Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
Elég kiábrándító a helyzet. Tényleg rengeteget satnyult grafikailag, ráadásul már eléggé lecsengett a II. világháborús játékok hype-ja... Már az elõzõ résznél is, fõleg. mikor meg ezt elkezdték fejleszteni. Akkor volt ennek nagy keletje mikor a Medal of Honor után jöttek ki ezerszámra az ilyen témájú játékok. Akkor 10-bõl 2-3 volt játszható, de még így is bõven el voltunk látva. Viszont mostanra már unalmas lett -számomra legalábbis mindenképpen-, szóval nem tudom mekkora keletje lesz a Hell's Highway-nek. Két éve már (!) hogy bejelentették, és azóta semmi sem történt. Megnézegettem újra a képeket, és ad1 tényleg rondább, ad2 ezalatt a két év alatt sokat fejlõdött a grafika, szóval most már labdába se rúghat. Sajnálom, pedig jót játszhattunk volna vele.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Hát igen, ezt én sem értem.Mintha egyre csúnyább lenne. Ezt észre lehet venni az elsõ 2 képen, ugyanaz a pálya, mint amit tavaly Ubidays-en és E3-mon mutogattak, de ez sehol sincs ahhoz kinézetileg..

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

grebber
Érdekes felvételek némelyik szép istenes pár meg olyan rusnya hogy bottal se!

Next PC upgrade: 2022

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Szerintem,igen volt!<#rinya>.De azért thx dante3!<#worship>

Soldiers
na volt ez a videó??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Thx.Meglessük!Aztán majd kiderûl hogy volt-e v sem. 😊

dante3
video
Nem tom volt-e már!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Pár új kép

A 3. kép isten a többi ahhoz képest valami förmedvény 😞

ésitt nézhetõ..

Következõ Gametrailers TV-s epizódban a Hell's Highwayról is szó fog esni, remélhetõleg minél több újdonsággal.
Amúgy nemtom észrevettétek-e de az is benne van,amelyik pályát a tavalyi Ubidays-en és E3-on nyomattak, csak átalakították kicsit..
ittmegtekinthetõ az elõzetes.

Ok,megpróbálom.Thx az infót<#worship>

De ne image file-ba, csak simán!

Másold fel a gépre és onnan telepítsd, ezzel a módszerrel nekem megy vista alatt is!

<#eljen>

Kandurex
Átírom teljesre a topik nevet mert gyanús, hogy nem fogják a keresõben megtalálni. Egyébként tényleg nagyon jó játéknak ígérkezik!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor nincs is megoldás rá(tudom rakjam vissza az xp-t,de ez nem igazán jöhet szóba)?

Prince23
Hát az alpból nem vistás játék, hiszen emlékeim szerint valamikor 2005-2006-ban jött ki...

uHs Gerzson
Gondolom nem Vista kompabilitis.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Sziasztok!

Az EiB-t hogyan lehet mûködésre birni vista alatt(installt sem kezdi el,xp-n igen)?!

Üdv All

tényleg jo a trailer! de, 1-2 helyen elég szánalmas hogy a .30-as talpa a levegõben "támaszkodik"... de elég jó azon kivül. végre van vidkarim amivel tudok ezzel is MAJD játszani

Sziasztok!

Egy kicsit off lesz sorry.Nosztalgia képpen fel szerettem volna rakni a BIA EiB-t,de amikor bemountolom,semmit nem csinál,esetleg vlmi ötlet?

Üdv All

grebber

Danecay
Na ugye megmondtam 😞

Prince23
Meg egy kicsit van benne Gears of Waros rész is, mikor a téglasánc mögött van fedezékben, és úgy mozog.......

Eszméletlen,hatalmas,über,ennyire nem vártam még játékot...Az a fal mögül kihajlásos dolog nem a Rainbow 6-ben van?Mindegy nekem ott is tetszett!Agusztus?De messze van még!<#rinya>

dante3
Elég meggyõzõ a videó, várjuk szeretettel!<#hehe>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Prince23
Tuti benne lesz az év játékai közt, top 5-ben

Szerintem elégnek kell lennie, de hát...ki tudja?

interview

Prince23
Vajon geforce 7-es sorozat elég lesz e neki? vagy inkább már 8***? 😞

grebber
Remélem tényleg jön már Augusztusban!
Amúgy fasza a trailer!

Újtrailer!!!!

3 új kép itt

BlackShadow
inkább csússzon a játék és tökéletesítsék mint h kikapjunk egy bétatesztet sztem.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Hát most sajna nagy a pangás de addig végigtolom a régi gameket újra.

Biztató....<#csodalk><#bdead>

Prince23
Karácsony😊
addigra megjelenik...

Adam II
Én is remélem nem lesz több tologatás. De sajnos a Gearbox másik játékával amit nagyon várok eszerint a tendencia szerint nem játszhatok csak 2010ben 😞

én inkább azt remélem hogy nem lesz késõbbi dátum 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Danecay
Sajnos elég kiábrándító ez a sok tologatás 😞 elõször ha jól emléxem valamikor 2006 õszére akarták kihozni együtt a CRYSIS-el és a Windows Vista-val egyetemben végül a 3 közül egyik sem jelent meg, sõt a CryTech valami nyilatkozatot is tett miszerint a CRYSIS megjelését nem befolyásolja a a Vista késõbbi megjelenése, na ez mint tudjuk nem így lett, a CRYSIS késett 1 évet. A BIA: HH sem jelent meg persze, de úgy volt, hogy 2007 tavaszán megfog, majd nyár, vagy augusztus, majd megint év vége, majd január, március-április, most meg már június. Azt hittem a UBISOFT fogja kiadni nem a THQ (STALKER) 😄 Kíváncsi leszek a júniusi dátum után mi lesz a következõ 😞

😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

LoL<#nevetes1>

uHs Gerzson
...kölcsönben xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

grebber
Crysist megvettem. Fear Combat és az Americas Army ingyenes a többi meg hát izé.

Te ezt a sok játékot mind megvetted??? 😊 tyyyûûûûûûû 😊

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Prince23
<#wow2>

grebber
720GB összesen de mindig tele van sajna sok film meg game 😞

LoL

Prince23
ááá 15-nél kezdõdnek a betegség jelei😄DDDDD

te beteg vagy 😄