2318
  • Prince23
    De akkor idegbeteg leszek, mire végigviszem :D
  • Hellsing47
    told végig authentic-en
    egyből meg lesz az a 10óra
  • Prince23
    Akkor tuti Ardennek lesz a folytatása.
  • Snexi
    7 óra csak? :/ én olyan 4 órája tolom kb,akkor elrakom hogy holnapra is maradjon :D
  • Neoncsoves
    szerintem a következő BiA az Ardennesben fog játszódni! vagy valami Operation Bastogne vagy valami ilyesmi lesz...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor Leggett-el "beszélget" a fánál, kérdezte tőle Leggett, do you afraid of snow? vagy vmi ilyesmi... ez sztem utalás a következő témára :) Amúgy is az a következő olyan dolog ami fontos dolog volt a háborúban. Normandia>Hollandia>Ardennek,Foy,stb>nemtom:)
  • Prince23
    Végigvittem! Nagyszerű, hangulatos játék. 7 óra garantált játékidő! De ez egyéntől is függhet. De a 10 óra játékidőt felejtsétek el, mert annyi az életbe nem hozható ki eme gémből.
    A videók jók, és kellően hosszúak is. Remélem ki jön magyar feliratosan is. Magyarul mégegyszer tuti végigviszem :D
    Nemcsak a háborúról szól ám a játék, hanem Baker lelki világáról is, bárataihoz erős szál kötődik. Lol úgy beszélek erről a játékról mintha film lenne. Valóban! Filmszerű élmény vesz körül, ha kipróbálod és végigviszed a BiA-t. Bár a Franky szál eléggé FEAR szerű volt, tudjátok a Hospital rész:D A történet folytatódik... TO BE CONTINUED. Így ért véget a BiA HH.
    Összesítés:
    Grafika: 8
    Hangok: 9
    Hangulat: 9
    Küldetések: 8.5
    Irányíthatóság: 9
    Összhatás: 8

+
    *szép grafika, mesés
    *oda illő zene
    *AI néhol meglepést is tud okozni, sajnos :D
    *ismét taktikai elemekkel "megáldott" fps
    *ezuttal tankot is vezethetünk
    *Elit alakulat-os hangulat + befejezés
    *Headshot kamera

-
    *Ha sprintelünk szinte irányithattalan a karakter, csak "csőlátásban" (ha tök egyensen akarsz menni) ajánlott a sprint használata
    *társaink buták: pl ha "követés" parancsban vannak, és ha robbantok, akkor ők is beledöglenek, nem futnak el a 88-osaktól
    *Franky történeti szál borzasztóan nem oda illő volt, az a küldetés az Übersoldier és a FEAR hangulatát kelltette :S
    *kár h nincs 10 óra játékideje, -de még mindig hosszabb mint a CoD4 sztorija végigjátszásszempontból

• Neoncsoves
    amikor checkpointhoz érsz, automatikusan felélednek
  • Gascan #1111
    Valaki tapasztalt grafikai bugot az első esős pályánál, miután franky meghalt?

Úgy néz ki, hogy a járművek és egy két fedezék teljesen átlátszó de elmosódott.. és ha megnyomom az ESC-t akkor meg a menüben nem jelennek meg a választható opciók
  • Viktorr
    Az elesett csapattársakat fel lehet éleszteni valahogy?
  • tobias88
    egyáltalán nem fontos szerintem
  • Hellsing47
    csak engem zavar hogy már nem 3d-s a taktikai térképünk? :(
  • Neoncsoves
    a lőszerek alatt ott van 1 szám és az jelenti a tár számát.

Amúgy kipörgettem a játékot, de miért csak a 4. chapterig tudom visszatölteni? tehát nem tudom a végéig betölteni :S
  • zzeN
    a töltények fölött ott egy szám
  • Shep
    Azt hol jelzi, hogy hány tár van nálam az adott fegyverhez?
  • hornbali
    Hehe, igen, a nagy rohanásban azt nem írtam át. ^^
  • peterrhymes
    nekem egy kis problémám lenne a játékkal, vki segítsen pls :/

először is miután felraktam és crackeltem a játékot, indítanám és faultrep.DLL-t hiányolt. beszereztem 3 fajtát és mindezek után annyiban javult h a menüig eljutotttam és mikor indítanám a játékot, lemegy a loading és nagy feketeség.

vki tudna segíteni?
  • Danecay
    ?
  • Danecay
    Gondolom ebben az esetben a BIA exe-jét kell átnevezni megfelelően, nem pedig a BIOAHOCK-ét Egyébként DirectX 10 alatt sem működik az élsimítás, mert úgy tudom, hogy az U3 engine DX10 alatt tudja.
    Az a te körmöd :)))
  • grebber
    És mi a fejezet cime azt nemtudod ?Mert számolja a tököm hol tartok.
  • strebacom
    Egy kis nosztalgia!!!
    De kérlek ne harudjatok rám......
  • hornbali
    Sry, hogy nem olvasok vissza, lehet volt már, de sztem sokakat érint a dolog.
    Azoknak akiket zavar az élsimítás hiánya:

Nvidia
    Bioshock.exe-t nevezd át R6Vegas_Game.exe -re és indítsd így: R6Vegas_Game.exe -dx9

Ati
    Bioshock.exe-t nevezd át Oblivion.exe-re és indítsd így: Oblivion.exe -dx9

Ahogy a Bioshocknál, itt is működik, legalábbis Nvidia kártyánál tuti, azzal teszteltem.
  • grebber
    Valaki más is próbálja már ki hogy a játék Binaries könyvtárában lévő biahh.exét átnevezi bioshock.exére és driverenből rányom AA-t.
    Nforce-on azt írták működik az AA.
  • Neoncsoves
    az egy bug, sztem patch javitani fogja... de egyébként én vhogy nem arra figyelek, szal nem zavart engem
  • Danecay
    OK, tényleg, de attól még a hozzászólásomban leírtak szerintem igazak, mármint, hogy ez a BIA féle játékmenet eléggé megválasztja a jónépet.
  • Snexi
    csak nálam nem mozog a szája amikor fedezékből parancsot adok? :S
  • Neoncsoves
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    STALKER Clear Sky
  • Danecay
    Miféle praktikerről ?
  • Nathan66
    várj! én a praktikerről írtam nem a BiA-ról. Ezzel én elvagyok meg a többi VH-s játékokkal is.
  • Danecay
    Ízlések és pofonok. Aki nem csak agyatlan lövöldözésre vágyik és szereti a VH-s FPS-eket annak szerintem bejön ez a stílus, és valószínűleg az előző 2 részt is végigtolta már. Egyébként a Road To Hill 30 (az első rész) is megosztotta az embereket, voltak akiknek egyáltalán nem jött be, olyanok mint Te és voltak olyanok akiknek beadta a játék, ők olyanok voltak mint én :) Sajnos én a 2. részt az Earned in Blood-ot nem tudtam befejezni, mert VISTA alatt nem működik, igaz vannak trükkök, amikkel elvileg működésre lehet bírni, de nálam sajna nem jött be. Már alig várom, hogy kipróbáljam a HH-t :)
  • Prince23
    A 13. fejezetre menjetek csak, és utána meg mondjatok valamit a grafról. Esős pálya, ami sztem eddig a bia 3 csúcspontja grafikailag!
  • TomDantes
    Méghogy nem szép..nem tudom mi benne a nem szép? Most komolyan...különben is...nem csak grafikából áll egy játék,hanem játékélmény, hangulat...

A grafika ennek csak kis része.És különben sincs vele semmi gond, jól néz ki
  • BiG G
    szerinted nem szép != gagyi
  • DarkSector
    Jesszusom... valamiben egyetértünk???
  • grebber
    1680x1050 16 aniso 4xaa.
    You don´t have to rename the exe to bioshock now to use AA

Ezt írta egy srác az nforce fórumán és tett is be képeket!
  • DarkSector
    Rainbow six játékmenet.
  • BlackShadow
    arra a parancsra nem volt utalás a tutorban.. én is kerestem, de lehet kivették(?) belőle :(

a killroy meg falfirka.. "tagelsz" :D én a tutoron kívül még 1et sem találtam/kerestem.. annyira nem nagy extra
  • ProGabe #1081
    nagyon baba lett a játék. nem tudom, hogy aki a grafika miatt sír, miért teszi! kizártnak tartom, hogy szebb boxon, mint amit az én kis PC-m produkál :)

két gyors kérdésem lenne: hogy lehet megmondani a csapatnak, hogy takarodjanak oda az ellenhez és aprítsák őket? tehát azt a a parancsot keresem, ami az előző verziókban akkor jött elő, ha a jobb gomb nyomva tartása mellett megnyomtam a bal-t. kikapcsoltam a tutort, gondoltam úgysem tudnak újat mondani, erre tessék

a másik, hogy azok a bizonyos killroyok mégis mik? megbújik egy-két fricc valami rókalyukban és azokat kéne levadászni? :)
  • Nathan66

• tobias88
    nekem tetszett, de miféle bugokról van szó?