2318
-
szerintem te vagy az "egy a millióból", aki hasonlóan érez! csak sajnálhatod hogy így látod a dolgokat -
#1197 Hurrá patchre kell várni ezért >:(
Amúgy mi okozza? -
#1196 vége van az introknak, rögtön a játék elején ahogy felsegít a csávó
Légy erős, ott még nincs vége az introknak...
SPOILER
Jön 1-2 perc elég gagyi lövöldözés, aztán véged van, majd jön egy intro, aztán egy video, amiben megismerjük a katonákat, aztán egy új video, ahol beszélgetnek, hogy talán Hollandiában fognak menni, aztán egy új video, ahol veszekszenek egy sátorban, majd végre elkezdődik a Market-Garden hadművelet (videón), látjuk, ahogy repülnek a vitorlázó szállítógépek, aztán video a landolásról, majd a katonák Jeepekbe ülnek, és elindulnak valahová, látjuk is egy videon, ahogy autóznak, aztán nagysokára megérkeznek, és akkor jön egy Betöltés. És betöltődik egy új film, amin látjuk, hogy a katonák már nem autóznak...
Tovább nem tudom, mert ennél a pontnál befejeztem a Hell's Highwayt, ugyanis már félórája gagyi animációs filmet kellett néznem, pedig játszani akartam. Valahogy az interaktív dolgok jobban tetszenek, mint a passziv filmnézés, persze azt is meg tudom érteni, aki inkább hátradől, és mozizik.
A legnagyobb gáz, hogy ez a szar kikapcsolhatatlan: nincs olyan, hogy mittudomén nyomsz egy Escapet, és átugrod az unalmas videókat.
Tegnap még azt mondtam volna, hogy ilyen játék nincs, de hát lett, és ha nem lenne siralmas az egész, akkor jót röhögtünk volna rajta. -
Lowosan #1195 de most néztem utána azt irják hogy pár napon belül jön a patch ami megoldja a gondot -
Lowosan #1194 Adam II nekem is ugyanez a gond van -
#1193 Eddig gond nélkül futott a játék minden hiba vagy akadás nélkül de most a Black Friday résznél ahol esik az eső egy kis idő után grafikai hibák lépnek fel például a teherautók eltűnnek és a helyükön nincs semmi olyan mintha ollóval kivágták volna a képernyőről őket és a feliratok beragadnak és csak Alt+F4-el tudok kilépni mert a menü feliratai is eltűnnek. Valakinek volt hasonló gondja? Van rá megoldás? -
#1192 én is megnéztem,ugyanez a véleményem (a németek karja milyen má :/) -
Lowosan #1191 Nekem is gond van a black friday nevű résszel,ATI kártyám eddig minden jó volt de innen kezdve a textúrák szétvannak mosódva meg fagy -
HUmanHunter #1190 nemtudja valaki miért van az hogy ha belépek, vége van az introknak, rögtön a játék elején ahogy felsegít a csávó kezedbe nyomja a puskát, elkezd pörögni nekem az egér? körbe körbe, nem tudok vele mit csinálni -
#1189 Egyébként: jelenleg a multija nagyon gány:( nem erre számítottam. -
Neoncsoves #1188 az se normális sprint ami cod4be van... bazmeg de amikor izomból sprintelsz, fél mp alatt tudsz 90fokot fordulni? nem hiszem :) sebességcsökkenés nélkül persze... -
A játék szerintem 10/10-es. Most járok ott ahol először lehet tankkal menni. -
#1186 De nem úgy ahogy mi szeretnénk... pár milimitért megy fére ha közbe avatkozunk egérrel. -
#1185 Hát ilyen hozzászólást sem olvasni minden nap. Végre egy háborús fps ahol van történet erre tessék :) Ha csak lődözni akarsz menjél Kékelni. Egy jó játékhoz igenis kellenek a jó és hangulatos átvezetők, intro stb. Hol vannak már azok az idők ahol szinte minden játék több perces renderelt animációval indult (mondjuk voltak köztük elég bénák is) -
#1184 Nem csőfutás az sem hanem egérrel lehet közben irányt változtatni! -
#1183 Sztem jó az irányítása, csak a csőfutással van gond, de szokható! -
#1182 LoL vagy -
#1181 Irányítással nincsen semmi baj még véletlenül sem! -
#1180 én is átálítottam az irányitást,q-ról jobb klikk-re raktam a fedezékbevonulást (így olyan mint a vegasban) -
Neoncsoves #1179 úristen -
#1178 Mi a baj ezzel a játékkal?
Azon kívül, hogy félórig megy az elején a rajzfilm (benne másfél perc unalmas lövöldözéssel), és azon kívül, hogy be kell állítani az irányítást, mert ember nincs, aki a gyári beállításokat használni tudja (főleg, ha már tolt fps-eket).
Tulajdonképpen nem is tudom, mennyi a rajzfilm az elején, mert amikor elindulnak a Jeeppel, és jön egy Loading a forgó sisakkal, azt hittem, na végre megérkeztek és kezdődik a játék -- na de lófszt: csak egy újabb rajzfilm kezdődött, én meg ennél a pontnál unistalláltam az egészet.
Ha szar animációs filmeket akarok nézni, arra ott a Cartoon Network. -
#1177 másnak is bugos a "BLACK FRIDAY" rész? nekem tök bénán jön be a kép ha kilépek menübe nem látszanak a feliratok játék közben meg nem látszódik a tárak száma meg a gránátok száma. vmi megoldás? nforce-on is láttam hogy másnak is szutyok az a rész. lehet ati vga miatt. lehetne már patch hozzá :\ -
#1176 Mindenkeppen. -
#1175 csá Promi,akkor ez azt jelenti hogy ajánlod? -
#1174 Gránátdobásnál nyomva kell tartani a F gombot. Ekkor ki lehet jelölni a célt, hogy hova dobja. Elengeded és már dobja is.
Hátha valaki nem tudja... -
#1173 szerintem is szebb mint amit grebber rakott -
#1172 Ja akkor azon már túlvagyok ott is megmutatkozott mennyire nemtudnak bánni a vízes dolgokkal.
Szokásos folyik a textúra szarság -
#1171 Ne ved sértésnek. ezt csak beszúrtam poénból. -
#1170 Ahol este van és esik az eső. sztem a bia3 pályái közül a legszebb.
-
Prince 23: Melyik az a pálya amire azt mondtad hogy nagyon szép?? -
#1168 Akkor még van 3-4 órád :D a Közepén tartasz?
Franky szálnál vagy? -
#1167 3-4órája nyomom a gamet.Tán még az elején tartok.Eddig a játék*5-ös.Hihetetlen -
#1166 Észlény -
priluki #1165 jaja,tényleg gány a gránátdobás,nekem is volt sajna elég gyakran,meg tegnap multiztam és valahogy olyan pici a gránát,hogy nemis látom röpülni,attol féltem mindig ,hogy megakadt valahol a fedezékbe és magamat robbantom.. -
#1164 Á nincs benne P90 öcsém akkor ez tényleg egy szar játék :)
Ja a gránátdobást ettől szarabbra már nem nagyon lehetett volna megcsinálni. Tegnap 2x is úgy dobta ez a nyomorék, hogy valahova a mező közepére mutatott a piros karika, erre ez a néma maga alá dobta. Mondjuk az sem gyenge, hogy csuklóból eldobja 100+ méterre, értem én ,hogy kemény amcsi katona erős fizikum meg minden, de hát akkor is. -
priluki #1163 Egy igaz vér pistát hallhattunk aki megcsillantotta minden tudását! :D Biztos nincs benne p90 hez hasonlo tunkerfegyver amivel villámként végigszárnyalhatott volna az elsö pályán,és levonhatta volna azt a következtetést a tükörbe.." igen igazi gamer vagyok" :DDD -
#1162 ész-vész -
#1161 Köszönjük eme roppant tömör és építő jellegű hozzászólást. -
#1160 nagy szar jatek! -
#1159 jah, ennél a játéknál megnézném milyen, nem ilyen cod hent az tuti