Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jólvan
egy profin megcsinált háttérképprõl bárki kitud vágni egy részletet és rászerkeszteni a játék logóját -.-

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Hecker007
szerintem is #455 nekem ez #465 nem tetszik egyártalán...:S

Prince23
Hát szerintem akkor is szebb a #455.

összecsapott munkát is csinálsz
kimenteni, felnagyítani és lens flare-t rakni a képek sarkára nem munka
és én nem baszogatlak, ne is vedd annak...egyszerûen csak oda akarok kilyukadni hogy kicsit igényesebben és magadtól dolgozz 😊

mellesleg akkor a sok homofób kedvéért javitgattam a mostani banneren:

ha igy sem tetszik berakatom a másikat -.-

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Szerintem az a csillanó effekt (nem ismerem a pontos nevét)bal oldalt fent az már kicsit túlzás,nélküle jobb szerintem. De te tudod...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Új infok: Egy az Eurogamernek adott interjúban a Gearbox fejese, Randy Pitchford válaszolt egy pár kérdésre a Brothers in Arms: Hell's Highway-jel kapcsolatban.

Az interjúban leginkább a többjátékos illetve az egyjátékos módról, és a konzolokon elérhetõ achievementekrõl beszél. A multiplayerben összesen 20 ember játszhat két csapatra felosztva. Mindegyik csapatnak lehetõsége lesz vezetõt választani egy szavazó rendszer segítségével, aki meghatározhatja a csapat célját, kijelölheti a célpontokat és használhatja a Kommandó-rendszert. A többi játékos három kaszt közül választhat: harcolhatnak rohamegységként, tüzérként és különleges fegyverrel felszerelt alakulat tagjaként. A fegyverek egyébként realisztikusan sebzik majd az ellenfeleket.

Az egyjátékos módban javítottak a mesterséges intelligencián: a gép is hibázik, megzavarodhat és taktikusan cselekszik. Az egyjátékos mód hosszabb lesz, mint a Call of Duty: Modern Warfare kampánya, de természetesen Final Fantasy kaliberû játékidõre ne számítsunk. Az achievementek továbbra is elérhetõek konzolon, s míg PC-n nem lesz ilyen lehetõség, terveznek további extra tartalmakat, amit a játékosok kívánságai szerint alakítanak majd. A játék kap DirectX 10 támogatást, de Pitchford szerint nem lesz nagy különbség: "Aki nem tudja, alig fog változást észrevenni a két változat között."

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Prince23
Nem, nem te rád értem... splinter cell topikba ért támadás engem...

Grove4
Én nem csesztelek le a TR topicba,ne hogy félreértsd!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Akarom írni, hogy már két topik érdekében szóltam ma, hogy tegyék be az átszerkesztett bannerokat, amit szerkesztettem. Az elsõt már betették, de a másodikat nem, pedig személyesen megkértek engem, h szóljak amodiknak. A második bannernál lecsekkoltak, mert összecsapott. Gondolom egyik kollega írt pm-et az egyik modinak, mert túl sok bannert méretezek és szerkesztek át és az agyára mentem, pedig most van idõm sok😄DDDD Pedig nem google-ból szerzem a képeket! Ilyen megjegyzést is írt kollega. mindegy, ma tuti nem szólok, majd holnap...

Ez a banner tényleg nagyon jó lenne, ami a 455-ös hszben van. A mostani banner baloldala olyan furcsa, és egyértelmezése van, fõleg a mai világba mindenkinek ez ugrik be: már elnézést, mintha hátulról vki beakasztotta volna neki, õ meg fájdalmában... xd, na mindegy.

Prince23
Én nem szólok, már két topikban szóltam ma... és leizéltek pár topikban h összecsapott munkát csinálok...

Hecker007
mostmár csak be kéne rakni a helyére 😊

Prince23
Sztem is jobb, de szólok elõre, h már készen volt, csak felnagyítottam, meg pár effektet szerkesztettem bele.

Hecker007
egész jól néz ki 😊 grat😊 jobb mint a mostani 😉

Prince23

Basszák meg a jó büdös kurva anyukat!!!!!!<#mf1><#boxer><#violent><#gun><#szomoru2><#bdead><#duhos2><#action><#falbav><#action>

grebber
Brothers in Arms: Hell's Highway - Esélylatolgatások a demó körül.

A szeptember 21-én megjelenõ játékból lesz demó, de egyelõre elég sok a bizonytalan pont vele kapcsolatban.

Ha a platformokat vesszük figyelembe, akkor konzolos embertársaink egyelõre derûsebben szemlélhetik a jövõt, hiszen X360-ra 100, míg PS3-ra 99%, hogy elkészül a demó. A PC úgy tûnik, ismételten hoppon maradhat, hiszen jelenleg Randy Pitchford fifty-fiftyre saccolja egy játszható ízelítõ elkészítésének és kiadásának esélyét.

Azt sem döntötték még el, hogy mikor jelenjék meg az ominózus kóstoló. A szokásos problémával néznek szembe; befejezik 100%-osan a játékot, kigyomlálják a hibákat, vagy nekifekszenek a demónak, ami újabb csúszást eredményezhet. Ezzel tovább nõ annak az esélye, hogy csak a BiA: Hell's Highway megjelenése után lásson napvilágot a demó.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

<#eljen> Nekem tetszik!

Hát ez durva...nagyon tetszik...sejtelmes...

w77d
rohaggyak meg, igazad van XD

Prince23

Gépigényt kiadtak már ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

istenem 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Jó az új banner...bár ha poénosra veszem elég perverz a bal oldal. 😄
Az elsõ srácnak fájdalmai vannak és a mögötte álló elég furán áll mögötte és a nézése is érdekes....
Van barátnõm nyugi... 😄

<#worship>

<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

esetleg egy banner csere? 😊

Hecker007
<#integet2>
hát igen aki az irodában is pókerezik <#nevetes1> igaz Plusi?<#nevetes1><#integet2>

neoncsöves irta:én is most fogom írni a felvételit, de minek rá tanulni annyit 😊)

hát ha kukás akarsz lenni felölem<#hehe>

én is most fogom írni a felvételit, de minek rá tanulni annyit 😊)

Pluskast
Majd ha elkezdesz dolgozni akkor ilyen jellegû problémád nem lesz soha többet.<#hehe>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Prince23
Legalább ha õszre jön ki, több lesz a játékidõ. Nem fogtok fanyalogni, h ez rövíd volt... sookal hosszabra nyúlik a játékidõ így. XD

jah 2009-re annyi játék kijõn hogy belefulladok a temérdek játékba!!De persze játszani nincs idõ mert ez a szar suli!!Ráadásul én idén irom a felvételit szoval még anyi idõm se lesz gépezni szinte semmi!<#gonosz2><#mf1><#boxer><#violent><#gun><#levele>

Hecker007
ez állt így szokott lenni😞 egész nyáron nemjön ki semmi értelmes aztán majd mikor már kezdõdik a suli és nincs idõ gémelni csak alig akkor jönnek a gémek kifele...

hát kapják be ezt nem hiszem el... azt hittem még suli elõtt lesz valami normális játék amivel lehet játszani DE NEM!!!

A Gearbox elmondása szerint a Brother's in Arms 3.része, a Hell's Highway szeptemberben most már tényleg a boltokba kerül.

Matt Baker újabb kalandjait feldolgozó rész sokat csúszott az utóbbi idõben sajnos, ám azonban a Gearbox elmondása szerint a munkálatok nemsokára révbe érnek és szeptemberben a boltok polcaira kerül a játék.A Market Garden hadmûveletet feldolgozó játékban ismét Matt Baker bõrébe bújhatunk, akivel kisebb szakaszokat irányíthatunk.A játék Limited Editionje is napvilágot látott, amiben a lemez mellett még egy Matt Akcióbábu is megtalálható.
valaki valami új hirt vagy videot?????

Grove4
Szeptember 23...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

nyáron remélem még kijön...

szeptember 23. az szép kitudja akkorra elkészülnek e vele

Nyers
mondatalkotási skillt még fejleszteni kell, de csében biztos osztod a headshotokat, átlagos 14 éves srác <#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

késni fog😞 o<#rinya>lvassátok el a pc guru oldalán

dehogyis, már megjelent...

mikor gyün a gém? vagy lemaradtam valamiról? ha jól tudom má sokat késik a megjelenése

<#gonosz1>

Adam II
Te melyik bolygóról jöttél?

hol látod azt a szót brothers volt már jó játék is

Blizzard Entertainment [email protected]

<#fejvakaras>
ez játék mit jelent pcre,nekem megvan eze blood hell in arms jó juj

Blizzard Entertainment [email protected]