Frontlines: Fuel of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vannak a jatekhoz tört szerverek vagy csak hamán lehet vele neten játszani?
ez a játék mikor jelent meg?

nem is hallottam róla eddig egyáltalán

Hi mindenki!

Szeretnék érdeklödni hogy van-e magyar klán vagy csapat akik együtt szoktak játszani ezzel a játékkal?

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

bakvarnyu
azzal nemigen megy a cod 4 fullon..
ráadásul a cod 4 be tenyérnyi pályák vannak , itt meg Bf méretûek szóval asz összehasonlítás csacskaság <#vigyor5>

Xp?
Balumann
Nekem 2 gb-vel is tökéletesen fut...

Hát 1gigával nagyon ne próbálkozz, nálam 4Gigával néha beszaggat, fõleg multiban...
Mondjuk nem értem én sem, mert az fps nem esik le, hanem valahogy olyan "remegõs" lesz a játék, multiban igy élvezhetetlen....
mike0013
nem feltétlen igaz, amit mondasz, de ne menjünk bele, viszont egyértelmûen gyenge a géped erre a játékra:s

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
Akkor valószínûleg ez lesz a probléma. A játék unreal3 enginnes, és az inkább shader 3-asokon fut normálisan, mégha nem is tették kötelezõvé. Az unreal3 is elmegy sm2-vel, de olyna homályos a kép, hogy nem lehet látni semmit. Ez ráadásul kicsivel gépigényesebb (nem tudom miért...) mint az UT3, vagy pl. a Gears of War.

Pretorian
A64 3500+, 1 giga 800-as ram, 256 megás X800 GTO. Nem mai gép az tény, de a legtöbb játék, ami nem igényel 3.0-ás shadereket azért elszalad rajta low-medium beállításokkal, némely jobban optimalizált játék akár medium-high-on is.

Egyébként a CoD nálad valszeg azért ment fullon, mert az engine alapból nem számolt neked olyan effekteket, amelyeket a hardvered nem lett volna képes megjeleníteni. Szal lényegében fullon volt, de ha megnézted volna egy húzósabb gépen is full beállításokkal a játékot, teljesen mást minõséget láttál volna.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

mike0013
én azért kíváncsi lennék a configodra... általában kevés ram esetén történik ilyen, hogy minimumon és maxon is szaggat ugyanúgy!
amúgy meg a cod-ról annyit, hogy az elõzõ gépemen (celeron 3ghz, 1gb ram, 7600gs) ment fullon, szóval...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Pretorian
Köszi, már megpróbáltam mindent...
Drivert cseréltem, kikapcsoltam minden "extrát" a driverben is, a játékban is. Ugyanaz. 2 percig nézem a Deploying feliratot, utána spawnolok, majd folyamatosan áll a játék, percenként kb. 10 képkockát képes produkálni. A géppel semmi gond nincsen, mert minden más játék megfelelõen mûködik. Ez egy zsák fing, úgy ahogy van. 😊

Balumann
A videókártya driverében próbálgass állítgatni, ott lesz valami magasra állítva amivel nem bírja el a játékot.

Pretorian
Na jó, most lett elegem a demóból. Egy olyan konfigon, amin a CoD4 zsírozott villámként hasít medium-high beállításokkal, ez a szar már a menüben is szaggat mint az állat...teljesen játszhatatlan, full és minimum beállításokkal is ugyanúgy (!) szaggat...egy fillért nem adnék a játékért.

fv82
Nekem Vista32+SP1-el semmi gáz. Szerintem próbáld felpatchelni és ha nem eredeti, akkor gameburnworld.com -ról patchedhez megfelelõ törést is elrakni. Úgy biztos jó lesz.

\"Majdnem párom lett!\"

Üdv mindenkinek!!
Én single playerban szeretném nyomni a gamét amikor elindulna az elsõ küldetés kilép a játékból
léccci segítsetek!!
vista alatt tolnám
Elõre is köszi

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Szerintem telepítéskor rákérdez! De nem vagyok benne 100%ig biztos! Egy próbát mindenképp megér! 😊
Ha berakod a Cd-t akkor elindul a játék? Amúgy nincs hozzá semmi trükk! Legalábbis én nem tudok róla! mAx esetleg átalakítani .iso-ba az indítóCD-t aztán beolvastatni Daemonnal, vagy valami hasonlóval! De nem tudom, h mûködne e úgy!
Menne szerintem, de próbáld ki a demót és meglátod...
Segítsetek léci! Akik a demóval jáccottak már léci írjátok meg hogy elsõ indításkor rákérdez e hogy fullscreenben akarok e jáccani. Vagy akármilyen más módot rá hogy ne fullscreenben legyen.
leonforce
sziasztok!
ezen a konfigon menne a jatek..?:
Pentium DualCore 3.0 GhZ
2GbRAM
HD 2600 pro 512Mb(DX 10)
erdemes megszerezni..?
koszi..!

Seven-Four-Seven--Heavy

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem egyutal kérésem is hogy, kiprobáltam a demot és nagyon jo volt!mostanában hozájutottam az teljes verziohoz feltelepitettem és felraktam hozá pár javitást!viszont ahogy elakarom initani kapok egy hubauzit hogy kéri az eredeti cdt!(nem véletlenul)
anyit szeretnék kérdezni hogy esetleg van valami tukk vagy javitás hogy ne követelje tölem a dct???
elöre is köszi mindenkitöl!
Azért nem tudod, mert razoros verziód van! De fölös is patchelned mert multizni nem fogsz tudni vele! max hamachin!
A Hud-ban amúgyis minden ki van kapcsolva nekem az objectiv-jelzéseken kívül. Szóval ott nem lehet. Amúgy a fullscreenhez nincs valami funkció a játék mappájában hogy config az indításhoz?? (hogy ne kelljen újratelepítenem) mer demóval jáccok és nemakarom fullscreenbe.
El sikerült indítani.A kérdésem:fennvan a magyarítás+az 1.02-patch.De továb nem tudom patchelni(1.1.0,1.1.1).Mikor a patch-et akarom indítani,kiírja:"Az alkalmazás inicializálása nem sikerült!".Mi lehet a hasfájása?

Fullscreen-t szerintem a játékból nem lehet kikapcsolni, de valami rémlik mikor feltelepítettem a játékot az elsõ indításkor asszem rákérdez, h fullscreenbe akarod e küldeni! a célkeresztet meg a HUD Preferenc-be asszem!
Léci válaszoljatok!!!: hogy ki tudom e kapcsolni valahol a játékban a fullscreen módot, mer nem találom, meghogy a célkeresztet hol tudom kikapcsolni!!!!!!!!!!!
Én nem tudom mit csináltok rosszul! Nekem soha semmi bajom nem volt még az FFOW-al! Teljesen jól mûködik minden! Amúgy meg lehet hogy 1.1.1-et írt ki neked de tuti, h nem mentek fel a patchek, mert még a régi szerverkeresõ volt ott! Azért szerintem még egy reinstallt megér! 😊
liquivent
végül sikerült felküzdenem az 1.1.1. patchet. a videó már úgy készült.
a patcheket onnan töltöttem le...ahonnan te is írod. mégsem jó.
azt hiszem maradok a kis klánomnál és a battlefield 2142-nél...
ez botrányos, hogy ennyire szarul patchelhetõ legyen valami...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Áhh ez gáz így nálad! arra még az 1.1.0-ás sem ment fel,mert még az uj szerverkeresõ sem mûködött! Hogy nem tudtál csatlakozni azt ez magyaraázza... már minden szeró 1.1.1-es vagy 1.1.0-ás! Ha xp-tolod akkor csináld ezt!: Leqrod az egészet megint utána fel és ha lehet töltsd le a patcheket külön külön ahhogy kijöttek!
http://www.frontlineswar.com/?page=patch
Innen megteheted itt fentvannak a patchek elejétõl fogva! gíy mûködnie kell!
Ha így sem mûkszik akkor xp ujra! 😄
liquivent
Felvettem Fraps-el, hogy mi is a probléma a szerverbrowsr-ben.
Ez az állandó frissítés, nem lehet kiválasztani egy szervert és csatlakozni arra...
Youtube link...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
Xp-n tolnám...
A mellékelt képen látható az Ok gomb. Minden egyes file-nál feldobja a kérdést, ha rányomok 666-szor 😊 , akkor felmegy a patch, viszont utána az 1.1.1-es patch nem megy fel, asszongya szedjem le a helyes verziót.
HA az 1.1.0-val belépek és a szerver browserben vagyok , akkor állandóan frissíti és nem tudok csatlakozni egyetlen szerverre sem.
Szóval szopacs...

Ja a ketté darabolt Razor crack-os verzióm van.

Kezdek bepöccenni erre a játékra.Tegnap óta raktam fel egy XP-t,de ezen is ugyanazt csinálja,mint tegnap Vista alatt:akarom indítani,erre feldobja a csatlakozás ablakot.Mikor a mégsemre nyomok a csatlakozásnál,kiírja"a fronlines.exe hibát észlelt....blabla...Nagyon kérlek,segítsetek!

A vista nemgond, nekem megy rajta a demo. De léci írjátok meg h hogy tudom levenni a célkeresztet, meg hogy hogy tudom nem fullscreenbe jáccani.
http://www.kaosstudios.com/ffow-patches/retail.shtml

Próbáld meg innen! Min játszol Vistán? Lehet az a gond! Amúgy meg ha letörölted a játékot értelemszerüen felrakod az 1.1.0-ás patch-et mert azt az alapra is lehet telepíteni! és utána a mostani 1.1.1-est mert ezt csak 1.1.0-ásra lehet! A lényeg hogy retial dvd-legyen! Bár szerintem a másikal is mûködnie kéne! nem tudom mi lehet nálad a baj, nekem idáig minden simán ment! Ha vistán játszol akkor lehet, h az a baj! ha a reinstal sem segített!
Gando
dehogynem, én is azon játszottam csak a gépem nem bírta játékot 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

liquivent
Én is innen szedtem le.
Az összeset leszedtem, mindenféle verziót, háromszor újra is telepítettem a játékot, mégsincs semmi, nem mennek fel a patchek.
Illetve a legelsõ az felmegy, a többi az nem.
Te melyik patcheket szedted le?

1. North America, Europe (excluding Germany, Russia, Poland, Czech), Asia Pacific (excluding Australia, Korea, Japan, Taiwan)

2. Germany

3. Russia

4. Korea & Australia

5. Poland

és még sorolhatnám...nekem egyértelmû lenne az 1. számú, de azzal ezt a hibaüzenetet dobja...

Atika :o)
Hi hamachi nelkul nem lehet neten jatszani??

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Szevasztok.Vistán el sem indul ez a játék?

Carlos HUN
elötte a vista hotfix patch is kell 😄

hali!

http://www.frontlineswar.com/
én innen szedtem és retial dvd...! de nem hiszem, h van különösebb jelentõsége! Szerintem rakd ujra a játékot! Nekem mûködött a patch gond nélkül!
liquivent
Hell All!!

Eredeti játékkal szeretnék játszani, de nem engedi felrakni a patchet.
A következõ hibát írja ki:

És innen próbálom leszedni a patchet. Tud valaki segíteni, hogy melyik a jó és máködõképes?
Patchek

Balumann
1.0.1.5 verziót tedd fel. Az 1.0.2.0 és feletti verzióknál át lett állítva valami, amitõl nem tud kapcsoldni néhány játék, illetve a szervert egyáltalán nem találják meg. Valaki írt valami beállítást - azthiszem pont ebben a topikban - amitõl jó, de nem tudom már hogy mi volt.

fv82
az köszi! és mégis most melyiket tegyem fel ha újratelepítettem az egészet, hogy hamachizhassak itt?

\"Majdnem párom lett!\"

Gando
fúú de jó vagyok 😄

bakvarnyu
talált

Hello! Hogy tudom megoldani h ne teljes képernyõbe jáccak a frontlines-sal?????
Gando
mert valószínüleg (amugy fingom sincs) a frissebbekkel nem megy

fv82
Hali! Miért 1.0.2.0.-nál korábbi verzióval Hamachiztok?

\"Majdnem párom lett!\"