Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jesszusom.
ez nagy hiba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
1.honnan veszed hogy nem fogom megvenni
2.mért szólsz be az embereknek állandoan!? valaki ir valamit és egybõl lefikázod,leszolod!
3.Hány éves vagy amugy öcsisajt?
Youtube-on néztétek a x360-as multiplayer gameket?Nagyon jók voltak!Ilyen lesz a Pc-ben is a multi?
nforce-on is ezt írták😞
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenki döntse el maga,hogy milyen a minõség.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Én a látottak és olvasottak alapján semmiképp sem írnám le a játékot.
Ha azt a szintet hozza, amit az elõdei akkor az már jó.
Grafikailag sem lehet gond panaszra, igaz pár beígért dolog kimaradt-gondolok itt a teljes rombolhatóságra-,de ez csak egy JÁTÉK, amivel jól el lehet szórakozni, akár egy filmen, csak itt mi vagyunk a fõszereplõk.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Aztán újra végigviszem magyarul hogy valamit értsek is a történetbõl!