Ship Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
hogy mit javit, arrol sajna semmi info az oldalon, nem valami bobeszeduek😞. Hatha javit par hibat, nekem csak egy 000 jelu mission tunt fel, demo mission neven, mas valtozast nem lattam igy elsore. Amugy nagyon jo moka, a train simulator ota nem kotott le ennyire semmi😊.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
a feladatot megadja amit csináltam elõtte,az nem vész el,csak idegesítõ,hogy kilép,majd indíthatom el a játékot...
(rapidshare s 2részes verzio, a 3részeshez meg vmi kód kellett amit találtam is ott ahonnan odajutottam de nemment azzal se az összeillesztés)
szal akkor ha vki tud jobbat pls😊
angol teljes verziot ingyen warezrol lelehet tolteni? adjatok linket pls nemvok jo ebben mar probaltam keresni :S
demo tetszett a többi hajó kidolgozása nem épp a legjobb de azér érdekel a teljes verzó=)
elõre is köszi
tehát teljesen ugyanaz szvsz
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nekik biztos más verziójuk van vagy nemtom.....
" Nyílttengeri mókázásaink közepette egyébként felülhetünk a Titanic hídjára is, s megpróbálhatjuk megmenteni a gigászt - s ha esetleg unatkozunk a lassú tempó miatt, akár be is járhatjuk azt gyalogosan!"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én azt bírom benne a legjobban, hogy kitudok menni bagózni, miközben játszom😊
Amúgy nagyon hangulatos kis játék. /szerintem/
Küldetés leírás egyáltalán nincs, úgyhogy nagy extrákat ne várjon senki.
Install: Másold mindkét fájlt a játék könyvtárában található „_Savegames/EN” alkönyvtárba.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Marha jó lett volna, ha egy kicsit többet foglakoztak volna vele, és nem maradtak volna ki olyan, alapvetõ dolgok, mint az irányítás beállítása a nagy hajókon a kellemes lágy zene a kicsi, de gyors hajóknál pörgõs jó zene. Jó lett volna, ha minden nagy hajónak lehetne sétálni a fedélzetén nem csak a Titanic –on, ezzel is feldobva az idõnként elég unalmas játékmenetet. Esetleg valamiféle egyszerû kampány/karrier mód. A közlekedõ hajónak legalább egy minimális Ai, mert így ebben a formában tényleg elég idegesítõek. Azokon a hajókon, ahol látszódni kellene a rakománynak/utasoknak ott ténylegesen látszódhatna, hogy üres vagy van rajta valami.
Nekem tetszik a grafika és a kezelõ felület is bár ez utóbbi elég egyszerû, de legalább jól használható. A küldetés szerkesztõt szintén jó dolognak tartom. Úgyhogy remélem idõvel majd lesz belõle a mostaninál egy kicsit komolyabb verzió is.
mikor jelent meg? a jatek 700mb körül van ugye?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
A középsõ kis bot, a hajóorrban elhelyezett, a menetirányra merõlegesen elhelyezett kisteljesítményû hajtómû rendszer. Az a feladata, hogy kis sebességnél a hajó orr részét "mozgatja".
Mire is jó: Állsz a dokkban konténerszállítóval, ki kellene futni, de ha elindítod a hajó fõhajtómûvét, végigszántod a hajó oldalát a dokkon. Elõtte orrsegédhajtómûvel eltávolítod az orrt a dokktól és utána indítassz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Mi az a középsõ kis csak jobbra és balra mozgatható kar?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Letöltöm a Schiff-et, hátha az megy.
http://www.panoramio.com/user/518310
Egyébként mi a gépigénye?
Szal nálam is meg szokott állni, van hogy 1 percre is 95%-nál.
Van valakinek ötlete, hogy ez miért van? Elõre is köszi.
Már éppen sikongatni akartam örömömben, mert úgy vettem észre, hogy ha egy irányba megyek egy hajóval, és õ gyorsabb, akkor belassít mögöttem, és ezt alkalmazva egész messzire el is hajóztam, aztán egyszer vmi oknál fogva nem lassított már többször, és lezágolt hátulról. rögötn 4milla jurós sérülés...
Õszintén szólva úgy gondolom elég idegesítõ ez a hiba a készítõktõl, és egy ilyennel kiadni nagy baromságra vall.
Van valakinek ötlete? Torrentes verzió.
Lehet letöltöm warezrõl.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Mi,csak úgy pikk-pakk oldalbadurrantanak egy tankert,és még a játékostól vonnak le pontot ? <#wilting>#wilting>
Egy nagy tanker,vagy teherhajó,akár 4-5 tengeri mérföldet is megtesz,míg megáll...
War. War never changes.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Én azt hittem hogy kicsit pergõsebb lesz, esetleg, járõrõzi kell a mentõ hajóval, és random vizbefúlókat kimenteni.
Késõbb estleg lesz olyan ,hogy pölö motorcsónak verseny, vagy ilyesmi? Vagy csak menj A-ból B-be, onnan meg C-be, aztán......
Mert ha nem akkor nekem elég volt 2 "mission", ha annak lehet nevezni ezeket a nem tom miket.
Szal nekem csalódás volt.