Need For Speed 3 Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaja nekem se engedi letölteni.
biztos regelni kell, csak hát oroszul elég nehéz...
biztos regelni kell, csak hát oroszul elég nehéz...
JO de ezen a honlapon meg mit kell?
(oroszul nem értek:d)
(oroszul nem értek:d)
ilyen nocd-s verziót már töltöttem le, de sajnos kihagyták belõle a zenét
aki le akarja szedni az nfs-t egészen az porsche részig, annak ajánlom a Old-Games.ru oldalt... ja meg van fenn egy rakat régi király game!!!
Uff.... nekem a mostani gépemen nem indul el, a régi gépemre meg fel se fér, olyan kicsi a winyója <#idiota>#idiota>
mennyiért lehet manapság megvenni? nem jött ki újrakiadásban (sok régi játékot kiadnak új dobozban)? 1-2 ezret adnék érte nosztalgiából
NFS 3 már támogatta a 3d gyorsító kártyákat, pl. nekem Voodoo1 volt, amivel gyönyörûen nézett ki, míg software-es beállításnál a számítógép processzora számolta ki hogy melyik pixel milyen legyen, és ezért pixeles volt a kép
nekem erõs a gyanúm, hogy a beállításoknál (asszem játékon kívül), neked a videó megjelentítés software-esre van állítva
nekem erõs a gyanúm, hogy a beállításoknál (asszem játékon kívül), neked a videó megjelentítés software-esre van állítva
software-es grafikával játszol?
nfs6ban sem volt már valami irdatlan nagy törés,csak nagyobb horpadások...nfs4ben,meg 5ben volt a legjobb törés...pl 4ben érdekes volt mikor a porsche már füstölt,és max 60-al tudtam menni!:D porsésban' meg ha egy kicsit is megsérült mondjuk a jobb elsõ oldala,és sérült a kormány mû,akkor rögtön húzott jobbra a kocsi...ilyenkor mindíg nyomtam egy restartot,ha a pálya elején voltam:D
és törés is csak az nfs4-ben, porsche unleashedben, és nfs6-ban volt...ug-ban csak 1 ratyi ablaktörés van azt kifujt
különben a zenék sem rosszak benne! bár a legjobbak az 5ben voltak!
na de a 3ban a legjobb zene az a Romelus 3<#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
na de a 3ban a legjobb zene az a Romelus 3<#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Pedig a kocsi kiválasztásnál van olyan hogy Downlaud car és akkor bejön a www.needforpseed.com (asszem)
lényeg hogy ne légye ennyire lúzer és próbálj meg egy kicsit önálóbb lenni... biztos megtalálnád te is. de lehet hogy <#shakehead>#shakehead>
MWtõl talán jobb ez a játék,de az NFSek között nálam eléggé a végén van. 2SE,4,5,U1,U2 simán jobbak...
ajánlom figyelmedben a www.google.co.hu nevû fantasztikus internetes keresõt
Szerintem jó a Most Wanted!Nem lehet öszehasonlitani a ketöt...
Akoriban inkább dolgoztak rajta két évet most meg már az a cél hogy minél elöbb kész legyen,h tömhesék a zsebüket...
Akoriban inkább dolgoztak rajta két évet most meg már az a cél hogy minél elöbb kész legyen,h tömhesék a zsebüket...
jaja, a nekem is pont ez a legnagyobb bajom. Meg unom az õszi pályákat, persze Need For Speed-ben mindig is kedvenc volt az eféle pálya, de itt semmi változás...
Persze a lehetõségek nagyobbak a 4-ben, de szerintem a 3 sokkal szebb
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Nem nagyon, bár azt én sosem tettem fel, már vagy 6 éve kinõttem abból, hogy játszak a számítógépen
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sztem a 4 sokkalta jobb volt, mert volt benne törés, meg karrier mód...:)
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Azt mondod hogy az Undergrund nem hozzott újjítást???<#confused>#confused><#hehe>#hehe>
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
köszi a kocsikat most jáccok vele!:D
Innen vagy 2000 autót lehet letölteni a 4-hez és az 3-hoz. Mellesleg szerintem a 3 miden idõk legjobb NFS-e, mert korszakalkotó volt (egyedi volt, hogy te is lehettél rendõr), a 4 sokkal csúnyább, nekem sosem tetszett. Az újabbak semmi pluszt nem adnak hozzá a kortás játékok szintjéhez
Sztem a hangja is meg a fizikája is sokkal szarabb mint az NFSU2-nek...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu