Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
jézusom normál tévén elsõ végigjátszást csinálni.
jesszusom.
ez nagy hiba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bandika64
Végigvittem a játékok és nagyon király volt! Az AI nem olyan rossz legkönyebb fokozaton is borsot tört néha az orrom alá de néha lehetett rambózni + rég játszottam FPS-sel konzolon szal a célzás is egy kicsit nehéz volt 😄 A sztori király,grafikát annyira nem tudtam élvezni mert normál TV-n játszottam holnap vezsek HDMI kábelt és rákööm monitorra majd meglátjuk úgy milyen lesz,a gore nem rossz habár olyan mint videókon hogy a csávó félbeszakadt egyszer sem sikerült max 1 láb és egy kéz szakadt le nálam (Az elején attól féltem h. vmi cenzúrázott változatot szedtem le <#vigyor1> Összességében nem volt rossz nagyon is tetszett!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék végén van egy "To be continued" felirat,kíváncsian várom Baker további kalandjait😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

zzeN
7.-ér írtak, game.co.uk 10.-ét, vhol láttam még 8.-át is

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Snexi
már leírták elötted nem sokkal hogy okt 7.-én jön

DarkSector
meglátjuk....REMÉLEM még a héten...<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
gameszar mindig is híres volt arról hogy szar a "hírszerzése"

DarkSector
gamestar szerint még a héten kiadják.<#crazya>

De még csak xbox-on!<#szomoru1>

bocsi de nem állok le veled vitatkozni van jobb dolgom is!mint pl:bia 3 játszani😄

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

BiG G
itt már mindenki öcsisajt? <#bohoc>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Snexi
hol szólok én be állandóan?öcsisajt...

okt 7én jelenik meg <#wilting>

SNEXI:
1.honnan veszed hogy nem fogom megvenni

2.mért szólsz be az embereknek állandoan!? valaki ir valamit és egybõl lefikázod,leszolod!

3.Hány éves vagy amugy öcsisajt?

Hoppá nem tolták el a meegjelenést csak itt magyar idõben éjjel fog megjelenni a game.Vagyis holnap töltöm mig suliba vok aztán jöhetnek a németek! <#violent> <#eplus2>

Snexi
igen letudom tölteni,le is fogom de te itt szidod õket hogy húha 1 hetet csúszik basszák meg amikor nem is fizetsz érte semmit

Sziasztok!

Youtube-on néztétek a x360-as multiplayer gameket?Nagyon jók voltak!Ilyen lesz a Pc-ben is a multi?

te is letudod tölteni amugy nem értem mirõl beszél!??

Snexi
úgy is csak letöltöd szóval örülj inkább csak hogy ingyen tolhatod

kapják be a dákomat tövig <#mf1>!

zzeN
úgy néz ki csúszik megint, tegnap mára volt írva amazon-on most 7.-e lett...itten
nforce-on is ezt írták😞

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Snexi
inkább vegasos ;D

ja hát kb, de az legalább tetszett is 😊

olyan Gears Of War szerü lett ez a game

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Wanted
Túl késõn teszi rá a nagyobb felbontású textúrákat a jármûvekre. 😞(

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

kirol
Te esténként a netrõl szeded le a csajokat?

Snexi
remélem csaj estefelé lesz fönn mert csak akkor lesz idõm leszedni<#idiota>

xD

BiG G
rated A for Awesome 😄DDDDDDDDDDD

The Protector
lassabb oldalakon meg holnap.1nap ide vagy oda.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Törölt felhasználó
Ha tényleg ma jelenik meg akkor is csak éjszaka lesz fent
Hecker007
nah remélem ma már fentlesz valahol a "próba verzió" és töltheti a nép 😄

Remélem ma fenn lesz a torrent oldalakon! <#alien>

Törölt felhasználó
http://www.gamefaqs.com-on október 7. van
trick daddy
Hát nem a leggszebb<#pardon1> de a game nemrossz .jaa és a rambo style-u lövöldözést inkább kerüljük,ugyis fedezéknél jobban céloz<#alien>.

Snexi
pedig a cikkben is írják hogy nem túl szép a tájábrázolás

Szerintem tõkéletes a minõség!

Szerintem is.
Mindenki döntse el maga,hogy milyen a minõség.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

BiG G
ennyit errõl. egyik helyen azt mondják csúf, másik helyen istenítik, ezt mindenkinek magának kell majd kiderítenie.

Szevasztok!
Én a látottak és olvasottak alapján semmiképp sem írnám le a játékot.
Ha azt a szintet hozza, amit az elõdei akkor az már jó.
Grafikailag sem lehet gond panaszra, igaz pár beígért dolog kimaradt-gondolok itt a teljes rombolhatóságra-,de ez csak egy JÁTÉK, amivel jól el lehet szórakozni, akár egy filmen, csak itt mi vagyunk a fõszereplõk.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

dante3
<#nemtudom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
gyönyörû grafika? én úgy tudom, hogy pont azt fikázzák a legjobban,...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

30 éves vagyok.... volt egy pár játékkal már dolgom...nagyon vártam én is ezt a játékot de nagy csalódás!még ha a grafika lenne a baj,én imádom a taktikai fpst,de ez valahogy nem az,ha pl utasítást adok a társaimnak akkor csinálják is a dolgaikat, ne csak ott álljanak mint egy fasz....de majd mindenki rá jön😊 jussak eszetekbe.
Mindenesetre én letöltöm az angol verziót ami elméletileg holnap kijön! (nem birok már magammal<#idiota>)

Aztán újra végigviszem magyarul hogy valamit értsek is a történetbõl!

Kadarka létszi mond már meg mennyi idös vagy? Csak kiváncsi vagyok. Amugy maga a játék Sztm jo és élvezhetö,de tény hogy a grafika "csalás" nem ez volt beigérve és mondhatjuk hogy nem ez a fö szempont,és ez igy is van tényleg nem az,de akkor kérdem én,minek vakitottak azokkal a képekkel meg videokkal,ami hozáteszem benne se volt a játékba,mikor röpködtek a téglák stb...

kirol
Ja, most esett le. 😄 (666)

kirol
Nem csoda. Hisz a steam az egy elektronikus cucc, nincs lemez.