267
Egy széffeltörős játék
-
maxius #107 Megvan már a kulcs hozzá? -
Craker #106 a telefonos széfhez valami közelítés? -
maxius #105 Vegyük jelen esetben citromsárgának. -
maxius #104 Bocs, borotválkoztam :D
Casillas: a 3 oszlophoz a kódot csak később fogod megtudni
a 6 betűst azt hiszem detto (kivéve ha van nálad 1 levél)
a szökőkút is későbbre marad
ha jól sejtem, van 1 kódos ajtó a kisgolyós széffel egy szobában. Azt nézd meg jól. -
Ádám 16 #103 az a baj hogy mindig is utáltam az ilyen kirakókat -
Flatron123 #102 Valaki, aki már megycsinálta a lézeres széfet, mondja már meg, mi az a buttercup. A szútár szerint boglárka, vagy vajascsésze, de ezzel nem igazán megyek sokra. -
Flatron123 #101 Azon én is szenvedtem eleget. -
Ádám 16 #100 áhhhhhhhhhhhhh
engem még mindig szopat a dollár -
Craker #99 hát az oszlopot majd megtalálod valahol a pistonnak is megvan a helye a többit meg nem tudom miről van szó
na már csak a telefonos hiányzik de ott megállt a tudományom... -
#98 ja még annyit, hogy van egy szelepem vagy mi (piston), egy fénykép, meg egy kulcsom (small gold key), a mentéses kulcsok közül a harmadik -
#97 na, eddig szaladtak a hozzászólások :C -
#96 na, elakadtam én is
dollárjel kirakva, abban a szobában a 3 oszlopból a pénzes megfejtve, meg a másik is, már nem tudom mi volt, de azt nem tudom, amelyiken a 4 jegyű számkódot kellene beírni. azt merre találom?
aztán a földszintről hiányzik még a 6 betűs tekergetős, mert nem találom azt a cuccot, amit föntre kell betenni...
illetve abban az üvegtetejű helyiségben ahol középen van a kulcs, annan egy oszlop is hiányzik :S
bármelyikben ha tudnátok segíteni, előre lépnék vele, plz
-
Craker #95 fasza megvan -
Craker #94 jó mert le is rajzoltam az egész táblázatot és már függőlegesen és oldalt is kipróbáltam a variációkat és van kétszer 4 teljesen értelmetlen szavam (nem teljesen igaz) a 15-el még mindig nem tudok mit kezdeni -
Flatron123 #93 Annál a háromlábú szarnál mi a számos kombinációja? meg a másik oldalt ami nem ír ki számokat. Ha valami papíron lesz valamelyik széfben, akkor ne mondjátok meg. -
#92 A kedvenc széfem eddig az amelyiknek a gombjainál mindig változtak a számok. -
maxius #91 balról jobbra kell, stimmel. de a táblán már nem tudom, hogy az első szám a felső vagy az oldalsó-e, próbáld ki úgy is, és használj papírt, ceruzát, az mindig segít :) -
Craker #90 na igen ezt csináltam én is de értelmetlen szavak jöttek ki.én a számokat balról jobbra párosítottam és így lettek ezek -
maxius #89 a dollár-kirakós elsőre tényleg szopatós, de muszáj megcsinálni -
maxius #88 Ezzel a gombossal meg az a helyzet, hogy ahány nyíl van a gombon, annyit kell lépni a következő lenyomásához. a lényeg, hogy az összes gombot lenyomd. nem nehéz -
#87 Kösz, még a földszinten vagyok, és a dollárjelet még nem raktam ki, meg van még egy a zárt széf lézeres szobában amire azt mondja hogy locked. A dollárjel nagyon idegölő, már majdnem kiraktam, csak a szélén nem stimmelt teljese a figura, és hogy azt helyrerakjam felkellett volna forgatni az egésze de inkább abbahagytam. -
Flatron123 #86 Ha rákattintasz egyre, akkor a következő a nyíl irányába, a nyilak száma távolságban lévő lehet. magyarul ha 2 nyíl van jobbra, akkor ha azt lenyomod, akkor a kettővel jobbra lévő kell, hogy legyen a következő, és így mindegyiket végig kell nyomni, míg elérsz a pirosig. -
maxius #85 Craker: minden számpár egy betű, ami alapján kijönnek a számok
Gerbill: majd találsz 1 lapot, amin le van írva, hogy mi a színkód /ha a föld szinten vagy/, ha az emeleten: nézd meg a kábelek alkotta formákat -
#84 Vagy fél óráig elvoltam vele, de a logikájára nem jöttem rá csak volt olyan hogy rájöttem egy sorra ami lenyomva maradt és addig nyomogattam amíg meg nem lett a következő, vagy előző. -
#83 A lézeresnél mi a feladat, mit kell csinálni? -
Ádám 16 #82 az kemény -
#81 Én már nem emlékszem, hogy mi volt a pontos sorrend, de a lényeg az az hogy mindig lenyomva maradjon az összes gomb, mert ha rosszat nyomsz kezdheted előlről. -
Craker #80 igen már betettem és próbáltam mindenféle kapcsolatot a 8 számmal a tekerők felett de nem jött össze... -
Ádám 16 #79 kössz szépen annál itt mit kell csinálni ?
-
maxius #78 Gardróbos tekerős?
megvan már hozzá az a cucc, amit a nagy üres részbe kell berakni? -
Craker #77 az egyik széfben van hozzá infó és akkor sokkal egyszerűbb
nekem a gardróbos tekerőshöz kéne valami segítség mert már minden lehetséges kombót megpróbáltam de nem igazán jött ki semmi... -
#76 Én úgy csináltam hogy mindig forgattam a betűs korongot és az első két betűt mindig elolvastam, és ha illettek egymáshoz(pl nem "px" volt hanem mondjuk "fo" akkor megnéztem a többi betűt is hogy hogy mi, és ha kijött egy értelmes szó akkor már csak végig el kellett olvasni. Annyit segítek hogy 4 szám fog kijönni, ha megvan a helyes állása a nagy forgógombnak akkor már sak olvasni kell -
Ádám 16 #75 de persze már ha nem baj -
Ádám 16 #74 nem akarom elolvasni pls inkább segíts hogy megértsem a feladatot -
#73 A kód:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6412 -
#72 Melyik betűs? Amikor négy számozott tekerőgomb van fölül, alul meg egy szöveg, és egy nagyobb forgó gomb? Ha igen, akkor még emlékszem a kódra, a kérdésem hogy leírjam vagy csak próbáljak segíteni? -
Ádám 16 #71 a betüsben estleg tudtok segíteni -
Ádám 16 #70 jah ez már megvan benne volt a kód es egy mittom én mi
most valamilyen betüs széfnál vagyok -
maxius #69 A színes forgató gombokhoz kell odataszajtani a golyókat. kékeket a kékekhez, pirosakat a pirosakhoz, zöldeket a zöldekhez -
Ádám 16 #68 jah jóóó ok már értem