2114
-
#1038 dejólmegbeszéltétek -
#1037 Bocsanatot kerni nem fogok senkitöl, mert nem en kezdtem. A keznyujtas legyen eleg reszemröl mindenkinek.
Nem kerem azt sem, hogy bocsanatot kerjen barki is. Nekem eleg, ha mindenki tovabb tud lepni dolgokon es nem liheg tul olyasmit, amire többször is lett reagalva. Mindenki velemenye tudomasul lett/lesz veve.
Maradjunk annyiban, hogy mindenkiben volt hiba. -
#1036 -
Shadow_THH #1035 érik -
#1034 Persze azért ennek lenne még egy "emberi oldala" is... ha érted mire gondolok. -
#1033 Nem engem bántottál meg...
Én csak szimplán bocsánatot kértem, mert bunkón viselkedtem és túl gyorsan reagáltam le a dolgot.
[kéznyújtás elfogadva] -
Shadow_THH #1032 aki mégegyszer sír hogy nincsenek megjelőlve a képek annak én magam fogom éjjel kitapétázni a falait az archivált goatse.ck oldal képeivel -
#1031 Gyorsan csinaltam egy szmajlit.
Egyszer ajanlom fel a topiknak.
-
#1030 Vmi mást biztos láttál (sry) :D -
#1029 Dehogynem!!!
Okoz az is!
Elvekről beszélünk.
Mellesleg én 12 évesen benéztem a lábam közé sé nem láttam a tökeimet.
Tudom, töketlen vagyok.
Aszt a kommentet meg NFnek írtam. -
Khamwasss #1028 De a hagyma ami egy pinában forog, az már nem okoz lelki válságot mi?
Nem kéne minden szarér' kötözködni ^^
Egyébként mi a f*sznak megjelölni?
12 évesen benéztem a lábaim közé, és láttam a tökömet bázze. Szal mindenki látott már ilyet :/ -
#1027 Tedd azt... rád úgysem tudok haragudni :) [vagy mégis?] -
#1026 [úgybeszólnaSonicnak] :P -
#1025 Milyen feliratra gondolsz? -
Cat 02 #1024 10. ek vagyunk :D
(feliraton gondolkoztatok már ? :D) -
#1023 ó köszi hogy mind a 3 forog és egy délután alatt 101 hozzászólás-t írtatok -
#1022 Enyem is :-) -
#1021 Sorry, felment a pumpa... -
#1020 kenyérrel mak kecsappa meg ubival. -
#1019 Épp most akartam ezt kérdezni én is :) -
#1018 Hát, valami olyasmi.
Jóéjt(vágyat)! -
#1017 jóétvágyat :PP
hagymát nem eszel? -
#1016 "Hozzászólásaim kizárólag az egyéni véleményemet és a pillanatnyi hangulatomat tükrözik!"
Aludj rá egyet!
Itt most elnézést kérnék, de nem mondtam/írtam semmi rosszat, így nincs miért. Tehát ez a rész "üresen" marad. -
#1015 mondjátok szépen jó etvagyat és nem veszekedni mert nem érről szól a tápig és nekem még mindig nem adtak házigazda jogot egy moditol lehet kérni
? -
#1014 megyek vacsizni tükörtojjjás sult burival :O -
#1013 Bántottlak??? -
#1012 Nyeméjdekej, én nyem bántottam.
különben is, hogy lehetnék ribi, amikor egy műbroki lelki válságot okoz :D
azt nem tom, hogy változna a helyzet, ha te egy 18+ os képet csinálsz, majd belinkeled és oda írod, hogy 18+, utána viszont már "nem nézheted meg" többet :D .D
-
#1011 -
#1010 és nekem még nem adtak házigazda jogot pedig kértem. -
#1009 az a "szav" kicsit erős... erősebb, mint a csajban lévő hagyma... sztem kaparj vissza a barlangodba... -
Khamwasss #1008 igazad van, meghallgattam, javítom =) -
#1007 16.helyen vaunkk. -
#1006 Bannoltassal.
Nezhetitek, mikor csinalok en ide megegyszer valamit is... pff... -
#1005 Legalább kicsit felhúztad a Topikot köszi... nem csak idegileg :) :) -
#1004 nyugi, az ilyet nem kell komolyan venni -
#1003 Csak megkért téged ill. akik ide linkelnek hogy jelöljék ha vmi korhatáros. Erre te egyből flegmáztál, meg beszóltál. :) -
#1002 Ezt viszont ajánlanám, hogy most azonnal javítsd - nekem midnegy, hogy hogyan
Főleg, emrt szerintem egy rossz szavam nem volt midneeddig hosszád/rólad, ellenben te sértegetsz, de csúnyán -
#1001 Ha vegigolvasod, ez a Catti ribi nem tudta abbahagyni, szoval neki adjal inkabb tippeket. -
#1000 1k! -
#999 [szin=555555]mégannyit, hogy nem azt kértem, hogy visszamenőleg javítsd (tom h nem lehet), csak megjegyeztem, h jelölhetted volna - ennyi és nem több
ja meg gondolom, hogy továbbra is fog születni jópár nem épelméjű alkotás (ami nem baj!), és előre szerettem volna kérni, hogy azé' jelölve legyenek
[szélsőség]Legyen az ember 16 vagy 40 éves, senki sem örül annak, ha pisikakiszeszes képek tárunak elé pl evés közben[/szélsőség]