2318
-
#1238 clonedvd-s verzsönnek nem kell crack -
#1237 Reloaded van meg nem clone és addig csesztettem ezzel a PhysX-el, hogy nem is kell crack és megy. Nem értem -
#1236 gondolom a clonedvd-re gondolt -
#1235 Szoftverekhez nerm jár krekk.
lol -
#1234 Beszarás van. Nem kell crackelni és így már elindult.
Mondjuk előtte felraktam amit mondtál a dvd-ről a PhysX_8.04.25_SystemSoftware.exe-t, pedig installkor láttam, hogy rakja fel, de úgy látszik nem volt jó. Előtte meg már felraktam az új PhysX_8.09.04_SystemSoftware.exe-t is. Csodálkoztam, hogy a régi ráment az újabbra. De, hogy crack nélkül is elindul ez LOL! -
#1233 Nekem a piros/szürke körök az előző 2 részben is be voltak kapcsolva és itt is bekapcsolva hagytam a funkciót, mert így legalább látom, hogy ha kiadok valakire nézve egy tűz parancsot az valóban teljesül e, mert ugye ekkor a piros kör szépen elkezd szürkülni.
Más. Sajnos egy a régi részekben is felfedezhető hibát nem javítottak, méghozzá arra gondolok, amikor kiadod valamelyik csapatodnak a parancsot miszerint menjenek egy adott helyre, akkor ők ezt nem fedezékbe vonulva teszik, hanem a legrövidebb útvonalon, még ha ott ellenfél is van. Szegény bazukásomat is hamarabb kinyírták, minthogy kipróbálhattam volna, hogy mit tud a srác:)
A grafika szerintem szép, ezért nem is értem mi a bajuk azoknak akiknek nem tetszik, hiszen az összes eddigi videóban ilyennek lehetett látni az én meglátásom szerint. Az élsimítás (Antialiasing) hiánya zavaró lehet, különösen kissebb felbontás használata esetén, de nagyobb felbontásnál már nélkülözhető, de természetesen jobb lenne ha lenne. A grafikai megjelenéssel kapcsolatban sajnos úgy vettem észre, hogy a katonákra aggatott gránátok nem úgy lifegnek mint azt régebben a videókon látni lehetett (pl. E3 2007), csak úgy fixen ott vannak és kész. Na nem mintha ez bármit is számítana, csak amikor láttam a videókban egyből szemet szúrt, hogy milyen jópofa.
Nekem eddig a játék nem okozott csalódást, kb. azt kaptam amit vártam, ja és végre el lehet találni az ellent, egy fél tár lőszer kilövése nélkül, akár nagyobb távolságból is. -
Hellsing47 #1232 esetleg kövesd az iránytűt? :) -
#1231 Nézz körül a lezuhant gépeknél (E gomb használata), aztán menj a pálya széléhez, ahol sövény van... -
#1230 Körbefutottam, de nem találtam sehol jeep-eket :S -
#1229 igazad van, és én pont ezért vettem nvidiát
4 évig ati-m volt, de meguntam , hogy állandóan szarakodik mindennel
1 éve 88gt-m van, soha semmi gondom nem volt
nem vagyok nvidia fan, csak jót akarok magamnak...ennyi -
#1228 Menja sövényhez, ahol az amerikai jeepek várakoznak! -
#1227 Itt mit kellene csinálnom ? Azt mondja védjem meg a területet.Ez megtörtént, kiírottam mindenkit, de nem akar továbbléptetni:S
Mellesleg ez az 1.Chapterben van, még az elején...
-
#1226 ne az nvidiáról szedd, jó az ami a dvd-n van, a sima ageia, ha ATI-s vagy. nvidiások természetesen használják ki a nvidia physic driverét, mintahogy én tettem :) -
#1225 Felrakta magától installkor, de már leszedtem elvileg újabbat nvidia oldaláról, azzal se megy. Ez milxen faszság, hogy nvidia drivereket kell telepíteni pedig Ati kártya van a gépben?? Ráadásul nem is megy -
#1224 Rakd fel az Nvidia Physx-et a DVD-ről. -
#1223 Igen egyből indult. -
#1222 Nekem Ati3850 van , de nem indul el. Valami NVCUDA.dll-t hiányol, az vmi nvidia file tuti. Neked egyből indult? -
#1221 Nézz meg egy két képet amit irakban készítettek halottakról akiket nagy kaliberű fegyver talált el vagy felrobbantak és máris rájössz ,hogy a lábleszakadás nem hatásvadászat.
A körök valóban elég feleslegesek. -
#1220 Igen HD4850em van nekem is. Szaggatás, belassulás mentesen minden maxon röccenésmentesen futott és szerintem nagyon szépen néz ki aztán jött a Fekete Péntek és photoshop brush aztán fagyás és alt F4.
Kár, hogy az nVidiának van több pénze mert így mindenki az ő farkán cuppog és alig van olyan játék ami indítás után ne egy monitornyi nVidia logóval a pofámban fogadna.
Nem is lenne ezzel nagy problémám ha a fejlesztők vennék a fáradtságot, hogy azért Ati kártya mellet is játszható legyen a játék és ne pont hétvégére kelljen félbeszakítanom amíg orvosolnak egy ilyen szarvas hibát ami érthetetlen okokból eddig nem tűnt fel nekik. -
HUmanHunter #1219 már működik, fasza game igaz meg kell szoknom :) -
#1218 Ez nekem is amolyan kisegítő lehetőségnek hat, ez aztán az előítélet, Ubi, és nem illik bele - legalábbis ekkorában semmiképp sem - az ultrareális hadszintérbe, de azért kis látótávolság esetén, pl. az esős pályán megbocsátható, főleg azért, mert ezek a német katonák borzasztóan messzire látnak. :D
Kikapcsolni még nem próbáltam. :-) -
Hellsing47 #1217 ki lehet kapcsolni
mindent ki lehet kapcsolni -
#1216 Régen játszottam ennyire nagy átérzéssel, és nem kevésbé rég tettem meg minden lépést ilyen szintű érdeklődéssel és izgalommal, mint az utóbbi 2 napban, pedig nekem tényleg fontos a grafikai minőség.
Szerintem is nagyon szép, az a szépséghibája még a Csysisnek is meg van, hogy nagyobb területeken néhány esetben látszik egy textúra igen sokszori felhasználása és néhány lényegtelen tárgy (ne adj Isten, nem olyan lényegtelen felület) nincs nagyon aprólékosan kidolgozva, direkt közelről nézve nem tűnik élesebbnek, mint amennyire az a 3 - 4 évvel ezelőtti játékokban a legszebb elem. Pl. a HL 2-ben is volt nagyon aprólékosan kidolgozott, realisztikusan effektezett padló és mosott "kartonfal". -
smusher #1215 Engem az zavar, hogy a qrvanagy realizmus jegyében hatásvadász faszságokat pakoltak bele (végtagszakadás, bélkifolyás, agyfröccsenés), miközben piros foltok jelzik a rosszfiúk helyét: ezt ki lehet kapcsolni benne? És ha igen, azért még leszedhetők a gennyes nácik? Előző részekben ha kikapcsoltad a piros golyókat, nem látszott az ellen -
Leky #1214 Kiprobáltam a játékot és nekem nagyon tetszik. Nem tudom, hogy egyeseknek mi a baja a grafikával, szerintem nem rossz. -
#1213 Micsoda igazságtalanság, felháborító attól még, hogy minden játékba bevásárol az nVidia egy saját logot. Dehát én türelmes vagyok... :-) -
#1212 Ja, ezek szerint drivert épp úgy várunk, mint patchet, hátha valamelyik megszünteti a hibajelenségeket, mindenesetre a gondot semmiképp sem a hardveres képességek váltják ki, úgyhogy megoldódik előbb - utóbb, mi, Atisok is játszhatunk majd épp úgy, mint a GF-esek. Semmiképp sem kell tartani ilyen - olyan grafikarontó fixektől. :D -
#1211 Nekem is pontosan ez a probléma okozott meglepetést, remélhetőleg egy javítás nemsokára orvosolni fogja. Ezen az esős pályán néhány effekt igencsak elgyönyörködtet, eddig valóban ez (jó, a színvilágra nem gondolok, csak a realizmusra) a játék grafikai csúcspontja, viszont ezeket a hibákat nem indokolja. :-)
Engem kifejezetten hideg zuhanyként ért, hiszen szerintem elragadó és lebilincselő a játék a lehetőségekkel, a kis részletekkel és a sztorival (a civil személyek szereplése, a hangulatos átvezetők mind segítik az átélést), és ez ellen dolgozik nálam ez a pálya, mivel nem telik el 2 - 3 perc teljes feketeség, mindenféle felirat hiánya vagy egy - két tárgy fehér PhotoShop brush-sá válása nélkül (nyomot hagynak mozgásra). :D :(
Nektek milyen videokártyátok van? Nekem egy HD 4850-es.
(Lehet, hogy driver előbb jön, mint patch.) -
#1210 Szóval az esős pálya azért nem jó mert Ati videokártyám van ha nem tévedek. Rohadt jó! -
Hellsing47 #1209 neked kerülte el -
#1208 Profilt ebben a részben tényleg nem lehet készíteni, vagy csak nekem kerülte el a figyelmemet? -
#1207 az ki is derült igen viszont még mindig nem értem hogy miért baker-t kisérti amikor Legget volt a hibás -
HUmanHunter #1206 már másnál is bekavart -
HUmanHunter #1205 joy van hozzál ehet az kavar be -
#1204 Az első részben Baker elküldte őt két másik katonával valami felderítés szerűségre (már nem emlékszem rá pontosan mire) és a szemüvegest leszámítva mindkét másik halott volt mire rájuk találtunk. Legget (a szemüveges) ezek után magába fordult és nem beszélt az esetről a játék végén pedig kiállt egy német tank elé és azt üvöltötte öljetek meg és a németek nem is gondolkoztak sokat ezen beléküldtek egy skúlót. Hogy mi történt pontosan ott ahol a két másik meghalt az majd kiderül ebben a részben. -
#1203 Ha van esetleg valamilyen játékvezérlőd a PC-hez csatlakoztatva, kormány, joy, akkor húzd ki. Ha nincs akkor egyelőre passz. -
#1202 Jah meg tanulj meg angolul bár nem tudom 5dik osztályban milyen szinten oktatnak nyelvet. -
#1201 valaki leírná hogy ki az a szemüveges fickó akit halucinál és mit követett el ellene hogy "kisérti"
nem játszottam a korábbi részekkel és az angolom is gázos szóval nem értettem a párbeszédeket annyira -
#1200 HURR menjél azt játszál CSét CSeszd meg. -
#1199 Gondolom akkor az sem igazán érdekel, hogy miről szól a játék. Megnyugtatlak, ha az elején nem lett volna ennyi videó akkor sem tetszett volna neked a játék, így jobban is tetted, hogy letörölted.
De nyugi, hónap végén jön a FarCry 2, az lesz a neked való, na persze az engem is érdekel :)