209
Need For Speed 3 Hot Pursuit
-
#129 Beraktam ugy ahogy mondtad,de nem megy! -
#128 Data\Cars-ba rakd be az új könyvtárt, és abba a fájlokat -
#127 pluszba + -
#126 És ezt hogy kell berakni?
És ez felülír pár kocsit vagy pluszba kerülnek be? -
#125 ftp://ftp.ea.com/ftproot/pub/ea/patches/nfs3/ -
#124 Honann lehet ilyen hivatalos addon autót leszedni? -
#123 Kössz a tippeket, de már mindet próbáltam, a játék el is indul, csak tetűlassú. Nem olyan értelemben, hogy szaggat, hanem verseny közben egy másodperc lepereghet akár öt alatt is. -
#122 gimme.dll-t töröld le és menni fog:) -
#121 kétszer küldte el, sry -
#120 ez az egyik hivatalos addon auto az Electronic Artstól:) -
#119 ez az egyik hivatalos addon auto az Electronic Artstól:) -
#118 addon autó? -
#117 de megy! parancsikonon jobb klikk,majd kompatibilitás fül/kompatibilis üzemmód résznél kipipálod a "futtatás a következő..." részt és Win98/Win ME-re állítod,majd alkalmazás/ok,és már indul is!:) -
#116 Nekem két nfs-em van, a porsche, meg ez. A porschét jobban szeretem, mer' van benne törés, meg ott van az "evolution" is... na mindegy, a lényeg, hogy a porsche nem megy XP alatt, ezért ezzel tolom, ha van hozzá kedvem.
Web mester, te meg a "valami\Need For Speed III\3dSetup\3dsetup.exe"-t indítsd el, és software renderer-ről állítsd át a másikra, szebb lesz egy fokkal a grafija. -
#115 Találtam itt egy képet:
Ez a kocsi nincs benne alapból,de mégis van képe töltéskor! -
#114 Az már tök régota megvan.Kaptuk! -
Thomaster #113 Ja -
#112 A Need For Speed 3-mat? -
Thomaster #111 Web mester te az old-gamesről töltötted le?? -
#110 Küldjetek ti is képeket! -
Thomaster #109 Jaja nekem se engedi letölteni.
biztos regelni kell, csak hát oroszul elég nehéz... -
#108 Itt egy ujabb kép:
-
#107 Én mgtaláltam,de nem engedi letölteni...
Na mind1!
Inkább megveszem... -
Thomaster #106 JO de ezen a honlapon meg mit kell?
(oroszul nem értek:d)
-
blackgamer #105 ilyen nocd-s verziót már töltöttem le, de sajnos kihagyták belőle a zenét -
#104 aki le akarja szedni az nfs-t egészen az porsche részig, annak ajánlom a Old-Games.ru oldalt... ja meg van fenn egy rakat régi király game!!! -
#103 Egy ulyabb foto:
-
Bankrupt #102 Uff.... nekem a mostani gépemen nem indul el, a régi gépemre meg fel se fér, olyan kicsi a winyója -
#101 pedig szerintem ott is van.. -
#100 NFS4-et hol lehet venni?
Tescoba kerestem,de nem találtam... -
#99 NFS4-et 500-ért kapta egyik haverom szülitől -
blackgamer #98 mennyiért lehet manapság megvenni? nem jött ki újrakiadásban (sok régi játékot kiadnak új dobozban)? 1-2 ezret adnék érte nosztalgiából -
#97 a játék 1ik könyvtárában van 1 kis exe, amivel fel lehet tunkolni a 3d grafikát -
#96 de kilóg a kamera széle a pályából :\
amúgy szép -
#95 Nekem ez a kép nagyon bejön!Majd még csinálok ilyen szépeket!:) -
#94 Hát halod ez nekem magas!:-) -
blackgamer #93 NFS 3 már támogatta a 3d gyorsító kártyákat, pl. nekem Voodoo1 volt, amivel gyönyörűen nézett ki, míg software-es beállításnál a számítógép processzora számolta ki hogy melyik pixel milyen legyen, és ezért pixeles volt a kép
nekem erős a gyanúm, hogy a beállításoknál (asszem játékon kívül), neked a videó megjelentítés software-esre van állítva -
#92 Az mi?:) -
blackgamer #91 software-es grafikával játszol? -
#90 Itt egy szép foto( szintén saját)