321
-
Goose #121 Hi mindenkinek!
Van egy olyan problémám, hogy elinditom a gamet az kirakja a kis homokorát fekete képernyő és utánna ujra inditja a gépet.Segitsetek légyszi!!! -
Gabor_(HSF) #120 Imádom amikor egy MŰGAMER minősit egy játékot...
Ájuldozik a grafikától meg a sok csili-vilitől mint egy kisgyerek..
Mikőzben a játék irányitásával hatalmas próblémák vannak és ezen kivűl még ezer baja van,amitől mint multis game már megis bukott..
Nem azt mondom,hogy a single-e nem érte meg ezt a 3 napot mig végigtoltam,de ez ennyi volt..
Ja meg az AI-k! Hát kedves Dániel attól,hogy az enemy legugól vagy elbújik egy fa mőgé az mág nem azt jelenti,hogy hu de okosak,a csapattársakról meg nem is beszélve akik halál ostobák,ennél 6-8 éves játékokban tudnék mutatni 10x külömbet is...
Összefoglalva! ismét egy csalódás az UBI-tól -
junkfer #119 Hi!
Szóval athlon64 3200+, nvidia6600 256mb WinXp64 bit, és 64-bit es driverek..
és 800x600 on szaggat...
Nem, nem vagyok fps b**i, csak szeretem ha ténylegesen nem kell 50-100-ezres videókártya egy új játékhoz...
Mellesleg amikor a gr1 kijött valami eszméletlenül jó grafikát hozott és mégsem kellett hozzá teljesen új gép...
Nem mondhatnám, hogy nem tetszik, mivel tetszik, de sajna egy új játékért nem fogom a még fél éves gépet updgradelni...
Ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy hogyan tudják a EA-Sports-osok úgy megírni az aktuális FIFA gémet, hogy normális beállításokkal (kvázi medium) elég hozzá egy átlagos masinéria....
-
Unreal1942 #118 bauer szépen fogd be szádat!
Fingod sincsen arról, hogy mit és mennyire értek.
Az atomgép meg a munka eredménye. Nem pedig anyuci apuci ajándéka.
Arról nem tehetek, hogy neked ilyened csak évek múlva lesz az ócskavastelepről. -
Alien1024 #117 hhelosztok nmetudom én s a haverom használni a játék közben a microfont mit kel nyomni mert be van álitva minden csak játék közben ez hogy van? segitsetek mert igy nemtunk jo játszani -
Mondjuk a grafikálya is szép -
Ez a jatek télleg jo ?
Elég kegyetlen a gépigénye -
virs lee #114 :))) -
muerte2 #113 Már előre látom ahogy a ppu-kat is tuningoni fogják.. :D a tiéd hány számítást tud adott időegység alatt? ÖÖ 2500000-t, de most nincs húzva, mert akkor megvan a 2700000-is. :D
-
vg #112 Tipikus példa amikor egy tapasztalatlan, tulajdonképpen csak klikkelgeni tudó emberkének atomgépe van, és csodálkozik ha a rossz beállítások miatt szaggatnak rajta a játékok... -
Unreal1942 #111 természetesen a hűtés nem gyári a vga kártyán.
Mindig azzal kezdem, hogy a gyárit még új korában nyugdíjazom :) -
hu pazmek de szar a géped :D ez mehet a kukába XD amugy amit leirsz: nekem látod aláirásban milyen a gépem. és közepes beállitással 1024*768ban nem szaggat! lehet hogy a hűtéssal van bajod... GFnek gyenge szokott lenni a hűtése... -
Goth #109 ez faca! :D nem kell alaplapot meg procit cserélnem jeah -
Unreal1942 #108 Én ugyan még csak a demot néztem meg ,de elkeserítően fut.
Lehet, hogy csak a demo nincs jól optimalizálva.
P4 (920) ,7800GT, 2 giga ddr2 és közepes beálításokkal is szaggat. Persze lehetne jobb is a konfig ,de egy felső középkategóriás gépen nem fut tökéletesen az vicc...
És ha nem nézem a gépigényt akkor se vagyok elájulva. -
djukel #107 Eleg lett volna egy mapot felrakni a jobb felso sarokba. Igy viszont rombuszokat lodozgetek allandoan. Arrol nem is beszelve hogy csunya, szaggat es bena az Ai. Torlom is le gyorsan -
megszereztem a gémet :D nekem tetszik! graf: 1024*768 Medium/High és nem szaggat. jó gém csak hiányolom hogy nem lehet ugrani :D (vagy lehet csak én nem tudok ?) picit lassu a játékmenet, bár erről szol hiszen taktikus játék. most ott tartok (nagyon elején) hogy az RPGseket kell kilőni... tök cool mikor meghalunk XD meg a játék hangulata is király: csend van, drone keresi az emberkét, metalálja, jön helikopter éééééés.... zene be minden sirály :D azt vettem észre hogy optionsben néhány dolgot nem is enged highra állitani!... -
moltam #105 Azok nem idétlen rombuszok, nagyon nagy a jelentőségük. A saját embereid helyzetét folyamatosan jelzik (ha nincsenek a látómezőben, akkor egy nyíl mutatja a képernyő szélén, hogy milyen irányba vannak). Az ellenség helyzetét pedig piros színű rombuszok jelzik, ha valamelyik csapattársad, vagy a Drone felfedezte. Szóval igen nagy segítség a harc közben. -
djukel #104 Azok az idetlen rombuszok vegig ott vannak jatek kozben az embereken? -
Kilyön?????
Ez kemény volt... -
én nem sirok a gépigényért... várok rá... meg a csökkenő árakra meg ilyenek... de ha kijön majd egy új játék csodaszép DX10-es graffal az kemény lesz: új videókártya, Windows Vista... (amiből ugye elkéne eredeti mert különben nem lehet frissiteni...), maga a játék (bár ezt akár "olcsobban" is belehet szerezni), uj proci... 2magos lassacskán ajánlott lesz. 64bit már minimum lesz de ez nem is baj mert azom van. memóriábol hát 2* ennyi elkéne :S. mellesleg nekem nem kell 60fps... elég stabil 25-30... és akkor már nem képregénnyel játszom! -
virs lee #101 A Far Crynak is elkelt az akkori csúcskártya (9800 pro). -
mindenki hiper super hatalmas nagy terepet akar csodaszép grafot de amikor kilyön egy ilyen game akkor meg azér sirnak mert nem megy 60 fps-el -
Radnix #99 Én csak annyit mondok hogy ez az ajánlott gépigény lol.Maradok a Cséné ba+ :D -
na ilyenkor jut eszembe hogyha ennek ilyen gépigénye van, akkor milyen lesz a Crysis-é.... mondjuk azt hallottam hogy crytek tud optimalizálni :D -
noh minimum megvan :D -
Cat 02 #96 "Minimum: Intel Pentium IV 2 GHz, 1 GB RAM, 5 GB szabad hely, Radeon 9800/Geforce 6600 " WOW -
pfff kb olyan géped van mint nekem :S nembaj azért kiprobálom... FEAR elkocog rajta 50+ fps-en high-medium(costum) beállitásokon 1024*768*32@85-n... -
SzZs #94 A demóját kipróbáltam és egyenlőre elég is volt.
erőmű kell hozzá.Az én gépem:ASUS 6600gt 560/1280,A64 2650mhz,1024mb ram
1014es felbontásban élvezhetetlen,igencsak lassú -
ugyértem szép graf mellett :D -
ugyértem szép graf mellett :D -
Az én gépemen menne a game? /lentebb/
-
atkaq #90 KÖSZI
-
Ghost Recon Advanced Warfighter/Data/Settings/ renderer_setting.xml
Itt lehet utólag bekapcsolni olyan dolgokat is, amit alapból nem enged. -
atkaq #88 Nekem az a gondom hogy nem engedi hogy mediumnál feljebb állitsam a TEXTURE QVALITY-t.A gépem:AMD64 3000+ ,1024 RAM, GEFORCE 6600 256MB tudom nem a legjobb és nem is hiszem hogy dunék játszani vele MAX.-on de azért legalább meg szeretném nézni hogy néz ki.Ha valaki tud segitsen nekem.
-
virs lee #87 Kb. 60 ropi a civilizációban, mire ideér a balkánra legalább 100 lesz. :) -
AMi felhúzta az agyam hogy a minimum ajanlott teljeseitmény a jelenlegi gepem:D -
Dettó, nem ovlastam a cikket, csak aképeket néztem, de sztem is egy ut2k4 is tultesz rajta, majdnem minden szögletes, falak 2-3 poligon semmi extra fényhatás, viszont már physx csip kell neki meg elmmennek a sunyiba... -
CUCLI #84 ez a PhysX chip mennyibe kerül kb? -
kev #83 Grafikailag, -hasonló beállításokkal- a Cod2 szerintem szebb volt. -
kev #82 Nekem az alap konfigom van meg (bár a Ram az kevesebb) és Automata Beállításokkal szépen megy.
Aki szereti ezt a játékstílust annak sem kell bika gép hozzá, hogy élvezni tudja.