Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy profin megcsinált háttérképprõl bárki kitud vágni egy részletet és rászerkeszteni a játék logóját -.-
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kimenteni, felnagyítani és lens flare-t rakni a képek sarkára nem munka
és én nem baszogatlak, ne is vedd annak...egyszerûen csak oda akarok kilyukadni hogy kicsit igényesebben és magadtól dolgozz 😊
mellesleg akkor a sok homofób kedvéért javitgattam a mostani banneren:
ha igy sem tetszik berakatom a másikat -.-
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Az interjúban leginkább a többjátékos illetve az egyjátékos módról, és a konzolokon elérhetõ achievementekrõl beszél. A multiplayerben összesen 20 ember játszhat két csapatra felosztva. Mindegyik csapatnak lehetõsége lesz vezetõt választani egy szavazó rendszer segítségével, aki meghatározhatja a csapat célját, kijelölheti a célpontokat és használhatja a Kommandó-rendszert. A többi játékos három kaszt közül választhat: harcolhatnak rohamegységként, tüzérként és különleges fegyverrel felszerelt alakulat tagjaként. A fegyverek egyébként realisztikusan sebzik majd az ellenfeleket.
Az egyjátékos módban javítottak a mesterséges intelligencián: a gép is hibázik, megzavarodhat és taktikusan cselekszik. Az egyjátékos mód hosszabb lesz, mint a Call of Duty: Modern Warfare kampánya, de természetesen Final Fantasy kaliberû játékidõre ne számítsunk. Az achievementek továbbra is elérhetõek konzolon, s míg PC-n nem lesz ilyen lehetõség, terveznek további extra tartalmakat, amit a játékosok kívánságai szerint alakítanak majd. A játék kap DirectX 10 támogatást, de Pitchford szerint nem lesz nagy különbség: "Aki nem tudja, alig fog változást észrevenni a két változat között."
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ez a banner tényleg nagyon jó lenne, ami a 455-ös hszben van. A mostani banner baloldala olyan furcsa, és egyértelmezése van, fõleg a mai világba mindenkinek ez ugrik be: már elnézést, mintha hátulról vki beakasztotta volna neki, õ meg fájdalmában... xd, na mindegy.
A szeptember 21-én megjelenõ játékból lesz demó, de egyelõre elég sok a bizonytalan pont vele kapcsolatban.
Ha a platformokat vesszük figyelembe, akkor konzolos embertársaink egyelõre derûsebben szemlélhetik a jövõt, hiszen X360-ra 100, míg PS3-ra 99%, hogy elkészül a demó. A PC úgy tûnik, ismételten hoppon maradhat, hiszen jelenleg Randy Pitchford fifty-fiftyre saccolja egy játszható ízelítõ elkészítésének és kiadásának esélyét.
Azt sem döntötték még el, hogy mikor jelenjék meg az ominózus kóstoló. A szokásos problémával néznek szembe; befejezik 100%-osan a játékot, kigyomlálják a hibákat, vagy nekifekszenek a demónak, ami újabb csúszást eredményezhet. Ezzel tovább nõ annak az esélye, hogy csak a BiA: Hell's Highway megjelenése után lásson napvilágot a demó.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az elsõ srácnak fájdalmai vannak és a mögötte álló elég furán áll mögötte és a nézése is érdekes....
Van barátnõm nyugi... 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
hát igen aki az irodában is pókerezik <#nevetes1>#nevetes1> igaz Plusi?<#nevetes1>#nevetes1><#integet2>#integet2>
hát ha kukás akarsz lenni felölem<#hehe>#hehe>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Matt Baker újabb kalandjait feldolgozó rész sokat csúszott az utóbbi idõben sajnos, ám azonban a Gearbox elmondása szerint a munkálatok nemsokára révbe érnek és szeptemberben a boltok polcaira kerül a játék.A Market Garden hadmûveletet feldolgozó játékban ismét Matt Baker bõrébe bújhatunk, akivel kisebb szakaszokat irányíthatunk.A játék Limited Editionje is napvilágot látott, amiben a lemez mellett még egy Matt Akcióbábu is megtalálható.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
My Life for Freedom!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Blizzard Entertainment [email protected]
Blizzard Entertainment [email protected]