Brothers In Arms: Hells Highway
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.
Plusz achiv,stb.,vagy csak döntsd el ,hogy nyírod ki?
Ez a második bónusz feledat a RECON mellett.Megtalálni a rajzokat.0/3.
Na az elsõt (középsõ szint) automatán adja mint bemutatót. A tõbbit meg nem találtam.Ott volt az elsõ, amikor belépsz a pályára (ahol a nagy tartályok vannak jobbra)minjárt a jobb oldalon a fa fészer-en.
Az elsõ pályán csak a játék által bemutatott Kill...-t találtam meg.
Hol a többi ?Mind ilyen budin van?vagy össze vissza lehet mindenhol?
Kívül is,belül is ?(gondolom csak faépületen)/térkép jelzi ?/
Szal,van-e v.mi támpont hogy ott v.színû lehet,vagy mérgezett egér a pályán ??
Kössz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Hú nincs virág a mezõkön, nosza rakjunk be hát egy párat.
-Ok, de nincs az editorban.
-Hát jó, akkor mit csináljunk?
-Te pont van nálam egy Unreális 1 extra spec változat, most vettem az ócskáson, rakjuk bele abból a virágot
-Á de hát az gagyi lesz
-Szarni bele, úgyse veszik észre, a sok kis hülye úgyis azzal lesz elfoglalva, hogy Hú, nézd lerobban a karja!!
-Igazad lehet, lássunk neki.
Leky: Szerintem pedig már eljött az az idö hogy a box teljesitöképeségének a végét feszegetik (lehet tévedek) és Pc-re szebb játékok jönnek már.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor