Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Next PC upgrade: 2022
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem tom volt-e már!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amúgy nemtom észrevettétek-e de az is benne van,amelyik pályát a tavalyi Ubidays-en és E3-on nyomattak, csak átalakították kicsit..
ittmegtekinthetõ az elõzetes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Az EiB-t hogyan lehet mûködésre birni vista alatt(installt sem kezdi el,xp-n igen)?!
Üdv All
Egy kicsit off lesz sorry.Nosztalgia képpen fel szerettem volna rakni a BIA EiB-t,de amikor bemountolom,semmit nem csinál,esetleg vlmi ötlet?
Üdv All
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
énmeg azt hittem hogy az a 7játék ami nekem fent van az már sok 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬