2318
-
#1158 Kivalasztod a csapatot, es jobb eger gombbal ra mutatsz az ellenseges celpontra.Arra kell fugyelni, hogy ojan helyre kuld a bazokasokat, hogy tudjon loni a celpontra a figura. -
priluki #1157 na akkor énis megyek a szobába,amugy simán nagybetüvel irtam mindent és beengedett,külföldiekkel nyomtam! -
#1156 az sem rossz. -
#1155 akkor majd nézelődök mert este én Rainbow six Vegast 2 nyomok -
#1154 Hama Mukodj!!! -
#1153 ahhogy összegyűlünk, akkor fent megbeszéljük.
én még ki sem próbáltam, csak menüig nézelődtem el.
remélem minimum 4-6 emberke lesz. én estefelé leszek. -
#1152 azért annyira nem lámi
mikor van a Hamacsi találka mert én mennék -
#1151 CapsLock? -
#1150 nincs. -
#1149 1 lámi kérdés a multi résznél a GameSpy ID-nél megadnám az azonosítómat de csak nagy betűt lehet írni és így nem jó.Megoldás? -
barany #1148 Sziasztok !
Nem lehet valahogy utasitani a Bazooka team tagját arra
hogy lője ki az ablakból a géppuskást ? -
bgabor #1147 Van a játékban cooperative multi, ahol a hadjárat pályáit lehet ketten játszani? -
#1146 Hama szoba: BIAHH
Jelszó: biahh -
#1145 Én tudtam megnéztem, és mint a Stalker CS esetében, ittis valszeg inkább ennek lesz hangsúlya.
Én csinálok is szobát. -
#1144 Nem.
Hanem azt mondom, nem erre számítottam.
Emellett azé végigtolom1x, de kevéske. -
priluki #1143 Skacok nemtudom tudjátok e,de lehet multizni és sztm nagyon hangulatos,egész éjjel toltam!!!! -
#1142 Ugy ertem nekem volt rovid, pedig mar kezdtem be melegedni.:) -
#1141 A qurva rövid az a Code of Honor 2 volt a maga kb 1-1,5 órájával meg a Warhead a kb 4-5 órájával. Ez a mai világban közepesnek mondható. -
#1140 1 nagy bajat talaltam a jateknak a vegigjatszas soran, qrva rovid. -
#1139 Nekem tuti több lesz mint 7óra, tökölős típus vagyok, néha meg-megállok csodálni a gfx-et :D -
Neoncsoves #1138 én szeretem az Elit Alakulatot, de annyira ez a játék nem tükrözi azt a hangulatot -
#1137 Sztem lesz aki megveszi eredetibe, magyarral :D Főleg akik Band of Brothers beállítottságúak. -
#1136 szar warez, kinyírja a PC -t :/ -
#1135 Szevasztok
Csak nekem tűnt fel hogy nincs közelharc? vagy nektek is? -
#1134 Az eső tényleg odabassz! -
#1133 azért mert rövid -
#1132 Hát akkor is :) -
#1131 Tegnap késő délután jött ki, h pontos légy :D -
#1130 Tegnap éjjel jött ki, de ti már végigtoltátok. Hát nem vagytok semmik. -
#1129 Fasza kis game lett
-
#1128 Én is végigtoltam. Nekem nagyon bejött. Grafikával semmi bajom, szerintem jó lett. Hangok, zene nagyon csillagos ötös, és a játékmenet is egész jó. Mondjuk néha a tököm tele volt a fedezékből-fedezékbe rohanással, de néha ilyen is kell, nem csak a durr bele fps-ek.
-
#1127 Ha Ati kártyával próbáljátok, akkor a Catalystban vegyetek le mindent (vagyis játék vezéreltre). Nálam megszűnt a szaggatás tőle. -
csoola #1126 uj gépet vagy boxot veszel :D nekem is szaggat, hiába állitgattam mediumon meg highon ugyanaz, néha folyamatos, néha meg nem
amugy a sérülés az csak fejlövésnél meg robbanásnál/nehézfegyonál van? mert ha valakit mellkason lösz mg42vel sorozatban akkor annak a haja szála nem görbül de ha kispisztollyal szájbalövöm asrácot akkor egy irdatlan vérfolt van rajta é hiányzik a fél arca... vagy be lehet kapcsolni tényleg reális sérülést? -
#1125 ue3 tehát sm3 a minimum -
Matte #1124 gyerekek visszanéztem 2 oldalt, de nincs megoldás. Elindul ez egy x800GTO-n? Vagy SM3 a minimum? -
#1123 Sziasztok!
Nekem nem azt mondom h kegyetlenül szaggat dse szaggat. alapból be van kapcsolva a HDR nem?? h lehet kikapcsolni?? vagy ilyesmi?? vagy h tudom úgy megcsinálni h ne szagasson???
Előre is kösszi -
#1122 Itt sajna extra sincs. Bár a Splinter cellt ezerszer végigmerném vinni hardon, nem úgy, mint ezt. Gondolom nehéz lehet nagyon a bia legnehezebb fokozaton... -
#1121 Nem akarom szétverni a billemet:))))) -
Hellsing47 #1120 az egy dolog :)
anno én is legalább egy hónapig játszottam authenticen a rth30-at és a eib-ot, csak hogy meglegyenek az extrák :D -
mikiking #1119 mért lennél ?