2318
  • grebber
    Ezt most találtam:

Brothers in Arms: Hell’s Highway

Lokalizáció: szinkron és felirat

Idén az egyetlen szinkronnal megjelenő UbiSoft játék –- a szinkronszínészek listáját lásd lent -–, itt például a főszereplő Baker hangját Csík Csaba Krisztián (Geralt a The Witcherből, Sucre a Prison Breakből stb.) adja. A stábban több remek színészt találunk, és mint megtudtam, többen közülük hihetetlen átéléssel tudja órákig üvöltözni a „f*ck you” helyzetre és hangulatra szabott magyar megfelelőit. Káromkodás szempontjából ékes magyar nyelvünk trágár vonulatának színe-javát viszonthallhatjuk a háborúban -– Adrián meg is jegyezte, hogy komolyan gondolkodnak a 18-as PEGI logó mellé felbiggyeszteni a dobozra külön szövegesen is az erre vonatkozó intelmet. Azért akadnak aggályok is, hiszen a nyelvi teszt jelen esetben nem itthon zajlik –- egy nemzetközi tesztelő cég végzi ezeket a munkálatokat. Bár ez a megoldás mindenképp fontos ahhoz, hogy a magyar nyelvű megjelenés közel eshessen a nemzetközi dátumhoz, előfordulhatnak ebből eredő hibák -– remélhetőleg minél alacsonyabb számban. A játék vezető fordítója egyébiránt megszállott második világháborús rajongó, úgyhogy a nyelvezet, a korhűség miatt nem kell aggódnunk. Aki viszont angol eredetiben játszaná a szakasz kalandjait, a magyar verzióval ezt nem tudja megtenni, a korongon a magyar, cseh és lengyel változat szerepel majd együtt.

A BiA magyar hangjai:

Csík-Csaba Krisztián, Kállói Molnár Péter, Boros Zoltán, Berzsenyi Zoltán, Dányi Krisztián, Kerekes József, Crespo Rodrigo, Cvetkó Sándor, Dózsa Zoltán, Mikula Sándor, Juhász Károly.
  • Prince23
    Nálam is 8/10 lett

A tankos jelneteknél a fizika tényleg nagyon "szar" lett. mi az hogy egy vagont nem tudok szét lőni??
  • grebber
    Azért az eléggé lehangoló hogy a fizikát elég tré-re vették.Ha már ebben az Unreal Engine 3-ban pl a Strangleholdban faszán minden bontható volt miért nem tudják ezt mindenhol megcsinálni.

Mert illúzióromboló nem is kicsit amikor mész tankkal a homokzsákokon meg a fakerítéseken lazán átmész,de egy szögesdrót meg egy fél méter magas kis kövekből kirakott fal megállít.
    Meg a deszkákból összetákolt bódét nem lehet szétlőni.

Nálam olyan 8/10-es a game.
  • Danecay
    Tudom, és azt is, hogy Te linkelted csak kiemeltem belőle egy részletet melyre vonatkozóan én is írtam lentebb.
  • Prince23
    Ha nem akarod h kövessenek, akkor egyszerűen jobb klikkelsz egy tőled távolabb eső helyre az egérrel (jobb klikk tehát)
  • Prince23
    4-es gomb: follow me!
    1,2,3 gombokkal választod ki a különböző alakulatokat.
  • omi88
    Sziasztok!

Szerintem is nagyon jó játék.
    Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy tudja-e valaki hogy hogyan kell azt megcsinálni hogy vannak külömböző csapatok (pl: assault, bazooka)
    és hogy ha hívom őket akkor követnek is.
    Na de olyat hogy ha egyszer már hívtam és ne kövessen többet.
    olyan hogy lehet.
    Mert a követés a "Fall in" ha jól tom.
    És hogy ne kövessenek az a "Dig in" ?
    Mert én hiába nyomom hogy "dig in" angem akkor is követnek és amiatt nem egyszer volt már olyan hogy beragadtam :S
    Ha valaki tud segítsen
  • dbdadi
    hy
    Valaki leírná nekem részletesen hogy hogy kell multiplayerben jáccani(mit kell letölteni hozzá,xfire-m van)!
    kösz
  • grebber
    Nem értenek hozzá!
  • Prince23
    Már volt a cikk :D
  • Danecay
    "Ami pedig a grafikát illeti, ment a féktelen köpködés mindenfele, hogy szép, kontrasztos, meg minden, de túlzottan is természetellenes, az aljnövényzet megvalósítása pedig a régmúlt időket idézi. Egy frászt! Egyrészt a PC-s verzióban a kinézet alaposan feljavított a konzolos változatokhoz képes, sokkal élesebbek, részletesebbek a textúrák és a részecskeeffektek is káprázatosak, ahogyan az aprólékos, minden ráncra és sebhelyre kitérő karaktermodellek is. Másrészt, az Unreal Engine 3.0 tökéletesen megállja a helyét, utat engedve a nagy terepek valóságos lemodellezésének is, kellően fürge sebességgel."

Na ugye megmondtam

Cikk részlet GAMEKAPOCS.hu
  • Adam II
    Szerintem szép a grafika.
  • Prince23
    Sry az off-ért, de hány felkiáltó után bannolódik X egyén? 5-nél már nem léphet be az sg-re?
  • Kandurex
    ment arra is a banán
  • Balumann
    Szerintem van egy pár accountja... (legalábbis ez biztos)
  • Kandurex
    ez a cél, meg persze, hogy vásárolj ott, vegyél új hashajtót stb.
  • Prince23
    De mi értelme van ezekenk? több látogatottságot akarnak?
  • Kandurex
    megér az többet is
  • Danecay
    Ez megérne egy WARN-t még ha smilee-t is tettél utána!
  • repassy
    reklámoztam és kitiltottak innen
  • Prince23
    Jó olvasást hozzá! (cikk)
  • Prince23
    Pár milimétert fordul xd
  • tobias88
    azért lehet, a balra jobbra gombokkal
  • SD456
    Hi!

Pl. Ez az új GoW-os rendszer, hogy a falhoz nyomulva felnézel lősz, lebuksz...stb (nem tudom, hogy hívják amúgy :)) Meg ezek a jó kis átvezető filmek nagyon tetszenek de ilyenek már voltak az első részben is ha jól emlékszem. Meg az AI is mintha okosabb lenne. A térkép nem 3D-s régen szerintem nem volt annyira átlátható mint ez a rajzolt térkép. Csak azt sajnálom, hogy sprintelés közben szinte nem lehet irányítani.
  • priluki
    igazad van,egyetértek veled. Egyépként valoban jobb a Pc-s Grafika mint a box. (saját tapasztalat) De olyannyira,hogy szembetünő!
  • kirol
    Én még mindig nem játszottam vele sajna.
    Említenél pár újítást belőle?
  • SD456
    Nekem is tetszik a grafikája és igazad van a mostani játékokban HDR meg elmosással leplezik az igazi grafikát. Amúgy most csak ez az egy játék van eddig az évben amivel jól elvagyok. Mostanában minden játékban csak a grafikai újításokkal próbálják lenyűgözni a játékosokat, de amikor a játszol a játékkal akkor rájön az ember, hogy unalmas semmi újítás a játékmenetben. Ebben szerintem van elég újítás és egy nagyon jó játék lett. A térkép szerintem is jobb.
  • Danecay
    Még mindig nem igazán értem a grafikával kapcsolatos nyavalygásokat, de tényleg! Mi az, hogy nem szép, vagy nem is olyan csúnya. Hát persze, hogy nem csúnya, sőt kifejezetten szép, részletgazdag, szemet gyönyörködtető. Az a baj, hogy a hamarabb megjelent XBOX-os verzió alapján lett megítélve a grafika, mind egyénileg, mind cikkekben, játékértékelésekben, bár az nem tudom, hogy milyen, de sokak szerint, akik látták azt is, nincs olyan szép mint a PC-s, de ez a vélemény vetül át a PC-s verzióra is. Nagyon sok játék meg sem közelíti ezt a grafikai megjelenítést, csupán az agyon SHADER-ezés, agyon HDR-ezés, elmosás, és mindenféle POSTPROCESS effekt használatának következtében néznek ki úgy ahogy. Ez a sok effekt, már sok esetben zavaró is, és kikapcsolásuk után elég puritán megjelenítést kapunk, ami felfedi, a valódi grafikai kidolgozottságot. Továbbá a grafikai szintek beállításai is meghatározzák a grafikai megjelenítést, természetesen. Erre egy jó példa a régi szép időkből. Colin McRae Rally 2-vel játszadoztam, egy nem igazán erre a célra szánt VGA-val és enyhén szólva nem voltam elájulva a grafikájától, csúnya volt, elmosódott, a szélvédő nem volt átlátszó és még csak a rendszámtábla sem volt olvasható. Nem sokkal később vettem egy másik VGA-t és módosítottam a játék grafikai beállításain és ég és föld volt a különbség, mintha nem is ugyan az a játék lett volna. "Tűéles" lett minden, még a rendszámtábla is, átlátszók lettek a szélvédők, és még a táj is dinamikusan tükröződött az autón. Vagy egy másik rövidebb példa. Azt mondják, hogy a grafikailag lebutított Crysis, sokkal csúnyább mint a sok éves FarCry. Szóval egyáltalán nem mindegy miként van beálítva a grafika. Alig várok már egy PC-s értékelést, amiben szépnek fogják ítélni a grafikát és ezt követően itt a topicban is sokan gyönyörűnek fogják találni :)
    Nagyon sokan panaszkodnak a gránátok kezelhetetlenségére (dobás, célzás). Nem tudom, nekem még minden egyes gránátom célba talált és eredményesen el is végezte a dolgát. Ha valaki esetleg nem tudná, a pontos célzáshoz nyomva kell tartani az (alapesetben)"F" gombot, és oda lehet dobni ahová csak akarja az ember, sőt még azt is megjelölésre kerül, ha esetleg valahonnan lepattanna, fal, tereptárgy. De ez is le lett már ide írva.
    A taktikai térkép szerintem jó és használhatóbb mint a 3D-s, mind a mellett valóságosabb is. Az viszont nem lett volna rossz megoldás szerintem, ha a térkép felületén is irányíthattuk volna csapatainkat. Az előző részekben és ebben is sokszor azért kell rohangálnunk fel alá a pályán, hogy csapatainkat a kíván helyre parancsoljuk, elsősorban abból kifolyólag, mert a mi szemszögünkből nézve, egy fedezék túloldalára, ellentétes oldalára, nem, vagy csak nagyon nehezen tudjuk irányítani embereinket.
  • Deajka
    Off

Jaj, bakker ha belegondolok az Outcast nyitójeleneteire, amikor Ulukai azaz Cutter Slade alias én :) fut a hóban, felcsendülnek a filharmónikusok és mutatják a tájat... Kiráz a hideg!
    Pedig csak voxeles pixelhalmaz az egész. Kár, hogy nem vitték végig a voxeles renderelést. Nekem tetszett.
  • koschwarz
    ez milyen igaz! nem akarok ilyen crysis vitát elindítani, csak egy tipikus példa erre: szinte csak egy automatikus darálás az egész, semmit nem bíz a fantáziádra, talán éppen ezért hiányzik belőle a szív és a lélek.
  • SD456
    Hi all!

Nekem nagyon tetszik a játék, a grafika nem is annyira rossz mint ahogy azt sokan mondták. Nekem pl. az nagyon tetszik ahogy a hüvely kipattan és füstölög miközben repül. Vannak hiányosságai az igaz de azt kárpótolja a játékélmény szerintem. Ez az új rendszer amit a Gears of Wars-ból vettek nagyon jó, ilyen kéne minden II VH-s játékba. CoD ba milyen jó lenne amúgy ez a rendszer.
  • koschwarz
    ez most már megjelent?
  • Deajka
    Nos, végre én is kipróbáltam. Nagyon kiváncsi voltam a grafikára, amit itt többen leszóltak.
    A meglátásom az, hogy részben igazuk van. Bővebben: a grafikai megvalósítás jó, részletgazdag, contrasztos meg minden. De ez már ott van, hogy az ember nézi és akaratlanul is összehasonlítja a valóság "grafikájával". Na ez ugye nem az, így zavarni fogja a játékos embert. A régi játékoknál pl: Half-life - éppen 10 éves- a grafikai hiányosságot a játékos képzelőereje egészítette ki tökéletessé. (És persze a tökéletes játékmenet :) )
    Erre az anomáliára már azonban volt cég aki rájött. Bioware-Mass effect.
    Ott a moziszerűvé teszik - mondhatni elrontják a grafikát - így már nem hasonlítod a valós élet grafikájával (mert jóval rosszabb)

Na, ezt jól megírtam. Mondjuk nem biztos, hogy ez így van, de jól hangzik.

A Netrat kifiút meg hagyjátok! Alsós gyerek még lehet hülye.

• ReaL KiLLeR
    Jaj, Valami 3D Tervező program és Valaki (ezek teremtették), bakker milyen jóképű ez a Baker katona, imádom ezt a játékot! A tesómnak is elujságoltam egy átvezető videó ideje alatt, mire ő bizonyítékát adta szóban (!) egyetértésének. :D
  • ReaL KiLLeR
    Nekem pedig az első, pontosabban egy 64 MB-os GeForce 2 MX 440. :-)

/ON
  • ReaL KiLLeR
    Nekem nem kevesebb ideig volt GeForce 6800 GT-m, és ez nem véletlen (a minőség miatt), viszont kimondottan nagy felbontások esetében hamar megmutatták a legújabb / legszebb játékok, hogy mi az, amit még éppen elbír. Ennek köszönhető a 2006 őszén megvásárolt Xbox 360-am. Egészen addig gyorsnak új játékot már régen láthattam.
  • ReaL KiLLeR
    :D Azért szerencsére eddigi tapasztalataim miatt nekem hiába száguldozik felém olyan magabiztosan az a logo, miközben egy misztikus női hang próbál manipulálni, nem kerget el a legközelebbi számítástechnikai boltba a nagy kedvenceim esetében sem, és remélem, ez néhány hónap múlva is aktuális lesz.

Mielőtt bárki fanatikusnak nevez vagy az ellenfelet látja bennem, megjegyzem, hogy a személyes PC történelmemnek sokszor volt szereplője az nVidia, csak egy olyan emberként, aki anyagi helyzete és grafikára irányuló nagyravágyósága miatt igyekszik minden alkalommal a legjobb ár / teljesítmény arányú VGA-t megvásárolni, van alkalmam szembesülni annak bizonyítékával, hogy az NV undirító hozzáállást vált ki sok - sok pénzzel az egyes fejlesztőcégeknél.
    Ez valóban "veszélytelenné" teheti az (jelenleg) ATi javára létező, minden kategóiában fennáló teljesítménykülönbséget...
  • Prince23
    Biztos crackeltél előtte, mikor még rossz volt
  • Adam II
    Őszintén szólva nekem ezidáig nem volt ehhez hasonló gondom pedig az utolsó nVidia kártyám egy Gef 2-es volt.
  • Mikiller
    Mondom Reloaded verzió van meg, mit nem értesz ezen? rld-biah.iso