2114
-
#1118 hmhm.. tényleg!!4 thx -
#1117 FlashGet -
#1116 az eredeti történet szerint elütötte 1 autó és utánna mutogatja hogy még épségben vannak a vacsora kellékei, de a te verziód se rossz -
#1115 vki nem tud vmi olyan progit amivel le tudnám tölteni a flasheket? (ha csak szimplán a jobbclick/mentés máskéntre nyomok akkor letöltés után csak 1 fehér ablak lesz) -
HUmanEmber41st #1114 Nos én sokat gondolkodtam ezen, h hogyan is jön össze ez a japán anime, meg a finn Loituma együttes:
A Lány azért forgatja maga előtt a hagymát, mert férje megbecsült köztisztasági alkalmazott neve: Matata Kakiban. És a hagyma forgatásával ( gyors Loituma ritmusra ) azt közli, h még ennek a hagymának is finomabb illata van, mint neked férjuram . Tehát itt feltalálták a hagyma illatú ventilátort.. -
#1113 [apro]Kis, 10 perces történeteket adnak, kettőt egyszerre. Kivéve a 3-7-8-9-10-11-12 részeket, azok egy-egy történet. A 8-9 ráadásul össze is függ.
Flórika: Jó szórakozást az első sorozathoz, jó nevetést a fumoffuhoz :)
-
#1112 "de miért írtok ilyen apro betűvel?" Mert menő! xDDD
Asszem, majd én is nézek Full Metal Panic-ot. :D -
Shadow_THH #1111 ismeri a dalt? imserje meg a dalt! -
#1110 Arról egyébként van infónk, hogy miről szól A DAL? -
#1109 1 részt láttam belőle. Ill egszerre 2-t adnak le vagy mi. tényleg naon poén :D de miért írtok ilyen apro betűvel? -
#1108 [apro]
Brutálisan elborult, rekeszizomsérvet okozó anime?
Full Metal Panic? Fumoffu!
Vannak bene nagyon aranyos részek is, de jobbára röhögéstől befosatós :) Főleg, ha tisztában vagy az arcok tulajdonságaival, ergó végignézted előtte a Full Metal Panic!-ot :) -
#1107 Ej de sok üzenet jött ebbe. Grat!!!! :DDDDDDDDD -
Shadow_THH #1106 ez egy fos -
chemgy #1105 ÁÁÁÁÁ
már engem is elkapott ez a vírus...
Spidertuma -
#1104 aham utána bekaptam egy orbitot egy világos kéket megy a viva tv a hátam mögöt a nox megy éppen. -
#1103 ...és fincsi vót? xD -
#1102 most ettem ety kinder buenyót. -
Shadow_THH #1101 sry :) -
Shadow_THH #1100 ma még nem volt -
Reyes #1099 Ha már volt, bocs...
hunnenkoenig-nek köszönhetően.........Darth Vader singing Loituma:DDDD -
#1098 Igen, azon mi is fetrengtünk... még az a kép is hozzá, ahogy dobja neki a labdát. :DDD
Meg az a fej, ahogy a kiscsaj nevet. :DDD -
#1097 ópen disz link :) -
#1096 bocs hogxy fütyiláma vagyok de ez micsoda? mert ezt a kiscsajt a hagymával már sok helyen láttam.. de mi is ez tulajdonképpen? -
#1095 siemens c72 -
#1094 passz -
Shadow_THH #1093 milyen trelefonra kellene
konvertáld amr vaw vagy mp3 formátumba
vagy 3gp esetleg rm ill avi ha film kell nm -
Shadow_THH #1092 gyorsan megnéztem 5 részt lol :D
Hale az apád egy Pokute :DDD -
#1091 Milyen kiterjesztés kellene? -
#1090 pfff -
#1089 telcsi hangrögzitőjét odateszed a hangfalhoz és feveszed:D -
#1088 telcsire honnét lehet letölteni? -
#1087 Azért látom még ma is voltak érdekes dolgok.. :)
Catti: -
#1086 Hij, ecsém, a te "teljes neved" azért nem semmi! :DDDDD
"félsz mi újrek?" LOÁL :D
/me egy picit tényleg beijedt... :D -
Shadow_THH #1085 nincs most progim fenn hozzá sry, de le tudod tölteni a filmet mp4-be amiből kiveheted -
Shadow_THH #1084 ok thx meglesem! -
#1083 igenigenigenigen :DDD
/me belelkesült :D -
Cat 02 #1082 bocsi az offért de Lolituma is így kezdte :D
ezt ki tundá nekem vki szedni mp3-ba ??? -
#1081 Hát a legfrissebb kedvencem, a Jungle wa Itsumo Hale Nochi Guu!!! :D És nagyon tudom ajánlani, ha szereted a brutálisan elborult, rekeszizmokat próbáratevős animéket, mert eeez olyan. :D
Végig azon a véleményen voltunk emberemmel, hogy akik ezt elkövették, tuti, hogy nagyon kemény tudatmódosító szereket használhattak, mert épelméjű ember - pláne fényes nappal - nem vizionál olyanokat, mint amiket a film elédtár. :DDD
-
#1080 ez is anime? -
Shadow_THH #1079
ez melyik anime egyébként?