Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Még aranylemezre sem került!
Next PC upgrade: 2022
Igaz, hogy boxos-os mind, de akkor is kurva jók.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Nálunk október 10.
Ha jól tudom.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Van egy jónak mondható sztori, ismerõs és új arcokkal, taktikai lehetõségek, amik talán jobbak mind az elõdökben, és persze a hábórús atmoszféra ami itt elég jól sikerült.
2.Szerintem a grafikával nincs semmi gond nekem tetszik,amugy meg a játék élvezetes története nálam kárpotól mindent!
a társak ölnek is ellent?mert pár játékban láttam már olyat, h a pár méterre álló ellent a társam elég nehezen ölte meg, vagy meg se ölte
a Fahrenheit meg a kalandjátékok királya, 2-õt lehetett volna készíteni
Az istencsászár játék számomra az összes vala megjelent game közül a :Fahrenheit.Egyszerûen nem lehet legyõzni.2 Vh-ban meg a BIA-k
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
a másik pedig az, hogy ne a grafika legyen már a vesszõparipánk. lehet élvezetes és jó játékot csinálni gépfosató dx10-es grafika nélkül is. az hogy néhányan crysis-re is képesek rejszolni az nem azt jelenti hogy annak kell az elfogadott trendnek lennie 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Teregettett ruhák közt mentek és ahogy mozgatta a ruhákat a szél
Boltban egy katona mesélt h megismekedett egy csajjal majd puff robban az egész bolt
Egy német lõállásbõl kaptak tüzet stb
Hihetetlen dolog volt ezeket látni.
Van 2 választásunk:
1:Túlságosan felhúzták ügyes trükkökkel a ggrafikát
2:Már hozzászokott a szemünk az efféle graf orgiához ésmár nem tûnik fel
Én a 1.re szavazok.Szerintetek?Vagy más vélemény
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Hát akkor monnd meg hol vannak azok a kib...ott KILLROyS-os rajzok !!
Mellékfeladat a térkép menüben,mint a Recon : megtalálni,de hol.
Az összes faházat körbehugyoztam,egyet találtam,az elsõt az elsõ szélmalom mellett jobbra,az elsõ pályán,a középsõ nehézségi fokozaton.
Tovább sehol sámli.
Ti melyik játékot játszátok,ha erre nem tud válaszolni senki ???
Brothers in Arms: Hells Highway (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2008. október 22.
Brothers in Arms: Hells Highway Collectors (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: angol nyelvû játék
Várható megjelenés: 2008. október 10.
IGN: Szeptember 30.
Gamespot😮któber 7.
Gamespy: Szeptember 30.
Next PC upgrade: 2022
EPIC FAIL
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Úgyhogy ma elmentem,beszámítattam egy flashelt boxba elhoztam,hazafelé beugrottam még PC boltba vettem Dual layeres DVD-t azt most töltöm a 360as verziót remélem jó lesz <#vigyor>#vigyor>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor