Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
ördögi TÉK😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Silent Hill 5 azt most mondom tuti nem fog jönni ezzel egyszerre.
Még aranylemezre sem került!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Egyszerre jön Silent Hill 5 -el! 😄

Youtube-on vannak új gamplay vidik.
Igaz, hogy boxos-os mind, de akkor is kurva jók.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

jah télleg bocsi jenkiknél szept30.! bocsika <#idiota>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Snexi
rosszul mondod

dehogyis amerikában okt.10! de ha rosszul mondom akkor elõre is bocs!

Hát igen.
Nálunk október 10.
Ha jól tudom.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

csak kár hogy az ameriaki megjelenés és nem magyar! <#rinya>

zzeN
kibírjuk már ezt a 2 napot

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

szeptember 30.

szóval én már nagyon várom, úgy mint sokan mások rajtam kívül.

Szerintem akinek tetszett a többi rész, annak ez is fog.
Van egy jónak mondható sztori, ismerõs és új arcokkal, taktikai lehetõségek, amik talán jobbak mind az elõdökben, és persze a hábórús atmoszféra ami itt elég jól sikerült.

Mikor is jelenik meg a PC-s változat.
1.KADARKA húzz a bús picsába ha nem tetszik a játék, ez a topik nem azért van hogy leocsáróld a játékot!
2.Szerintem a grafikával nincs semmi gond nekem tetszik,amugy meg a játék élvezetes története nálam kárpotól mindent!

zzeN
taktikázás szempontjából a BiA-k meg az R6-ok viszik a pálmák, a CoD-okat meg se említem...(1 személyes hadsereg)

a társak ölnek is ellent?mert pár játékban láttam már olyat, h a pár méterre álló ellent a társam elég nehezen ölte meg, vagy meg se ölte

a Fahrenheit meg a kalandjátékok királya, 2-õt lehetett volna készíteni

Snexi
nem kell itt öcsisajtozni,a konzolos képeken is sokkal szebbnek mutatták

The Protector
Igazad van teljesen.Nekem ez a játék jobban bejön minden hasonlónál a személyeskedések miatt.H megismerjük a katonákat.És h taktikázni lehessen benne.Ezért imádom a GOW-ot.Imádnám a Vegast metr akkora kékhalálom van tõle h öröm nézni.Ja.és ma már nincsenek nagy elvárásaim semmi játékkal sem mert nem tudnak újítani.
Az istencsászár játék számomra az összes vala megjelent game közül a :Fahrenheit.Egyszerûen nem lehet legyõzni.2 Vh-ban meg a BIA-k

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BiG G
azóta a videó óta kijött két crysis, a stalker folytatása, egy grid és még sorolhatnám. szerintem hozzászokott a szemünk _és_ némileg butítottak is a grafikán. de voltak itt nem is olyan régen beszúrt képek, amiken igen csecsén mutatott a játék.

a másik pedig az, hogy ne a grafika legyen már a vesszõparipánk. lehet élvezetes és jó játékot csinálni gépfosató dx10-es grafika nélkül is. az hogy néhányan crysis-re is képesek rejszolni az nem azt jelenti hogy annak kell az elfogadott trendnek lennie 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

zzeN
renderelt videók lehettek, amikor becsapódott a löveg a házba és felrobbant ott volt kurva szép füst...az csak ámítás volt😞

The Protector
Az itt a gond h anno mikor megjöttek az elsõ videók a gamebõl akkor hihetetlenül szép volt.Emlékezzetek vissza ezekre a jelenetekre:
Teregettett ruhák közt mentek és ahogy mozgatta a ruhákat a szél
Boltban egy katona mesélt h megismekedett egy csajjal majd puff robban az egész bolt
Egy német lõállásbõl kaptak tüzet stb
Hihetetlen dolog volt ezeket látni.
Van 2 választásunk:
1:Túlságosan felhúzták ügyes trükkökkel a ggrafikát
2:Már hozzászokott a szemünk az efféle graf orgiához ésmár nem tûnik fel
Én a 1.re szavazok.Szerintetek?Vagy más vélemény

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BiG G
láttad már a pc-s képeket öcsisajt? 😊

zzeN
köszönjük h meg mutattad mekkora nagy is a szókincstárad<#wink>

De ki kell próbálni és rá jössz..... szerintem szar munka hiába gearbox a fejlesztõ nem sok mindent tudhatnak maguk után.....az egy dolog ue3 a motor de tudni is kéne vele bánni....
Igen arra is értettem de rengeteg bug,nevetséges ai,röhely az egész.....
Snexi
grafika

Snexi
ezt a gafika alapján mondod?

Mekkora egy nagy kaka ez a játék szar szar és szar!!!!!!Minden tekintetben szar emberek 2008. írunk nem vagy tévedek? A call of duty 2 szintjét se üti!
Snexi
szerintem is az és pc-n is ilyen lesz

BiG G
nem csúnya szerintem, meg pc-n biztosan tud szebb is lenni 😊 meg aztán a harc hevében nem a recéket fogod számolgatni, ha mégis, akkor ott komoly gondok vannak 😄

zzeN
de ronda a game ezeken a képeken:S

Snexi
na az nem is rossz 😊

bandika64
Killroy vadászoknak help! katt ide!

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Azt viszont elfelejtettem hogy nagyon hiányolok valamit.Az ellen nem dob gránátot.. Ez azért gáz sztm

Azta nemroszz 18 pálya!Az azér sok nem?<#vigyor3>

dante3
Jah, öcsém is ennyit mondott PS3-on! 8-10 óra kb

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hát nemtudom én olyan 8-10 ora alatt nyomhattam végig Veteránon.

Na hát fogalmam sincs hol vannak én nemis keresgéltem ,majd most ujra nekiugrok azt megnézem..

Snexi
hány órás kb a game?remélem nem követi a mostani 5-6 órás divatot

Hát akkor monnd meg hol vannak azok a kib...ott KILLROyS-os rajzok !!
Mellékfeladat a térkép menüben,mint a Recon : megtalálni,de hol.
Az összes faházat körbehugyoztam,egyet találtam,az elsõt az elsõ szélmalom mellett jobbra,az elsõ pályán,a középsõ nehézségi fokozaton.
Tovább sehol sámli.
Ti melyik játékot játszátok,ha erre nem tud válaszolni senki ???
18 ! PÁLYA van.De ha belemész a CHAPTER-ek be te is megszámolhatod.
amerikában szept.30-án jelenik meg pc.itt meg okt.3 vagy 10 magyarul.

2007 eleje ? <#mf2> a nagy l&@[]szt...<#levele> ha így haladnak ebbõl 2009 eleje lesz...(ne adj isten)
zzeN
a magyar felirat miatt megérthetõ...hát kiderül 30.-án h igaz-e

grebber
Cdgalaxis oldalán:

Brothers in Arms: Hells Highway (Megjelenés elõtt)
Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: magyar felirat
Várható megjelenés: 2008. október 22.

Brothers in Arms: Hells Highway Collectors (Megjelenés elõtt)

Platform: PC játék, Windows XP/Vista – Honosítás: angol nyelvû játék
Várható megjelenés: 2008. október 10.

IGN: Szeptember 30.
Gamespot😮któber 7.
Gamespy: Szeptember 30.

Next PC upgrade: 2022

zzeN
gamefos online-on volt egy olyan hír okt. 10-re tették a megjelenést, most akkor h is van ez?

Prince23
Már csak 3 nap, és PC

hát gazdagéknál xbox360-an van😄 XD.mi csoró pc-sek meg várhatunk mire kijön............

EPIC FAIL

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

bandika64
Pont kapóra jött,hogy tegnap behalt az xboxom (vörösfény <#zavart2>)
Úgyhogy ma elmentem,beszámítattam egy flashelt boxba elhoztam,hazafelé beugrottam még PC boltba vettem Dual layeres DVD-t azt most töltöm a 360as verziót remélem jó lesz <#vigyor>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor