Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Hogyha valaki MEGVETTE A BOLTBAN és nem a saját SERIAL ját akarja használni nehogy ellopják annak a www.serials.ws ajánlom. EREDETI PÉLDÁNY MEGLÉTE KÖTELEZÕ!!!!!!!!!!!!
(azota én is kölcsönkértem a haveromtól. szerncsére õ õ mindent megvesz..😄)
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Telepítõ kód kéne nekem segítsetek
!!!!
1 probát megér...
egyébként amikor nem fagy akkor fut rendesen a játék very high meg minden. probaltam levenni mediumra de az nem segitett...
ergo nem is nevezném fagyásnak mert a csata hattérzörejeit hallom efektiven megáll az egész mindenség. nagyon jacchatalan igy...
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
lehet jönni!
Azért a tankos ütközetben, amikor ledobják a két atombombát.... az nagyon ott van. Még egyetlen játékban sem volt meg ez a feeling, tényleg szaladgált a borsó a hátamon.
crackelt játékkal hogyan lehet multiplayerben játszani (csatlakozni)?
vagy csak eredetivel lehet?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mondom hogy nekem nem sötétedik hanem fagy. Ill má azt se fel patcheltem a gamát eddig szép és jó még az is rendben hogy még mindig kiírja hogy új patch elérhetõ de ha játszani akarok állandóan kilép a gamma. :cry:
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ösze kéne hozzni valamit hogy tudjunk játszani.
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Én ezt a fost fele áron nem tudom eladni. Asszem ez mindent elmond.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Legalábbis ezt egy Operation Flashpoint rajongó ismerõsöm állította róla.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Voltak érdekes dolgok tavaly is, pl. ott van a STALKER, na ott tudtak hangulatot teremteni, viszont unalomba is tudott fulladni a játék, de nagyon.Ott van a Jericho is.Na tetszett a sztorija is, bitang jó hangulata volt, de sajnos ennek se volt perfekt a játékmenete.Kb. ennyi amit dícsérnék az FPS-felhozatalból azok közül amit idáig kipróbáltam.
A többi meg...nem ecsetelem inkább.
A Half-Life 2-rõl meg szinte nem tudok negatívumot mondani, tökéletes, még másodszorra is teljesen rabul tudott ejteni.Az minõség!
Qwerty4
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Nálam egyszerûen csak leáll!
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Mit tudok ezesetben tenni, hogy tovább menjen a telepítés? A segítséget elõre is köszi.
De inkább játszom 5 év múlva is HL2-vel, mint ezzel a Frontlines fossal és hasonló társaival.
Qwerty4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én nem is bírtam, még a játszástól is elment a kedvem miatta.Ezért elõvettem újra egy igazán jó FPS-t a Half-Life 2-t.Na az játék!A Frontlines meg egy nagy nulla.<#hehe>#hehe>
Qwerty4
De egyébként csak neked : Amikor megrendeltem nem számítottam arra (a demo után pláne), hogy 1.0-ás verzióként egy bétát kapok, fos multi játékélménnyel és hogy összesen 10 szerver lesz 50 játékossal. Aki ezt elõre ki tudja számítani az menjen a TV2-be azúrigellerhez.
De ha megnézed a külföldi fórumokat, kb. 10.000. ember be van lázadva ugyanúgy, ahogy én, mert jól beizgultak (mint én is) az ilyen drone-os, sci-fis okosságra, aztán jól leszerták a fejlesztõk az egészet. Ez lett volna a multis játékok császára, csak elbaszták. Nem kicsit, nagyon.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
[email protected]
Crack-elt játékkal nem lehet játszani?
Mert akkor egy dual-layer dvd-m kukázva lesz...
Meg azért kipróbáltam volna ezt a játékot...