2318
-
Extraneous #1318 Találkozott már valaki olyan résszel, amikor az egyik katona megbotlik, stb., és a másik felsegíti?
Ezt nagyon kihangsúlyozták a fejlesztőbácsik, de eddig még egyszer sem futottam ilyennel össze.
-
#1317 szerintem az apróbb bugokon és "érdekes" grafikai megoldásokon kívül semmiféle baj nincsen a hell's highway-jel. remek atmoszférát teremtettek, pörgős, de mégsem túl árkádos játékmenet autentikus második világháborús szituációkban, amik ráadásul kellően változatosak is.
a kórházas pályán illetve a beflasheléseknél már-már horrorjátékban is éreztem magam, vártam mikor ugrik a nyakamba egy zombi-náci, aztán rájöttem hogy ez nem az a játék :D pedig nem is lett volna rossz ötlet egy elájulás után végigjátszani Baker hadnagy rémálmát, amikor menekülnie kell railgunos zombi-nácik elől :D hopp elkalandoztam...
legal disclaimer: na most akkor megcáfolom magamat: egyetlen nagy bug, az ATi-s videokártyáknál jelentkező "nem megy a Fekete Péntek c. pálya" árnyékolja be átmenetileg az örömöm, illetve a tankos rész az ami egyedül túl árkád. ezen kívül tényleg valósághű minden elemében. -
#1316 Hamachin megy már ? -
#1315 OK OK. Az a nyavajgós rész inkább azoknak ment akik grafika meg apró bugok miatt elégedetlenkednek. -
#1314 sőt csak egy ilyen messzi ponton jelenik meg de hát arra persze nem lőnek mert messze van és kiabálnak :D -
#1313 na ezt értettem is de hiába céloztam nem változik át,ezért nem tudom mi van... -
#1312 pedig minden oda van írva :) ha ilyen szintű angol tudással sem rendelkezel, én ajánlanám neked, h várd ki a honosított verziót!
amúgy meg a megoldás:
tarts lenyomva az egér jobb gombját és célozz a fa bizgentyűre (tán vmi talicska fingom nincs :D:D) és amikor a célkereszt megváltozik azzá amit látsz a szövegben is, akkor engedd el. -
#1311 nem játszottam vele, de csak úgy tippszerűen...le van írva a képernyő közepére? :) -
#1310 bambáskodok már az elején itt mit kell csinálni?:
-
#1309 nekem a játék marhára bejön.. ez elődöket is nagyon élveztem, és ennek is megragad a storyja. az egész hsz-em lényege az volt, h "bánt", h lecseréltek egy jól bevált módszert, csak azért, h vmi "újat" teremtsenek :\ de még ezzel se szapulom a játékot :) -
#1308 Ez nem szimulátor és még mindig jobb mint bármelyik hasonló témájú valóban árkád játék és sokkal élvezhetőbb mint egy szimulátor ahol bár jól szimulálják a technikai dolgok működését az emberi érzelmekre a megjelenítésre és a történetre szarnak. A játék ilyen, fogadd el élvezd ha azért tetszik.
Miért van az, hogy a játékos társadalom 90% kielégíthetelenné vált az évek során és folyton nyavajog bármit tesznek elé? Vagy mindig ilyen volt csak nem vettem észre. -
#1307 Pontosítok minden Ati kártyán ilyen.
-
#1306 nekem is csinált ilyen érdekeset 8600GTvel -
#1305 király, pedig már éppen kezdtem örülni milyen frankó kis játék lett. várunk hát, köszi. -
#1304 azé remélem, h a patch nemcsak az ati bugokat javítja majd ki... -
#1303 a kártyád, jópár ATI-s panaszkodott erre azon a pályán...várni kell a patchre! -
#1302 egy hd4850-el olyan gondom van hogy a black friday pálya elején mindig grafikai hibákat dob a pályára, először csak a textúrák tűnnek el, majd a modellek is, a végén meg csak nagy feketeség van. előtte sok-sok pályán keresztül semmi baja nem volt, most mi lehet a gond? -
#1301 csak én vagyok vele, v másnak se tetszik ez az új tankos móka?
a régi megoldás jobban tetszett, h én küldözgetem a tankot ide oda nem pedig én irányítóm.. ez már túl árkád :\ -
#1300 "Ott lapítasz a fedezék mögött, próbálod felmérni az aktuális harci helyzetet, pörgeted az agyad hogy kéne kitörni a szorongatott helyzetből, miközben az ellenség golyózápora miatt folyamatosan földdarabok hullanak rád. Jobbra nézel és hárman néznek a szemedbe,ők talán kisebbre húzták össze magukat mint te, tudod nem várhatsz soká. Balra nézel ahol másik három embered várja remegő térdel a parancsod. Megadod a jelet az egyik csapatnak és fedezet tüzet adtok, hogy a másik csapatod megindulhasson a következő fedezék mögé. Osztjátok az áldást rendesen, a puska nagyokat rúg rajtad, szinte lehetetlen a célzás, de a cél mégsem ez, hanem hogy eltereljétek az ellen figyelmét, hogy a kis csapatod épségben átérjen. Ahogy ott az irányzékba fogod az ellent csak arra gondolsz, ők átérjenek. A szemed sarkából követed a mozgásukat, igen megérkeztek ! Mostantól ők adják a fedezettüzet és ti indultok meg. A taktika bevált az MG42 -es sorozata messze mögöttetek szaggatja fel a mezőt. A domb takarásában egy gyors oldalba kerülő mozgással tökéletes pozícióba kerültetek a támadáshoz. Ráláttok a német állásokban lévő géppuskásokra, akik még most is a másik csapatodat tarják tűz alatt. Szemből leküzdhetetlen lett volna a géppuska fészek, de innen oldalról játszi könnyedséggel pucoljátok ki a németeket. Gránát sem kell, minden fegyverből össztűz. A lövész azonnal rácsuklik a géppuskára, a többi látván vesztes helyzetét azonnal futásnak ered. Ők már a hátukba kapják. Aztán néma csend."
A fenti idézetet, a GAMEPOD.hu-n a játékról megjelent cikkhez tartozó, pmheros által írt hozzászólásból másoltam. -
#1299 az _egyetlen_ jól sikerült szinkron az egész világban eddig :) amíg ez a szint nem garantált, addig egy fillért nem adnék én ki _csak_ magyar nyelvű játékért :\ -
#1298 Örülhetsz ratyi, mivel olvasni nem tudsz neked szükséges a szinkron... -
dezsolti78 #1297 Ott voltam amikor a srácot meg a csajt kellett az égő házban követni. -
GiNKaSS #1296 Szasztok!
Nekem csak annyi bajom van, hogy 1általán nincs hang!
Vkinek hasonló problémája van? -
dezsolti78 #1295 Helló mindenki!
Kéne agy ki segítség, mentés ügyben, ugyanis elmentek a mentéseim.
Aki már végigtolta segítsen, ha lehet.
előre is kössz!
-
#1294 Magyar szinkron? YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! -
#1293 kb a felénél tartasz. még 4 óra kb is "kikáóztad -
#1292 Ott tartok amikor egy hosszó videósorozat volt és Kevin-t mutatták.Most egy templomban kell a snipert kicsinálni.Ugye sok van még hátra? -
HUmanHunter #1291 hmm érdekes dolgok vannak itt :D az egyik mapon, át kell úszni a folyón és el kell pusztítani egy 88 ast. átúsztam, meg is tisztítottam az út nagy részét, fedezékbe húzódtam a többi csávóval, én előrementem, megvártam hogy a többiek majd fedeznek, ekkor robbanás; hátranézek és mindenki halott :D a maradék részt egyedül is meg tudtam csinálni, de mikor vége volt a mapnak, a videóban már mindenki ottvolt :D -
#1290 igazad van maximálisan...
...de azért egy szarrágó is vagy (ne vedd komolyan) -
#1289 Böngésztem a topicot és elég érdekes dolgot fedesztem fel!
Grebber képe...
Kicsit elvancsúszva a tükröződés...sőőt valami nem is tükröződik...érdekes! -
strebacom #1288 Húú ez nagyon jó hír..azért csak alakul ez a magyar szinkron a játékok terén is.... -
#1287 Kösz a jeepest dolgot eddig észre se vettem de most már nem tudom nem látni.
Inkább javítsák ki az Ati kártyás hibát. Amúgy itt rajtam és néhány emberen kívül mindenki Geforceal tolja vagy van akinél Ati kártyával is megy a Fekete Péntek pálya? -
#1286 Igen a lépcsőzés helyenként meglehetősen gagyi, ha szabad így fogalmaznom, de nem mindenhol, pl. épületekben a lépcsőkön való közlekedés már simábban történik. Grafikai szinten a mellett, hogy vannak elhanyagoltabb dolgok azért vannak apróságok is amire odafigyeltek, pl. ablaknál beszűrődő fényben látható porszemek, a levegőben röpködő madarak melyeknek árnyéka rávetül az épületekre, stb. -
#1285 nem hinném h ilyen semmit mondó hibákat kifognak javítani:) a jeep-es az tényleg sz@r lett, de attól még nem ront a játékélményen mert egy átvezetőbe nem lett jól megcsinálva... -
Extraneous #1284 Nekem a futással semmi bajom nincs, ellenben amit nagyon elszúrtak, az a lépcsőn való közlekedés. Össze-vissza döcög mikor felmegyek pl. egy malom lépcsőjén és ez szerintem kicsit gagyin lett megoldva.
A grafika nagyon szép, bár helyenként elnagyolt, van ahol nem figyeltek rá annyira oda. Meg ahogy a dzsip megy előre, de kanyarban a kerekek nem kanyarodnak csak az egész autó egyszerre, na az is gáz.
Összességében nagyon hangulatos game, jó graf, f@sza hangok, meg játékmenet.
Remélem az iménti hibák javítva lesznek. -
Neoncsoves #1283 a Crysis Warhead szinkronja pedig nagyon jó lett! -
Imi01 #1282 Pedig nekem jó lenne angolul,csak magyar felirattal,nem tudom,valahogy a játék szinkronok nem ízlenek...A filmek jók nagyon,de ez valahogy más... -
Neoncsoves #1281 Aki viszont angol eredetiben játszaná a szakasz kalandjait, a magyar verzióval ezt nem tudja megtenni, a korongon a magyar, cseh és lengyel változat szerepel majd együtt.
:S -
Imi01 #1280 jaj látom már felfedezték a hírt:D bocsi -
Imi01 #1279 http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Lokalizalt_UbiSoft_cimek
Szinkronnal:)