CivCity: Rome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tolja még vlaki ezt a játékot vagy már mindenki megunta?
Végig játszottátok, vagy esetleg érdektelenségbe merült mivel nem tetszett a nagy többségnek ?
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Én holnap fogom kipróbálni a játékot, és az lenne a kér(d)ésem, hogy ennek a játéknak single-be tulajdonképpen mi az értelme, mit kell csinálni, meg ilyenek...
2. kérdésem, hogy van-e hozzá magyarosítás?
És végül az, hogy lehet-e vele online-n játszani?<#crazya>#crazya>
Én holnap fogom kipróbálni a játékot, és az lenne a kér(d)ésem, hogy ennek a játéknak single-be tulajdonképpen mi az értelme, mit kell csinálni, meg ilyenek...
2. kérdésem, hogy van-e hozzá magyarosítás?
És végül az, hogy lehet-e vele online-n játszani?
Tudja valaki, hogy a harcolos küldetésben, hogy lehet kiküldeni a katonákat? Mert nekem ez sehogy nem jön össze. Két várost kellene lerombolnom de nem tudom, hogy lehet a katonákat kiküldeni. Valaki segítsen.:-(( Elõre is köszönök minden segítséget.
Köszönök minden segítséget. :-))
Remélem tud valaki segíteni. MEgkapta a birodalom a kért búzát, viszont fejlesztenem kéne nagy missulákat, de nem tudok ágyakat csinálni, mert a favágók nem akarnak dolgozni. Meg a fa is elfogyott.
Tud valaki megoldást???
ReD DevilS 4 LifE
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Megcsináltam, a Britannia pályát és valaki fejébe zöld "levélkoronát" (most hirtelen nem ugrik be a neve😊) húztak. Felment valami díszlépcsõn és akkor kapta a fejébe a jót. Mivel nem hallgattam az aláfestõ zenét és szöveget nem tudom mondtak-e valamit. Utána tovább akartam menni de kilépett az alap menübe és ha küldetést választok az elejérõl akarja kezdeni.
1. Volt valakinél olyan, hogy a raktárból elinduló csacsiról eltûnik a kocsi és ezáltal a szállítás úgy valósul meg, hogy a készletbõl leveszi amikor kikerül az egyik helyrõl de a másik helyre nem teszi be és nem számolja bele a készletbe? Ezáltal minden egyes szállításnál bukom a mennyiséget😞(( Elég nagy a pálya ezért sokat kellene szállítgatnom.
2. Nincs valakinek egy aránylag nagyobb méretû pálya elmentése? Gondolok itt olyanra ahol már legalább 1 palace is van😊)) Csak kíváncsi lennék, hogy másnál mennyire mükszik a "tömbösítés". Már akkora a pálya, hogy egyszerûen besokalltam és nem tudok kikecmeregni belõle. 3-10 pont hiányzik a 95-ös civilizációs mutatóhoz (az 5 palace már megvan) és egyszerûen nem tudom bevinni az utolsó döfést😞(( Hátha kapok valami inspirációt mert már nagyon kaotikus a városom. Mostanság ott teszek le valamit ahol van egy kis hely😞(
Ha van valakinek, küldje el! Köszi!
Elõre is köszi!
a mentéseket át kel tenni az újonnan kreált könyvtárba😊)))
A súgót kivéve le van fordítva minden. Egy hátránya van csak. A magyarítás velejárója, hogy nem lehet behívni a mentéseket😞(
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Kosy
<#wave>#wave>
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
FRANCIAORSZÁG
Bocsi már fáradt vagyok.
<#szomoru1>#szomoru1>
Hogyan szállítsak búzát amikor még nem is enged termelni,csak venni és azt felhasználják,lisztnek és kenyérnek.
És nem is szállítják sehova,csak ott áll a raktárba és élik felfelé.
vagy nem is mentél arra? mert ez a szelíd küldetéseknél van.
Ennél a küldetésnél mi a cél mert nekem egyfolytában csökken a pontom 0/50-rõl indúl gondolom el kell érnem az 50 pontot de most -90/50-en áll és egyfolytában csökken bármit is építek.
Help!!!!!!
😊))
Pl. nálam a britannia pályán alapból lehet kacsa vagy libafarmot építeni. Annyi sûlt kaját gyártottak le belõle, hogy majdnem két granary telelett. De senki nem vitt egy darabot sem😞( Mert még nem értek el arra a fejlettségi szintre, hogy kelljen nekik és igényeljék.
De lehet, hogy nem így van😊)
A farmra nincs ötletem, nekem bárhová teszek mennek melózni.
Miért lehet az,hogy megépítettem a termõföldeket,utat hozzá,közel van a lakóház mégse megy dolgozni oda senki,körülötte meg melóznak.Meg csináltam templomot,meg fürdõt,kocsmát egymás mellé a központban(!!), utat hozzájuk és nem használják.
Tipp,valaki?
Az élelmiszer-adag mértéke. Ha nagyjából középen van a csík, az a normál. Ha jobbra viszed, akkor növeled az adagot, balra pedig csökkented. Ha túl sok élelmiszer van raktáron, akkor jól jöhet.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
még vmi a ratio az micsoda? mer enekm most azzal elégedetlenek az emberek és nemtok sgiteni rajta
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.