Brothers In Arms: Hells Highway

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hány pálya van összesen valaki mondja el léccives!Elöre is kössz!

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

A video ok,csak x fejbelöv.után van-e v.mi extra?
Plusz achiv,stb.,vagy csak döntsd el ,hogy nyírod ki?
Killing...was here! meg egy ceruza rajz a v.melyik faház oldalán.
Ez a második bónusz feledat a RECON mellett.Megtalálni a rajzokat.0/3.
Na az elsõt (középsõ szint) automatán adja mint bemutatót. A tõbbit meg nem találtam.Ott volt az elsõ, amikor belépsz a pályára (ahol a nagy tartályok vannak jobbra)minjárt a jobb oldalon a fa fészer-en.
Neeem,gránátot ha észreveszik elkezdenek menekülni! Egyépként ha bekerited öket van hogy vissza is vonulnak más fedezéket keresni.

Értem,jól hangzik.És ha gránátot dobtál közéjük,mint a videóban,amit belinkelt Grebber.Mert ügye abban,szinte meg sem mozdultak?

3 szint van,a legnehezebet nem engedi sajna,majd feloldja.. ugyhogy a 2.-on nyomtam,egyépként nem hülyék ha megkerülöm öket ugy helyezkednek ha tudnak ,hogy fedezékbe legyenek.A csapattársak se futkosnak össze vissza, hál isten keresnek fedezéket. Sztm egész jo.

Milyen szinten toltad?Mennyire volt "okos" az ellen?

bocs de az elsö kérdésedet nem értem 😄 Amugy ha fejbelösz valakit messziröl akkor igen egy videoval mutatja lassitva az eseményt,sztm jo de amugy kilehet kapcsolni..

Ha messzirõl fejbelõsz v.kit,v.mi extra?,vagy a video a hab a tortán ?
Hi !
Az elsõ pályán csak a játék által bemutatott Kill...-t találtam meg.
Hol a többi ?Mind ilyen budin van?vagy össze vissza lehet mindenhol?
Kívül is,belül is ?(gondolom csak faépületen)/térkép jelzi ?/
Szal,van-e v.mi támpont hogy ott v.színû lehet,vagy mérgezett egér a pályán ??
Kössz.
ok köszi!addig is<#wave>

Huha,most nem vagyok otthon de délután megmondom😊

priluki lécci azt mond meg hogy hány pálya van összesen? lécci mond meg ez nagyon érdekellne!<#circling>

Na végigtoltam😊 Nagy volt!! Csak ajánlani tudom!<#eljen>

Sok külömbség pedig nincsen,amugy énis jobbszeretem a Pc-s Játékot,majd megnézem azt is..

Akkor elnézést kérek,mondjuk én a pc-s verzióra gondoltam.Konzolos verzió sosem számított nálam...

😄D Ne viccelj már,ugy 80% nál járhatok miaz ,hogy nem játszottam vele?! kicsit elvagy tévedve...

Rendben,én nem akarok semmilyen összetûzést.Csak szerintem várjuk meg,próbáljuk ki és utána alkossunk véleményt.

Shep
Én a videot kommentáltam, ami Grebber linkjében volt, ennyi. És igenis sok kis apróságból épül fel az egész. Elég ha csak a Stalkert említem, hiába jó az elképzelés, a történet, nagyjából a játékmenet is ok, de van sok apró bosszantó dolog ami nagyon lehúzza. Meg különben is ha elköltöttek milliókat a fejlesztésre akkor vagy ne tegyenek bele full gagyi virágokat, vagy tegyenek bele normálisat és ugye ha ez a virág probléma felmerült akkor felvetõdik a kérdés, hogy nem lesz e a játékmenetre is kihatással lévõ sok bosszantó tényezõ? De mint mondtam én csak a videot reagáltam le.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor ezek szerint,ennyi minden kiderült már a játékról,pedig még nem is játszottatok vele.Jól csináljátok!<#worship>Én inkább megvárom,kipróbálom és utána alkotok róla véleményt.<#vigyor0>

De a sok kis apro részlet áll össze egy egésszé,itt nem a virágokon van a hangsuly sztm,hanem a sok ilyen kis dolgokon..

Most tényleg sza..s virágokon veszekedtek?Szerintem az összhatás a lényeg,az elõzõ BiA-ben sem a virágokat nézegettem...<#nemtudom>

Shep
Hát igen, mert mint írtam a sok kis hülyének a trancsír a lényeg. :S

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Snexi
egy minden elfogultás nélküli ember véleményét hallhattuk

igen és ez igaz!! MÁR BOCSI DE : ki nem szarja le a játékban a virágokat mikor szarrá trancsirozhatot a németeket+tankot is vezethetsz+ valos fizikai motor szóval eltörik leszakad felrobban minden+egy nagyon jó története van a játéknak! Ennyit a virágokról!!!

Shep
Hát a virágok tényleg elég mókásan festenek, kicsit olyan mintha a kiadás elõtti utolsó napon eszükbe jutott volna, hogy:
-Hú nincs virág a mezõkön, nosza rakjunk be hát egy párat.
-Ok, de nincs az editorban.
-Hát jó, akkor mit csináljunk?
-Te pont van nálam egy Unreális 1 extra spec változat, most vettem az ócskáson, rakjuk bele abból a virágot
-Á de hát az gagyi lesz
-Szarni bele, úgyse veszik észre, a sok kis hülye úgyis azzal lesz elfoglalva, hogy Hú, nézd lerobban a karja!!
-Igazad lehet, lássunk neki.

Hát igen ez az üzlet...

Azér mondom ha valaki a crysis-el akar játszani annak legyen is rá pénze! és ne nyafogjon hogy "jajj nem indul el istenem de szar ez a játék" nem, nem szar a játék hanem nem indul el a gépeden!Ha játszani akarsz költsél is rá!!!

Csak majd ha játszani is akarsz vele akkor 3x annyit kell rá költened mint egy xbox360.Ez a nagy szívás!!
Azzal nem lesz gond mert szerintem se a grafika a legföbb szempont,és elég élvezetes számomra 😄
Leky: Szerintem pedig már eljött az az idö hogy a box teljesitöképeségének a végét feszegetik (lehet tévedek) és Pc-re szebb játékok jönnek már.

Adam II
Én meg leszarom csak szórakoztató legyen 😄

Sõt én úgy vettem észre, hogy Xbox360-on általában mindig szebbnek látom a grafikát azonos játéknál.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Snexi
sokkal szebb nem lehet...

jó de lehet hogy pc-én sokkal szebb a grafikája fõleg az élsimitások..stb!

Hi,na megvan az x360 verzio,1 orácskát nyomtam vele,hát vegyesek az érzéseim. Vagyis egyedül csak a grafika ami csalodást okoz,nem mondom ,hogy csunya de nem erre számitottam 😄 Olyan "meseszerü" az egész,apro részletek nincsenek kidolgozva,pl a ruha a fák stb. Egyépként a fizika nagyon tetszik,gránáttol kettészakadt az ellen😄 A hangok is jok,szal összeségében a grafikát leszemitva nagyon tetszik.

Snexi
de csak kedden jön ki pc-re...

hétvégén tuti lesz tört verzió

Snexi
de minek jönne ma a pc-s ha csak 30.-án jelenik meg?

Nathan66
reménykedjünk, hogy még ma lesz belõle valami<#pias>

Prince23
Akkor kb 3 nap legfeljebb 😄

Nathan66
360ra megjelent... és mint az már megszokott utána jön a Pc-s verzsön.

Snexi
meg se jelent...

Prince23
Nyíthatok neki egy warez topikot?

csak nem 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Nathan66
remélem még ma kint lesz Pc-n is!

bandika64
találtam mégegy videót szépen néz ki az esõ(xbox változat): itt van

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Új tankos gameplay (konzol változat,gondolom én) a jútúbon minden fentvan (tecsõ.com)

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Ez egy kicsit lehúzónak tûnik,nem Téged szerettelek volna vele megbántani Snexi.

Ugyan ezt a kérdés szerettem volna feladni,de feleslegesnek tartottam...<#eljen>

és jogos kérdés 😄