Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tök jó h xpben 3,5 giga a max ram(de lehet hogy hülye vok és teljes tévhitben élek<#wow3>)
azér nem normális h 2 giga kelljen a szaros játékokhoz.

Punker
az összes mmorpg-hez ami nem bakfitty méretû térképeket használ minimum a 2 giga

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

2 giga? tudod mihez kell annyi? professzionális kép -és hangszerkesztéshez, ill. játékok közül leginkább a sakkprogramok esetében tudom elfogadni, hogy teljesen kihasználják ezt a mennyiséget is. Nem hiszem hogy egy lövöldözõs fittyfene esetében ez normális. Nem sokaknak van 2 giga memóriája, hogy "ajánlott" beállításokkal futtasson egy ilyet, ráadásul nem is olyan szép... Tudom, hogy nem egy mûfaj, de szvsz Serious Sam 2 sokkal szebben néz ki és jóval gyengébb gépen is elfut!
Zsoltika 007
Én is ezt fogom tenni.<#eljen>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Ez kicsit flame szagú volt már akkor is mikor beírta valaki a geforce 7 topikjába. <#hehe> (azt gerjesztett)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bezzeg a multkor az übersoldier-t hogy szidta a cikkíró hogy milyen optimalizálatlan, de kijelentette h attól még szép. szal elfogultság rulz<#conf><#wilting><#zavart2><#szomoru1><#shakehead>

Punker
az elsõ rész isten game volt, és 2006-ban a 2 giga ram minimum ha játszani akartok, én megnézem mert érdekel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A látvány önmagában nem elég. Egy-két óráig még elmegy, de ha a játékmenet nem kielégítõ vagy unalmassá válik, mehet a kukába az egész. A magas gépígény pedig nem a programozók tudását dícséri..
TE hülye vagy!!!
Doomista
PS3-AT *

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
tavaly karácsonyra vettem 350 ezer ft-ért gépet, 6800gt-s kártyával pentium 3 ghz- val 1 gb kingston rammal 533mhz, a feljesztõknek ezúton is üzenem, hogy többet a büdös életben nem költök számítógépre<#mf3>, jó lesz ez munka gépnek, veszek egy x360-at és egy PA3-at! <#vigyor1><#eljen><#eplus2><#felkialtas>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem ISTEN a játék, én szeretem az ilyen tipusu játékokat, nekem a RAINBOWSIX.LOCKD...is tetszett és azt is sokat fikázták....<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

HL2 graffal nem tudom mi bajod van. Egyik legjobb grakfikus motor a mai napig is.
Nem tudom miért kell fikázni, aki nem játszott vele az tesztelje meg elõbb, aztán mondjon véleményt.A grafról meg annyit, hogy inkább ez, mint sem a HL 2-õs, 2 percenként loading-olós graf.Mert az aztán tényleg egy szar...

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

Szerintem a grafika nagyon rendben van.

hogy lehet 1 gb Ram a minimum???!!!! ehhez csillagászati gép kell
ez se fog elfutni..:S
grebber
Hát ja ez van manapság kezdik elfelejteni mi is az az optimalizáció!

Next PC upgrade: 2022

A grafika szerintem teljesen átlagos, nemtom miért kell ezért annyira odáig lenni! :S
A minimum gépigény meg enyhén szólva ledöbbentett.
A forumokon a tobbseg fikazza gamet, itt meg a cikkiro isteniti. Valaki csunyan at akar verni.
grebber
Szerintem meg nem szép és optimalizálatlan fostalicska!

Next PC upgrade: 2022

← ElőzőOldal 7 / 7