2318
-
#1078 Pont tegnap próbáltam ki. Kb 2 percet játszottam vele és töröltem is le.. Az a játék nálam annyit se ér, hogy a számra vegyem a nevét:) -
#1077 Ha ez neked tele van bugokkal, akkor te nem jatszottal a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky -al. Na az tele van bugokkal! -
#1076 csávókám nincs túl jó bőrben :)))
-
#1075 jaja az jó rész volt :)
nekem az egyik legnagyobb negatívum, h az egységek csak úgy "ottvannak" .. tehát amikor pl egyedül maradok abban a házban, kimegyek az ajtón és már ott várnak a bejáratnál (odarepültek :D) .. szal legalább vmi kis animáció h épp akkor másznak elő a kerítés mögül stb..
de ez legyen a legnagyobb gondom .. :)
ui: a gránát viszont tényleg gáz.. konkrétan nem látni :D -
#1074 Na kipróbáltam, a grafikával nincs gondom unreális 3 aztán jó (szerencsére elég élesek a textúrák, nem a GoW féle mosott szar). A hangulat ugyanaz mint eddig tehát rendben van. Viszont az irányítás nekem valahogy nehézkes, befeszülök a fedezék mögé ami roppant jó meg minden, de tök nehéz kimászni, néha megy tovább, néha csak vár valamire, van ,hogy simán kilép belőle, a gránátdobás hát az olyan semmilyen. -
#1073 Az AI néhol meglepően jó, de többnyire kempelnek ellened a németek, tedd te is azt ellenük! Mert úgy is a fejüket kidugják a fedezékből, és annyi nekiek. Ez egy türelmes játék. nem CoD, az biztos.
Pl volt egy olyan jelenet ahol megkellett egyedül tisztitani egy géppuskafészek "lakosztályt", kimentem fedezékből a bejárat előtt, mondván, h oldalba kapom őket (3 nácit akartam volna leszedni a Barral oldalból), s erre az egyik AI ugyanezt tette, hirtelen oldalba támadott, észre sem vettem, és nekem annyi volt. Ott meglepett a dolog. -
#1072 hát én még nem tapasztaltam h scriptmentesen oldalba kerülnének ha arra gondolsz :) de nekem így is megfelel
bár ahoz képest,h veteránon nyomom elég könnyű.. inkább kiveszem a veszély jelzést meg egyebeket .. egyelőre csak kipróbáltam :) -
#1071 Nemsemmi hogy a faszi körbe alatt milyen dzsuva van
-
#1070 Hát nemtudom az AI-re mit lehetne mondani.
Ott vannak a fasza lőállás mögött vagy 5-en elindulsz feléjük egymagad szépen fedezékről fedezékbe araszólva és megfutamodnak előled hátrálnak visszafelé.
Fedezékből szerintem olykor fölöslegesen szaladgálnak. -
wednes #1069 No akkor te is tudsz válaszolni az 1058-as kommentben feltett kérdésemre. -
TomDantes #1068 Egyet értek, jól néz ki és ami a legfőbb jól van optimalizálva. Van egy ósdi hat éves gépem, és fut rajta.
A harc élvezetes, igaz nem Call of Duty...ahol pörög az akció és lövünk.
Ez taktikusabb, de élvezetes.
A videók...igen a videók azok nagyon fontosan megadják az alaphangulatot, és bár kissé sablonosak, de nem baj, mert a lényeg a hangulat.
Hangulatos, jó kis FPS jól néz ki és korrekt a gépigénye.
Ennél sokkal többet manapság nem lehet elvárni. -
#1067 7. fejezetnél tartok... éppen itt:
Nekem tetszik a játék, grafika szép, és bár minden ilyen játék így lenne optimalizálva mint ez! Mai kornak megfelel! Az átvezetőknél nem értem miért szaggat másoknak, nekem nem, kodek pack nincs fennt nálam, lehet akadozik pár kodek pakkal a játékot használó video kodek. Szal számomra a képi megjelenités tökéletes. Bár nem egy Crysis, az biztos. A hangok jók. Hangulat éppen ott van, bár az első két rész hangulata sztem még jobb. Itt annyi a különbség, mintha egy filmet néznél, hosszú átvezetők jellemzik a bia3-at. Szorosan összefügg pl az első résszel a játék cselekménye. Itt is szinapszissal kezdünk a legelején, tehát enyhén szólva spoileres volt az első betöltő képernyő utáni küldetés :((
Az első benyomásomnak megfelelt a játék. Ez a lényeg számomra. -
m0na #1066 a gránátdobás tényleg nagyon el lett szabva :S
élethűségről meg annyit és boccs az offért: mondjuk a doom3 idejében mindenki el volt ájulva hogy milyen király az a játék.
Ma meg a crysis esetében valóban van nem is egy fotorealisztikusabb elem. Pont ezért szerintem jelenleg jobban kijön a kontraszt a valóság és a virtuális világok közt, mivel egyre inkább megközelítik egymást.
Pár éve ha csupa rücsök volt a fal és minden úgy csillogott hogy kiégette a retinánkat akkor az állunk a padlón volt. Most hogy az ég már MAJDNEM olyan mint az igazi meg le vagyunk súlytva mert azért mégsem olyan.
Senki ne értse félre most nem vitatkozom senkivel csak ezzel kapcsolatban még ez jutott eszembe ;)
A gaméval kapcsolatban pedig: szerintem sem egy überkirály játék. Én a régi részeknek szerettem ezt az eröltetett drámai hangulatát még ha kicsit gagyin is van megoldva. Ez itt is meg van. Ennyi. Multizni meg majd úgyis COD5-ben fogunk ;) -
#1065 Hát én is kipróbáltam a játékot, eléggé csalódtam benne. Nem vagyok grafika igényes, de ez a látvány nekem egyáltalán nem tetszik. A karakterek jól néznek ki, meg az ilyen közeli dolgok (fal, stb.), távolabb meg homály, életlen látkép... ronda :/ A belső terek nagyon jók, a külsők nem jók szerintem!
A hangok sem igazán tetszenek, nem adja meg a hangulatot. A videók nagyon jók, de akkor legalább játék közben is mozoghatna a szája mikor parancsot adok a társaknak...
A játékmenet nem elég pörgős, a fegyverhasználat sem tetszik.
Sok jó dolog van benne, de ez a pár dolog nagyon elrontja. Számomra azthiszem uninstall (de lehet adok még neki vmikor esélyt és kicsit továbbviszem). -
#1064 Sajos azt kell mondjam, hogy abszolút nem nyerte el az ízlésemet..
Tele van bugokkal, de olyanokkal, amiket nem lehet elnézni.Méghogy nextgen O.o.
Inkább pastgen... -
Djemba #1063 fent van de hiába cracket beraktam és bejött minden féle vírus -
#1062 Booom...Headshot...
-
#1061 nekem olyan volt, hogy végig a falnak futott a csapattársam, na meg arról nem kell beszélni, hogy rácélzol az emberre, megvárod míg legkisebb a célkereszt, lövés, és nem történik az ellenséggel semmi -
Fasza kis náci puska,csak nincs ki tartsa. O.o -
#1059 Most menetközben ahogy tolom a gamet látni hogy még ebből is ki lehetett volna hozni még sokkal ütősebb részeket is.
Pl ahol most tartok (ez a jelenet átvezető videóban van ) megyünk csomóan kelnénk át a hídon de azt felrobbantják sebaj ott a folyó átgázolunk a túloldalra közben lőnek ránk ezerrel és halnak körülöttünk mintha muszáj volna és végre kiérünk a túlpartra.
Ez nagyon fasza hangulatos videó ,de basszus ezt a jelenetet miért nem lehetett játék közbenire átvinni beszartunk volna annyira jó lett volna.
Ekkora rohanásban ha nem figyel az ember még a lábát is elhagyhatja
-
wednes #1058 Milyen a játékmenet?
Kempelnek a németek és ki kell őket füstölni, vagy azért mozgalmasabb a játék? Most nem olyan mozgásra gondolok, hogy átrohan egyik fedezékből a másikba, hogy lelőhesd. Hanem arra, hogy az MI is próbál ellened taktikázni, úgymond "sakkozni"? -
#1057 Talán mert néhány éve gagyi játékok jönnek ki, amiknek nagyobb a reklámja, mint az mszp-nek.....??? -
#1056 hháát ha itt tartunk azok a piros körökről inkább nem nyilatkoznék, a valósághűség, illetve a csata szempontjából igenis szerintem fontos a látvány, hogy izgalmassabb legyen. -
gstup #1055 Sziasztok!
Elsőre ami nem tetszik:
-a gránátot nem is lehet látni úgy dobja,meg eléggé rossz vele célozni(lehet hogy csak én vagyok a béna )
-mivel minden segítséget kikpacsolok(fegyver info,piros kör az ellen felett,célkereszt stb.),ezért nagyon zavar,hogy a Dig módban,nem lehet a fegyver célzóján átnézni,ha közelítek(ha én csinálom rosszúl,akkor szóljatok..)
Ami tetszik:
-hosszú lenne leírni,pont olyan amilyet vártam,eszméletlenűl feelinges!,nagyon megfogott a füstölgő töltényhüvely!:D
-gépigény:1024-es felbon. minden mediumon van és a gépem:atlon 64 3000,1gb ram,7800gt és Vista :DDD és jól megy,stabilan,kivétel 1-2 átvezető vidit! -
strebacom #1054 Húúú szép kis irás...grat...Norrisnak is tetszik...
-
#1053 Bevetted a fogalmazas gatlodat?
1 crack nem teszi tonkre a geped, ha csak nem ojan jellegu virus van benne.Akkor meg nem artana legalabb 1 NOD32 -t fel rakni. -
#1052 En mar az ijeneken csak nevetek.
Peldaul:
Ki raknak 1 torrentre 1 win 32 bites oprendszert tuti 100% biztos, hogy a 2-3 -ik hozzaszolas, hogy mikor lesz 64 bites.
Ijenek az emberek mindeg van 1 vagy tobb aki valamit valamiert fikazik. -
m0na #1051 sziasztok,
nekem kifejezetten tetszik a játék. A videók alapján sokkal rosszabbra számítottam. Túl élénk színek és hasonlók.
De azt kell mondjam kifejezetten hangulatos lett. Szerintem a graf mozgásban nagyon pofás. És még ha nem is egy mass effect de látszik hogy a legapróbb részletekre is figyeltek a pályák kidolgozásánál.
A játékmenet meg... ez már ízlés kérdése. A COD-ban is ugyanezt csinálod csak ott nem adnak hozzá taktikai map-et ;)
A történettel meg az a baj hogy a régi részek úgy néztek ki hogy még véletlenül sem volt élethű így nem is foglalkoztunk vele csak bele éltük magunkat.
most meg a crysis óta mindenki azon nyavalyog hogy ha egy levélen nem süt át a napfény úgy ahogy azt lent a nagymaminál megszokta a kertben akkor az egész game egy fröccsöntött műanyag fos ergo képtelenség átélni.
Szerintem sehol nem vagyunk még ahhoz a garfikához képest amit vártunk a nextgentől. majd 6-7 év múlva. Addig meg játszunk.
ez az Xbox360 Vs PC dolog meg teljesen értelmetlen. Ma 100ezerből össze lehet rakni egy olyan gépet ami midnent ultrahigh-on elvisz Vista alatt DX10-ben. A monitor meg 40 körül. (22" 16:9 BenQ például 38).
Xbox360-nál kb ugyanez. akár 40-45 a konzol és hozzá egy nomrálisabb HDtv 100 körül.
Ugyanott tartunk. Az meg hogy mi szebb mi nem szebb:
valami hangulatosabb boxon valami pc-n. Pl mass effect pc-s verziójára máig nem kaptunk egy kib@szott patchet hogy a magyar régióba is kijavítsák a rengeteg texture bugot. A Pure pc-s verziójából kispórolták a fények és post-processing nagyrészét. Ellenben vannak játékok amik tényleg részletesebbek pc-n. Mellesleg most évekig csak konzolos portokat fogunk kapni úgyhogy a két tábor elkezdhet bartákozni. Amúgy meg nem, elleséges olaj kartel és színesfémkereskedők vagyunk hanem gémerek úgyhogy teljesen nevetséges játékokon(!) veszekedni ;) -
Djemba #1050 valaki segítsen mert egy crack gajravágta a gépem és azt kellene csinálni, hogy 1 nappal azelőtt vagy mi -
#1049 Ps3- nál is ezt tapasztaltam. -
#1048 nem tudom neked mi a bajod, de ha mindig csak fikázni és ócsárolni bírsz, és a való életben is ilyen vagy, akkor nem sok örömben lesz részed rövidke életed folyamán. -
priluki #1047 Gyerekek,kiprobáltam a Pc-s verziot is,igy összetudom hasonlitani a boxos verzioval és azt kell mondjam a Pc-sek nagy örömére,hogy nagyságrendekkel jobb a grafika!! -
Harry Seldon #1046 -
#1045 Graffal még nincs baj, engem a hangok zavarnak, olyan mű az egész, nem tudom beleélni magam a háború szörnyűségeibe. COD-ban ez ott volt a toppon, itt valahogy nincs. A szinkronhangok sem az igaziak.
ÉS valahogy tényleg unalmas egy idő után, mész, fedezék, lő, mész, fedezék, lő...
Hirtelen ennyi. -
#1044 mit beszéltek?
nagyon is szép a grafix! -
Hellsing47 #1043 ok, és??
ront valamit is a játékélményen? -
#1042 De iszonyat gány a grafika.
Ez kritikán alluli.
Gondolom megint egy butításnak lehetünk szemtanúi.... -
gyuri12 #1041 Ezért kell a mutliplayeres játékokat hamar megvenni,míg az offlineokat csak később.;) -
#1040 Ja, látszik az árnyékon! :D -
#1039 Láttam ezt a filmet elvetemült nagyon!