231
-
Yag #231 Sziasztok!
Tolja még vlaki ezt a játékot vagy már mindenki megunta?
Végig játszottátok, vagy esetleg érdektelenségbe merült mivel nem tetszett a nagy többségnek ? -
Nedved #230 Sziasztok!
Én holnap fogom kipróbálni a játékot, és az lenne a kér(d)ésem, hogy ennek a játéknak single-be tulajdonképpen mi az értelme, mit kell csinálni, meg ilyenek...
2. kérdésem, hogy van-e hozzá magyarosítás?
És végül az, hogy lehet-e vele online-n játszani? -
Nedved #229 Sziasztok!
Én holnap fogom kipróbálni a játékot, és az lenne a kér(d)ésem, hogy ennek a játéknak single-be tulajdonképpen mi az értelme, mit kell csinálni, meg ilyenek...
2. kérdésem, hogy van-e hozzá magyarosítás?
És végül az, hogy lehet-e vele online-n játszani? -
angel0616 #228 szasztok tagod hát most töltöttem le a játékot és marhára tetszik ugyanis nagy stronghold fan vagyok de nem tudna valaki megdobni egy linkel ahol magyarosítást tölthetek a játékhoz, előre is köszi és aki hozzám vág egyet annak csaókoltatom mindekijét!! CSumeeeesz!!!! -
Huszita #227 Sziasztok.
Tudja valaki, hogy a harcolos küldetésben, hogy lehet kiküldeni a katonákat? Mert nekem ez sehogy nem jön össze. Két várost kellene lerombolnom de nem tudom, hogy lehet a katonákat kiküldeni. Valaki segítsen.:-(( Előre is köszönök minden segítséget. -
totya4 #226 Van 1.1 patch, csomó dolgot javítottak, talán így már érdemes elkezdeni...
-
Myron #225 ja bocs, azt hittem ez a Caesar IV topic, akkor nem szóltam :D -
Myron #224 a lassan de újranő, meg ha lehet importálni akkor tedd azt -
gabesz1114 #223 Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni. MEgkapta a birodalom a kért búzát, viszont fejlesztenem kéne nagy missulákat, de nem tudok ágyakat csinálni, mert a favágók nem akarnak dolgozni. Meg a fa is elfogyott.
Tud valaki megoldást??? -
savafan #222 nézz körül a crackdb oldalon -
#221 sziasztok!tudna nekem vki mellékelni egy linket ahonnan le tudná rántani a civcity crack-at??előre is köszi -
#220 Hogyan lehet visszafizetni Rómának az adóságot? -
savafan #219 Azt nem tudja valaki, hány küldetés van a játékban?
Megcsináltam, a Britannia pályát és valaki fejébe zöld "levélkoronát" (most hirtelen nem ugrik be a neve:)) húztak. Felment valami díszlépcsőn és akkor kapta a fejébe a jót. Mivel nem hallgattam az aláfestő zenét és szöveget nem tudom mondtak-e valamit. Utána tovább akartam menni de kilépett az alap menübe és ha küldetést választok az elejéről akarja kezdeni. -
savafan #218 Két kérdésem lenne:
1. Volt valakinél olyan, hogy a raktárból elinduló csacsiról eltűnik a kocsi és ezáltal a szállítás úgy valósul meg, hogy a készletből leveszi amikor kikerül az egyik helyről de a másik helyre nem teszi be és nem számolja bele a készletbe? Ezáltal minden egyes szállításnál bukom a mennyiséget:((( Elég nagy a pálya ezért sokat kellene szállítgatnom.
2. Nincs valakinek egy aránylag nagyobb méretű pálya elmentése? Gondolok itt olyanra ahol már legalább 1 palace is van:))) Csak kíváncsi lennék, hogy másnál mennyire mükszik a "tömbösítés". Már akkora a pálya, hogy egyszerűen besokalltam és nem tudok kikecmeregni belőle. 3-10 pont hiányzik a 95-ös civilizációs mutatóhoz (az 5 palace már megvan) és egyszerűen nem tudom bevinni az utolsó döfést:((( Hátha kapok valami inspirációt mert már nagyon kaotikus a városom. Mostanság ott teszek le valamit ahol van egy kis hely:((
Ha van valakinek, küldje el! Köszi!
Előre is köszi! -
savafan #217 mégis van mód a mentések behozására.
a mentéseket át kel tenni az újonnan kreált könyvtárba:)))) -
savafan #216 de, sajnos. amúgy nagyon jó lett a magyarítás csak, hát ugye... -
#215 ne má -
#214 -
savafan #213 Na, felkerült a netre:))
A súgót kivéve le van fordítva minden. Egy hátránya van csak. A magyarítás velejárója, hogy nem lehet behívni a mentéseket:(( -
savafan #212 a magyaritások. hu oldalon nézz szét. ha minden igaz pár perc múlva tölthető:)) -
#211 cím lesz hozzá? -
savafan #210 Haminden igaz ma-holnap lesz magyarítás a játékhoz:))) -
#209 az egyiptomi pályán is ez lesz, de jóval nagyobb mennyiséget kell majd szállíts. -
A tumi #208 Kosy... -
savafan #207 A játékmezőn lévő ikonokból látod mennyi gyűlt már össze. Vásárolj be sokkal több búzát mint amit a népek fel tudnak használni és megenni. Mire a 3-4 kört bevásárolod valszeg meglesz a kért mennyiség. Simán vásárolj be 100 egységnyit és akkor nem tudják elég gyorsan feldolgozni:)) -
A tumi #206 Megvan...tényleg a búza volt
Kosy
-
#205 a missió előtt kiírja mit kell teljesítened.
mi van oda írva? -
#204 mondom, úgy emléxem 100 búzát kell elküldened. -
A tumi #203 Tényleg fáradt vok sry
FRANCIAORSZÁG -
A tumi #202 Francia ország
Bocsi már fáradt vagyok.
-
A tumi #201 Massalia-ban vagyok(Dél-Francia ország) itt még nincs háború és a Britannia előtt vagyok.
Hogyan szállítsak búzát amikor még nem is enged termelni,csak venni és azt felhasználják,lisztnek és kenyérnek.
És nem is szállítják sehova,csak ott áll a raktárba és élik felfelé.
-
savafan #200 ez britannia elött van vagy azon túl vagy?
vagy nem is mentél arra? mert ez a szelíd küldetéseknél van. -
#199 ha jól emléxem búzát kell szállítani Rómába. -
A tumi #198 Most egy olyan célkitüzést kaptam ahol ezt kell elérni: Attain Empire Points
Ennél a küldetésnél mi a cél mert nekem egyfolytában csökken a pontom 0/50-ről indúl gondolom el kell érnem az 50 pontot de most -90/50-en áll és egyfolytában csökken bármit is építek.
Help!!!!!! -
A tumi #197 Köszi.....majd próbálkozok.
:))) -
savafan #196 Asszem, bár nem biztos, hogy bizonyos dolgokat csak akkor használnak ha már a többi dolgot használják. Tehát ha minden igaz csak akkor mennek templomba házasodni amikor eljön annak az ideje és a többi alatta lévő cucc már mind rendelkezésre áll.
Pl. nálam a britannia pályán alapból lehet kacsa vagy libafarmot építeni. Annyi sűlt kaját gyártottak le belőle, hogy majdnem két granary telelett. De senki nem vitt egy darabot sem:(( Mert még nem értek el arra a fejlettségi szintre, hogy kelljen nekik és igényeljék.
De lehet, hogy nem így van:))
A farmra nincs ötletem, nekem bárhová teszek mennek melózni. -
A tumi #195 Hello
Miért lehet az,hogy megépítettem a termőföldeket,utat hozzá,közel van a lakóház mégse megy dolgozni oda senki,körülötte meg melóznak.Meg csináltam templomot,meg fürdőt,kocsmát egymás mellé a központban(!!), utat hozzájuk és nem használják.
Tipp,valaki? -
juharfalvi #194 "a ratio az micsoda?"
Az élelmiszer-adag mértéke. Ha nagyjából középen van a csík, az a normál. Ha jobbra viszed, akkor növeled az adagot, balra pedig csökkented. Ha túl sok élelmiszer van raktáron, akkor jól jöhet. -
#193 pontosítsunk. -
thhommy #192 jah h bele kell esnie a körzetébe ez volt a bajom köszi:)
még vmi a ratio az micsoda? mer enekm most azzal elégedetlenek az emberek és nemtok sgiteni rajta