2318
-
#838 Hát akkor várunk tovább.... -
gyuri12 #837 XBoxon kipróbáltam,kellemes kis háték,gyönyörű graffal. Érdemes rá várni,még érdemesebb lenne megvenni! -
kemencebalázs #836 Ti vagytok a játékosok szégyene, de én letöltöm majd, most akkor és is szégyenfolt vagyok? -
Hellsing47 #835 istenem..nem unjátok?
minek ennyit feszengeni azon hogy mikor jön? -
Torrents #834 na megyek aludni srácok holnap találkozunk sziasztok -
sasvader #833 Számbol vetted ki a szót -
Torrents #832 félkész? 2 éve javítgatják xD -
Torrents #831 de én szivesen tolnám az angol verziót először ha az jelenik meg előbb aztán meg a feliratosat -
#830 csak azért mert magyar felirattal...gondolom h nincs sok szöveg benne, az átvezetőkben meg a küldetésekben -
gstup #829 Akkor meg azért sírna mindenki,hogy mennyit kell patchelgetni,hogy adhatták ki félkészen stb.Jön amikor jön és kész.Vagy elfogadjátok vagy szenvedjetek.Nekem mindegy,de ne sza..uk tele a topikot.És szerintem sokan régóta várják már... -
#828 Nem értem miért ne lenne joga sírni azért ,hogy basszák kiadni csak azért mert ő letölti és nem veszi meg. -
#827 úgy is csak lehúzod tehát semmi hasznuk nem lenen belőle,nem tudom mit izgulsz itt
egyébként csak a ce jön itthon 10.-én,22.én jön a sima felirattal -
Torrents #826 szedjed de én meg szedném pc-re de nagyon -
#825 Tényleg? Akkor szedem én is -
Torrents #824 UPDATE: Épp most keresett meg bennünket a játék hazai forgalmazója, hogy a Brothers in Arms pontos megjelenési dátuma minden platformra 2008. október 10. ezt írták pár napja de ez baromság mivel xboxon már 2 hete kint van ááááááááááá -
Torrents #823 egyék meg az ubikám miz húzzák már az agyunkat? adják ki és kész -
#822 mert az aranylemez az amit sokszorosítani visznek már de valószínüleg csak konzolon votl arany párhete -
Torrents #821 hát ja de ne javítgassák adják ki aztán ha hiba van benne adjanak hozzá patch-et és kész -
#820 igen.
lehet. hányadikán lett aranylemez? és miért nem lehet azután javítgatni? -
#819 xboxra kijött már két hete, és ahhoz képest javítgatják pc-re. -
#818 aranylemez után elkezdik sokszorosítani, akkor már nem tudnak javítgatni... -
Torrents #817 de ezzel csak azt gondolja az ember róluk hogy kurva szar játék lehet vagy kurva szarul dolgozhatnak ha éveket kell javítgatni a játékon, am meg aki leszedi warezról annak egy része úgy is megveszi a multiért vagy mert úgy gondolja megérdemlik a fejlesztők -
Torrents #816 de az xboxon is ugyan az a játék oda elég volt ennyi finomítgatás?:D -
#815 állítólag a marketing szöveg szerint mingig a javítgatás van.
hogy ez meg fog-e látszani, vagy nem az jó kérdés.
Szerintem ezzel nyernek időt, hogy amennyit lehet megvegyenek konzolra, és utána súlytsa őket a warez. -
Torrents #814 de mit csúsztatnak? xboxra már kaidták pc-re miért csúsztatják? ezt mondják meg nekem -
Torrents #813 de én már úgy beleéltem magam hogy hétvégén tolhatom mint az állat -
#812 igen először 3.-a volt, de elcsúsztatták, és asszem most legkorábbi dátum 7-e. -
#811 7.-e az első dátum, amikor jöhet. előbb ne is várjátok.
Gamestar-on ezt a hetet emlegették, de én is kételkedek kicsit benne. -
Torrents #810 én már semmiben de már bevehetnék az ... uborkám de komolyan xD elfelejtették hogy nem adták ki pc-re? vagy mivan? -
sasvader #809 ááá szerintem tuti nem lesz ma fent majd 10-én de én már abba sem vagyok biztos! -
Torrents #808 kábé 5 faja megjelenési dátum van xD ez az uborka elég lusta hogy nem adja ki valaki a programozók közül lopjon már egyet el és tegye fel netre xD -
Torrents #807 de még volt olyan is írva hogy 2.-a 3.-án jön ki -
Torrents #806 mert már 1 éve várom :D és szivatnak hogy pl 3-án kijön de nem jön aztán mondják hogy 5.-e de nem aztán 10 de nem xD -
#805 akkor miért írja mindenki hogy 7.-én fog jönni?miért nincs még fönn sehol legalább a clonedvd?miért izgulsz ennyira azon hogy ma jön e? -
Torrents #804 elsején jön mondom ott van az ubinak a fórumáról szedtem -
Torrents #803 I was looking on gamestop and it said pc brothers in arms hells highway comes 10/01/08, and xbox 360 9/23/08 whats up with that -
#802 elvileg 8giga hely fog kelleni neki -
Torrents #801 hát olyan 6 giga körüli mint az xbox-os gondolom -
#800 mind az egyenlőre...bírjátok már ki keddig
TÉK! -
#799 jelentek meg újabb verziók az emule-n, vajon mekkora lehet a valódi mérete?
ha tudnám akkor ki lehetne szűrni a fake-t