Ship Simulator 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
nekem is ugy tunik

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Sheffield
Nem tudom hogy észrevettétek-e, de a két játék (szerintem) nem ugyan az! <#zavart2>

Ship Simulator 2006

Schiff Simulator 2006

Nashville
...na látom, megtaláltátok a torrentet!
Nem rossz kis játék, de sokat nem lehet róla beszélni. Egy próbát azért mindenkinek megér. Engem is hiába beszéltek volna le, a kíváncsiság hajtott volna.

Contemporary Country Music

Glpetyus
nem rossz :o

DJ Skyline
német

a torrentes verzió német vagy angol nyelvû?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

PLackó
köszi.valaki el tudott jutni a hajó hátuljába?mert hátul nincs lépcsõ amin lemehetnék.a hajó leglején már voltam.

Papirzacsi
Csak a Titanicon lehet. Meg foogd látni mit kell megnyomni hozzá, ezután pedig anyilakkal mászkálhatsz.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

PLackó
nem tudja valaki hogyan lehet sétálni a hajón?

Magnumrolcsi
Vannak bóják és azokhoz kell elvezetni a masinát.

Papirzacsi
Nem akarlak elkeseríteni de ez a lelkesedés összesen tartani fog vagy 5 percig. Már csak azért is, mert ennyi idõ alatt teljesen ki lehet ismerni a programot. Meg pont annyi mindent lehet csinálni a programban, mint amit Magnumrolcsi bemutatott. Ennél többet nem. :-(

DJ Skyline
kár!😞
és mik a feladatok?

Magnumrolcsi
Én nem láttam egyet se 😞

DJ Skyline
wow nem rossz!<#eljen>
köszi!
nincsenek utasok a hajókon?

Magnumrolcsi
Itt a videó. Csak egy hajóról csináltam mert még össze vágni nem tudom a filmet. 😊

Muki100
Ha már raktak bele Titanicot akkor mellékeljenek mellé jéghegy és sikoltás szimulátort, valamint legyen Leonardo DiCaprio a játék arca!

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Papirzacsi
Eléggé szegényes a menü. A beállítások se sok lehetõséget tartalmaz.:-(

DJ Skyline
ok,az lesz a legjobb!<#eljen>
kösz

Magnumrolcsi
Csinálok egy kis videót 😊))

DJ Skyline
de aki már játszott vele az igazán nyomathatna 1-2 képet!😊 menü,stb
thx

Istencsászár
Miért? holvan írva hogy 1 játéknak 1,2,3,4,5 cd vagy 1 Dvd-nek kel lennie? Manapság minden játék Dvdn jön ki, de nem azért mer a gém annyit igényel...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Papirzacsi
Sztem egyértelmûen a full. Minden küldetés benne van, mármint se több se kevesebb mint amit igértek, és pont olyan elnagyolt a cucc mint azt vártam. Szóval sztem ez nagyon full. NE legyen igazam.

Vviikkttoorr
Hát remélem csak a demoja a 282 MB mert ha ez a FULL akkor ne számítatok nagy csodára!
😞

Nashville
Aki eddig nem találta annak lerántom a leplet:LEPEL 😊

ChevyG work
én se

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

uhhh, imádni fogom, remélem nem szúrják el

Magnumrolcsi
Én sehol nem találom 😊

PLackó
mivel hivatalos oldalon június van az is megtörténhet hogy ez valami béta verzió,nem?

DJ Skyline
és itt is 25.-t írnak!

DJ Skyline
ez lenne az,amirõl szó van! nem tudom!
"A Ligthouse Interactive ma mutatta be Ship Simulator 2006..."2006. április 25.
3 nappal a bejelentés után fent lenne torrenten? nem hiszem<#nemtudom>

ilyenek vannak benne? jézus...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Papirzacsi
Érdekes egy program. Szóval sztem az ötelt jó, el leht szórakozni vele, csak a kivitelezésen még gyúrhattak volna. Pl ne lehessen már átmenni a kikötött uszályokon meg ilyeneken. :-)

Papirzacsi
Ezzel csak az a baj, hogy német nyelvû... :-)

Csirke4
<#banplz>
Vviikkttoorr
nem..mert csak ez az egy 282 mb os verzió volt fent torrenten!!
😞

ChevyG work
mér, ha nagyobb akkor már nem?

Vviikkttoorr
Az lehet hogy ez a játék 282 MB?
Ha igen akkor le lehet szedni torrentröl!

Nashville
Torrentrõl, de elnéztem a game nevét. Nekem ez van, de szerintem egyre megy:

ChevyG work
kicsit tartok attol, hogy unalmas lessz a játékmenet

Magnumrolcsi
<#eljen> +fav

ChevyG work
hmmm, erre kiváncsi lettem<#nezze>

Istencsászár
Igen? érdekes... release in June 2006.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

akyyy
boltból😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Istencsászár
Neked +van... honnan?

Nashville
Nekem megvan a game. A grafikája elég jó, de ne számítsatok valami nagy izgalomra.
Minden szimulátor az igazit próbálja meg modellezni, több kevesebb sikerrel. Na ez a játék az, amit ritkán fogok tolni, pedig már sós levegõt is párologtattam a szobámban! <#idiota> <#mf1>

Jagi
Nem lesz gyenge! Sztem kipróbálom majd...

Glpetyus
wow... +fav ^J^

mé dugnád?

Jeee játszuk el a Titanicot<#banplz>

DJ Skyline
remélem lesznek utasok a hajókon...pl Titanicon,és nem fog kongani az ürességtõl!😄
na nem kell akkora tömeg mielõtt elsüllyedt a hajó,de azért pár bóklászó ember nem ártana