne könyörgöm 😄 felirat meg jöhet.. az csak jól tud jönni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
Magyarúl fogják kiadni!<#law><#taps>
Magyaritasok portal

4-dik kép: megint lesz egy szemüveges fószer, mint a.... nemsitom melyik részben, aki a dombnál halt meg.
Remélem õ rá nem vár ilyen sors és nem lesz annyira pipogya féle, mert az a szemüveges nekem picit annak tûnt.

Kapjákbemá.
Hergelik a népet. Úgy értem, hogy fokozzák a vágyukat, hogy még több sét szedjenek ki belõlük.
Nem hiszem, hogy van mit még ezen fejleszteni, de, akkor már legyen jó.
#227: képek tényleg jók és a hangulat is az lesz valszeg, de az elsõn mi a fenét keres az R betû az amcsi sisakján, vagy kién?
Kötve hiszem, hogy volt ez a valóságban is.

Prince23
😮OOOOOOOOOOOOOOO
Öregem ez ütni fog a hangulatával is.

grebber
Hogy a csúszás fájdalmát enyhitsék :5 új kép

hm nekem ezekrõl a szines kéepkbõl a Gothic 3 grafja ugrott be !

grebber
Csinálgassák csak optimalizálgassák csak nem kell elsietni.

Kiváncsi vagyok grafban hol lesz.
Én felállítottam magamnak egy ranglétrát UE3 grafos játékoknál.

1. Bioshock
2. Rainbow Six Vegas
3. Airborne
4. Stranglehold

Bence94
helo úgylátszik minden fejlesztõnél most ez a divat hogy csúsztatják a játékaikat és mindig ezt mondják "finomítunk egy picit" persze.<#mf1><#boxer>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Hm pedig azthittem hogy legalább ebben az éveben láthatunk még1 UE3-as gamet ! 😞

Halsztás amúgy pl innen is lehet !

'Brothers in Arms: Hell's Highway' Gets Delayed Until 2008
Posted by Rainier on Friday, September 21 @ 16:01:23 PDT

Brothers in Arms: Hell's Highway, 3rd entry in the series, once again has you reprise the heroic role of Sergeant Matt Baker, a soldier of the 101st Airborne Division, during Operation Market Garden in the late stages of World War II. A beta test is confirmed, but Ubisoft has delayed the game until Q1 2008.

info: Worthplaying

Soldiers
ezt honnan veszed?

Riddick21
Nesze egy hír: elhalasztva '08 elsõ negyedévére!<#falbav>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Soldiers
hát ja

Sajna,pedig jó lenne már vlmi...