231
-
#191 -
#190 Hali!
Itt 1 hír a magyarításról: Link -
#189 várni kell, h a lakó vizet vigyen a kuckójába; no meg az sem árt, ha belesik a körzetébe a kút. -
#188 Az ülepítőre gondolsz?
Mert azt csak ha csatornát húzol a közelébe... -
thhommy #187 hello hogy h lehet lekoházakat fejleszteni? mindegyikhez külön-külön kell épiotenem például egy kutat mer egy van és az csak az egyik házat fejleszti -
#186 :)
nem a fürdőre gondolsz? -
#185 kád? :) -
Rusy #184 valaki mondja meg legyen szíves hogy a kádat hogy kell építeni -
#183 magyarítást nem csinálja meg valaki?????????? -
#182 Megnyitottad a kereskedelmi útvonalat a térképen? :)
Ha az megvan, akkor csak a dock-ban kiválasztod, hogy milyen áruval akarsz üzletelni. -
#181 Nem tudja valaki, hogy ha megvan a merchant dock, épített is hajót hozzá, miért ne tudok vásárolni, hogy teljesítsem a Róma által kért kéréseket? Mit kell tenni, hogy kifusson a hajó? -
Rusy #180 Hello, köszönöm szépen nagyrészt értem a dolgokat, meg is van hogy hol kell letiltom hogy abba a wrehose-ba nem kell több pl ágy, de nem szállítja át a másikba, 90%-át értem ok, de ez nem megy írja hogy mit csináljak de nem csinálja -
Myron #179 tanulj meg angolul és akkor tudsz olvasni. az hasznos dolog... -
Rusy #178 Sikerült megcsinálnom ezt a pályát, valaki megmondaná légyszi hogy hogy lehet átszállítani egyik warehouse-bol a másikba a cuccot? -
Rusy #177 Hello amikor először lehet templomot csinálni hogy növelem a házaimat, tudok ágyat csinálni de nem nagyon segít -
#176 Nekem kicsit logikátlannak tűnnik, hogy azt a 300 vagonnyi munkanélkülit nem lehet besorozni katonának... Azt hittem az majd megoldja ezt a problémát, jól meglepődtem, amikor nem.
Amúgy láttátok már, hogy a kútban időnként megjelenik egy periszkóp (ha jól láttam), vagy halucináltam volna? -
#175 hány pályás?
mediumon elég gyorsan haladok, 5. városban vagyok. -
#174 igen, az jó lenne.
de ha már kiépítetted az útat, elég gyorsan megteszi a két pont közti távot a karaván. -
#173 Mostmár értem. Ezesetben meg símán építs még egy trading postot. Legalább két munkanélkülivel kevesebb elsz. -
Myron #172 tudom h lehet hozni. én azt mondom hogy olyat nem lehet hogy elvitetem vele a bort és megkéremszépen hoyg visszafele meg hozzon búzát ha már jön és ne üresen jöjjön vissza mert az időpocsékolás. érted már? elviszi a bort, eladja, és visszafele meg hozzon búzát. na ilyet nem lehet.
ha elküldöm búzáért akkor meg odafele nem visz semmit. pedig milyen jó lenne ha úgy csinálták volna h pl odafele is lehessen vinni meg visszafele is és akkor nem kellene kétszer menni. -
#171 #163 >.< -
Myron #170 nem kötekedni akarok de nem lehet helyben termelni és van rá szükség :D pl 3. pályán vinni bort, hozni búzát. -
#169 nalam el sem indul:/ kilep a toltokepernyon:/ -
#168 Már a legkisebbet is (ez a lényege, hogy ha felfejleszted az alap házakat akkor fel lehet őket pakolni és nem foglalnak helyet. -
#167 villa az utolsó előtti?
kicsit utána néztem 1-2 dolognak.
azt láttom, h az insula (small, medium, large) egy lakóépület típus.
ha elérem a small szintet, akkor rakhatok insulát mondjuk a hentesre?
vagy a largenál tok csak. -
#166 Nem lehet. Legésszerűbb ha építesz két raktárt. Egyet a házak mellé, kizárólag a szükségleteknek (ágy, olaj, ruhák, miegymás), egyet meg valahova félre, de ne túl messzire (talán a termőföldek mellé), ami meg csak nyersanyagot fogad be. Nekem eddig nagyon jól bevált.
Házaknál meg a Palace a max. Van egy pár kis ház, majd a boltokra rakható három fokozatú insula, ezután egy három fokozatú Domus, majd jön azt hiszem az utolsó kettő (az utolsó a Palace, az utolsó előtti nem jut eszembe, de kicsit kisebb mint a palace). -
#165 melyik háztípus a max? -
#164 a granaryt és a warehouse t lehet upgradelni? -
#163 Akkor meg ott kell lennie annak a búzának a lehetőségek között.
Insulát meg akkor tudsz, ha egy síma kis ház felfejlődött maximumra és már villog a felette a zöld nyíl. Ekkor klikk a házra, oldalt a zöld upgrade gomb, bejön az insula alapja és rárakhatod egy workshopra (mint pl a hentes, olajprés, szabó, pék). -
#162 épp most fejeztem be azt.
Romából búzát kell hozni.
Insulát, hogy tok az épületekre rakni? -
#161 Mert gondolom ami kell az már vagy ott van helyben, csak termelni kell, vagy nincs szükség rá az adott küldiben. :P -
Myron #160 konkrétan 3. pályán csak róma van. de tök logikátlan, miért nem lehet visszafele is hozatni valamit? -
#159 Mindig meg kell nézni, hogy vannak-e még városok. Ha vannak akkor csak meg kell nyitni egy kereskedelmi utat és máris több a lehetőség. -
Myron #158 ja de olyat még véletlenül sem lehet h odafele visz bort visszafele meg hoz búzát. -
#157 Őőő, például kereskedéssel (tudod, ahol kis csacsikkal viszik a cumót)? -
Headers #156 Egy olyan küldetésnél tartok, ahol azt írja ki a küldinek ,ho sold goods: 60wine, sold goods: 50 stone. Hogyan lehet eladni ezeket a dolgokat?
-
#155 remélem mihamarabb kiadják.
mert már harmadjára kezdem előről a 3. várost. -
#154 Valószínűleg majd a patch-el lehet áthidalni. -
#153 hogy lehet áthídalni az "ördögi kört"?
vagyis, h ne növekedjen agyatlanul a munkanélküliség.
ahogy lerakok egy munkahelyet, máris emelkedik a lélekszám, és így azok helyébe akik melót kaptak, jöttek a munkanélküliek. -
Hunor1 #152 Hello!Nah végigvittem.....Nem maradt más hátra csak az editor..Csinálhatok magamnak missiókat.Egy kérdés, találkozott valaki olyannal hogyha nem teljesíti a szenátus (Róma) kéréseit, lemegy minuszba, akkor Róma büntető légiót küld ellened?Így volt ez arégi Caesarban is(bár félek hogy ez az akció nincs benne ebben a játékban)