Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha gyûlünk akárhol, akkor fele nem is fog jelentkezni mikor játszanánk, eltûnnek 😄
Hidd el tapasztalat.
Meg sokan már elítélik a játékot elõre. Nem értik meg, hogy ha egy jó kis csapat összeáll akkor egy nagyon gyenge játék is állati jó tud lenni.
Vagy feleslegesnek tartják és inkább felmennek csak úgy, idegenekkel játszani, meg így összebeszélések nélkül oda menni ahova gondolják...
Multiban sokkal több lehetõségek vannak. Battlefield 2 is azért volt jó számomra kezdetekben, mert jófej emberkék jöttek, 1 squadba voltunk 6-an, commanderrel is társalogtunk.
Sajnos akkor akadt, most meg már teljesen más a helyzet, private ranked szerver, stb. Akkor kezdetben, akadós játékkal 6 órát játszottam úgy hogy észre sem vettem, így meg 1 óra után fejfájással kiléptem ahányszor játszani próbáltam.
És ez van ezzel is, 1x mentem fel idegen szerverre bár hamachin. Elég is volt.
Valamikor kiírom majd bannerbe, hogy aki szeretne jönni írjon nekem, 2 szobába beosztok majd mindenkit (szerver készítõt mind2-be), és viszont a mikrofont itt közelezõvé tenném (Ventrilo-val vagy TS-el). Mert a játékban lévõ CHAT nem teszi lehetõvé azt, hogy ésszel játszunk, és hogy egy jó kis csapat összeálljon.
\"Szemed az úton, pedál a padlón...\"
Én nem látom sajnos értelmét így felmenni.
24.239.236.24 éjjel-nappal
sp-village
sp-street
De most komolyan, _te_is_ szarrá fikáztad a játékot, aztán pont itt akarsz rá lúzert találni? Naív vagy, vagy hülye?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
6.000,- az ára.
Értesítést csak a heuro
Üdv!
De ennyi a single? Lement a koalíciós része.
A Vörös Csillag Szövetséget nem is lehet választani?
Háát ... máskor jobban utánanézek.
Pedig jót játszottam vele.
A könyvtárszerkezete pl. kísértetiesen hasonlít a Mass Effect-re.
Vagy ez csak az unreal engine miatt van?
Az egér egyik gombját egyszerûen átállítottam "E"-re.
De ahogy turkáltam az input.ini-kben, olyanokat láttam, amirõl a menüben még csak említés sem történik.
Pl.:
F5/F9 - Save/load
És még sok minden.
Természetesen nem mûködik.
És én pénzt adtam érte ... hát nagy marha vagyok <#guluszem1>#guluszem1>
A #1456 nem kód, hanem a topikban annak a hozzászólásnak a száma, amelyben leírták... <#wow3>#wow3>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tud valaki segíteni, hogy a multit hogy lehet elindítani, ha nem origi a game? A konzolt sem sikerült elõhívnom a #1456 -al. Kell-e patch a multihoz, vagy elég az alap játék?
Elõre is kösz.
Mindenesetre ez a konfigolási probléma nagyon amatõr. Ez az elsõ játéka fejlesztõknek?
...
Na, megnéztem, ezek csinálták a Desert Combat-ot BF-hez. Hát... Akkor már semmin sem csodálkozom, béna banda... És tényleg ez az elsõ "igazi" játékuk.
Ha ezt elõbb tudom, le sem töltöm...
Gyalog, meg helihez van invert mouse beállítási lehetõség, földi jármûvekhez nincs. Nem hiszem el, hogy a public beta alatt ez nem derült ki. Gondolom kiderült, csak szartak rá.
Ilyet egy komoly játék nem engedhet meg magának. Ergo ez nem egy komoly játék.
Tegnap vettem a játékot, 1.02 patch fent van. Úgy látom, a billentyûzet beállítás nem az erõssége.
Nálam az "Action" a középsõ egérgombra van téve. Ezzel be is tudok ülni jármûbe, meg minden más is mûködik vele, DE kiszállni csak az "E" gombbal tudok.
Viszont a beállító menüben NINCS "E" gombra hivatkozás.
Na most még akkora probléma nem is lenne ez az "E" gomb, de a játékot a numerikus billentyûzeten játszom (mással nem tudom), és onnan már elég gáz átnyúlkálni az "E"-hez.
Multinak nincs is értelme nekimenni így. Míg az "E"-t keresem, meg átnyúlok, egy óvodás is fejbelõ, vagy kilövi a tankot, mire ki tudnék kászálódni belõle ...
Hogy erre tudtok e valami gyógyírt?
Vagy kezdhetem azt, amit a BF-nél? A config fájlok szerkesztését?
Aztán még:
- Az XBOX 360 kontroller sem mûködik. Amikor lövök az egérrel, akkor rezeg piszkosul, majd leesik. De egyetlen gombjára/karjára nem reagál a játék, és beállítási lehetõséget sem látok.
Ugyanezen a gépen simán ment a Blacksite Area 51 a kontrollerrel.
És erre van valami ötletetek?
Hát csak ennyi lenne :-))), de nekem fontos.
Network:Fuel of War-csavez
pass:fow
A R6V2 hamachis közösség,jól fel lett építve!Köszönet Balunak+pár embernek.
Minden este vagyunk 7-8-an.(nagyon jó a hangulat)
Itt is meg kéne hasonlóval probálkozni.
Meglátjuk mennyien lépnek be.
1 példa, hosztoltam, végre gyûltünk volna, erre azt mondták hosztoljak jármûvek nélkül (ne kérdezd miért volt jó) -> rehost -> nem jön senki, mert valaki más közbe hosztolt.
Voice chat nicns a játékban (gondolom patchek közben nem került bele itt). Én nem látom értelmét így felmenni egy szerverre és menni elõre, arra vannak jobb játékok is. ^^ Akkor már inkább BF1942 magyar szerver, ahol jó sokan vannak mindig.
Akik most itt forumoznak (úgylátom már nem azok vannak akik akkor), mit szólnátok ahhoz, ha megpróbálnánk Hamachin játszani, Ventriloval (vagy TS-el, megegyezés alapján), mondjuk 2-3 nap mulva (addig gyûlnénk)?
Most kezem el a játékot!
Mindenki a konzol elõhívással csatlakozik?Hamachi szoba van?
Mikor van szerver?
huu..kicsit sok a kérdés
7végén többet..
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Felteszem a második patcht is, bár mintha azt láttam volna, hogy csak a multin javít.Na, de most kipróbálom.
Qwerty4
nekem nem indul!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
feltettem és mentem két küldetésen aztán két három nap múlva elkezd akadni mikor elindítom a játékot újratettem jó volt aztán másnap megint kiakadt miért?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
[email protected] -ra elöre is köszi.