2114
-
#1078 -
#1077 "Te Brúszlí görl! :D" ;DDD
Ezt mindjárt ki is teszem az aláírásomba, annyira aranyos! ;DDD -
#1076 "Nem vezet az sehova." --> Meglehet, de olykor igen szórakoztató. :DDD Főleg, ha unatkozom. ;D -
#1075 Na, jaja. Erre mondom, hogy az egyik ilyen, a másik olyan. :)
Te Brúszlí görl! :D -
#1074 Maximálisan igazad van... ám én a monitoron kívül is ilyen vagyok. ;)) A szimpla szájkarate szerintem is szánalmas, én ált. felmérem, hogy ki az, aki élőben amúgy laposra tudna verni, és azzal másképp' beszélek. ;DDD
De ha nincs jelentős erőkülönbség, akkor vállalom az általam leírtakat élőben is. ;) -
#1073 ja, csak csacsogunk :) -
#1072 lol -
#1071 Hát lol, engem ilyen modorral senki nem fog földbe döngölni.
Akkor sem adok fel az elveimet, bármilyen legyen a másik ember.
Ha nem érzem, hogy valóban megérdemli, akkor nem küldök el senkit sehová.
Ha meg én vétkeztem (mert pl mérgemben csúnyát írtam), akkor elnézést kérek, ha megbántam. Számomra nem ez a megoldás.
Az embernek meg kell tanulnia elnézést kérni, és megbocsájtani.
Társadalomban élünk.
Ne tégy/mondj olyat a másiknak, amit te magadnak nem szeretnél.
Én nem attól leszek Jani, mert van a pucámban vér a monitor mögül mindneféle cifrát visszaírni. Nem vezet az sehova.
De ez én vok. -
#1070 KI flame-elt, és hol??! :o Én csak beszélgetek Catti-vel... o.O -
Shadow_THH #1069 stop the fleam vagy jön a goatse.ck -
#1068 Az emberek elsősorban az erőt tisztelik... szerintem. Márpedig az, aki másoktól vár pátyolgatást, nem sok jóra számíthat netes körökben. Ide nagy pofa kell, és bő szókincs. xDDD
Hidd el, én vagy 5 évig IRC-ztem, sz'al tudom miről beszélek. xD Első flame-nél, mikor kb. anyám pics*jába elküldtek, még bőgtem. :D Aztán legközelebb visszaszóltam, és egyre nehezebben tudtak velem elbánni. :D Végül már én is "pasinak" számítottam. xDDD Így megy ez, hacsak nem akarod, hogy a földbe döngöljenek. ;} -
#1067 nem ütök vissza a férfi nem primitív módszerével
de a modi(k) reakciója a legjobb
mert az szerint ezentúl bárkit lefaszlámázhatok, nem jár érte semmi - nekem ez jött le
én is tudnék írni egy két "övön alulit", de még a végén megsértem a lelki világát .)
nem, egyébként nem akarok támadni - nem is tettem tegnap sem, csak én kaptam támadást, aztán még is én vagyok némelyik szemében a tüske -
#1066 Mellesleg én is nő vagyok, de még sosem hivatkoztam erre, mikor vitás kérdés merült fel... ;)) -
#1065 Teljesen igaz. De egy nő is tudja magát megvédeni! ;) Pl. Kata meg Zsuzsi is meg tudják magukat védeni, ha arra kerül a sor. :)
Ribire meg lehetett volna írni 1-2 övön alulit, de nem adok tippeket. ;DDD -
Cat 02 #1064 shadow képeiverl élve
-
#1063 hát azért jól leribizte.... pedig Catti csak annyit írt hogy jelölni lehetett volna -.- de mint már mondtam nem akarok belefolyni ebbe a flémbe. -
#1062 Szerintem inkább olvasd el a kommenteket még egyszer, és ne vaktába flémejj! -
#1061 Dee gonoszok vagytok! Máskor meg azt hallom hogy miért nincsenek nők a neten? XD -
Khamwasss #1060 Nem azért nem kér bocsánatot mert nőből vagy, hanem azért, mert nincs miért bocsánatot kérni, ezt kell felfogni. -
Khamwasss #1059 Ez meg a másik xD -
#1058 hú, ezt nem lehetne nagyba, pirossal?
[csakhülyült,minttegnapis,csakaztkevesenlátták] -
#1057 Ez jóóó XD Catti nekem feltűnt és sztem igazad van és nagyon jol tetetd nem káromkodtál egy hszben sem és nem akarok belekeveredni a flémbe csak megosztottam véleményem veletek. -
#1056 Persze.. hagymát a.. -
Cat 02 #1055 mindek megjelölni ? :D
gyerekek 10 évesen tudják már hogy mit hova kell dugni ;) -
#1054 Hejj, tegnap fel sem tűnt, hogy itt buli van -
#1053 Ne aggódj,a normálisabbja egyetért veled -
#1052 Látom vannak páran, akik baromira még a felét sem fogták fel annak, hogy mit miért és hogyan csináltam - mármint írtam. -
#1051 ezért szeretem (vagy utálom) az sg-t, mert bármiért kialakulhat flém :ð -
Shadow_THH #1050 10-ik atopig :D -
Shadow_THH #1049 :DDD -
jefferson83 #1048
Szigorúan 18+ -
#1047 Ez erdekes jellemelemzes volt.
Inkabb nem kommentalom, mert nem akarom a nemek harcat kirobbantani. Talan egyszer maskor mashol megbeszeljük.
Ez most alljon itt vegszokent. Talan igaz, talan nem.
Akkor most gondolom kvittek vagyunk. -
#1046 Namostmivan? -
#1045 Ez az inkább kapj ugyanolyan súlyú, értékű "bántást" a megbántott féltől, mintsem, hogy elnézést kérj egy nőtől.
"Érdekes" jellemre vall.
Ám, én nem fogok semmi csúnyát mondani csak azért rád, mert mivel én kértem (h jelöld), te nem tetted (mert ugye visszafelé nem is lehet javítani), majd ezen felkaptad a vizet és leribiztél. Aminek okát talán nem érthetem, mert nőbő vagyok (és nem szeretem a sört), ezért csak leszűröm a tapasztalatot, mely szerint 30+ éves létedre tipikusan az az ember vagy, aki nőtől soha nem kér bocsánatot, mert azt "megalázónak" érzi.
Nade, el kell fogadnom, hogy ilyen vagy. Hiszen minden ember más.
Most cserébe elmondtalak annak, aminek akarlak egy hozzászólás erejéig.
-
Shadow_THH #1044 egyébként is egy nő mit keres az INTERNETEN???? :c -
#1043 jujjdejó
[fogalmaz] -
#1042 Akkor ne nyeld le.
Sajnallak.
Cserebe elmondhatsz annak, aminek akarsz egy hozzaszolas erejeig. -
#1041 Én inkább Ice-teát innék :) -
#1040 Nem értem, hogy miért kéne lenyelnem a ribi jelzőt.
Én nem mondtam senkire, hogy műborki. -
#1039 Ferfiak vagyunk.
Mi be tudjuk verni egymas pofajat, aztan elmenni közösen sörözni.