209
Need For Speed 3 Hot Pursuit
  • Web mester
    Na itt van a pályáról kép (saját)
  • Web mester
    Ez egy tök jó letölthetö pálya!Nekem nagyon bejöt!

(majd szurok be saját képet is)
  • ngcsnet
    persze értem, énis szoktam 1ik havernál, (enyhén szólva régi gépe van).
  • Web mester
    Tod Two players... (lehet roszul írtam le,nem tudok olyan jól angolul...)
  • ngcsnet
    splitscreenben? vagy ezt hogy érted?
  • Web mester
    Én ketten menni szoktam!
  • ngcsnet
    multiplayerezni szoktatok?
  • DJ Skyline
    nfs6ban sem volt már valami irdatlan nagy törés,csak nagyobb horpadások...nfs4ben,meg 5ben volt a legjobb törés...pl 4ben érdekes volt mikor a porsche már füstölt,és max 60-al tudtam menni!:D porsésban' meg ha egy kicsit is megsérült mondjuk a jobb első oldala,és sérült a kormány mű,akkor rögtön húzott jobbra a kocsi...ilyenkor mindíg nyomtam egy restartot,ha a pálya elején voltam:D
  • ngcsnet
    és törés is csak az nfs4-ben, porsche unleashedben, és nfs6-ban volt...ug-ban csak 1 ratyi ablaktörés van azt kifujt
  • DJ Skyline
    különben a zenék sem rosszak benne! bár a legjobbak az 5ben voltak!
    na de a 3ban a legjobb zene az a Romelus 3
  • ngcsnet
    ug
  • ngcsnet
    game audio playerrel át tudod konvertálni a cd-n található zene fájlokat wavba
  • TothLaci
    NFS III nálam már Windows Vistán is levolt tesztelve, működött is rajta rendesen. ;)
  • Web mester
    Ja bocs!
    www.needforspeed.com
  • Web mester
    Pedig a kocsi kiválasztásnál van olyan hogy Downlaud car és akkor bejön a www.needforpseed.com (asszem)
  • TothLaci
    Szerintem már megszűnt... Ez az új EA
  • Web mester
    Képzeld el nem találtam meg...
  • SASS
    lényeg hogy ne légye ennyire lúzer és próbálj meg egy kicsit önálóbb lenni... biztos megtalálnád te is. de lehet hogy
  • SASS
    MWtől talán jobb ez a játék,de az NFSek között nálam eléggé a végén van. 2SE,4,5,U1,U2 simán jobbak...
  • SASS
    ajánlom figyelmedben a www.google.co.hu nevű fantasztikus internetes keresőt
  • Web mester
    Valaki meg tudná adni a Need For Speed 3-nak a honlapcimét???
  • Web mester
    Szerintem jó a Most Wanted!Nem lehet öszehasonlitani a ketöt...
    Akoriban inkább dolgoztak rajta két évet most meg már az a cél hogy minél elöbb kész legyen,h tömhesék a zsebüket...
  • TothLaci
    jaja, a nekem is pont ez a legnagyobb bajom. Meg unom az őszi pályákat, persze Need For Speed-ben mindig is kedvenc volt az eféle pálya, de itt semmi változás...
  • B0B0
    Persze a lehetőségek nagyobbak a 4-ben, de szerintem a 3 sokkal szebb
  • B0B0
    Nem nagyon, bár azt én sosem tettem fel, már vagy 6 éve kinőttem abból, hogy játszak a számítógépen
  • [Walaki]D`Lair
    Sztem a 4 sokkalta jobb volt, mert volt benne törés, meg karrier mód...:)
  • REALista
    Azt mondod hogy az Undergrund nem hozzott újjítást???
  • Kikoki
    köszi a kocsikat most jáccok vele!:D
  • B0B0
    Innen vagy 2000 autót lehet letölteni a 4-hez és az 3-hoz. Mellesleg szerintem a 3 miden idők legjobb NFS-e, mert korszakalkotó volt (egyedi volt, hogy te is lehettél rendőr), a 4 sokkal csúnyább, nekem sosem tetszett. Az újabbak semmi pluszt nem adnak hozzá a kortás játékok szintjéhez
  • [Walaki]D`Lair
    Sztem a hangja is meg a fizikája is sokkal szarabb mint az NFSU2-nek...
  • blackgamer
    zenéi nincs meg valakinek? én csak játékból vágtam ki pár részletet
    poénos hogy a sebességedből számolja ki hogy milyen legyen a zene ritmusa
    kár hogy mostani részekben licence számok vannak
  • SZilaJMaGGoT
    Talán egy nagyon kevés fizika(tudom árkád de attól még nem sw: racer), meg egy kis valóság... Az a 7 millió mind 10 éven aluli volt akik örültek hogy gagyibbnál gagyibb bodykiteket tehetnek a lamborghinikre... Bár kár ezen vitatkozni izlések és pofonok.. De annyi biztosan hogy szép modelleken és a jó hangokon kívül semmi jó nincs a most wantedben.. És nem attól lesz fasza egy játék hogy 7 millióan megveszik..
  • DjDano
    A MW szerintem jó... én nem neveznék egy 7 millió példányban (10 hét alatt) eladott játékot totál bukásnak, veszettjó hangok, szép kocsik, izgalmas üldözések... mi kell még? :))
  • mousee
    Nekem is a kedvencem volt a III.... legjobb rész, talán még az underground 1-2 ami egész tűrhető, de pl a most wanted szerintem katasztrófa.. :PP
  • SZilaJMaGGoT
    Hát de ezekhez a régiekhez nincsenek valami drift modok?? :D Régen mikor még ezeket jáccottam akkor nem volt netem... Nekem UG1-UG2 az bejön a drift miatt, de a tuning az nekem valamiért nem fekszik(szarul csinálták meg).. Ja meg nincs beltér meg még egy csomó minden hiányzik a game-ből...
  • dav1d
    amikor még igazi játékok voltak...
  • CseNo
    Nálam inkább az NFS II SE a nyerő... Csak nincs meg a CD-s /dobozos/ verzió, így a zenéket nem élvezhetem

Ezekről a játékokról sajnos tényleg nincs mit beszélni. Régiek, sokak által megúntak... Ráadásul a sorozat új részei szinte évenként jönnek kifelé.
    Nekem az új részei nagyon nem tetszenek. Anno a II meg a III óriási játékok voltak, most már a játék újabb részei a jön, lát, győz, eltűnik kategóriába tartoznak. Csak addig kavarnak nagy port, amíg ki nem adják. Vagy egy játék örökifjú marad ha vannak hozzá folyamatosan modifikációk.
  • Sanyix
    Hát ha csúszkálni akarsz akkor NFS5 (porsche unleashed), és '67 911 S az aztán csúszik :)
  • [HUN]FaTaL
    nem egymással akadtak azok, hanem max 50 kocsit tudott a játék egyszerre lekezelni:) Amúgy szerintem is ez meg a 4 volt a legfaszább NFS, az újak (UG 1-2, MW) mind fostalicskák sajnos:(
  • blackgamer
    kedvenc részem volt, esetleg remake nem készül?