Ship Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
huh! ez komolynak igérkezik!
és még szép is! szvsz!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
remélem lesz benne crew management és hasonló finomságok
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
hivatalos oldal
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
a cím mindent elárul mirõl is van szó!
pár cikk,hír,videó,kép,stb
A Ligthouse Interactive ma mutatta be Ship Simulator 2006 névre keresztelt játékát. A címbõl adódóan hajókat irányíthatunk, szimulátorra jellemzõ környezetben. A Titanictól kezdve a legmodernebb luxushajókon keresztül a partiõrség-féle mentõhajókat is kipróbálhatjuk a játékban. Minden további infó és az elsõ képek itt.
videó
nem lesz szerintem rossz!