Need For Speed 3 Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zenéi nincs meg valakinek? én csak játékból vágtam ki pár részletet
poénos hogy a sebességedbõl számolja ki hogy milyen legyen a zene ritmusa
kár hogy mostani részekben licence számok vannak <#levele>

SZilaJMaGGoT
Talán egy nagyon kevés fizika(tudom árkád de attól még nem sw: racer), meg egy kis valóság... Az a 7 millió mind 10 éven aluli volt akik örültek hogy gagyibbnál gagyibb bodykiteket tehetnek a lamborghinikre... Bár kár ezen vitatkozni izlések és pofonok.. De annyi biztosan hogy szép modelleken és a jó hangokon kívül semmi jó nincs a most wantedben.. És nem attól lesz fasza egy játék hogy 7 millióan megveszik..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DjDano
A MW szerintem jó... én nem neveznék egy 7 millió példányban (10 hét alatt) eladott játékot totál bukásnak, veszettjó hangok, szép kocsik, izgalmas üldözések... mi kell még? :))

mousee
Nekem is a kedvencem volt a III.... legjobb rész, talán még az underground 1-2 ami egész tûrhetõ, de pl a most wanted szerintem katasztrófa.. :PP

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

SZilaJMaGGoT
Hát de ezekhez a régiekhez nincsenek valami drift modok?? :D Régen mikor még ezeket jáccottam akkor nem volt netem... Nekem UG1-UG2 az bejön a drift miatt, de a tuning az nekem valamiért nem fekszik(szarul csinálták meg).. Ja meg nincs beltér meg még egy csomó minden hiányzik a game-bõl...

amikor még igazi játékok voltak...<#sir><#rinya>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Nálam inkább az NFS II SE a nyerõ... Csak nincs meg a CD-s /dobozos/ verzió, így a zenéket nem élvezhetem <#rinya>

Ezekrõl a játékokról sajnos tényleg nincs mit beszélni. Régiek, sokak által megúntak... Ráadásul a sorozat új részei szinte évenként jönnek kifelé.
Nekem az új részei nagyon nem tetszenek. Anno a II meg a III óriási játékok voltak, most már a játék újabb részei a jön, lát, gyõz, eltûnik kategóriába tartoznak. Csak addig kavarnak nagy port, amíg ki nem adják. Vagy egy játék örökifjú marad ha vannak hozzá folyamatosan modifikációk.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Sanyix
Hát ha csúszkálni akarsz akkor NFS5 (porsche unleashed), és '67 911 S az aztán csúszik :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[HUN]FaTaL
nem egymással akadtak azok, hanem max 50 kocsit tudott a játék egyszerre lekezelni:) Amúgy szerintem is ez meg a 4 volt a legfaszább NFS, az újak (UG 1-2, MW) mind fostalicskák sajnos:(

http://goo.gl/gd6Zi5

kedvenc részem volt, esetleg remake nem készül?

Fido4life
Az MW egy erõltetett húzott játék..

cenobite
Húúú, emléxem, több száz kocsit töltöttem le hozzá - amibõl persze egy csomó akadt valamelyik másikkal. De azért így is általában 40-50 autó volt a játékban. Rengeteget nyomtuk, szerettem nagyon. Szerintem a sorozat egyik legjobb darabja a 3.

gamertag: kenobita

Dying Soul
Ez egy örökzöld játék..rengeteget játszottam Win 98-on :)
Diablo roxOrz

SZilaJMaGGoT
A most wanted totál bukás.. A 4 az a high stakes nem?? Az fasza játéj, és ha jól tudom mostanság készülgetnek modellek hozzá.. Sajna én ezeket már elfelejtettem ezért szeretnélek megkérdezni titeket hogy ezek a régi nfs-ek driftelésre mennyire alkalmasak?? Nem az undergroundos pontszámlálós cuccra gondolok hanem rendes igazi csúszkálás... :D Szal mennyire jó a fizika benne??

Sanyix
Jó játék vót, sokat nyomtam vele, szép volt, jók voltak a zenék (meg is van a soundtrack), de utána jött a 4-ahol ugyan ezek a pályák, + ugyanennyi új pálya, és egy csomó új kocsi. Na azzal szoktam nyomni néha, mert minden bennevan a 3-ban, max a zenék gyérebbek. Ezek nekem a legjobb nfs-ek 3,4,5. A többinél már esett a színvonal, fõleg a fostalicska szánalom mw-ben. Sajnos.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Van hozzá valami kiegészítõ?Én régebben ezzel nyomultam egész éjjel fasza játék volt!Lehet hogy megint jáccok maj dvele
TothLaci
NFS III-ban legalább sokfajta pálya van, Most Wantedben meg több kidolgozott autó :)
Web mester
Semmi új...

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ngcsnet
csak ha felborulsz, akkor gyullad fel
#38: mw<#levele>

Web mester
Hát azért sztem a Most Wanted egy fokal jobb!:)
De jó azért ez a játék is!

TothLaci
Nekem nagyon bejött a NFS III
Érdekes pályák, sok jó kocsi, rengeteg rejtett kocsi, jó zene, jó hangulat :)
Sokkal jobb, mint ez a Most Wanted.
DJ Skyline
úgy tudom ez csak prototípus<#nemtudom>

Web mester
Ez a Italdisein csak tanulmány?

Gladiator
törni nem törik, de ha 200zal nekimész a betonfalnak akkor felgyullad.

DJ Skyline
nem tom...

Web mester
De akkor miért van ott a beálitásoknál?

DJ Skyline
szerintem sehogy,mert nem törnek az autók,legalábbis nekem egyszer sem tört...a 4ben van már

Web mester
A beálitásoknál van olyan hogy törés,de nem lehet beálitani.Hogyan lehet aktiválni a törést?

DJ Skyline
sok ilyen van a játékban,ami persze pozitívum!<#smile>

Web mester
Ez jó röviditö:

Web mester
Sztem nem lesz meg!
És nem...

Met
és ha meglesz nyitsz neki topicot?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Web mester
Nekem nincs meg a NFS 4!

Vki a Mario 3Dnek topicot thx !

DJ Skyline
ja,azt írja,hogy nem win32 alkalmazás (vagy mit is ír) :\

Web mester
Nyiss te!

ngcsnet
igazad van csak kár hogy a 4 nem indul az xp-men:D
3-al még a mai napig szoktunk splitscreenben játszani haverral, akinek még 486-osa van:D

Aquir
valaki nyisson a half-lifenak topikot plz :))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Web mester
A menüje a játéknak szinte végtelen!
A kocsikról meg lehet nézni képeket,a szerkesztök képét is meg lehet nézni,anyi beálitás van,el lehet menteni a verseny videoját,el lehet menteni ahogyan mentél és utána magaddal megküzdeni,stb.......

DJ Skyline
Web mester
Haha!De vicces!:-///

DJ Skyline
holnapután

alert
Mikor jelenik meg? <#mf2>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

DJ Skyline
itt is van pár kép

Rage47
jaaj ez nagyon jó game volt!! rengeteget nyoomtuk lanon, meg 1 gépen kiskoromban:))
DJ Skyline
4 jobb! a 3ban olyan érzésem volt,mintha egy nagy nehéz kõ menne az úton,amúgy tetszik a 3 is,de a 4 szerintem jobb!

Web mester
Web mester
Jovan...
De itt egy géprõl!:)

Dichter
Igen, mostmár akár 8-an is lehet menni, hála a szélessávú netnek.