Safecracker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még valami PC-X cédén volt demo..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És szvsz iszonyat szar játék volt...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Voltam zárás elõtt. _______________
mamár a zsebtolvaj, széftörõ, kéjgyilkos, bérgyilkos, terrorista, öngyilkos merénylõ, gépeltéritõ a menõ szakmák!!!! mindenki ezekrõl álmodik!!!! de a legmenõbb akkor is a psyhopata sorozatgyilkos!!! énis az akarok ám lenni majd ha nagy leszek... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Komolyra fordítva: végre valami új, nem "megyek azt gyilkolok" típusú játék :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Playware