2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#1868 Feltettem újból ezt a szart.Nem hazudtolta meg magát.Csakugyan nem képes a járműből kiszállni a szerencsétlen.Ilyen szánalmas bugot!Édes Istenem.
Felteszem a második patcht is, bár mintha azt láttam volna, hogy csak a multin javít.Na, de most kipróbálom. -
MORO67 #1867 Köszönöm -
#1866 64bites vistán hogyan lehet elindítani?
nekem nem indul! -
SzocsA #1865 hello!
feltettem és mentem két küldetésen aztán két három nap múlva elkezd akadni mikor elindítom a játékot újratettem jó volt aztán másnap megint kiakadt miért? -
#1864 http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_frontlines_fuel_of_war.shtml#Frontlines:%20Fuel%20of%20War%20SAVEGAME -
MORO67 #1863 Sziasztok lenne egy kérésem ha megvan valakineka játék teljes mentése megtenné valaki hogy elküldi mert én már végignyomtam csak az extra pályák maradtak és beszeretném fejezni csak elvesztek a mentéseim mert ujra kellett telepitenem a gépet.Ha megtennétek küldjétek már el a
[email protected] -ra elöre is köszi. -
#1862 xD Az! -
#1861 -
magellaner #1860 hello vistán miért akad a game félpercenként ? nagyon szar így.. patch fent van .. -
CryBorg #1859 Nálam nem csinál semmit, open 24.... aztán marad a menübe,passz -
the1gabor #1858 Hát ha vannak rajta játékosok.... -
#1857 BSZN SubZero -
CryBorg #1856 Működik valakinél a 24.239.236.24 szerver? -
the1gabor #1855 kiprobáltam... 800*600 on fut ugy hogy 1x se áll le. hujeség. na mind 1. custom max graf kárpotol:D.
Hogyha valaki MEGVETTE A BOLTBAN és nem a saját SERIAL ját akarja használni nehogy ellopják annak a www.serials.ws ajánlom. EREDETI PÉLDÁNY MEGLÉTE KÖTELEZŐ!!!!!!!!!!!!
(azota én is kölcsönkértem a haveromtól. szerncsére ő ő mindent megvesz..:D) -
Bambbu #1854 Sziasztok!
Telepítő kód kéne nekem segítsetek
!!!! -
the1gabor #1853 kösz.
1 probát megér...
egyébként amikor nem fagy akkor fut rendesen a játék very high meg minden. probaltam levenni mediumra de az nem segitett...
ergo nem is nevezném fagyásnak mert a csata hattérzörejeit hallom efektiven megáll az egész mindenség. nagyon jacchatalan igy... -
#1852 Próbáld meg viszavenni a felbontást nekem ez megoldotta a gondot, de lehet más tud jobb megoldást is. -
the1gabor #1851 Kéne 1 kis help. leszedtem, kicsomtam, feltettem, frissitettem (mámint a windowst ahogy azt prycon leirta) és tádám megy a játék.... csak éppenséggel 10 másodpercenként 3 másodpercre kifagy... nah ijenkor mi a teendő? valaki segitsen pls! -
#1850 Nah király működik, de csak 3an voltunk jön majd még valaki? -
CryBorg #1849 open 24.239.236.24
lehet jönni! -
Analfabeta #1848 Egy újabb fps, ami akár jó is lehetett volna. De nem lett az.
Azért a tankos ütközetben, amikor ledobják a két atombombát.... az nagyon ott van. Még egyetlen játékban sem volt meg ez a feeling, tényleg szaladgált a borsó a hátamon.
-
#1847 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1146081842&no=1456]#1456[/URL] -
aszirataka #1846 Helló mindenkinek! kell egy kis segítség.
crackelt játékkal hogyan lehet multiplayerben játszani (csatlakozni)?
vagy csak eredetivel lehet? -
#1845 RS Vegas 2 :-) -
#1844 nekem bejott ez a gamma, kiadas napjatol mostanaig es tovabb .. de mar keresem az utodjat , mi jo erdemes multis fps van mostanaban ? :) vagy lesz ?> :) -
#1843 Nekem 1.2-es patch mellé 1.2-es crack van,és mégis ezt csinálja. -
#1842 Ez most komoly vagy poén?:D Én mindig újraindítottam a gépet! -
#1841 Véletlenül nem a régi crack-et raktad be a patch-hez való helyett? -
#1840 XDXD.
Mondom hogy nekem nem sötétedik hanem fagy. Ill má azt se fel patcheltem a gamát eddig szép és jó még az is rendben hogy még mindig kiírja hogy új patch elérhető de ha játszani akarok állandóan kilép a gamma. :cry: -
#1839 Az a pálya direkt ilyen ,azért sötétedik el a képernyő mert elrabolnak a galád kazakok. Beleraknak egy 90kg-os tápos zsákba ,felraknak a ló hátára és vágtatnak veletek a kazak sztyeppén. Na most akkor mikor nagy nyerítést hallotok akkor kell nyomkodni az Entert, és kioldodik a bálamadzag azt kiszabadulsz. -
#1838 De én is hasonló gondokkal küzdök most vagyok kazahasztánban már majdnem a pálya végén mikor megjelennek a járműveket blokkoló cuccok és kb 2 percenként kiakad a játék, de ha kirakom tálcára várok kicsit és visza akor még néha tudok vele játszani. Eddig a részig semmi bajom nem volt ment minden gond nélkül. Ja és nekem nem elsötétül hanem egyszerűen leáll. -
#1837 Nektek nem szokott fagyni a game?Nekem kb. fél óra után elsötétül a képernyő,hang még van,de nem tudok semmit csinálni és újra kell indítanom a gépet.1.2-es patch fent van,videókari legújabb driver,stabil a rendszer,nem tudom mi lehet a hiba.Az első 2-3pályát végigvittem,most valahol kazakstan-nál tartok és mindig fagy.Másnak nincs ilyen problémája? -
#1836 Nem kell hozzá hamachi. Olvasd el a #1456-os hsz-t. -
Lespaul22 #1835 Van egy rakás szeró! mindegyik legujabb verziós!Most mit mondjak, alacsony pinges szerót amin sokan vannak simán lehet találni! Ezzel még nem volt gondom!ahhoz képest hogy alig 2 hónapos a játék szerintem vannak bőven! Én csak ajánlani tudom! :D -
szapor #1834 Hello!Mér van az hogy amikor tölti be a pályát kifagy? -
#1833 Hello mindenki kipróbáltam a játékokat és nagyon bejön érdekelne az online része is vannak most akik hamachin játszanak vagy vannak akik szeretnének?
Ösze kéne hozzni valamit hogy tudjunk játszani. -
MrChef #1832 Helló, és milyenek a szerverek? Hányan vannak a játékokban? Azért kérdezem, mert nekem megvan egy warez verzió, tetszik a játék, de nem adok érte ki egy vasat sem, ha 0 ember játssza. Utóbb így szívtam meg a 13.000 Ft-os SW Battlefront 2-vel (alig vannak legújabb verziós szervereken:-P). -
#1831 Kérlek segítsetek!. El akarom indítani a játékot, de megakad maga a játék betöltése. Valami megoldás? Vistás vagyok... -
Lespaul22 #1830 Szerintem jó a multi része! Amióta lehetett itthon kapni azóta tolom! Szerintem olyan hangulata mint a bf2-nek simán van, ha nem jobb!Grafika mindenképp!Bf-eket is szét játszottam, úgyhogy összetudom hasonlítani, mielött még páran oltanának! :D Egyedül ami nagyon szar az a szerver kereső!De azt igérik, h az 1.3-as patchel jön egy uj szerverkereső is!És minden problémát hárítanak. Remélem így is lesz! Na meg PunkBustert is kap! Szal, így összességében szerintem fasza! :) -
#1829 Nehéz hát,2 órán át kúszol majd kapsz egy fejlövést ; most járok a kampány felénél, de úgyis a multi a lényeg.