Safecracker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó má megvan a telefon szenvedtem vele de sikerült
a liftbõl a csövet ki lehet szedni csak próbálkozni kell
Casillas
hát most van nálam egy levél, de az csak a Buttercapos....

az alagsorban megcsináltam a feladványokat, az emeleten is a festményest, vagyis most ott vagyok, hogy van két kulcsom (Brass, és Small Gold), meg egy GPS keycardom, és egyikkel se tudok mit kezdeni :S
plusz az ételliftbõl nem tudom kivenni a csövet

Vivimos por ti, vence por nosotros.

úgyhogy megköszönnék valami segítséget
én még mindig szenvedek a telefonos szarral
Casillas
na végre rájöttem a mágneskártyás kódra :S

Casillas
de azért egy tippet adhatok hozzá:
úgy rakd ki, hogy a legvégére a bal alsó sarok maradjon, mert ott a 4 négyzetbõl 3 üres, és azoknak mindegy a sorrendje, én is legalább egy órát szórakoztam a jobb alsó sarokkal, mire rájöttem, hogy át kéne menni a másik oldalra, és elsõre meglett 😄

Gerbill
A dollárnál a legnagyobb gond hogy még segíteni sem nagyon lehet benne.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Casillas
jól megnéztem nem látok rajta semmit 😞
a mágneskártyát már beleraktam, de nem tudom a 3jegyû kódot hozzá

meg
Köszi, már eccer hasonlót próbáltam, csak akkor a citromsárga alsó határát néztem, nem a felsõt.
Megvan már a kulcs hozzá?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

a telefonos széfhez valami közelítés?
Vegyük jelen esetben citromsárgának.

Bocs, borotválkoztam 😄

Casillas: a 3 oszlophoz a kódot csak késõbb fogod megtudni
a 6 betûst azt hiszem detto (kivéve ha van nálad 1 levél)
a szökõkút is késõbbre marad
ha jól sejtem, van 1 kódos ajtó a kisgolyós széffel egy szobában. Azt nézd meg jól.

az a baj hogy mindig is utáltam az ilyen kirakókat
Valaki, aki már megycsinálta a lézeres széfet, mondja már meg, mi az a buttercup. A szútár szerint boglárka, vagy vajascsésze, de ezzel nem igazán megyek sokra.
Azon én is szenvedtem eleget.
áhhhhhhhhhhhhh
engem még mindig szopat a dollár
hát az oszlopot majd megtalálod valahol a pistonnak is megvan a helye a többit meg nem tudom mirõl van szó
na már csak a telefonos hiányzik de ott megállt a tudományom...
Casillas
ja még annyit, hogy van egy szelepem vagy mi (piston), egy fénykép, meg egy kulcsom (small gold key), a mentéses kulcsok közül a harmadik

Casillas
na, eddig szaladtak a hozzászólások :C

Casillas
na, elakadtam én is

dollárjel kirakva, abban a szobában a 3 oszlopból a pénzes megfejtve, meg a másik is, már nem tudom mi volt, de azt nem tudom, amelyiken a 4 jegyû számkódot kellene beírni. azt merre találom?
aztán a földszintrõl hiányzik még a 6 betûs tekergetõs, mert nem találom azt a cuccot, amit föntre kell betenni...
illetve abban az üvegtetejû helyiségben ahol középen van a kulcs, annan egy oszlop is hiányzik :S

bármelyikben ha tudnátok segíteni, elõre lépnék vele, plz

fasza megvan
jó mert le is rajzoltam az egész táblázatot és már függõlegesen és oldalt is kipróbáltam a variációkat és van kétszer 4 teljesen értelmetlen szavam (nem teljesen igaz) a 15-el még mindig nem tudok mit kezdeni
Annál a háromlábú szarnál mi a számos kombinációja? meg a másik oldalt ami nem ír ki számokat. Ha valami papíron lesz valamelyik széfben, akkor ne mondjátok meg.
Gerbill
A kedvenc széfem eddig az amelyiknek a gombjainál mindig változtak a számok.

balról jobbra kell, stimmel. de a táblán már nem tudom, hogy az elsõ szám a felsõ vagy az oldalsó-e, próbáld ki úgy is, és használj papírt, ceruzát, az mindig segít 😊

na igen ezt csináltam én is de értelmetlen szavak jöttek ki.én a számokat balról jobbra párosítottam és így lettek ezek
a dollár-kirakós elsõre tényleg szopatós, de muszáj megcsinálni

Ezzel a gombossal meg az a helyzet, hogy ahány nyíl van a gombon, annyit kell lépni a következõ lenyomásához. a lényeg, hogy az összes gombot lenyomd. nem nehéz

Gerbill
Kösz, még a földszinten vagyok, és a dollárjelet még nem raktam ki, meg van még egy a zárt széf lézeres szobában amire azt mondja hogy locked. A dollárjel nagyon idegölõ, már majdnem kiraktam, csak a szélén nem stimmelt teljese a figura, és hogy azt helyrerakjam felkellett volna forgatni az egésze de inkább abbahagytam.

Ha rákattintasz egyre, akkor a következõ a nyíl irányába, a nyilak száma távolságban lévõ lehet. magyarul ha 2 nyíl van jobbra, akkor ha azt lenyomod, akkor a kettõvel jobbra lévõ kell, hogy legyen a következõ, és így mindegyiket végig kell nyomni, míg elérsz a pirosig.
Craker: minden számpár egy betû, ami alapján kijönnek a számok

Gerbill: majd találsz 1 lapot, amin le van írva, hogy mi a színkód /ha a föld szinten vagy/, ha az emeleten: nézd meg a kábelek alkotta formákat

Gerbill
Vagy fél óráig elvoltam vele, de a logikájára nem jöttem rá csak volt olyan hogy rájöttem egy sorra ami lenyomva maradt és addig nyomogattam amíg meg nem lett a következõ, vagy elõzõ.

Gerbill
A lézeresnél mi a feladat, mit kell csinálni?

az kemény
Gerbill
Én már nem emlékszem, hogy mi volt a pontos sorrend, de a lényeg az az hogy mindig lenyomva maradjon az összes gomb, mert ha rosszat nyomsz kezdheted elõlrõl.

igen már betettem és próbáltam mindenféle kapcsolatot a 8 számmal a tekerõk felett de nem jött össze...
kössz szépen annál itt mit kell csinálni ?

Gardróbos tekerõs?
megvan már hozzá az a cucc, amit a nagy üres részbe kell berakni?

az egyik széfben van hozzá infó és akkor sokkal egyszerûbb
nekem a gardróbos tekerõshöz kéne valami segítség mert már minden lehetséges kombót megpróbáltam de nem igazán jött ki semmi...
Gerbill
Én úgy csináltam hogy mindig forgattam a betûs korongot és az elsõ két betût mindig elolvastam, és ha illettek egymáshoz(pl nem "px" volt hanem mondjuk "fo" akkor megnéztem a többi betût is hogy hogy mi, és ha kijött egy értelmes szó akkor már csak végig el kellett olvasni. Annyit segítek hogy 4 szám fog kijönni, ha megvan a helyes állása a nagy forgógombnak akkor már sak olvasni kell

de persze már ha nem baj
nem akarom elolvasni pls inkább segíts hogy megértsem a feladatot
Gerbill
A kód:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6412

Gerbill
Melyik betûs? Amikor négy számozott tekerõgomb van fölül, alul meg egy szöveg, és egy nagyobb forgó gomb? Ha igen, akkor még emlékszem a kódra, a kérdésem hogy leírjam vagy csak próbáljak segíteni?

a betüsben estleg tudtok segíteni
jah ez már megvan benne volt a kód es egy mittom én mi
most valamilyen betüs széfnál vagyok
A színes forgató gombokhoz kell odataszajtani a golyókat. kékeket a kékekhez, pirosakat a pirosakhoz, zöldeket a zöldekhez

jah jóóó ok már értem