Ship Simulator 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt Én is megszívtam a 2. rampánál :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A 2 vezió között (angol és német) a nyelven,méreten,és a forgalmon kívül mi a különbség?
szembõl mentem neki a rámpának direkt,megnézni mi lesz,és függõlegesen érkeztem a vízbe,majd felborult...de ha nagy sebességgel nekimész az egyik álló vitorlásnak,akkor az eltud süllyedni pár lökés után!
nekem eddig nem siekrült. Viszont egyszer majdnem teljesen oldalára borult a titanic.
nekem a német,kisebb méretû verzsön van meg.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

vettem 2x :P
részvét , nálam 2.8 athlonxp, 1gb mem dual, 5900 ultra tökjól megy
Van egy kis problémám Ship Simulator 2006 játékkal. Akadozik a játék a gépem.
AMD Athlon (tm) 64 Processor
3000+
2.01 Ghz, 1,00 Gb Ram
Videó kártyám Inno3D GeForce 6600 GT 128 MB
Valaki tudna valami megoldást, hogy miért szaggat a játék.
Köszönöm elõre is.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Itt a gond :(
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ezt szerintem már moddal is meglehet csinálni.
De ne legyen igazam, és legyen ilyen game mihamarabb!<#vigyor5>#vigyor5>
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
5 éves játék és a jármûvekben tank repülõ hajó akármi bármelyik embernek a helyét elfoglalhatod és szimulátor az egész. Az a baj hogy mivel már 5 éve kijött (asszem 1999-es fejlesztés) még nem lehet benne elhagyni a személyzetek fix pontjait de ma már meg lehtne oldani (meg is fogják valamelyik új pecsben) tehát ha sok játékot összekevernénk meg lenne az egész amit leírt Willenbrock.
Jónak látszik majd megpróbálom beszerezni.Bár grafikailag a Titanic egy kicsit szebben van megoldva a Ship Simulatorban talán.Belsõ terekben itt sem lehet mászkálni ugye csak a hídon.A Microsoft simekbe nem bízok.A Flight sorozatuk sem a legjobb.Akik a Silent Hunter sorozatot csinálták vagy a PT Boatot azok tudják hogyan épül fel egy hajó-hogy mûködik és igazán adtak a grafikára is.Olyan Titanic szimulátor lenne a legjobb hogy igényes grafikával a belsõ is ki lenne dolgozva.A gépterembe és a hídon jelentene és parancsot venne a tiszt,a kazánházakban a fõfûtõt lehetne utasítani hány kazánt fûtsenek be a 29-bõl.A rádiósfülkébõl jelentenék az új üzeneteket pl. jégrõl is és ezek alapján útvonalat lehetne szerkeszteni a navigációs szobában.A csavarokat külön is lehetne mûködtetni,a vízzáró ajtókat lezárni.Minden poszton tetszés szerint el lehetne foglalni az adott tiszt helyét.A kikötõbõl való kinavigáláskor utasítani lehetne a kis vontatókat,kérni lehetne révkalauz segítségét.A kikötõn belül azok a hajók is állhatnának amik ott voltak a valóságban.És ugyanolyan veszélyhelyzetet utánozhatnának mint mikor elindult a Titanik és elé sodródott a New York aminek elszakadtak a tartókötelei.Esetleg süllyedéskor is lehetne döntéseket hozni amitõl függene hány utas menekül meg.Meghatározott átkelési idõt kéne tartani stb.Mindeközben találkozhatnánk más korabeli hajókkal is.Csodás szimulátor lenne egy ilyen.Tulajdonképpen a Silent Hunter is hasonló elgondolásokra épül.Ezt is meg lehetne csinálni de sokkal látványosabb lehetne.Persze minden jármû korhû lenne,még a kikötõbe befutó vonat is.A hajón pedig az eredetihez hasonló fedélzettérképekkel lehetne tájékozódni.Talán egyszer majd lesz ilyen is.
Virtual Sailor
Vannak addon oldalak, van Titanic, és Bismarck is, bizonyos keretek közt állítható az útvonal, az idõjárás az teljesen állítható! Van kürt, és nem jön kamikaze módra a hajó beléd! :D..Jó ideje ezzel nyomom, szerintem amíg nem jön egy normális microsoft ship szimulátor, addig ez a nyerõ! :)
De röviden a válasz a kérdéseidre:
Nem,nem,nem,nem,nem,nem,nincs.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Titanicnak a belsõ tereiben is lehet járkálni vagy csak a parancsnoki hídon?
Fel lehet-e pl. menni az árbockosárba vagy le lehet-e ballagni a kazánházakba,géptermekbe?A legénységet lehet jelentésre bírni?Parancsadási lehetõség van?Így lenne igazán élvezetes.
Olvastam hogy nincs utas a fedélzeten.Vigasztalásképpen:A valódi Titanicon sem volt mindíg,pl üresen ment a hajógyárból Angliába.Azért a legénységnek kéne látszódni.
FÕ KÉRDÉS:Lehetséges pl. a Titanic-kal általkelni az Újvilágba-meg lehet-e tenni a Southampton-New York utat?Van napszakváltozás?
Én csakis a Titanic miatt veszem majd meg ezt.Ám azon kívül sok régi óceánjáró létezett amik még nagyobbak is voltak.Pl.az 1913-as Imperator csak 1 évvel készült késõbb de 4800 tonnával nagyobb volt mint a nagy T.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
a kár szinte aprópénz!<#idiota>#idiota>

különösebb értelme nincsen, de leköt, fõleg majd mikor jönnek hozzá az új (természetesen userek álltal alkotott) hajók, térképek
hat van meg mit csiholni:(
itt a lényeg,ami eddig probléma volt mindenkinél,hogy az AI kamikaze módjára jön nekünk!:D