Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
23.-án usaban,26-án eu-ban (de lehet hogy pont fordítva)

kirol
Az már nincs messze.

highlander15
25-én jön ki elméletileg.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

trick daddy
pontosan ez a game mikorra várható ???<#smile>

Hy mindenki!

Itt egy oldal, ahol meg lehet nézni, hogy melyik gamma fut a gépen, köztük a BIA HH.
Ha volt már akkor bocsi.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

highlander15
Én az elõzõ részekbe nagyon bele tudtam élni magam.Nem volt valami jó érzés,látni,hogy ahogy a bajtársaidat kilövik mellõled,vagy éppen elõtted fekszik egy német katona roncsolt,hiányzó végtagokkal.Amúgy én nagyon várom a HH-t,remélem jó lesz.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Adam II
Már a sima Brothers inArmsban is voltak durva hullák bár mind statikusak voltak. Miután lebombázzák a szakaszt valami hídnál az egyik fickó elég csunyán nézett ki.

gduck
Durva! Más játékban még a vér sincs alapesetben engedélyezve 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
Hát szerintem az ilyesmi nem tetszetõs, az viszont tényleg jó, hogy végre lesz egy háborús játék ahol tényleg bemutatják a háború szörnyûségeit és talán páran ráébrednek, hogy a háború nem csak lövöldözésbõl áll.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rettentõ jó <#eljen>
tetszik ahogyan félbe szakadnak 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Új gyomorforgató video:katt ide! csak +18 éven felülieknek<#vigyor>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Jó lesz mg42-el tûzelni,de ahhoz nem kis erõ kellett hogy így ölben tudjál tüzelni vele...

gduck
Na ez a topic is ment a kedvencek közé 😄 Ez a játék teljesen elkerülte a figyelmemet 😞 De ami késik nem múlik 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

sparrow35
Nem én mondtam...

I want to be a mighty pirate ever!

grebber
Na magyar felirattal jön frankó!Ezt a tendenciát követhetné minden cég 😄

Next PC upgrade: 2022

Nem, nem jelent még meg ott sem..szept 23-án fog..

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

sparrow35
"Amerikai barátaink már ma elindulnak a pokol felé vezetõ úton, az európai változat csak szeptember 25-én érkezik, de mindenképpen megéri várni rá.
Várni nem jó dolog, ezt tudjuk mi is, de örömteli hírt kaptunk a játék forgalmazójától, a UbiSoft úgy döntött, mostantól nekik is érdemes a játékok honosításába idõt/pénzt/energiát fektetni, ezért a Hell's Highway már nem csupán a megszokott angol-francia-német-spanyol, de magyar felirattal is el lesz látva.

Valószínûleg a lokalizált változatok elkészítése és tesztelése miatt csúszik az európai megjelenés, de szerintünk mindenképpen érdemes ennyit várni, hogy kipróbálhassuk az elsõ, magyar felirattal ellátott Brothers in Arms játékot." - thesource.hu 2008.08.26. 10:39:44

Ezek szerint honosítva lesz, viszont akkor az USA-ban már megjelent?

I want to be a mighty pirate ever!

Remélem lesz demo Pc-re!!<#guluszem1>

Legend Killer
ó yeah!
jó géjm lesz!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii> el is felejtettem, hogy jön 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Hát ja xD, a végét elkúrta... volt ott minden, fázis késés

emberünk anon PRO!
Prince23
köszi a videokat! <#worship>

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Valami új hir???<#nemtudom>

Shep
Kár, hogy a videokon nem így néz ki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Engemet a történet érdekell a legjobban vajon Baker meghal v netán Hartsock hal meg vagy túlélik mindeketten ki tudja<#nemtudom>De ezért imádom ezt a játékot<#worship>

Quki
hát legyen ilyen grafikája...már visszavágyom már a jó kis brothers in arms fílinget, amit az elsõ résznél éreztem 😊 csak új köntösben legyen tényleg akkor 😉

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Hecker007
ha tényleg ilyen lesz a grafika mint a képeken, akkor ez lesz a legszebb második vh-s játék ami létezik<#vigyor0>

szép szép széép

videoknál mindig kételkedem egy kicsit:S
dejó lenne már játszani vele még sulikezdés elõtt 😞😞

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Prince23
Pár kép beszúrva!

Eljutottunk a csendes várakozásik!<#beka3>

Katt Ide!! Én nemtudom de itt van egy két pálya amit én még soha nem láttam!<#wow1> Szerintem érdemes végig nézni!!!

Prince23
Mert gané munkát csináltam azért 😞 pedig csak élesítettem, h jobban mutasson a háttér, meg átméreteztem, meg fény effektet csináltam.

Hecker007
miértnem képes egyik admin se berakni a bannert?

Prince23
Kár hogy nincs banner 😞

grebber
Prince23
Sztem a modik minket büntetnek, miattam😄DDDDDDDDD
Bocs és elnézést fiúk, h banneroltam tucatnyi topikokat tegnap, de remélem nem miattam van gond

Nem jelenik meg nekem sem.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Prince23
Nincs bannerünk?

Igen ezt javasoltam...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Nem akarok beleszólni de most ilyen butaságon mit lehet veszekedni!?<#wow3>Válaszatok ki egy rohadt bannert és kész!

Hecker007
jóaz ahogy van szerintem

Prince23
A #455-ösböl vegyem ki azt a felcsillanó napsugárfélét bal oldali felsõ sarokból vagy mit? nekem se jut már eszembe az effekt neve...

Gerbill
Lehet, hogy bárki meg tudja csinálni, sõt szinte biztos. Nem sértésnek szánom de szerintem is jobban néz ki a 455.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

még valaki leszavazza az enyémet berakatom azt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;