CivCity: Rome

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tolja még vlaki ezt a játékot vagy már mindenki megunta?
Végig játszottátok, vagy esetleg érdektelenségbe merült mivel nem tetszett a nagy többségnek ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Sziasztok!
Én holnap fogom kipróbálni a játékot, és az lenne a kér(d)ésem, hogy ennek a játéknak single-be tulajdonképpen mi az értelme, mit kell csinálni, meg ilyenek...
2. kérdésem, hogy van-e hozzá magyarosítás?
És végül az, hogy lehet-e vele online-n játszani?<#crazya>
Sziasztok!
Én holnap fogom kipróbálni a játékot, és az lenne a kér(d)ésem, hogy ennek a játéknak single-be tulajdonképpen mi az értelme, mit kell csinálni, meg ilyenek...
2. kérdésem, hogy van-e hozzá magyarosítás?
És végül az, hogy lehet-e vele online-n játszani?
szasztok tagod hát most töltöttem le a játékot és marhára tetszik ugyanis nagy stronghold fan vagyok de nem tudna valaki megdobni egy linkel ahol magyarosítást tölthetek a játékhoz, elõre is köszi és aki hozzám vág egyet annak csaókoltatom mindekijét!! CSumeeeesz!!!!
Sziasztok.

Tudja valaki, hogy a harcolos küldetésben, hogy lehet kiküldeni a katonákat? Mert nekem ez sehogy nem jön össze. Két várost kellene lerombolnom de nem tudom, hogy lehet a katonákat kiküldeni. Valaki segítsen.:-(( Elõre is köszönök minden segítséget.

Köszönök minden segítséget. :-))

Van 1.1 patch, csomó dolgot javítottak, talán így már érdemes elkezdeni...

http://href.hu/x/2jbe
ja bocs, azt hittem ez a Caesar IV topic, akkor nem szóltam 😄

a lassan de újranõ, meg ha lehet importálni akkor tedd azt

Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni. MEgkapta a birodalom a kért búzát, viszont fejlesztenem kéne nagy missulákat, de nem tudok ágyakat csinálni, mert a favágók nem akarnak dolgozni. Meg a fa is elfogyott.
Tud valaki megoldást???
nézz körül a crackdb oldalon

Huszi84
sziasztok!tudna nekem vki mellékelni egy linket ahonnan le tudná rántani a civcity crack-at??elõre is köszi

ReD DevilS 4 LifE

3P
Hogyan lehet visszafizetni Rómának az adóságot?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Azt nem tudja valaki, hány küldetés van a játékban?

Megcsináltam, a Britannia pályát és valaki fejébe zöld "levélkoronát" (most hirtelen nem ugrik be a neve😊) húztak. Felment valami díszlépcsõn és akkor kapta a fejébe a jót. Mivel nem hallgattam az aláfestõ zenét és szöveget nem tudom mondtak-e valamit. Utána tovább akartam menni de kilépett az alap menübe és ha küldetést választok az elejérõl akarja kezdeni.

Két kérdésem lenne:

1. Volt valakinél olyan, hogy a raktárból elinduló csacsiról eltûnik a kocsi és ezáltal a szállítás úgy valósul meg, hogy a készletbõl leveszi amikor kikerül az egyik helyrõl de a másik helyre nem teszi be és nem számolja bele a készletbe? Ezáltal minden egyes szállításnál bukom a mennyiséget😞(( Elég nagy a pálya ezért sokat kellene szállítgatnom.

2. Nincs valakinek egy aránylag nagyobb méretû pálya elmentése? Gondolok itt olyanra ahol már legalább 1 palace is van😊)) Csak kíváncsi lennék, hogy másnál mennyire mükszik a "tömbösítés". Már akkora a pálya, hogy egyszerûen besokalltam és nem tudok kikecmeregni belõle. 3-10 pont hiányzik a 95-ös civilizációs mutatóhoz (az 5 palace már megvan) és egyszerûen nem tudom bevinni az utolsó döfést😞(( Hátha kapok valami inspirációt mert már nagyon kaotikus a városom. Mostanság ott teszek le valamit ahol van egy kis hely😞(
Ha van valakinek, küldje el! Köszi!

Elõre is köszi!

mégis van mód a mentések behozására.
a mentéseket át kel tenni az újonnan kreált könyvtárba😊)))

de, sajnos. amúgy nagyon jó lett a magyarítás csak, hát ugye...

Sanko
ne má

a mohának mindig a déli oldala fás

Serpa
<#wilting>

Na, felkerült a netre😊)
A súgót kivéve le van fordítva minden. Egy hátránya van csak. A magyarítás velejárója, hogy nem lehet behívni a mentéseket😞(

a magyaritások. hu oldalon nézz szét. ha minden igaz pár perc múlva tölthetõ😊)<#taps>

Kori
cím lesz hozzá?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Haminden igaz ma-holnap lesz magyarítás a játékhoz😊))

Serpa
az egyiptomi pályán is ez lesz, de jóval nagyobb mennyiséget kell majd szállíts.

Kosy...

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

A játékmezõn lévõ ikonokból látod mennyi gyûlt már össze. Vásárolj be sokkal több búzát mint amit a népek fel tudnak használni és megenni. Mire a 3-4 kört bevásárolod valszeg meglesz a kért mennyiség. Simán vásárolj be 100 egységnyit és akkor nem tudják elég gyorsan feldolgozni😊)

Megvan...tényleg a búza volt
Kosy
<#wave>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Serpa
a missió elõtt kiírja mit kell teljesítened.
mi van oda írva?

Serpa
mondom, úgy emléxem 100 búzát kell elküldened.

Tényleg fáradt vok sry
FRANCIAORSZÁG

Francia ország
Bocsi már fáradt vagyok.

<#szomoru1>

Massalia-ban vagyok(Dél-Francia ország) itt még nincs háború és a Britannia elõtt vagyok.
Hogyan szállítsak búzát amikor még nem is enged termelni,csak venni és azt felhasználják,lisztnek és kenyérnek.
És nem is szállítják sehova,csak ott áll a raktárba és élik felfelé.

ez britannia elött van vagy azon túl vagy?
vagy nem is mentél arra? mert ez a szelíd küldetéseknél van.

Serpa
ha jól emléxem búzát kell szállítani Rómába.

Most egy olyan célkitüzést kaptam ahol ezt kell elérni: Attain Empire Points
Ennél a küldetésnél mi a cél mert nekem egyfolytában csökken a pontom 0/50-rõl indúl gondolom el kell érnem az 50 pontot de most -90/50-en áll és egyfolytában csökken bármit is építek.
Help!!!!!!

Köszi.....majd próbálkozok.
😊))

Asszem, bár nem biztos, hogy bizonyos dolgokat csak akkor használnak ha már a többi dolgot használják. Tehát ha minden igaz csak akkor mennek templomba házasodni amikor eljön annak az ideje és a többi alatta lévõ cucc már mind rendelkezésre áll.
Pl. nálam a britannia pályán alapból lehet kacsa vagy libafarmot építeni. Annyi sûlt kaját gyártottak le belõle, hogy majdnem két granary telelett. De senki nem vitt egy darabot sem😞( Mert még nem értek el arra a fejlettségi szintre, hogy kelljen nekik és igényeljék.

De lehet, hogy nem így van😊)

A farmra nincs ötletem, nekem bárhová teszek mennek melózni.

Hello
Miért lehet az,hogy megépítettem a termõföldeket,utat hozzá,közel van a lakóház mégse megy dolgozni oda senki,körülötte meg melóznak.Meg csináltam templomot,meg fürdõt,kocsmát egymás mellé a központban(!!), utat hozzájuk és nem használják.
Tipp,valaki?

"a ratio az micsoda?"

Az élelmiszer-adag mértéke. Ha nagyjából középen van a csík, az a normál. Ha jobbra viszed, akkor növeled az adagot, balra pedig csökkented. Ha túl sok élelmiszer van raktáron, akkor jól jöhet.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

Serpa
pontosítsunk.

jah h bele kell esnie a körzetébe ez volt a bajom köszi😊
még vmi a ratio az micsoda? mer enekm most azzal elégedetlenek az emberek és nemtok sgiteni rajta
Kori
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

robos
Hali!

Itt 1 hír a magyarításról: Link <#vigyor2>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Serpa
várni kell, h a lakó vizet vigyen a kuckójába; no meg az sem árt, ha belesik a körzetébe a kút.

Cowek
Az ülepítõre gondolsz?
Mert azt csak ha csatornát húzol a közelébe...

http://www.f1-info.hu/

hello hogy h lehet lekoházakat fejleszteni? mindegyikhez külön-külön kell épiotenem például egy kutat mer egy van és az csak az egyik házat fejleszti
Serpa
😊

nem a fürdõre gondolsz?

Cujo01
kád? 😊

valaki mondja meg legyen szíves hogy a kádat hogy kell építeni

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kori
magyarítást nem csinálja meg valaki??????????

Cujo01
Megnyitottad a kereskedelmi útvonalat a térképen? 😊
Ha az megvan, akkor csak a dock-ban kiválasztod, hogy milyen áruval akarsz üzletelni.

Oldal 1 / 5Következő →