Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Én szerintem meg az europai diszdobozz jobb!de mindenkinek más az izlése!<#crazya>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Grove4
Akkor az euróoai lesz más mindegy,valamelyiken sötét(éjszakai)háttér és távolabról mutatják az embereket,mint ahogy a Band of brothers "logojában" ha jól emlékszem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Épp ez benne a pláne, h ez az amerikai disz doboz (US)

hát remélem mert ez szerintem nagyon szar 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Grove4
amerikában asszem más dobozkép lesz

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23

Danecay
Sõt már 2006 õszén, telén meg kellett volna jelennie.

Prince23
Gamekapocs.hu

Olvassatok ottani cikkeket, elõzeteseket, bemutatókat, és extra cikket a játékról! nagyon jókat írnak, és igazat, Kivéve a megjelenés szurják el általában, mint minden számitógépes honlap. pl ez a Bia rész már 2007-ben meg kellett volna jelenjen.
pl ott tudtam meg, a cod legújabb része a world at war nem is 5. rész, hanem csak egy visszatérõ rész a második világháborúba. Úgy kell érteni, mint a Gta 3 és 4. rész között elkészült San Andreast. És sokan úgy tudják még most is, h a cod 5. része a world at war lett. TÉVES. a Cod 5 egy készülö scifi fps.

Ezt hol olvastad??

Prince23
Matt Baker-t fogjuk irányítani. Ugyebár a Road to Hill 30-ba elõléptették. Így nem 2 szakaszt fogunk irányítani, hanem 3-at. 2-õt a gép adja, a 3.-ik szakaszt meg mi választhatjuk a továbbiak közül: bazookás, aknavetõs, mg-s és rádiós. Utóbbi segitségével tüzérségi -és légi támaogatást is kérhetünk. Elképesztõ!

ez talál megfelel, de SPOILERES!
+ ha visszaolvasol találsz párat..

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Ha valaki tud új vidokat,bemutatokat,traileket az kérem feltétlenûl linkelje be ide!KÕSZÕNÕM!<#integet2>

Nyers
Megint bocs! <#wilting>

My Life for Freedom!

Danecay
Ugyan az mint a #398-ben linkelt video.

Nyers
E3 Vid - Baptism Of Fire - Walkthrough Video
GamersHell
FileShack

My Life for Freedom!

Remélem a DEMOT nemsokára bejelentik mert aztmodták lesz D.E.M.O!!<#beka3><#vigyor2><#guluszem1><#csodalk><#taps>

Ne nekem köszönd, inkább Gamespotosoknak..õk töltötték fel..<#idiota><#mf1>

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

kõsz hogy ezt feltöltöted örök hálám üldözni fog!<#worship><#eljen>

Új 11 perces videó, ugyanaz, ami E3-mon is kint lesz, erõsen spoileres..

Ebben a részben megoldották már a célzási és sebzési gondokat?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

hat en nagyon kivancsi vagyok, valoban ujat es maradandot tud-e alkotni ez a jatek. nagyon remelem, mert nagy kedvencem a sorozozat, ahogy protector mondta, vegre valami ahol taktika van es nem agyatlan hent.
ettol fuggetlenul az elso reszek kicsit unalmasra sikeredtek, szinte mindig ugyanaz volt a szituacio, raadasul elegge korlatoltak a tamadasi lehetosegeket is.

remelem a HH-ban mar komolyabb, nagyobb volumenu tamadasokat es vedekezeseket elhetunk at, valamit egy osszetettebben es meg elethubben elhetjuk at a haboru (remelem realis es fenomenalis) borzalmait.
Kb valaki nem tudja hogy a DEMO-t mikor adják ki???<#nemtudom>

The Protector
nagyon várom a gamet.igaz hogy az elsõ szarrá turbózozz grafikaás videók és képek már nem ütnek vagy csak nagyon felshotolták õket.amúgy szép és várom.nem az a megyek egyedül és mindenkit szétbaszok gém.rem minket basz szét a game a hangulatával.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

<#worship>Nagyon metál!<#vigyor2>

Nyers
uHs Gerzson
végre <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nyers

My Life for Freedom!

zzeN
elég komoly trailer, fõleg a vége tetszik😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ubidays 2008: Memories of Battle Trailer HD

Hjéézusom de nagyon komoly ez a vid.
besírok rajta <#gonosz1>
grebber
Brothers in Arms: Hell's Highway demo tervek

A lassan egy éve csúszó második világháborús FPS-bõl a fejlesztésért felelõs Gearbox elnöke játszható demót igért.

A múlt héten megrendezett UbiDays kapcsán bírta szóra a Videogamer.com munkatársa Randy Pitchford-ot, aki elárulta, hogy terveznek ugyan demót, ám egyelõre még azt sem döntötték el, hogy a játék mely részét mutatnák meg, milyen platform(ok)ra adnák ki, illetve a teljes változat megjelenése (augusztus) elõtt, vagy után kerítenének sort rá.

info: Gamestar

grebber
Hát nemtudom,de lehet kapott pár negatív visszajelzést.
Mint volt egy Far Cry 2 videó is full gagyi szapultam is mint állat aztán az is lekerült szinte mindenhonnan.Lehet ez áll a háttérben.
Bár a videót megnézve én nem mondanám gyengének ezt a Bia videót!

Danecay
Kösz már megnéztem, csak az okra lettem volna kíváncsi mert gondolom csak van valami, nemcsak úgy brahiból szedték, szedették le.

Nem..viszont ha annyira szeretnéd itt megnézheted.

Danecay
Nem tudjátok, hogy a UbiDays 2008-as cikk végén leírtaknak mi lehet az oka? "Nos, ennyi lett volna a UbiDays 2008. Kimaradt a Brother's in Arms: Hell's Highway, melynek bemutatott videóját pár óra után mindenhonnan levetették - ki tudja, miért."
UbiDays 2008

a 3 kép amit linkeltél xbox 360-as képek, szal ennél szebb lesz, ne aggódj<#wink>
grebber
Képek kivételével a videók voltak 😄

Nyers
Látom kicsit beauludtam, bocs. Elsõ trailer, második meg a gameplay.

My Life for Freedom!

Nyers
Nos..inkább ez lenne a trailer, a másik az gameplay😉

grebber
Ubiday -en bemutattak egy Új Trailert

BiG G
Higyjétek el nekem, én sem szeretném leírni, mert a legkedvencebb II vh-s akciójátékom a BiA, még a MoHAA-nál is jobban szerettem mind a két részt! De gondoljatok bele, mikor mehet végbe egy ilyen meredek minõségromlás? Valószínûleg a fejlesztõk egy része otthagyhatta a projektet, és új irányvonalat tûztek ki a fejlesztésnek: legyen árkádosabb és széleskörnek elérhetõ, tehát kisebb gépigényû. Ez persze mind csak feltételezés, de ezen a gondolatmeneten továbbhaladva a kérdés felvetül: meddig fog menni ez a változás? Teljesen elárkádosítják majd és csinálnak egy Gears of Wart a BiA-ból? Nálam jobban senki nem szeretné hogy ez egy baromi jó játék legyen, amivel baromi jókat lehet majd játszani, de sajnos a realitások embere vagyok. Azért még a remény szikrája ég bennem, és remélem kisülhet valami jó a játékból.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szerintem minnél több lehetõség van fejleszteni a grafikát,a fizikát stb. annál kevésbé lesz unalmas a II.vh-s téma.Most vagy az a szitu hogy kreálnak vlmi valótlan amerika-orosz v közelkelet harcot,mert pl. egy valós háborút pl. Öböl harc 91'-t miért nem csinálják meg?Több kommandós egység is tevékenykedett... v vlmi terrorista kamu téma(lásd Rainbow 6 Las Vegast beveszik a terroristák azt hiszem),vagy ott egy életszagú megtörtént esemény alapján készúlt játék( I vh.,IIvh. Vietnam stb.)Én speciel sokkal jobban beletudom élni magamat egy vh-s játékba.És pont az a bajom hogy rengetek vh-s játék jött ki,de ami igazán jó lett volna 1 kezemen megtudnám számólni!Sõt,talán a MOHAA vola a legnagyobb királyság és a BiA 2 része.Ez 3 játék?!(MOHAA kieg nem számolom)Nekem a CoD nem jött be,furcsa mozgás furcsa célzás.De talán a legjobb a BiA volt eddig.Legélethûbb és a legszebb.Szóval még nem kéne leirni szvsz.

ad3 játékmenetet is fokozatosan árkádosították. mig az nem lett teljesen
ezt itt is észrevehetõ..

grebber
Én nem irom le ennyire hidd el szép lesz ez igaz van pár csúnya kép de akkor is.