2318
  • Promi #1158
    Kivalasztod a csapatot, es jobb eger gombbal ra mutatsz az ellenseges celpontra.Arra kell fugyelni, hogy ojan helyre kuld a bazokasokat, hogy tudjon loni a celpontra a figura.
  • priluki
    na akkor énis megyek a szobába,amugy simán nagybetüvel irtam mindent és beengedett,külföldiekkel nyomtam!
  • DarkSector
    az sem rossz.
  • rexHUNter
    akkor majd nézelődök mert este én Rainbow six Vegast 2 nyomok
  • DarkSector
    Hama Mukodj!!!
  • DarkSector
    ahhogy összegyűlünk, akkor fent megbeszéljük.
    én még ki sem próbáltam, csak menüig nézelődtem el.
    remélem minimum 4-6 emberke lesz. én estefelé leszek.
  • rexHUNter
    azért annyira nem lámi
    mikor van a Hamacsi találka mert én mennék
  • DarkSector
    CapsLock?
  • DarkSector
    nincs.
  • rexHUNter
    1 lámi kérdés a multi résznél a GameSpy ID-nél megadnám az azonosítómat de csak nagy betűt lehet írni és így nem jó.Megoldás?
  • barany
    Sziasztok !
    Nem lehet valahogy utasitani a Bazooka team tagját arra
    hogy lője ki az ablakból a géppuskást ?
  • bgabor
    Van a játékban cooperative multi, ahol a hadjárat pályáit lehet ketten játszani?
  • DarkSector
    Hama szoba: BIAHH
    Jelszó: biahh
  • DarkSector
    Én tudtam megnéztem, és mint a Stalker CS esetében, ittis valszeg inkább ennek lesz hangsúlya.
    Én csinálok is szobát.
  • DarkSector
    Nem.
    Hanem azt mondom, nem erre számítottam.
    Emellett azé végigtolom1x, de kevéske.
  • priluki
    Skacok nemtudom tudjátok e,de lehet multizni és sztm nagyon hangulatos,egész éjjel toltam!!!!
  • Promi #1142
    Ugy ertem nekem volt rovid, pedig mar kezdtem be melegedni.:)
  • grebber
    A qurva rövid az a Code of Honor 2 volt a maga kb 1-1,5 órájával meg a Warhead a kb 4-5 órájával. Ez a mai világban közepesnek mondható.
  • Promi #1140
    1 nagy bajat talaltam a jateknak a vegigjatszas soran, qrva rovid.
  • balee4
    Nekem tuti több lesz mint 7óra, tökölős típus vagyok, néha meg-megállok csodálni a gfx-et :D
  • Neoncsoves
    én szeretem az Elit Alakulatot, de annyira ez a játék nem tükrözi azt a hangulatot
  • Prince23
    Sztem lesz aki megveszi eredetibe, magyarral :D Főleg akik Band of Brothers beállítottságúak.
  • Kandurex
    szar warez, kinyírja a PC -t :/
  • Colton
    Szevasztok

Csak nekem tűnt fel hogy nincs közelharc? vagy nektek is?
    Az eső tényleg odabassz!
  • Snexi
    azért mert rövid
  • Shep
    Hát akkor is :)
  • Prince23
    Tegnap késő délután jött ki, h pontos légy :D
  • Shep
    Tegnap éjjel jött ki, de ti már végigtoltátok. Hát nem vagytok semmik.
  • tsarffi
    Fasza kis game lett

Én is végigtoltam. Nekem nagyon bejött. Grafikával semmi bajom, szerintem jó lett. Hangok, zene nagyon csillagos ötös, és a játékmenet is egész jó. Mondjuk néha a tököm tele volt a fedezékből-fedezékbe rohanással, de néha ilyen is kell, nem csak a durr bele fps-ek.

• Balumann
    Ha Ati kártyával próbáljátok, akkor a Catalystban vegyetek le mindent (vagyis játék vezéreltre). Nálam megszűnt a szaggatás tőle.
  • csoola
    uj gépet vagy boxot veszel :D nekem is szaggat, hiába állitgattam mediumon meg highon ugyanaz, néha folyamatos, néha meg nem
    amugy a sérülés az csak fejlövésnél meg robbanásnál/nehézfegyonál van? mert ha valakit mellkason lösz mg42vel sorozatban akkor annak a haja szála nem görbül de ha kispisztollyal szájbalövöm asrácot akkor egy irdatlan vérfolt van rajta é hiányzik a fél arca... vagy be lehet kapcsolni tényleg reális sérülést?
  • Snexi
    ue3 tehát sm3 a minimum
  • Matte
    gyerekek visszanéztem 2 oldalt, de nincs megoldás. Elindul ez egy x800GTO-n? Vagy SM3 a minimum?
  • AntiCamper
    Sziasztok!

Nekem nem azt mondom h kegyetlenül szaggat dse szaggat. alapból be van kapcsolva a HDR nem?? h lehet kikapcsolni?? vagy ilyesmi?? vagy h tudom úgy megcsinálni h ne szagasson???

Előre is kösszi
  • Prince23
    Itt sajna extra sincs. Bár a Splinter cellt ezerszer végigmerném vinni hardon, nem úgy, mint ezt. Gondolom nehéz lehet nagyon a bia legnehezebb fokozaton...
  • Prince23
    Nem akarom szétverni a billemet:)))))
  • Hellsing47
    az egy dolog :)
    anno én is legalább egy hónapig játszottam authenticen a rth30-at és a eib-ot, csak hogy meglegyenek az extrák :D
  • mikiking
    mért lennél ?