2318
  • Imi01
    Most nem tudom mi van mert még régen olvastam hogy lesz magyar lokalizációja,de azóta semmit nem hallottam erről.Most akkor ki jön magyarul vagy nem?
  • grebber
    Nem te vagy az egyetlen de van neki warez topik!
  • strebacom
    Mi..
  • Djemba
    nekem már jön lefelé
  • strebacom
    Na ahogy te is irtad a egy másik topicba kérlek benneteket fáradjatok át a warez topicba...
  • Neoncsoves
    e öröm e bodottá

• HeadHunter86
    Itten a bizonyíték
  • HeadHunter86
    Öröm bodottság, már van CLONEDVD belőle :) MA este még játszunk :P
  • Prince23
    Ez igaz mondjuk :)
    Én is néztem legutóbb a Kelly hőseit, nyomban company of heroesozni akartam, csak az ihlet elszállt, mire végignéztem a filmet :)
  • Neoncsoves
    egy kiadós Elit Alakulat délután után mindig sok kedvem van 2.VH-s játékkal játszani! :D
  • Prince23
    Akkor a játék nem adja vissza a hangulatot, ha már lelövöd a hangulatipoént :D
  • felegyi
    Nekem több is mint elég hogy ne "ugráljak"!
  • Snexi
    játékok 95%-ból nem jön ki elöbb tört verzió mint hogy a boltok polcain megjelenne
  • Neoncsoves
    és ezt honnan veszed? Amerikai a RELOADED csapat is... ezért volt a FIFA-nal spec h várni kellett 1,5 napot mire fent lett a tört, mivel europában kijött ugye, és 1 napra rá jött ki amerikában, ahol fél nap alatt feltörte a RELOADED csapat... ennyi
  • Snexi
    az hogy nem frissitik egyes oldalakon a megjelenést(főleg hogy nincs is egyenlőre újabb dátum) nem jelent semmit
  • sasvader
    akkor is legkésőbb 10-re lesz meg a "proba verzió" (tört) szóval ugyanott vagyunk mint ha nem ma jött volna ki!
  • felegyi
    Nem rosz a GameStar, csak minden szart amit hallanak azt elit hírként kezelnek! A játék hivatalosan MA jelent meg, a GameSpot sem jelzett semmiféle csúszást! LINK LINK
  • Snexi
    honnan tudod hogy tényleg kijött?
  • Djemba
    amerikában ma jött ki!
    estefelé szerintem lesz warez is
  • Snexi
    gamestaron nincs kinn egy hír az akkor már kacsa? xDD gamestarnak nagyon szar a "hírszerzése"
  • Neoncsoves
    Amúgy nem tom kit érdekel de én elkezdtem nézni az Elit Alakulatot, hogy a hangulat meglegyen mire kijön a játék
  • Neoncsoves
    Sőt Gamestaron sincs kint ez a hír... ez kacsa
  • Neoncsoves
    PC Guru-ról inkább nem mondok semmit. 1 külföldi oldalon se látok ilyen hirt
  • Snexi
    viszont ez 3 napos hír
  • Neoncsoves
    ez valami régi cikk lehet. ha taiwanban vagy hol megjelent, mostmár tuti nem csúszhat a játék
  • Djemba
  • sasvader
    OLVASSÁTOK EL!

Konzolokra már napok óta kapható a játék, a demó is megjelent, nekünk viszont egyelőre marad a várakozás. Randy pedig megosztja velünk gondolatait, élményeit.

Annál biztosabbat nem tudunk arról, hogy mikorra várható a játék, megjelenése, mint "leghamarabb valamikor jövő héten", de ebből lehet még egy-két extra hét is. Az sem biztató, hogy a kiadó, a Ubisoft még nem jelentett be semmilyen dátumot, mert általában legalább egy héttel korábban ezt megejtik. Azt viszont már leszögezték a fejlesztők, hogy demó nem lesz PC-re és ez végleges. Valószínűleg a kevés idő lehetett az ok, amiért ezt a döntést meghozták, de konkrétumot nem sikerült kihúzni belőlük, bár, annyit elárultak, nem a kiadó döntése volt, ahogy az elcsúszott megjelenés sem a mi platformunkra. Azt mondanom sem kell, hogy aki nem akarja magának elrontani a történetben található meglepetéseket, tartsa távol magát a sok helyen fellelhető erősen spoileres videóktól.

Említettem a bevezetőben Randy-t is, aki írt egy kis szösszenetet arról, hogyan próbálták meg átéreztetni a játékossal azt, hogy milyen élmény volt hatvan éve abban a szörnyű helyzetben katonának lenni. Most is felkeresték a veteránokat és elbeszélgettek velük a Hollandiában szerzett emlékeikről. Így tudták meg például azt, hogy viszonyultak az extrém erőszakhoz és brutális jelenetekhez, amiket láttak a harctéren. Egyikőjük mesélt egy történetet, miszerint a társát mellette ölték meg, neki kifogyott a lőszere, ezért elvette halott bajtársától az övét, de azt sem tudta használni, mert az agy- és csontdarabkák ezt lehetetlenné tették. Ekkor látszott rajta, hogy a puszta emlékek milyen rossz érzéseket keltenek benne. Azonban mikor más helyzetből élt át hasonlót (például az ellenség halt csúnya halált), akkor már más érzelmek lettek rajta úrrá, egy morbid elégedettség, persze iszonnyal keverve, de hát ilyen az emberi természet és a stressz furcsa dolgokat képes művelni a katonákkal. Ezt szerették volna érzékeltetni a játékban, hogy a fegyverek nagyon durva eszközök és a katonák is sok szörnyűségen mentek át, ami érzelmileg megviselte őket.

És a veteránok, a többi második világháborús játékkal ellentétben kiállnak a fejlesztők mellett, azt mondva, hogy a Gearbox tényleg törődik azzal, hogy a lehető legjobban megpróbálja visszaadni azt, milyen lehetett akkor katonának lenni. Ezen kívül Randy ismét hangsúlyozta, hogy a taktikus játékmenet és a történet a központi fókusza a Hell's Highway-nek.

Most pedig jöjjön még néhány infó tömören: LAN-t és VoIP-t támogat a játék; achievementek sajnos nem lesznek; a szerkesztő a játékkal együtt érkezik és addigra a modos Wiki oldalra is felkerül némi segítség, hogy könnyebb dolguk legyen a vállalkozókedvűeknek; a játékidő nagyjából 10-15 óra körül mozog, nehézségi szinttől és a játékostól függően; illetve, ha jól emlékszem, kb. 80 percnyi átvezető videó van a játékban. Végül egy nagyon fontos dolog: rengeteg opció van a menükben, szinte bármit ki lehet kapcsolni, tehát ha valakinek nem tetszik a bezoomoló kamera, ami lassítva mutatja a fejlövéseket és robbanásokat, a veszélyt jelző vörös szín (nem újratöltődő életerő van a játékban, ahogy azt a lapban olvashattátok!), a kis körök a németek feje fölött, a célkereszt, különböző kijelzők, satöbbi, akkor irány a Beállítások menü.

Forrás:Pc Guru!

• sasvader
    arról beszélek!itt semmi sem biztos még okt.10 sem biztos mert valahol olvastam hogy még 2hét kell nekik hogy javitsanak rajta valamit!!!erről ennyit!
  • Snexi
    lol ne izguljál már,a 7. nem biztos
  • sasvader
    totálisan egyet értek veled!nekem is televan a tököm ma jelenik meg,mégse,de holnapután....már annyira leszarom asse lepne meg ha 2012 lenne a megjelenés!
  • BiG G
    mikor jelenik már meg; kijött már; holvan már; mikor jön; amerikában már van; itt is van; nem itt még nincs; jaj milesz; meg se jelenik már; etc.
  • Neoncsoves
    most mi a bajod?
  • BiG G
    tok, lol
  • BiG G
    viccesek vagyok
  • fer007
    Elvileg usa-ban is ma jelenik meg!
  • felony
    remélem Reloaded-ék is hamarosan ráteszik a mocskos kezüket egy példányra
  • grebber
    Valahol már lehet kapni!!
  • felony
    nem
  • Adam II
    Még Torrents előtt megkérdezem: Kijött már?
  • sasvader
    A video elején az a zene tök jó