267
Egy széffeltörős játék
-
Ádám 16 #147 ok ezt kezdem érteni
nézzük azt a 3 lábut ott a múzeum közepén
van 3 széf
az egyikben "meg kell enni ilyen kis negyzeteket vagy miket : )"
úgy hogy vagy elötte legyen vagy max egyel távolabb tőle valahogy így asszem
a többire viszont nem jöttem rá
habár az evősre sem mert mindig ugy jön ki hogy marad 2 vagy több üres négyzet
pls inkább ezekben segíts az 5481 es szerintem nehezebb -
maxius #146 Akkor kicsit szájbarágósabban:
a gombok egymástól függetlenül adják ki a számokat. Minden gombnak 4 állása van.
A teendőt egyenlőre nem írom le, csak akkor, ha így sem megy -
Ádám 16 #145 áhh nem tudom kirakom az 5 és a 8-at erre a harmadik megint más pedig a 4esnek kéne kijönnie -
Ádám 16 #144 ok megpróbálom
-
maxius #143 Annyit elárulok, hogy a számok nem randomban jövögetnek. Tanuld ki a gombokat! -
Ádám 16 #142 hi elakadtam annál a széfnél ameliken van egy cetli egy kóddal 5841
de ha lenyomok egy számot pl a 8 ast akkor pl kijön a 5 ös pls help
hogyan működik ez -
Cat 02 #141 http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=news_info&id=900 -
maxius #140 Egy másik széfben találsz majd egy papírlapot, amin rajta van a kért infó -
fokec #139 Tudna valaki egy kicsit segíteni?Elakadtam annál a lézeres széfnél ahol a színekkel kell játszani,és nem tudom h milyen színnek kell kijönnie?Erre van valahol valami utalás,mert ha igen akkor lécci csak ezt mondjátok meg.
Köszi -
bagyoro #138 A magyarítás a magyarítások protálon lesz fenn, ha Panyi veszi a fáradságot, és felteszi. Amúgy már elküldtem neki a telepítőt. eután már csak rajta múlik! -
#137 Tudnál adni egy linket hozzá, mert a magyarításokportálon még nincs fent? -
#136 Azokra a lámpákra gondoltam én is. -
#135 ja, volt a die hardban is pl :D -
#134 A magyaritasok.hu-n én nem találtam.
dobnál egy linket?
-
#133 honnan lehet leszedni???:) -
#132 az 1 brúsz viliszes filmben volt... azzal a különbséggel hogy bombát kellett neki és a néger spannyának hatástalanítania....a címét má én se tudom :) -
bagyoro #131 köszi szépen így már sikerült.ha valakinek kellene magyarítás, akkor készen vagyok vele, és remélem hamarosan, fent lesz a www.magyaritasok.hu-n -
maxius #130 Nézd azt a kis cuccot ott a széf mellett. Járj körbe az emeleten és nézd meg, hogy hol van még olyan. -
bagyoro #129 Eljutottam az utolsóig, amiben a levél van. Sok kódot próbáltam, de nem mentem semmire. Honnan jön a kód? Gondolom 5ös sok lehet benne... -
#128 nem, hanem ahhoz a hat nagylámpához kell átvinni a bal oldalra
szóval azokkal összekötni a jobb közepét -
#127 ott az a feladat hogy az összes lámpának világítania kell? -
maxius #126 Szerintem a kapcsolótáblára gondol...amelyik egyszerűbb, mint gondolná -
#125 a pincés feladatok tetszettek a legjobban nekem :DD
volt régen is egy ilyen, hogy egy 3 és egy 5 literes edénnyel hogy mérs ki négy liter vizet :DDDD
eygébként köszi a segítségeket, holnap még biztos írok.... -
#124 Kösz megvan:). Na de mára azthiszem abbahagyom, a pincebeli kütyüvel azthiszem megint annyit fogok szenvedni mint a dollárral. -
Flatron123 #123 A Liftből nagyon egyszerű kivenni a kulcsot, csak számold meg, hogy hány egységet lépeget. -
maxius #122 A mágneskártyás ajtót sokat nyitogatták, látszik is a gombokon. Ebből tudnod kell ;) -
#121 A mágneskártyás ajtóhoz és a szökőkúthoz hogy tudom megszerezni a kódot? Egyébként kösz a széfhez a segítséget már megcsináltam, bár szerintem a szerencsén is múlt egy kicsit:) -
Craker #120 na ez is megvolt 8:50-el végeztem... -
#119 ok rájöttem -
#118 akkor csak annyit mondj, hogy az emeleten a konyhában kell kiszedni valahogy az üveglap mögül, vagy egy szinttel lejjebb? -
Craker #117 na jó má megvan a telefon szenvedtem vele de sikerült
a liftből a csövet ki lehet szedni csak próbálkozni kell -
#116 hát most van nálam egy levél, de az csak a Buttercapos....
az alagsorban megcsináltam a feladványokat, az emeleten is a festményest, vagyis most ott vagyok, hogy van két kulcsom (Brass, és Small Gold), meg egy GPS keycardom, és egyikkel se tudok mit kezdeni :S
plusz az ételliftből nem tudom kivenni a csövet -
Craker #115 úgyhogy megköszönnék valami segítséget -
Craker #114 én még mindig szenvedek a telefonos szarral -
#113 na végre rájöttem a mágneskártyás kódra :S -
#112 de azért egy tippet adhatok hozzá:
úgy rakd ki, hogy a legvégére a bal alsó sarok maradjon, mert ott a 4 négyzetből 3 üres, és azoknak mindegy a sorrendje, én is legalább egy órát szórakoztam a jobb alsó sarokkal, mire rájöttem, hogy át kéne menni a másik oldalra, és elsőre meglett :D -
#111 A dollárnál a legnagyobb gond hogy még segíteni sem nagyon lehet benne. -
#110 jól megnéztem nem látok rajta semmit :(
a mágneskártyát már beleraktam, de nem tudom a 3jegyű kódot hozzá -
Craker #109 meg -
Flatron123 #108 Köszi, már eccer hasonlót próbáltam, csak akkor a citromsárga alsó határát néztem, nem a felsőt.