2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
dbdadi #1948 hi
annyit akarok csak kérdezni ha neten akarok játszani vele akkor kell az eredeti játék vagy élég mint pl.a cod4-hez is patchet feltenni?.
köszönöm -
Lespaul22 #1947 Ha valakit esetleg érdekel! in-game ez egyik uj pályáról! http://www.gametrailers.com/player/usermovies/233022.html -
#1946 nah erre gondoltam igy már kicsit bátrabban nyúlok hozzá :D -
Lespaul22 #1945 Jaja! Próbáld ki! Szerintem nagy játék! Eleinte voltak nyűgjei, de az 1.1.0-ás patch már szinte mindent javít...! Én csak ajánlani tudom! -
#1944 Próbáld! :D -
#1943 erre a játékra érdemes időt szánni? csak mert elég sok kritikát hallottam róla de ennek ellenére nem tünik annyira rossznak csak egy kis megerősítés kéne hogy kipróbáljam-e -
#1942 Ezt a gépet már a vista is kellően lelassítja, szerintem csak szenvednél vele! -
Pate #1941 Menne ezen a gépen ?
CPU 2,6Ghz Intel celeron
Connect 3d radeon 9600 SM2
1,5GB DDR RAM
Vista Ultimate 32bit -
BoKK #1940 Sziasztok
Lenen pár kérdésem. Először is van aki Hamachin játszik?? Miért 1.0.2.0-nál korábbi verziót tegyek fel mi a baj az annál újabbal?? -
Lespaul22 #1939 Akkor töltsd le a hivatalos oldalról! Amúgy meg, ha rámész a nem-re elkéne indulnia!Ha tört a játékod, ahhoz is van külön patch asszem, vagy csak crack azt nemtom pontosan... -
#1938 Hello nem tudom elindítani mert azt írja ki hogy kérem-e a patch-et?
rákattintok hogy nem akkor nem történik semmi és ha meg az igenre akkor behozza a hivatalos oldalát a játéknak hogy töltsem le de nekem megvan a patch.felrakom akkor is ugyanazt írja.Nem tudja valaki hogy kéne elindítani
-
McCartman #1937 -
#1936 Kell hozzá 1db PC plusz szélessávú netkapcsolat. -
Bambbu #1935 Multiba hogy lehet játszani a játékkal?
-
Lespaul22 #1934 Tört a játékod? Mert ha igen akkor alapból füst! PB-t meg a szervekeresőben tudod engedélyezni! ha tört a játékod akkor eleve a szerverkeresőbe sem tudsz belépni...! -
alien0903 #1933 Nekem csatlakozáskor hiba üzenet van, hogy pb-t engedélyezni kell a szerverkereső opcióknál, ezt akor irja ha consol-ból akarok ip-re csatlakozni.
Ha simán rámegyek az online menüre "An Unexpected error occured" hibát ír.
Ha valaki tud segítsen.
Előre is kösz. -
#1932 Telepítési limit maximum windows oprendszernél van, játéknál nincs. Win Vista meg tényleg nem javasolt, ha szoktál játszani, szerintem még dx10 esetén sem. -
Lespaul22 #1931 Hát igen a vista az nem a legjobb játékra! All to patch, tehát nem kell felraknod az elözzőket! Szerintem vista lessz ott a baj! nekem is úgyvan, h xp, mellette meg Vista! De Vistát kb 3*használtam! ilyen telepítési limitről meg nem hallottam! Szerintem annyiszor telepíted ahányszor akarod! -
CryBorg #1930 Jajaj,Vistám van és ez a rohadt 1.1-espatch nem akar felkúszni a gépre..
DVD bundle,Eu-s EFIS patch,hibaüzenet aztán csá!
A szervereket látom,1.01,1.02,1.1-eseket,mindent,csatlakozik is(egy ideig) aztán kiirja a Session szöveget.
Szóval nem tudom mi a bánat van, megvettem a gammát, aztán leshetem a szép tokját...
Hányszor lehet újratelepíteni a játékot,nincs valami limit? Már volt egy unistallom csak azért kérdem.
A másik hogy,ha telepítem a gammát,utána mehet a legújabb patch vagy szépen sorban 1.01-től kell? -
Lespaul22 #1929 Szerintem mindegy, h melyiket rakod fel! De én simán a KAOS-lapjáról! Kérdezi asszem, h milyen verzióhoz akarod letölteni! Választod a dvd-s verzióhoz! (Gondolom nem steam-en keresztül van?)Utána meg, h milyen régióbol akardod tölteni! Ott meg mondod neki, h az európai! ennyi! http://www.kaosstudios.com/ffow-patches/retail.shtml Innen szedtem!Ezt "This session is no longer available" meg szerintem azért mondja, mert patchváltás volt van a szeróknál is és én nem is nagyon láttam már 1.0.2-es szervert! lehet ezért nem talál! De mindegy mert a régi Szerókereső amúgy sem ért még egy bögre gect sem! :D Az uj az viszont nagyon jó! A játék legnagyobb hibáját ezzel ki is javították! Ha így sem megy akkor próbáld ujratelepíteni a játékot, ha úgysem akkor lehet hogy a windows-al valami! ha vistád van akkor lehet az a baj, vista alatt nem működik a legjobban! Xp alatt minden tök jó! semmi hibaüzenetem nem volt soha! -
CryBorg #1928 Melyik 1.1-es patch-et raktad fel, mert nálam egyik sem müxik..
Lefut a Punkbuster service setup, vagy mi, aztán Abort update..
Pedig origi gém! 1.02-es patch fönt van!
A másik, hogy egyetlen egy szerverre sem tudok csatlakozni..
"This session is no longer available" szöveg.. -
Lespaul22 #1927 Szerintem rakd fel a legujabb patchet! Az elég sok hibát javít! Nekem is többmagos a procim, mégsem volt soha semmi bajom a játékkal! egy hibaüzenetet nem kaptam! ha az sem segít akkor talán a Windows-al van valami! -
#1926 Szia ebben az esetben a több processzorokkal kapcsolatos hiba merült fel!A gyártót kell értesíteni. -
danyskin #1925 Nekem van egy olyan problémám hogy elindítom a gémet és folyamatosan híbát írki lenyomom megy tovváb megint kijön megint lenyomom majd megint fel jön éás ez így megy . A hiba üzenet:
A PROGRAM EGY GYAKORI HIBÁT TALÁT A TÖBB MAGOS PROCESSZOROKKAL KAPCSOLATBAN ÉRTESÍTSE A GYÁRTÓT
SEGÍTS -
danyskin #1924 Hellotok -
Lespaul22 #1923 zsír az 1.1.0-ás patch! Elég sok hibát javít! uj szerókereső sem rossz! -
danyskin #1922 Hellotok
Nekem van egy olyan problémám, hogy megszereztem a játékot felraktam. Elindítom és feljön egy hiba üzenet lenyomom a játék megy tovább 5mp múlva megint lenyomom megy tovább majd megint és így tudok játszani hogy 5 másodpercenként lekell nyomni azt a szart.
A hiba üzenet kb ez: A program egy gyakori hibát talált a több magos processzorokkal kapcsolatba értesítse a gyártókat.
VALAKI TUD SEGÍTENI???? -
Lespaul22 #1921 Szerintem nem szar! De persze kinek mi! Nekem bejön...! Persze egy két dogot csinálhattak vna másképp is, de melyik játékban nem! -
bbchris #1920 Az a fura az egészben hogy már a régi azaz az első unreal tournament-ben is volt coop mode én nem tudom megérteni hogy ebbe miért nem tudnak beletenni ilyet ?! Pedig jó lett volna benne HENT-elni 2-en . -
#1919 Hát de mégis mikor terjedne el? Az már a játék kiadásakor eldől mennyire lesz népszerű. -
#1918 Nem fog, mert ez egy kalap szar... :P :D -
Lespaul22 #1917 Szerintem nem lesz coop mode! Legalábbis nem nagyon említik még a saját fórumon sem! de a következő patch is ígéretesnek tünik ami a napokban jön, nem beszélve az azt követőről, ahhol már lesz egy uj pálya is! (no meg az Add-on)! Szóval jó lesz ez! remélem jobban elfog terjedni a játék itthon is! -
bbchris #1916 Esetleg az újabb patch-ben már van coop mode ? Szeretnénk játszani vele ketten bot-okkal de nem sikerült sehogysem . És az open parancs sem működött . -
#1915 Egy kis infó -
Lespaul22 #1914 Háát nemtudom...! Én nem vagyok oda a hamachi-ért! Elejinte sokat küldtem azzal is...! Tudom mien az is, ha csak 6v6-van! lehet online találni olyan szerókat is! de a nagyobb partikat jobban szeretem! Csak egy kicsit unalmassá válik egy idő után, ha csak egyedül zúzol, h nincs semmi csapatjáték vagy ha van is nem sok! Sokkal jobb lenne úgy, ha squad-ba verődnénk egy páran, ventrilo aztán osztanánk a népet! Az az igazi! ;) -
#1913 És bár GRAW 2 -ben meg Vegas 2-ben ment valamennyire, hogy nem volt néhány embernek mikrofonja, itt közelezé tenném, mert (tudom hogy már írtam...) a játékban lévő chat nem lesz elég, hogy egy jó kis csapat létre jöjjön. -
#1912 Nah igen és még az is megnehezíti a dolgokat, hogy nem olvassák el pontosan amit írok, és nem olvasnak utána (mégha be is linkelem) hogy mi a Hamachi, meg hogy miért lenne jó meg stb..
Ez a játék csak egy jó kis csapattal, csapatjátékkal jó. Aki szeretne majd játszani, nézze meg a magyar hamachi oldalt (google kiadja...), olvassa végig, utána szerezzen be egy mikrofont, és ha lesz elég vállalkozó akkor játszhatunk. Valószínűleg olyan este 6-7 körül 1-2 órát játszanánk, vagy vmi ilyentájt. -
#1911 Olvasd el a #1907 -et. Hamachin játszanánk, független attól hogy ki warezos és ki nem. Ha összejönnénk hamachin 12-en, 6 vs 6-ba, mindenki jönne ventrilora is és csevegnénk közbe (játékban 2 csapatra osztva), akkor hidd el, hogy ezerszer jobb mint felmenni egy online szerverre és menni egyedül. Squad jó lenne de szintén nincs voice chat, a játékban lévő chat-et meg nagyrészt nem olvassák el.
A Hamachi csapat létrehozás bevált több játéknál, és hidd el hogy nincs jobb annál. És hamachin könnyebb kiszűrni is a hülyéket akik nem tudnak normálisan játszani.
És csak ritkábban játszunk, ezért kevesebb esély is van arra, hogy megunjuk. Amúgy is van sok másk játék, meg ott az élet is, nem kell túlzásba vinni egy játékot. :) -
Lespaul22 #1910 Hali!
Én benne lennék a multiban! De eredetibe küldenénk nem? warezos-hamachis szar multiba! Meg nem is jönnének elegen...! Eredetiben meg felmegyünk egy szeróra ahhol vannak jópáron aztán, sqvad és ZÚZÁS! Elég sokat küldtem már vele, de az utóbbi időben kicsit alábbhogyott, mert pont a csapatjáték hiányzott...! Szal ha így küldenétek valamikor én bennelennék...Üdv. -
alien0903 #1909 Hello!
A multi elindításához elég az alap játék vagy kell patch?
Aki tud légyszí segítsen, mert nekem az alap játék nem indul el multiba hiába írom be a konzolba, hogy: open 24.239.236.24
Előre is kösz