Frontlines: Fuel of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Játszik itt vki a multi demóval?
Ennél lehet vhogy acc-ot reggelni?
csak hogy ne player84-ként játszon az egyszeri gémer......
kösz
de a többiek lesznek, ha akarsz nyomni. vagy a saját szerveren, vagy mész a buddylist alapján...
már ha a 2142-t kérded, ha a frontlines-t, akkor szintén érvényes rá a válasz, ami az idõpontot illeti.
pIIrash viszont tolja a demót, ha akarsz valakivel tolni.
de én eredetivel is tudnék tolni, mármint frontlines-t. ha lenne idõm. 😞
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
ugyanazt tudom javasolni, mint az Én nagy kedvencemben...
próbáld ki a demót, ha tetszik, akkor vedd meg.
azért érdemesebb a demóval kipróbálni, mert az legalább online van, élõ emberek ellen, nem pedig "buta" botok ellen...
Innen le lehet tölteni a pc-s demót: FFOW MP DEMO
(egy ember a battlefield 2142 topikból...)
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
annyit akarok csak kérdezni ha neten akarok játszani vele akkor kell az eredeti játék vagy élég mint pl.a cod4-hez is patchet feltenni?.
köszönöm
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
CPU 2,6Ghz Intel celeron
Connect 3d radeon 9600 SM2
1,5GB DDR RAM
Vista Ultimate 32bit
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Lenen pár kérdésem. Elõször is van aki Hamachin játszik?? Miért 1.0.2.0-nál korábbi verziót tegyek fel mi a baj az annál újabbal??
rákattintok hogy nem akkor nem történik semmi és ha meg az igenre akkor behozza a hivatalos oldalát a játéknak hogy töltsem le de nekem megvan a patch.felrakom akkor is ugyanazt írja.Nem tudja valaki hogy kéne elindítani
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ha simán rámegyek az online menüre "An Unexpected error occured" hibát ír.
Ha valaki tud segítsen.
Elõre is kösz.
DVD bundle,Eu-s EFIS patch,hibaüzenet aztán csá!
A szervereket látom,1.01,1.02,1.1-eseket,mindent,csatlakozik is(egy ideig) aztán kiirja a Session szöveget.
Szóval nem tudom mi a bánat van, megvettem a gammát, aztán leshetem a szép tokját...
Hányszor lehet újratelepíteni a játékot,nincs valami limit? Már volt egy unistallom csak azért kérdem.
A másik hogy,ha telepítem a gammát,utána mehet a legújabb patch vagy szépen sorban 1.01-tõl kell?
Lefut a Punkbuster service setup, vagy mi, aztán Abort update..
Pedig origi gém! 1.02-es patch fönt van!
A másik, hogy egyetlen egy szerverre sem tudok csatlakozni..
"This session is no longer available" szöveg..
A PROGRAM EGY GYAKORI HIBÁT TALÁT A TÖBB MAGOS PROCESSZOROKKAL KAPCSOLATBAN ÉRTESÍTSE A GYÁRTÓT
SEGÍTS
Nekem van egy olyan problémám, hogy megszereztem a játékot felraktam. Elindítom és feljön egy hiba üzenet lenyomom a játék megy tovább 5mp múlva megint lenyomom megy tovább majd megint és így tudok játszani hogy 5 másodpercenként lekell nyomni azt a szart.
A hiba üzenet kb ez: A program egy gyakori hibát talált a több magos processzorokkal kapcsolatba értesítse a gyártókat.
VALAKI TUD SEGÍTENI????
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ez a játék csak egy jó kis csapattal, csapatjátékkal jó. Aki szeretne majd játszani, nézze meg a magyar hamachi oldalt (google kiadja...), olvassa végig, utána szerezzen be egy mikrofont, és ha lesz elég vállalkozó akkor játszhatunk. Valószínûleg olyan este 6-7 körül 1-2 órát játszanánk, vagy vmi ilyentájt.
A Hamachi csapat létrehozás bevált több játéknál, és hidd el hogy nincs jobb annál. És hamachin könnyebb kiszûrni is a hülyéket akik nem tudnak normálisan játszani.
És csak ritkábban játszunk, ezért kevesebb esély is van arra, hogy megunjuk. Amúgy is van sok másk játék, meg ott az élet is, nem kell túlzásba vinni egy játékot. 😊
Én benne lennék a multiban! De eredetibe küldenénk nem? warezos-hamachis szar multiba! Meg nem is jönnének elegen...! Eredetiben meg felmegyünk egy szeróra ahhol vannak jópáron aztán, sqvad és ZÚZÁS! Elég sokat küldtem már vele, de az utóbbi idõben kicsit alábbhogyott, mert pont a csapatjáték hiányzott...! Szal ha így küldenétek valamikor én bennelennék...Üdv.
A multi elindításához elég az alap játék vagy kell patch?
Aki tud légyszí segítsen, mert nekem az alap játék nem indul el multiba hiába írom be a konzolba, hogy: open 24.239.236.24
Elõre is kösz