Safecracker

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
nabameg ennyit rólam, nem megy egyszerre minden:)
errõl beszéltem:
Safecracker

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
jameg azt Lfelejtettem, hogy demo változat volt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
neeem nem a nagy balhéra gondolok. ez ilyen fps nézetû game volt, mindig elédrakott 1 széfet azt nyissad. mindegyikbe lehetett találni valami bizbaszt. semmi köze a nagy baléhó' a mozgás asszem meg ilyen 90°-os lépésekben történt.

ennek szvsz semmi köze a nagy balhé-hoz... (amugy szerintem is elég gyenge volt... :/)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

SötétBarom
1997..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Nem volt már egy ugyanilyen címû gém még jó régen?
Még valami PC-X cédén volt demo..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ngcsnet
tévedés, az A nagy balhé volt...

Mr_no_NaMe
Hát az egy kegyetlen jó játék :S
Ittvan a polcon az eredeti doboz.
k8bal
A Nagy Balhé volt az! <#awink>
És szvsz iszonyat szar játék volt...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Slayerboy
Biztos jó példát fog mutatni a gyerekeknek... <#nemtudom>

Voltam zárás elõtt. _______________

Apus
gyerekek ez voltmár. anno 95 táján az egyik Guru CD mellékletén volt egy ilyen játék, ugyanez volt a címe és a sztori is. ezmost valami remake?

ngcsnet

bah, defektes környezetben nõtté fel <#banplz>
mamár a zsebtolvaj, széftörõ, kéjgyilkos, bérgyilkos, terrorista, öngyilkos merénylõ, gépeltéritõ a menõ szakmák!!!! mindenki ezekrõl álmodik!!!! de a legmenõbb akkor is a psyhopata sorozatgyilkos!!! énis az akarok ám lenni majd ha nagy leszek... <#idiota><#idiota><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dinamitot neki, mint a GF-ben...

Komolyra fordítva: végre valami új, nem "megyek azt gyilkolok" típusú játék :)

Ilyen elcseszett reklámszöveget, hogy a kölkök széfekrõl álmodnak jájjjjj<#nyes><#banplz>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kandurex
Ez bizos? Mármint, hogy sok ember álmodozik errõl. Homályosan emlékszem, de nálunk kevesen akartak tolvaj szakmát, mindenki pilóta, meg mozdonyvezetõ, meg piar manager <#idiota> akart lenni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Duddits
Kiskorában sok ember álmodozik arról, hogy majd egy nap õ is hatalmas széfeket fog kinyitni egy profi mozdulattal, hogy ráleljen a bennük lapuló kincsre (vagy csak én voltam elvetemült kiskoromban? :). A The Adventure Company most bejelentette, hogy legújabb játékában, a Safecrackerben bizony 35 széfet kell majd feltörnünk, a lehetõ legváltozatosabb módszerekkel. Sztori: az elhunyt nagybácsi széfgyûjtõ volt, és végrendeletét a villájában található 35 széf egyike rejti. Minket, mint profi lakatosokat, a család bérelt fel, hogy megleljük az értékes iratot. A jutalom magas, a meló nehéz! Körbe kell járni vagy 40 szobát információk után kutatva, és egyenként kinyitni az összes páncélszekrényt, hogy a végén eljussunk a legnagyobb és legnehezebbig!

Playware

← ElőzőOldal 6 / 6