2318
  • TerranceG
    Hát akkor várunk tovább....
  • gyuri12
    XBoxon kipróbáltam,kellemes kis háték,gyönyörű graffal. Érdemes rá várni,még érdemesebb lenne megvenni!
  • kemencebalázs
    Ti vagytok a játékosok szégyene, de én letöltöm majd, most akkor és is szégyenfolt vagyok?
  • Hellsing47
    istenem..nem unjátok?
    minek ennyit feszengeni azon hogy mikor jön?
  • Torrents
    na megyek aludni srácok holnap találkozunk sziasztok
  • sasvader
    Számbol vetted ki a szót
  • Torrents
    félkész? 2 éve javítgatják xD
  • Torrents
    de én szivesen tolnám az angol verziót először ha az jelenik meg előbb aztán meg a feliratosat
  • zzeN
    csak azért mert magyar felirattal...gondolom h nincs sok szöveg benne, az átvezetőkben meg a küldetésekben
  • gstup
    Akkor meg azért sírna mindenki,hogy mennyit kell patchelgetni,hogy adhatták ki félkészen stb.Jön amikor jön és kész.Vagy elfogadjátok vagy szenvedjetek.Nekem mindegy,de ne sza..uk tele a topikot.És szerintem sokan régóta várják már...
  • Adam II
    Nem értem miért ne lenne joga sírni azért ,hogy basszák kiadni csak azért mert ő letölti és nem veszi meg.
  • Snexi
    úgy is csak lehúzod tehát semmi hasznuk nem lenen belőle,nem tudom mit izgulsz itt

egyébként csak a ce jön itthon 10.-én,22.én jön a sima felirattal
  • Torrents
    szedjed de én meg szedném pc-re de nagyon
  • Adam II
    Tényleg? Akkor szedem én is
  • Torrents
    UPDATE: Épp most keresett meg bennünket a játék hazai forgalmazója, hogy a Brothers in Arms pontos megjelenési dátuma minden platformra 2008. október 10. ezt írták pár napja de ez baromság mivel xboxon már 2 hete kint van ááááááááááá
  • Torrents
    egyék meg az ubikám miz húzzák már az agyunkat? adják ki és kész
  • Snexi
    mert az aranylemez az amit sokszorosítani visznek már de valószínüleg csak konzolon votl arany párhete
  • Torrents
    hát ja de ne javítgassák adják ki aztán ha hiba van benne adjanak hozzá patch-et és kész
  • DarkSector
    igen.
    lehet. hányadikán lett aranylemez? és miért nem lehet azután javítgatni?
  • DarkSector
    xboxra kijött már két hete, és ahhoz képest javítgatják pc-re.
  • zzeN
    aranylemez után elkezdik sokszorosítani, akkor már nem tudnak javítgatni...
  • Torrents
    de ezzel csak azt gondolja az ember róluk hogy kurva szar játék lehet vagy kurva szarul dolgozhatnak ha éveket kell javítgatni a játékon, am meg aki leszedi warezról annak egy része úgy is megveszi a multiért vagy mert úgy gondolja megérdemlik a fejlesztők
  • Torrents
    de az xboxon is ugyan az a játék oda elég volt ennyi finomítgatás?:D
  • DarkSector
    állítólag a marketing szöveg szerint mingig a javítgatás van.
    hogy ez meg fog-e látszani, vagy nem az jó kérdés.
    Szerintem ezzel nyernek időt, hogy amennyit lehet megvegyenek konzolra, és utána súlytsa őket a warez.
  • Torrents
    de mit csúsztatnak? xboxra már kaidták pc-re miért csúsztatják? ezt mondják meg nekem
  • Torrents
    de én már úgy beleéltem magam hogy hétvégén tolhatom mint az állat
  • DarkSector
    igen először 3.-a volt, de elcsúsztatták, és asszem most legkorábbi dátum 7-e.
  • DarkSector
    7.-e az első dátum, amikor jöhet. előbb ne is várjátok.
    Gamestar-on ezt a hetet emlegették, de én is kételkedek kicsit benne.
  • Torrents
    én már semmiben de már bevehetnék az ... uborkám de komolyan xD elfelejtették hogy nem adták ki pc-re? vagy mivan?
  • sasvader
    ááá szerintem tuti nem lesz ma fent majd 10-én de én már abba sem vagyok biztos!
  • Torrents
    kábé 5 faja megjelenési dátum van xD ez az uborka elég lusta hogy nem adja ki valaki a programozók közül lopjon már egyet el és tegye fel netre xD
  • Torrents
    de még volt olyan is írva hogy 2.-a 3.-án jön ki
  • Torrents
    mert már 1 éve várom :D és szivatnak hogy pl 3-án kijön de nem jön aztán mondják hogy 5.-e de nem aztán 10 de nem xD
  • Snexi
    akkor miért írja mindenki hogy 7.-én fog jönni?miért nincs még fönn sehol legalább a clonedvd?miért izgulsz ennyira azon hogy ma jön e?
  • Torrents
    elsején jön mondom ott van az ubinak a fórumáról szedtem
  • Torrents
    I was looking on gamestop and it said pc brothers in arms hells highway comes 10/01/08, and xbox 360 9/23/08 whats up with that
  • Snexi
    elvileg 8giga hely fog kelleni neki
  • Torrents
    hát olyan 6 giga körüli mint az xbox-os gondolom
  • zzeN
    mind az egyenlőre...bírjátok már ki keddig

TÉK!
  • Montanosz
    jelentek meg újabb verziók az emule-n, vajon mekkora lehet a valódi mérete?
    ha tudnám akkor ki lehetne szűrni a fake-t