Ship Simulator 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Nálam hibátlanul elindult. Tálcára is simán le lehet rakni és nincs vele gond.
Az elsõ három missiont már lefutottam. Kicsit idõigényes a játék, de nagyon pihentetõ. 😊

azt írja ki, hogy nem találja a h60D95D86-D6D6-47C1-84C8-CFBAAF0A632F.dll -t a channel mappában.
de nemtom vazze😛..próbáltam és nekem sehogyse megy😛...

ja és ne lámázzál😛<#violent>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DJ Skyline
és mit ír ki pontosan!?

sziasztok!

Nekem dll hibával el sem indul. Van valami ötletetek?
Fejes021
Akkor esetleg 800 szor akárhanyasba pakold fel, NEM? (kicsinyícsd le mielõtt felrakod)<#lama>

http://www.panoramio.com/user/518310

én majd csinálok szívesen..csak mindig nagyba rakja be nekem,akárhova is töltöm fel..ilyen 1024szer akárhányasba<#rinya>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tatyla
ingém shot valaki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A Titanic utasai azok a tengerben alszanak már vagy nemistom hányéve<#idiota><#hehe><#vigyor2>..egyébként én is most kaptam rá csak a témára és szedem le. Kárhogy nincs multiplayer és akkor lehetne versenyezni vagy valami ilyesmi..mittomén

csak1ötlet volt<#vigyor2>

DJ Skyline
utasok vannak a hajókon,vagy "szellemhajó" és nincs sehol senki!?

Dave000
én a Titanic-al jártam így, negogymá a Titanic kerülje ki a kis vitorláshajót, persze utána levonta a damaget és nem tekintette megoldottnak a feladatot 😞, de a Titanic az tetszik, fõleg hogy lehet mászkálni a fedélzeten..

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Remélem ezért nem jár pontlevonás.

Papirzacsi
Érdemes. Elõnyére lett sok új dolog a proginak, csak ami zavar, az a forgalom. Megyek a nagy hajóval, oszt a kis dögök meg szépn nekemjönnek. Nehogymár én figyeljek a konténerszállítóval a kicsikre... :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Ez elég jól hangzik, este kipróbálom.

Dave000
Én nálam különbözõ hajókon van ilyen, hogy magátol visszamegy a kormány meg a gáz, a nagyokon úgy marad, a kicsiken mindíg visszaáll. Egyébként a víz nagyon tetszik, amikor megy a halyó, azt jól megcsinálták... Vállalkozó kedvûek megcsinálhatnák a Balatont, vagy a Dunát 😄D

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DJ Skyline
képet,videót!😄 htx

Papirzacsi
Itt vok ,csak foglalt volt a gép, nem tudtam kipróbálni.

Jelentem történtek változások a progiban.
Nem tudom annak köszönhetõ e, hogy angol nyelvû, de találtam idõjárás beállítást, így lehet ködben és nagy szélben hajózni. Bár hullámokat nem korbácsolt, de lehet ez csak pálya kérdése.
Viszont bekerült a vki által hõn áhított lockolós rendszer. Pontokat kell gyûjteni a küldetésekkel, és ahogy nézem ezek alapján lockolja ki a nehezebb küldiket. Nem emlékszem már hány küldi volt régen, most kerek 40.A "sérülést" pontlevonással jutalmazza.
Jó hír továbbá, hogy van forgalom a kikötõben, bár az elsõ percben kiderült, hogy nem vmi mesterséges inteligenci által vezértel, mert a szemem elött ment egymásnak egy motorcsónak, meg egy uszály. :-D
Per pill nem tom mi az oka, de elég zavaró, hogy ha a nyilakkal kormányozok, akkor amint elengedem a gombot, a kormány visszaugrik középre. Valszeg csak én nem ismerem még a billentyûket, ezért van ez.
Van a cd-n 3 tutorial videó is. Nem emlékszem, hogy a német változatban lett volna.
Hirtelen ennyi kb 5 perc foglalkozás után. Ja, és a korábbi verzióhoz képest nálam elég jól szaggat.

DJ Skyline
lehet már végigvitte <#idiota>

Letelt a félóra! <#ravasz1>

ChevyG work
tuti nem azért, (több hajó, térkép, mittomén)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Bence94
helo ne sziggyatok meg de a wana... on fenn van az angol verzio.kb 720mb

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Papirzacsi
Fél óra múlva kiderül. :-)

Erre én is. Több küldetés van benne<#confused>

Papirzacsi
Kíváncsi vagyok mitõl van 700 mega körül az angol verzió. :-)

ChevyG
!!!Ship Simulator 2006 (c) Lighthouse Interactive!!!
Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

w77d
kb mennyi lessz az ára?

Nem.
Kis gépen is szépen fut!

DJ Skyline
de majd lesz pár hét múlva

Ez nemet nyelvu. Angol nyelvu nincs?
w77d
Erõs a gépigénye?

Igaz!
A szerkesztõt próbáld ki, nagyon állat, fõleg ha két nagy dögöt teszel keresztbe a kikötõbe, és azokkal kinavigálni😊
A lényeg, nekem nagyon tetszik ez a játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Papirzacsi
Sztem pont így jó. Nem vagy megkötve.
A nehezebb küldi kilockolásának akkor lenne értelme, ha tényleg nehezek lennének a küldik, de ezek nem azok. Nem kell a végén pontosan beállni vagy ilyesmi, nem idõre megy(ez a rémálmom, utálom az idõlimites küldiket), csak végig kell robogni a csekpontokon. Én úgy tudnám elképzeln iigazán ezt a progit , hogy van eg yadott cél, teszem azt kikötne az egyik molónál vmelyik hajóval, közben a kikötõ él, van forgalom, majd mikor sikeresen végigmenõvereztél a kikötõn, és megfelleõ ehlyen , pozicíióban kikötötted a hajót, akkor elfogadja a küldetést, és akkor mehetsz a következõre. Ebben már lenne kihívás, amiért érdemes a könyebbel kezdeni, és folyamatosan fejlõdve haladni a nagyobb hajók felé. De ez az ami nekem hiányzik a progiból, most olyan halott az egész sztem.

tams044
Hol lehet letölteni??????????????????????

Arra gondoltam, hogy csak akkor tudnám megcsinálni a nehezebb küldetést, ha a könnyebbet már letudtam.
Szerintem ebbe van realitás!

Papirzacsi
Nem tudom honnan a bánatból veszed, hogy a küldetéseknek követni kell egymást. Ez finoman szólva is baromság.Má bocs. Ez vmi hülye berögzõdés más játékokból.

Ez lemaradt:

Ami nagyon mókás az egészben, hogy van lehetõséged szerkeszteni küldetéseket, ami azért nem kis dolog a mai játékokban.

Megnéztem a játékot, és az a véleményem, hogy ez jelenleg valami Béta lehet, mert a küldetések nem követik egymást, hanem azt csinálom meg, amelyik nekem szimpatikus, és nem is jelzi sehol, hogy kész.
Amúgy szerintem nagyon jó játék. Már nagyon régóta vártam egy olyan játékra, ami tényleg kikapcsol /mármint engem kapcsol ki, nem a gépemet😊/ és azthiszem ezzel én is megkaptam a játékomat! Szép a grafika "relatív", vagyis nekem nagyon tetszik!
Pár küldetés elég érdekesen van megcsinálva /tankervontatás/, de szerintem pont ez a jó benne!
És ami nagyon tetszik, az-az hogy lehet a játék közben másra is figyelni, mert eléggé lassuak a hajók többsége, és a cél eléggé messze van!
Röviden és tömören, aki szeretne kikapcsolódni a pörgõs élet, és annális pörgõsebb játékok után, és szeretne ismeretlen nehézségekkel megküzdeni, mert már az ellenség megölése nem veszi el a figyelmet a hétköznapokról, az szerintem feltétlen szerezze meg ezt a játékot, mert érdemes!
Véleményem szerint totál mindegy, hogy Német a játék, mert az Angolt sem értem, és Magyar vagyok, úgyhogy nekem mindkét nyelv Kínai, mint nagyon sok Magyar játékosnak.

w77d
Remélhetõleg bõvíthetõ és új hajókkal talán föl lehet még dobni

ChevyG work
VM-nek gondolom

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Papirzacsi
1 giga. Hát az gigalol :-D Nem melékszem telepítve mennit foglalt, és mostmár nem is tudom megnézni, mert nyomtam neki egy efnyócat. :-D
Biztos nem tud illetve nem ér többet, csak biztos a kiadó hozzáigazította az árat a standardokhoz. :-D Amit lássuk be a proram nem ér el. Jónak találom magát az ötletet, de a megvalósítást kevésbé. Tetszeik ez a mennyunk el a kijelölt mólóig egy konténerszállítóval stb, cél a biztonságok kikötés meg ilyenek. Szóval többet el tudnék képzelni ebben a progiban.

Sheffield
Tényleg német! Ezt nagyon elszabták a srácok! <#nyes>

Viszont az érdekes hogy a Schiff 19.95 Euro, a Ship pedig 29.99 Euro. Ennyivel nem hiszem hogy többet érne a Ship Sim.

Meg a Schiff gépigényénél írják (ha jól olvastam), hogy 1 Giga üres HDD kell neki. De vajon mire? Nekem az egész játék nem nyom többet mint 230 mega. Ilyen sok patch lesz hozzá?? <#eplus2>
Schiff gépigény

ChevyG!

A fejlesztõ ugyan az csak a kiadó más.

ChevyG work
ehhh, nincs sérülési model???

Papirzacsi
Hát nem. :-) Egyszer végigvinni a küldiket viszont jó. Bár jobb lenne, ha lenne sérülésmodel, vmi normális, mert az adna egy kis izgalmat a játéknak, mert így büntetlenül végimenni a bólyák között nem túl élvezetes.:-(

ChevyG work
kicsi esélyt látok arra, hogy két különbözö csapat, két egymástol min 5000km-re lévö helyen, két, egymásra marhára hasonló játékot hoznak össze!

amugy nem lehet egy nagyon fordulatos, és izgalmas gém...

Papirzacsi
Nem. Az angol oldalon alul megjelennek a hajók. Kattints a Yachtra, és nézd meg a képeit. Német nyelvû. :-D
De ha a németen meg angol van, akkor elbták a fiúk. :-D

Az a pár plusz küldi gyanítom az új(?) hajóból ered talán.

Sheffield
Mondjuk én sem találtam sok eltérést csak ennyit:

Schiff Simulator 2006

Fejlesztõ: Vstep
Kiadó: Astragon
Megjelenés ideje: 2006. Február 28.
Küldetések száma: 32 (a hivatalos oldalon 31 van írva de a játékban 32 szerepel)

Ship Simulator 2006

Fejlesztõ: Vstep
Kiadó: Lighthouse Interactive
Megjelenés ideje: 2006. Június 15.
Küldetések száma: 40

Az infókat a neten találtam, felelõsséget nem vállalok egyikért sem!

Ha valamiben tévedtem, akkor elõre is elnézést kérek!

Szerintem pont fordítva akartad írni, mert a német oldalon van angol feliratos kép: Kép

További jó hajókázást mindenkinek! <#wave>

ChevyG work
jájj, félre olvastam, ugyan az csak a nyelv más!

Papirzacsi
Sztem meg igen, de szted miért nem ugyan az? A képek alapján dettó ua. a kettõ. Talán csak annyiban különböznek, hogy az angolban van egy speedboat, amire a német nyelvûbõl nem emlékszem. Ezen kívül az angol szkrínsotjain ugyan azokat a szitukat látom, mint amiket a németnyelvûben végigjátszottam.Sõt, az angol oldalon a képeken a játék menüje német nyelvü... Max talán egy kis hibajavításban lehet több az angol verzió a németnél.