321
-
creed13 #81 Na jó, valóban.De a graf akkor is király, bárki bármit mond, azzal meg megkell barátkozni, hogy a gamekat nem 6600GT, meg X800-ra fejlesztik, hanem csúcskártyákra.Ez mindig is így volt.Személy szerint nekem kifejezetten tetszik, hogy a játék, se Ati-ra, se Nv-re, nincs optimizálva.Optimizálják a gyártók a kártya driverüket, így nincs hátrányban egyik csapat sem! -
aDannyBoy #80 nem hiszem :D -
Te elolvastad a cikket? -
creed13 #78 Nekem fullon megy a game, pedig 1GB ramom van.Betöltés után kicsit akadozik, de 1 perc és folyékonyan megy.És szerintem aránylag nagy területeket jelenít meg a játék.De azt ne felejtsük el, hogy elsősorban egy konzolos átiratról van szó, úgyhogy szerintem a kedves ubis kollégák inkább az X360-as verzióval voltak elfoglalva. -
A játél gyönyörű. Nagyon jól megy Ati kártyával is, végre nem egy NVIDIA-ra agyonoptimalizalt game(az NVIDA is bejön, csak most nem az van a gépben :) ) .
Zseniálisan eltalált hangulat, nehéz abbahagyni.
-
Enlight #76 Bocs, ez az ajánlott...de mindegy, lényeg, hogy ilyen teljesítményű alkatrészek kellenek akkor a normális futáshoz -
Enlight #75 Azért van így megadva a minimális gépigény, mert ennek megfelelő teljesítményű konfigon minimum beállításokkal el fog futni.
Nehogy már abba kelljen belekötni, hogy egy gépbe szerelhető-e egy 3200+ Athlon és egy 7900GT! :D -
virs lee #74 Lesz AGP-s 7900 GT. -
torjoz #73 Melyik van? PCE-e -es K7-es lap, vagy AGP-s 7900 GT? -
Javaslom: AUTOAIM : OFF -
Vaki észrevette a különbséget High - medium texturák között azon kívül hogy 15 fps lesz ? :D -
virs lee #70 Persze, biztos nehezebb autoaimmal célozni, mint manuálisan... -
keresd ezt a file-t "renderer_settings.xml", csinálj róla biztonsági mentést.. majd lépj bele és a mediumokat írd át high-ra... -
Enlight #68 Szerintem meg 1600x1200-ban hdr-estül fullra húzva sokkal szebb, mint ez :P -
cuccok #67 valaki egy cd kulcsot leírna ???please! -
1024X768 max minden, 16xA
Teljesen jól megy... 60fps felett van
A játék is jó nak tünik.. ( a texturák tényleg gyengék.. de nem vészes.. miért nem lehet HIGH ra rakni csak médiumra?) -
Mozes #65 Mi a retekért nem megy a játék 1600x1200-ban? -
aDannyBoy #64 hogyne lenne -
Ajjaj látom felejtő.. nálam az Oblivion is érdekes. -
Jó a game, nálam gyakrolatilag 15fps-el megy és ebből van elegem. Biztpos jön vmi grafikai hackelős dolgo. Érdekes, az Oblivon nem szaggat ugyanazin a konfigon
-
Nekem AMD 64 3200+, 7900GT, 1 gb ram.
Azért is megnézem mit tud.
A legutlsó fps amit jáccotam, az a BLack volt magasan a legjobb sztem mostanában.
Amugy meg én kifejezetten rühelem máér a pc Fpseket.. aki "jáccik" már egy pár éve nem hiszem hogy nehéz lenne ossztani a fejeseket.
Konzolon meg eltalálni is nehéz :D (idegbajt is kapok töle, de vissza a kezdethez..szóval sokkal jobban élveztem) Van egy ismerősom aki ha Fps-t kap mindegy mi az, : Riddick, vagy Moha .. végig "bunny"-za 2 nap alatt. És valahol rendjén is van... Ez egérrel való célzás nem hiszem hogy nagy nehézséget nyújtana, és ezeknek a játékoknak 95% erről szól a lővésről.
(csak megjegyzés képpen a CONDEMNED -et ajánlanám minden FPS gyúrónak) -
moltam #60 Aki fikázni akarja a grafikát, az nézze meg ezt a képet: GRAW -
virs lee #59 Még nincs, de lesz. -
torjoz #58 Bírom ezeket az ajánlott konfigokat: "AMD Athlon XP 3200+, 2 GB RAM, Nvidia 7900GT". Ha jól emlékszem, akkor K7-hez nincs PCI-E-es anyadeszka, a 7900GT, meg kizárólag PCI-E-el lesz kapható :)! -
Na a Serius Sam 2 egy nagy fos és szerintem meg nincs közel sem ilyen grafja -
Na játszottam a játékkal szerintem jó csakhogy néha lefagy nálam nemtom miért a graf-fal minden rendben játékélmény nem rossz bár én másra számítottam. -
Akkor hogy fognak egyesek rinyálni az Unreal 3, UT2007, Crisis, és Prey játékok esetében... úristen!
-
predakon #54 Gondoltam én is leírom a tapasztalatom
Konfig:
p4 [email protected], 2gb 500 kingmax hc, x850xt pe, abit ic7
Minden max, kivéve a legefelső értéket az medium.
Átlag 40 fps, és 8x aniso -
"Én beszéltem róla, te arra válaszoltál."
Hú ha nemmondod szerintem senki se veszi észre
-
Csakhogy azt a korlátot ki is lehet kapcsolni van ahol be kell túrni a programba, de van ahol az opcióknál lehet ki be kapcsolni, és van olyan játék is ami 30fps-t enged, de ott is ki lehet kapcsolni \o/, írogassad csak a hülyeséget, a cod2 nek úgyis sok köze van ehhez :) -
Szerintem nagyon is rendben van a graf, nem értem mit fikázik itt mindeni.. ekkora területű várost ilyen kidolgozottsággal az életben nem láttatok még, teljesen korrekt a gépigény.. ennyi texturát igenis 1gbram tud elvinni.. A ram kifejezetten olcsó manapság, nem emiatt kellene kiakadni.. az új fizikai gyorsítóért 60ezer (ami Mo-gon lesz jóval több is) nah az nem éri meg..
A másik fele, hogy akinek nem 7800GTX van a gépében és a texturákat nem állítja az .ini fileban highra és úgy fikázza a grafikát az meg no komment... Szóval szép ez.. látszik, hogy magas gépigényre mentek, de cserébe hozták is az elvárhatő látványbeli minőséget.. ennyi -
Enlight #50 én nem multira gondolok...singleben futott ennyivel.
Dx9-ben nemtom van-e korlát, mert ott 30 fps körül ment maximum. :( -
Semmit nem érsz a 100 fps-el, ha a szerver kevesebb fps-en megy. -
Enlight #48 nem megy 60 fps fölé a cod2? akkor ez biztos dx9 módra igaz csak, mert nekem dx7-ben simán megy 100 fölé is, pedig nincs olyan túlságosan erős kártyám (9600 XT 256MB) -
Godefroy #47 Én beszéltem róla, te arra válaszoltál.
És a korlátozás miatt van 60 fps ezért tök mindegy ezen felül mennyit bír a kártyád így sem a felbontásos sem az fps es beszolásod nem állja meg a helyét..
de hát azért mondjad nyugodtan elfér a képernyőmön a hülyeséged
-
Az a korlátozástól függ hány fps re megy "de hát értesz hozzá láccik" :D -
Éss... ki beszélt itt cod2ről? -
Amúgy is, mit lehetne ezen optimalizálni? Némely játékban az objektumok több poligonból állnak, mint ahány agysejtje van néhány embernek...
Ha kevesebb poligonból állnak, akkor a fikázósok azt mondják rá, hogy ronda, ha nem 2048*2048-as textúrákat használ, hanem csak 1024*1024-est, akkor szintén az a baj, hogy ronda, ha nincs elég effekt rajta, akkor azért ronda... -
Godefroy #43 Köszönöm a sajnálatodat...
szeretem ha megértik az emberek a problémáimat 
Igaz COD2ben 1280x1024 a max felbontás és 60 fps fölé nem megy egyetlen grafkártyán sem, de hát értesz hozzá láccik
Cserélnimeg azért cserélek mert vki megvette a kártyámat 78 ért én meg 79 ért veszem a 7900 est.. ennyit nekem megér
-
Azt látom sokan elfelejtik, hogy megy az átállás 64 bites/dual core-os procikra, havonta jönnek ki az újabb vidkarik, stb.
Ha te programozó lennél mit csinálnál? Nagyon sok plusz munkaórával elkezdenéd optimalizálgatni régi vidkarikra, vagy inkább belövöd a mai csúcskonfigra, aztán vársz, hogy pár hónap múlva a közepes konfigon is elfusson, hisz úgyis olyan gyors a fejlődés.