Ship Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ három missiont már lefutottam. Kicsit idõigényes a játék, de nagyon pihentetõ. 😊
ja és ne lámázzál😛<#violent>#violent>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nekem dll hibával el sem indul. Van valami ötletetek?
http://www.panoramio.com/user/518310
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
csak1ötlet volt<#vigyor2>#vigyor2>
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Jelentem történtek változások a progiban.
Nem tudom annak köszönhetõ e, hogy angol nyelvû, de találtam idõjárás beállítást, így lehet ködben és nagy szélben hajózni. Bár hullámokat nem korbácsolt, de lehet ez csak pálya kérdése.
Viszont bekerült a vki által hõn áhított lockolós rendszer. Pontokat kell gyûjteni a küldetésekkel, és ahogy nézem ezek alapján lockolja ki a nehezebb küldiket. Nem emlékszem már hány küldi volt régen, most kerek 40.A "sérülést" pontlevonással jutalmazza.
Jó hír továbbá, hogy van forgalom a kikötõben, bár az elsõ percben kiderült, hogy nem vmi mesterséges inteligenci által vezértel, mert a szemem elött ment egymásnak egy motorcsónak, meg egy uszály. :-D
Per pill nem tom mi az oka, de elég zavaró, hogy ha a nyilakkal kormányozok, akkor amint elengedem a gombot, a kormány visszaugrik középre. Valszeg csak én nem ismerem még a billentyûket, ezért van ez.
Van a cd-n 3 tutorial videó is. Nem emlékszem, hogy a német változatban lett volna.
Hirtelen ennyi kb 5 perc foglalkozás után. Ja, és a korábbi verzióhoz képest nálam elég jól szaggat.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Kis gépen is szépen fut!
A szerkesztõt próbáld ki, nagyon állat, fõleg ha két nagy dögöt teszel keresztbe a kikötõbe, és azokkal kinavigálni😊
A lényeg, nekem nagyon tetszik ez a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nehezebb küldi kilockolásának akkor lenne értelme, ha tényleg nehezek lennének a küldik, de ezek nem azok. Nem kell a végén pontosan beállni vagy ilyesmi, nem idõre megy(ez a rémálmom, utálom az idõlimites küldiket), csak végig kell robogni a csekpontokon. Én úgy tudnám elképzeln iigazán ezt a progit , hogy van eg yadott cél, teszem azt kikötne az egyik molónál vmelyik hajóval, közben a kikötõ él, van forgalom, majd mikor sikeresen végigmenõvereztél a kikötõn, és megfelleõ ehlyen , pozicíióban kikötötted a hajót, akkor elfogadja a küldetést, és akkor mehetsz a következõre. Ebben már lenne kihívás, amiért érdemes a könyebbel kezdeni, és folyamatosan fejlõdve haladni a nagyobb hajók felé. De ez az ami nekem hiányzik a progiból, most olyan halott az egész sztem.
Szerintem ebbe van realitás!
Ami nagyon mókás az egészben, hogy van lehetõséged szerkeszteni küldetéseket, ami azért nem kis dolog a mai játékokban.
Amúgy szerintem nagyon jó játék. Már nagyon régóta vártam egy olyan játékra, ami tényleg kikapcsol /mármint engem kapcsol ki, nem a gépemet😊/ és azthiszem ezzel én is megkaptam a játékomat! Szép a grafika "relatív", vagyis nekem nagyon tetszik!
Pár küldetés elég érdekesen van megcsinálva /tankervontatás/, de szerintem pont ez a jó benne!
És ami nagyon tetszik, az-az hogy lehet a játék közben másra is figyelni, mert eléggé lassuak a hajók többsége, és a cél eléggé messze van!
Röviden és tömören, aki szeretne kikapcsolódni a pörgõs élet, és annális pörgõsebb játékok után, és szeretne ismeretlen nehézségekkel megküzdeni, mert már az ellenség megölése nem veszi el a figyelmet a hétköznapokról, az szerintem feltétlen szerezze meg ezt a játékot, mert érdemes!
Véleményem szerint totál mindegy, hogy Német a játék, mert az Angolt sem értem, és Magyar vagyok, úgyhogy nekem mindkét nyelv Kínai, mint nagyon sok Magyar játékosnak.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Biztos nem tud illetve nem ér többet, csak biztos a kiadó hozzáigazította az árat a standardokhoz. :-D Amit lássuk be a proram nem ér el. Jónak találom magát az ötletet, de a megvalósítást kevésbé. Tetszeik ez a mennyunk el a kijelölt mólóig egy konténerszállítóval stb, cél a biztonságok kikötés meg ilyenek. Szóval többet el tudnék képzelni ebben a progiban.
Viszont az érdekes hogy a Schiff 19.95 Euro, a Ship pedig 29.99 Euro. Ennyivel nem hiszem hogy többet érne a Ship Sim.
Meg a Schiff gépigényénél írják (ha jól olvastam), hogy 1 Giga üres HDD kell neki. De vajon mire? Nekem az egész játék nem nyom többet mint 230 mega. Ilyen sok patch lesz hozzá?? <#eplus2>#eplus2>
Schiff gépigény
ChevyG!
A fejlesztõ ugyan az csak a kiadó más.
amugy nem lehet egy nagyon fordulatos, és izgalmas gém...
De ha a németen meg angol van, akkor elbták a fiúk. :-D
Az a pár plusz küldi gyanítom az új(?) hajóból ered talán.
Schiff Simulator 2006
Fejlesztõ: Vstep
Kiadó: Astragon
Megjelenés ideje: 2006. Február 28.
Küldetések száma: 32 (a hivatalos oldalon 31 van írva de a játékban 32 szerepel)
Ship Simulator 2006
Fejlesztõ: Vstep
Kiadó: Lighthouse Interactive
Megjelenés ideje: 2006. Június 15.
Küldetések száma: 40
Az infókat a neten találtam, felelõsséget nem vállalok egyikért sem!
Ha valamiben tévedtem, akkor elõre is elnézést kérek!
Szerintem pont fordítva akartad írni, mert a német oldalon van angol feliratos kép: Kép
További jó hajókázást mindenkinek! <#wave>#wave>