Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Itt egy oldal, ahol meg lehet nézni, hogy melyik gamma fut a gépen, köztük a BIA HH.
Ha volt már akkor bocsi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tetszik ahogyan félbe szakadnak 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Várni nem jó dolog, ezt tudjuk mi is, de örömteli hírt kaptunk a játék forgalmazójától, a UbiSoft úgy döntött, mostantól nekik is érdemes a játékok honosításába idõt/pénzt/energiát fektetni, ezért a Hell's Highway már nem csupán a megszokott angol-francia-német-spanyol, de magyar felirattal is el lesz látva.
Valószínûleg a lokalizált változatok elkészítése és tesztelése miatt csúszik az európai megjelenés, de szerintünk mindenképpen érdemes ennyit várni, hogy kipróbálhassuk az elsõ, magyar felirattal ellátott Brothers in Arms játékot." - thesource.hu 2008.08.26. 10:39:44
Ezek szerint honosítva lesz, viszont akkor az USA-ban már megjelent?
I want to be a mighty pirate ever!
jó géjm lesz!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii> el is felejtettem, hogy jön 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
http://onipepper.de/2008/08/23/gc-brothers-in-arms-hells-highway-gameplay-video-die-zweite/
http://www.youtube.com/watch?v=eYBEUL_dWXw
http://www.gamersyde.com/stream_8397_en.html
meg még egy
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
videoknál mindig kételkedem egy kicsit:S
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Next PC upgrade: 2022
Bocs és elnézést fiúk, h banneroltam tucatnyi topikokat tegnap, de remélem nem miattam van gond
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
még valaki leszavazza az enyémet berakatom azt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬