268
Ship Simulator 2006
-
#68 nekem is ugy tunik -
#67 Nem tudom hogy észrevettétek-e, de a két játék (szerintem) nem ugyan az!
Ship Simulator 2006
Schiff Simulator 2006 -
#66 ...na látom, megtaláltátok a torrentet!
Nem rossz kis játék, de sokat nem lehet róla beszélni. Egy próbát azért mindenkinek megér. Engem is hiába beszéltek volna le, a kíváncsiság hajtott volna. -
#65 nem rossz :o -
#64 német -
neuro #63 a torrentes verzió német vagy angol nyelvű? -
#62 köszi.valaki el tudott jutni a hajó hátuljába?mert hátul nincs lépcső amin lemehetnék.a hajó leglején már voltam. -
#61 Csak a Titanicon lehet. Meg foogd látni mit kell megnyomni hozzá, ezután pedig anyilakkal mászkálhatsz. -
#60 nem tudja valaki hogyan lehet sétálni a hajón? -
#59 Vannak bóják és azokhoz kell elvezetni a masinát. -
#58 Nem akarlak elkeseríteni de ez a lelkesedés összesen tartani fog vagy 5 percig. Már csak azért is, mert ennyi idő alatt teljesen ki lehet ismerni a programot. Meg pont annyi mindent lehet csinálni a programban, mint amit Magnumrolcsi bemutatott. Ennél többet nem. :-( -
#57 kár!:(
és mik a feladatok? -
#56 Én nem láttam egyet se :( -
#55 wow nem rossz!
köszi!
nincsenek utasok a hajókon? -
#54 Itt a videó. Csak egy hajóról csináltam mert még össze vágni nem tudom a filmet. :) -
#53 Ha már raktak bele Titanicot akkor mellékeljenek mellé jéghegy és sikoltás szimulátort, valamint legyen Leonardo DiCaprio a játék arca! -
#52 Eléggé szegényes a menü. A beállítások se sok lehetőséget tartalmaz.:-( -
#51 ok,az lesz a legjobb!
kösz -
#50 Csinálok egy kis videót :))) -
#49 de aki már játszott vele az igazán nyomathatna 1-2 képet!:) menü,stb
thx -
#48 Miért? holvan írva hogy 1 játéknak 1,2,3,4,5 cd vagy 1 Dvd-nek kel lennie? Manapság minden játék Dvdn jön ki, de nem azért mer a gém annyit igényel... -
#47 Sztem egyértelműen a full. Minden küldetés benne van, mármint se több se kevesebb mint amit igértek, és pont olyan elnagyolt a cucc mint azt vártam. Szóval sztem ez nagyon full. NE legyen igazam. -
#46 Hát remélem csak a demoja a 282 MB mert ha ez a FULL akkor ne számítatok nagy csodára!
:( -
#45 Aki eddig nem találta annak lerántom a leplet:LEPEL :) -
#44 én se -
blackgamer #43 uhhh, imádni fogom, remélem nem szúrják el -
#42 Én sehol nem találom :) -
#41 mivel hivatalos oldalon június van az is megtörténhet hogy ez valami béta verzió,nem? -
#40 és itt is 25.-t írnak! -
#39 ez lenne az,amiről szó van! nem tudom!
[URL=http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=21596]"A Ligthouse Interactive ma mutatta be Ship Simulator 2006..."[/URL]2006. április 25.
3 nappal a bejelentés után fent lenne torrenten? nem hiszem -
Thanatos #38 ilyenek vannak benne? jézus... -
#37 Érdekes egy program. Szóval sztem az ötelt jó, el leht szórakozni vele, csak a kivitelezésen még gyúrhattak volna. Pl ne lehessen már átmenni a kikötött uszályokon meg ilyeneken. :-) -
#36 Ezzel csak az a baj, hogy német nyelvű... :-) -
#35 -
#34 nem..mert csak ez az egy 282 mb os verzió volt fent torrenten!!
:( -
#33 mér, ha nagyobb akkor már nem? -
#32 Az lehet hogy ez a játék 282 MB?
Ha igen akkor le lehet szedni torrentröl! -
#31 Torrentről, de elnéztem a game nevét. Nekem ez van, de szerintem egyre megy:
-
#30 kicsit tartok attol, hogy unalmas lessz a játékmenet -
#29 +fav