268
Ship Simulator 2006
-
#188 Kár,pedig milyen jó kis szimulátort lehetne csinálni a Titanicról.Meg pl. a Bismarck csatahajóról is.Tele vagyok jó ötletekkel. -
#187 A kérdéseidből ítélve sztem inkább ne vedd meg. Semmit sem lehet cisnálni, amire itt vágysz ,így sztem csalódás lesz belőle. Próbáld ki a demót, ha még ne mtetted meg, illetve itt ott elérhető a progi a net sötét oldalán. PRóbáld ki, mert úgy érzem szívni fogod a fogad a megvétel után.
De röviden a válasz a kérdéseidre:
Nem,nem,nem,nem,nem,nem,nincs. -
#186 Kérdések merültek fel bennem.Felteszem őket.Imádom a régi óriás óceánjárókat,csak a Titanic van benne vagy más is?Lehetne még pl:Lusitania,Mauretania,Bremen,Normandie,Rex,Queen Mary-az 1936-os a szép-Imperator,stb,stb.hogy csak a leghíresebbeket említsem.
A Titanicnak a belső tereiben is lehet járkálni vagy csak a parancsnoki hídon?
Fel lehet-e pl. menni az árbockosárba vagy le lehet-e ballagni a kazánházakba,géptermekbe?A legénységet lehet jelentésre bírni?Parancsadási lehetőség van?Így lenne igazán élvezetes.
Olvastam hogy nincs utas a fedélzeten.Vigasztalásképpen:A valódi Titanicon sem volt mindíg,pl üresen ment a hajógyárból Angliába.Azért a legénységnek kéne látszódni.
FŐ KÉRDÉS:Lehetséges pl. a Titanic-kal általkelni az Újvilágba-meg lehet-e tenni a Southampton-New York utat?Van napszakváltozás?
Én csakis a Titanic miatt veszem majd meg ezt.Ám azon kívül sok régi óceánjáró létezett amik még nagyobbak is voltak.Pl.az 1913-as Imperator csak 1 évvel készült később de 4800 tonnával nagyobb volt mint a nagy T. -
#185 iszonyat nagy gém :) -
#184 olyan oldaalról nem lehet letölteni ami nem torrentes és nem fizus? -
rgida666 #183 #165 -
#182 honnan lehet leszedni a full verziót? -
#181 íme! a feladat végére nem kicsit lettem mérges,de majd látni fogjátok a videó utolsó fél percében miért! -
#180 kész a videó,már csak felkell tenni! sajna a feltöltési sebességem nem egy turbó (128, azaz olyan 16kb/sec kb)...hiába, valamit valamiért!:) -
#179 jó akkor mondom máshogy...nem csak a titaniknál' van így,hanem a konténerhajó is szellemhajó módjára jelent meg,majd csinálok képet,vagy videót -
#178 mégis mit vársz a titanictól?Ezesetben normális ha szellemhajót látsz. -
#177 az volt a legjobb,hogy épp akkor jött egy konténerszállító,és pár 100 méter kellett az ütközéshez!:D a képen már csak a térképen látszik a kék folt! 1 a baja a játéknak,hogy hiába van maxon a látótávolság,a bólyát látom már,de ha átváltok a bólya nézetére,akkor én nem látszom,hanem egyszer csak mint egy szellemhajó előjövök a ködből! -
#176 Jah velem is ez volt :) -
#175 nalam a kilepkedos problemat megoldotta, ha csak a monitoron van kep, gyakran ugy szoktam felejteni a tv-n is a kepet, filmezes utan pl., a legtobb jatekot nem szokta zavarni...ezt igen:/ -
#174 sikeresen végigszántottam a bólyát a titanic komplett baloldalával:D
a kár szinte aprópénz!
-
Rue East #173 ez is olyan game, mint az MS trainsim
különösebb értelme nincsen, de leköt, főleg majd mikor jönnek hozzá az új (természetesen userek álltal alkotott) hajók, térképek
-
#172 bar azt irjak, hogy van bug es a datum mai, elvileg holnapra lesz jo. -
#171 sajna:( nekem betolt, hagy is nyomulni picit, aztan vag ki desktopra:(
hat van meg mit csiholni:( -
#170 hát ez a patch nekem nem segített,sőt rontott! besem tölti a feladatot,és kilép az asztalra, a demo küldetést betölti,de lassan,és akadozik...szal frankó! :\ -
#169 "AI ships brake and try to stop for the player ship"
itt a lényeg,ami eddig probléma volt mindenkinél,hogy az AI kamikaze módjára jön nekünk!:D -
#168 megis van info a javitasokrol:) : http://forum.shipsim.com/viewtopic.php?p=2211 -
#167 van hozza 1.1-es patch: http://www.shipsim-secure.com/index.php?id=4#
hogy mit javit, arrol sajna semmi info az oldalon, nem valami bobeszeduek:(. Hatha javit par hibat, nekem csak egy 000 jelu mission tunt fel, demo mission neven, mas valtozast nem lattam igy elsore. Amugy nagyon jo moka, a train simulator ota nem kotott le ennyire semmi:). -
#166 frankó a játék,csak egy a baj,hogy minden feladat után kidob az asztalra,ezzel a hibával,ha vissza akarok menni a főmenübe:
a feladatot megadja amit csináltam előtte,az nem vész el,csak idegesítő,hogy kilép,majd indíthatom el a játékot... -
rgida666 #165 próbáld torrentről
klikk -
DarkCruiser #164 geci, négsem jo, virust találtam benne
(rapidshare s 2részes verzio, a 3részeshez meg vmi kód kellett amit találtam is ott ahonnan odajutottam de nemment azzal se az összeillesztés)
szal akkor ha vki tud jobbat pls:) -
DarkCruiser #163 na megvan már töttöm, hogy angol e vagy nem, fogalmam sincs sztem nemaz lesz de mind1má -
DarkCruiser #162 sziasztok
angol teljes verziot ingyen warezrol lelehet tolteni? adjatok linket pls nemvok jo ebben mar probaltam keresni :S
demo tetszett a többi hajó kidolgozása nem épp a legjobb de azér érdekel a teljes verzó=)
előre is köszi -
#161 nem ismerem a játékot de itt valaki ezt írta: "Jó lett volna, ha minden nagy hajónak lehetne sétálni a fedélzetén nem csak a Titanic –on"
tehát teljesen ugyanaz szvsz -
#160 lehet sétálni a titanicon.. -
#159 Miben más? -
#158 HCGamer
Nekik biztos más verziójuk van vagy nemtom.....
" Nyílttengeri mókázásaink közepette egyébként felülhetünk a Titanic hídjára is, s megpróbálhatjuk megmenteni a gigászt - s ha esetleg unatkozunk a lassú tempó miatt, akár be is járhatjuk azt gyalogosan!" -
#157 Erről jut eszembe, hogy a játékkal kapcsolatban csak a legnagyobb gondomat nem írtam le a #152ben: Mégpedig, hogy nem fut ablakban, így aztán semmit sem tudok nézni közben. -
rgida666 #156 Én azt szeretem benne, hogy közben nézhetem a vb-t -
Repülő Gyík #155 Szerintem pár embert érdekel a játék, csak erről annyira nem lehet mit irogatni!
Én azt bírom benne a legjobban, hogy kitudok menni bagózni, miközben játszom:)
Amúgy nagyon hangulatos kis játék. /szerintem/
-
#154 Gondolom nem sokakat érdekel a játék, de azért ITT egy egyszerű scene, háta kell valakinek.
Küldetés leírás egyáltalán nincs, úgyhogy nagy extrákat ne várjon senki.
Install: Másold mindkét fájlt a játék könyvtárában található „_Savegames/EN” alkönyvtárba. -
#153 Az valóban dobna valamit a hangulaton ha menne valami kis zene, meg a fél óra alatt 1m-t haladó hajókon lehetne sétálni, esetleg belefért volna valami minigame(A kapitány előkapja a mobilját és játszunk rajta valami bugyuta de szórakoztató játékot). -
#152 Kipróbáltam én is ezt a játékot és nagyjából az a véleményem mint SötétBarom –nak.
Marha jó lett volna, ha egy kicsit többet foglakoztak volna vele, és nem maradtak volna ki olyan, alapvető dolgok, mint az irányítás beállítása a nagy hajókon a kellemes lágy zene a kicsi, de gyors hajóknál pörgős jó zene. Jó lett volna, ha minden nagy hajónak lehetne sétálni a fedélzetén nem csak a Titanic –on, ezzel is feldobva az időnként elég unalmas játékmenetet. Esetleg valamiféle egyszerű kampány/karrier mód. A közlekedő hajónak legalább egy minimális Ai, mert így ebben a formában tényleg elég idegesítőek. Azokon a hajókon, ahol látszódni kellene a rakománynak/utasoknak ott ténylegesen látszódhatna, hogy üres vagy van rajta valami.
Nekem tetszik a grafika és a kezelő felület is bár ez utóbbi elég egyszerű, de legalább jól használható. A küldetés szerkesztőt szintén jó dolognak tartom. Úgyhogy remélem idővel majd lesz belőle a mostaninál egy kicsit komolyabb verzió is. -
#151 -igen
-nem rég
-igen -
samhun #150 Már ilyenis van? :)
mikor jelent meg? a jatek 700mb körül van ugye? -
#149 Eltűnt a textúra a Titanicról és nem jön vissza akárhányszor indítom újra a gamet!