Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha vannak rajta játékosok....<#buck><#vigyor4><#vigyor2>

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Bogdogege
BSZN SubZero <#papakacsint><#pias>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Mûködik valakinél a 24.239.236.24 szerver?
kiprobáltam... 800*600 on fut ugy hogy 1x se áll le. hujeség. na mind 1. custom max graf kárpotol😄.

Hogyha valaki MEGVETTE A BOLTBAN és nem a saját SERIAL ját akarja használni nehogy ellopják annak a www.serials.ws ajánlom. EREDETI PÉLDÁNY MEGLÉTE KÖTELEZÕ!!!!!!!!!!!!

(azota én is kölcsönkértem a haveromtól. szerncsére õ õ mindent megvesz..😄)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Sziasztok!

Telepítõ kód kéne nekem segítsetek
!!!!
kösz.
1 probát megér...
egyébként amikor nem fagy akkor fut rendesen a játék very high meg minden. probaltam levenni mediumra de az nem segitett...

ergo nem is nevezném fagyásnak mert a csata hattérzörejeit hallom efektiven megáll az egész mindenség. nagyon jacchatalan igy...

nemesadam
Próbáld meg viszavenni a felbontást nekem ez megoldotta a gondot, de lehet más tud jobb megoldást is.

\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"

Kéne 1 kis help. leszedtem, kicsomtam, feltettem, frissitettem (mámint a windowst ahogy azt prycon leirta) és tádám megy a játék.... csak éppenséggel 10 másodpercenként 3 másodpercre kifagy... nah ijenkor mi a teendõ? valaki segitsen pls!

nemesadam
Nah király mûködik, de csak 3an voltunk jön majd még valaki?

open 24.239.236.24
lehet jönni!
Egy újabb fps, ami akár jó is lehetett volna. De nem lett az.

Azért a tankos ütközetben, amikor ledobják a két atombombát.... az nagyon ott van. Még egyetlen játékban sem volt meg ez a feeling, tényleg szaladgált a borsó a hátamon.
macleody
Helló mindenkinek! kell egy kis segítség.
crackelt játékkal hogyan lehet multiplayerben játszani (csatlakozni)?
vagy csak eredetivel lehet?
Balumann
RS Vegas 2 :-)

AnarchoiD
nekem bejott ez a gamma, kiadas napjatol mostanaig es tovabb .. de mar keresem az utodjat , mi jo erdemes multis fps van mostanaban ? 😊 vagy lesz ?> 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

manutdzoli
Nekem 1.2-es patch mellé 1.2-es crack van,és mégis ezt csinálja.

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

manutdzoli
Ez most komoly vagy poén?😄 Én mindig újraindítottam a gépet!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

ibrik
Véletlenül nem a régi crack-et raktad be a patch-hez való helyett?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nemesadam
XDXD.
Mondom hogy nekem nem sötétedik hanem fagy. Ill má azt se fel patcheltem a gamát eddig szép és jó még az is rendben hogy még mindig kiírja hogy új patch elérhetõ de ha játszani akarok állandóan kilép a gamma. :cry:

Bogdogege
Az a pálya direkt ilyen ,azért sötétedik el a képernyõ mert elrabolnak a galád kazakok. Beleraknak egy 90kg-os tápos zsákba ,felraknak a ló hátára és vágtatnak veletek a kazak sztyeppén. Na most akkor mikor nagy nyerítést hallotok akkor kell nyomkodni az Entert, és kioldodik a bálamadzag azt kiszabadulsz. <#heureka>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

nemesadam
De én is hasonló gondokkal küzdök most vagyok kazahasztánban már majdnem a pálya végén mikor megjelennek a jármûveket blokkoló cuccok és kb 2 percenként kiakad a játék, de ha kirakom tálcára várok kicsit és visza akor még néha tudok vele játszani. Eddig a részig semmi bajom nem volt ment minden gond nélkül. Ja és nekem nem elsötétül hanem egyszerûen leáll.

manutdzoli
Nektek nem szokott fagyni a game?Nekem kb. fél óra után elsötétül a képernyõ,hang még van,de nem tudok semmit csinálni és újra kell indítanom a gépet.1.2-es patch fent van,videókari legújabb driver,stabil a rendszer,nem tudom mi lehet a hiba.Az elsõ 2-3pályát végigvittem,most valahol kazakstan-nál tartok és mindig fagy.Másnak nincs ilyen problémája?

macleody
Nem kell hozzá hamachi. Olvasd el a #1456-os hsz-t.
Van egy rakás szeró! mindegyik legujabb verziós!Most mit mondjak, alacsony pinges szerót amin sokan vannak simán lehet találni! Ezzel még nem volt gondom!ahhoz képest hogy alig 2 hónapos a játék szerintem vannak bõven! Én csak ajánlani tudom! 😄
Hello!Mér van az hogy amikor tölti be a pályát kifagy?
nemesadam
Hello mindenki kipróbáltam a játékokat és nagyon bejön érdekelne az online része is vannak most akik hamachin játszanak vagy vannak akik szeretnének?
Ösze kéne hozzni valamit hogy tudjunk játszani.

Helló, és milyenek a szerverek? Hányan vannak a játékokban? Azért kérdezem, mert nekem megvan egy warez verzió, tetszik a játék, de nem adok érte ki egy vasat sem, ha 0 ember játssza. Utóbb így szívtam meg a 13.000 Ft-os SW Battlefront 2-vel (alig vannak legújabb verziós szervereken:-P).
Gebe7636
Kérlek segítsetek!. El akarom indítani a játékot, de megakad maga a játék betöltése. Valami megoldás? Vistás vagyok...

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Szerintem jó a multi része! Amióta lehetett itthon kapni azóta tolom! Szerintem olyan hangulata mint a bf2-nek simán van, ha nem jobb!Grafika mindenképp!Bf-eket is szét játszottam, úgyhogy összetudom hasonlítani, mielött még páran oltanának! 😄 Egyedül ami nagyon szar az a szerver keresõ!De azt igérik, h az 1.3-as patchel jön egy uj szerverkeresõ is!És minden problémát hárítanak. Remélem így is lesz! Na meg PunkBustert is kap! Szal, így összességében szerintem fasza! 😊
bakvarnyu
Nehéz hát,2 órán át kúszol majd kapsz egy fejlövést ; most járok a kampány felénél, de úgyis a multi a lényeg.

Qwerty4
A multi része milyen?Arra kíváncsi lennék...
Kinek tetszett, kinek nem?

Qwerty4

uHs Gerzson
😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SubZero911
Amikor a Bf2 beindult, ölték egymást az emberek, 12 rugó volt a bolt ára, 10-ért vitték, mint a cukrot...

Én ezt a fost fele áron nem tudom eladni. Asszem ez mindent elmond.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Qwerty4
Na, jobb ha uninstallt kap ez a szenny...

Qwerty4

ibrik
Az AA viszont játszhatatlanul nehéz...
Legalábbis ezt egy Operation Flashpoint rajongó ismerõsöm állította róla.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

bakvarnyu
Armed Assaulttal játsszatok, a többi mind csak mûanyag 😊

Qwerty4
Ez igaz.Tavaly és most az idáig megjelent FPS-ek közül nagyon kevés van amit ki tudnék emelni.Ez van, szint alattiak.Nagyrészének semmi hangulata, semmitmondó sztorija, pocsék játékmenete van.Csak ez a mûanyag unreal 3, ami már sztem ronda is.Lassan minden FPS ezzel jön ki, kár...A Frontlinesnak pl. kurvára nem áll jól ez az engine.

Voltak érdekes dolgok tavaly is, pl. ott van a STALKER, na ott tudtak hangulatot teremteni, viszont unalomba is tudott fulladni a játék, de nagyon.Ott van a Jericho is.Na tetszett a sztorija is, bitang jó hangulata volt, de sajnos ennek se volt perfekt a játékmenete.Kb. ennyi amit dícsérnék az FPS-felhozatalból azok közül amit idáig kipróbáltam.
A többi meg...nem ecsetelem inkább.
A Half-Life 2-rõl meg szinte nem tudok negatívumot mondani, tökéletes, még másodszorra is teljesen rabul tudott ejteni.Az minõség!

Qwerty4

mi a bajod a hl2-vel?? 2004 es játék éls még mindig az egyik legjobb darab mert a graffja még mindig elég jónak számít és emellett megvan benne az amit a mostani játékokból rendre kispórolnak ez pedig a JÁTÉKÉLMÉNY (!!!) és nem mellesleg a multiplayerjének egy elég komplepx és nagyjából jónak mondható tásadalma van 😊 szal...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Valakinek elindult Vista alatt?
Nálam egyszerûen csak leáll!
Nem tudjátok mi lehet a baj?
Törölt felhasználó
Nekem is telepítés közepén kiírja: PLEASE INSERT DISK2 THAT CONTAINS THE FILE DATA17.CAB
Mit tudok ezesetben tenni, hogy tovább menjen a telepítés? A segítséget elõre is köszi.
Qwerty4
Ezt úgy írod, mintha vagy 40x végigtoltam volna idáig.De nem, ez a második alkalom...
De inkább játszom 5 év múlva is HL2-vel, mint ezzel a Frontlines fossal és hasonló társaival.

Qwerty4

bakvarnyu
Mert az baj?

bakvarnyu
hát én tuti nem adnék annyi lét semmiért csak ha elõtte már lecsekkoltam törttel, hogy milyen<#ticking>

DarkSector
Jah jáccá 5 év mulva is a HL2-vel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Qwerty4
Hát nagyon.Ez egy valóságos hulladék.
Én nem is bírtam, még a játszástól is elment a kedvem miatta.Ezért elõvettem újra egy igazán jó FPS-t a Half-Life 2-t.Na az játék!A Frontlines meg egy nagy nulla.<#hehe>

Qwerty4

SubZero911
Nem érted. Legalább 1 év, mire eladom, most még addig tolom... <#vigyor2>

De egyébként csak neked : Amikor megrendeltem nem számítottam arra (a demo után pláne), hogy 1.0-ás verzióként egy bétát kapok, fos multi játékélménnyel és hogy összesen 10 szerver lesz 50 játékossal. Aki ezt elõre ki tudja számítani az menjen a TV2-be azúrigellerhez.

De ha megnézed a külföldi fórumokat, kb. 10.000. ember be van lázadva ugyanúgy, ahogy én, mert jól beizgultak (mint én is) az ilyen drone-os, sci-fis okosságra, aztán jól leszerták a fejlesztõk az egészet. Ez lett volna a multis játékok császára, csak elbaszták. Nem kicsit, nagyon.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

bakvarnyu
azt nem értewm mért veszel meg 10k-ért egy játékot ha utána egybõl eladod,elõtte nem nézed meg hogy mit veszel ??

SubZero911
ÉS mégegyszer : Ezeket eladom : FFOW, BF2 Bf 2142. Ár megegyezés szerint. Érdekel Vegas2 barter is....

[email protected]

SubZero911
Na érdekel még valakit ez a játék? Még mindíg eladom, ha kell..... Nem számítok ajánlatok tömkelegére he-he...

Csak az lenne a probléma,hogy nem eredeti a játék?
Crack-elt játékkal nem lehet játszani?
Mert akkor egy dual-layer dvd-m kukázva lesz...
Meg azért kipróbáltam volna ezt a játékot...