209
Need For Speed 3 Hot Pursuit
-
#49 Az MW egy erőltetett húzott játék.. -
#48 Húúú, emléxem, több száz kocsit töltöttem le hozzá - amiből persze egy csomó akadt valamelyik másikkal. De azért így is általában 40-50 autó volt a játékban. Rengeteget nyomtuk, szerettem nagyon. Szerintem a sorozat egyik legjobb darabja a 3. -
#47 Ez egy örökzöld játék..rengeteget játszottam Win 98-on :)
Diablo roxOrz -
#46 A most wanted totál bukás.. A 4 az a high stakes nem?? Az fasza játéj, és ha jól tudom mostanság készülgetnek modellek hozzá.. Sajna én ezeket már elfelejtettem ezért szeretnélek megkérdezni titeket hogy ezek a régi nfs-ek driftelésre mennyire alkalmasak?? Nem az undergroundos pontszámlálós cuccra gondolok hanem rendes igazi csúszkálás... :D Szal mennyire jó a fizika benne?? -
#45 Jó játék vót, sokat nyomtam vele, szép volt, jók voltak a zenék (meg is van a soundtrack), de utána jött a 4-ahol ugyan ezek a pályák, + ugyanennyi új pálya, és egy csomó új kocsi. Na azzal szoktam nyomni néha, mert minden bennevan a 3-ban, max a zenék gyérebbek. Ezek nekem a legjobb nfs-ek 3,4,5. A többinél már esett a színvonal, főleg a fostalicska szánalom mw-ben. Sajnos. -
Kikoki #44 Van hozzá valami kiegészítő?Én régebben ezzel nyomultam egész éjjel fasza játék volt!Lehet hogy megint jáccok maj dvele -
#43 NFS III-ban legalább sokfajta pálya van, Most Wantedben meg több kidolgozott autó :) -
#42 Semmi új... -
#41 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142327846]Alfa Romeo topik #100,101 hsz :)[/URL] -
#40 csak ha felborulsz, akkor gyullad fel
#38: mw -
#39 Hát azért sztem a Most Wanted egy fokal jobb!:)
De jó azért ez a játék is! -
#38 Nekem nagyon bejött a NFS III
Érdekes pályák, sok jó kocsi, rengeteg rejtett kocsi, jó zene, jó hangulat :)
Sokkal jobb, mint ez a Most Wanted. [Nekem igen]
-
#37 úgy tudom ez csak prototípus -
#36 Ez a Italdisein csak tanulmány?
-
#35 törni nem törik, de ha 200zal nekimész a betonfalnak akkor felgyullad. -
#34 nem tom... -
#33 De akkor miért van ott a beálitásoknál? -
#32 szerintem sehogy,mert nem törnek az autók,legalábbis nekem egyszer sem tört...a 4ben van már -
#31 A beálitásoknál van olyan hogy törés,de nem lehet beálitani.Hogyan lehet aktiválni a törést? -
#30 sok ilyen van a játékban,ami persze pozitívum! -
#29 Ez jó röviditö:
-
#28 Sztem nem lesz meg!
És nem... -
#27 és ha meglesz nyitsz neki topicot? -
#26 Nekem nincs meg a NFS 4! -
SeLFisCH #25 Vki a Mario 3Dnek topicot thx ! -
#24 ja,azt írja,hogy nem win32 alkalmazás (vagy mit is ír) :\ -
#23 Nyiss te! -
#22 igazad van csak kár hogy a 4 nem indul az xp-men:D
3-al még a mai napig szoktunk splitscreenben játszani haverral, akinek még 486-osa van:D -
#21 valaki nyisson a half-lifenak topikot plz :)) -
#20 A menüje a játéknak szinte végtelen!
A kocsikról meg lehet nézni képeket,a szerkesztök képét is meg lehet nézni,anyi beálitás van,el lehet menteni a verseny videoját,el lehet menteni ahogyan mentél és utána magaddal megküzdeni,stb....... -
#19 demo -
#18 Haha!De vicces!:-/// -
#17 holnapután -
#16 Mikor jelenik meg? -
#15 itt is van pár kép -
#14 jaaj ez nagyon jó game volt!! rengeteget nyoomtuk lanon, meg 1 gépen kiskoromban:)) -
#13 4 jobb! a 3ban olyan érzésem volt,mintha egy nagy nehéz kő menne az úton,amúgy tetszik a 3 is,de a 4 szerintem jobb! -
#12 Itt vanak a képek! -
#11 Jovan...
De itt egy gépről!:) -
#10 Igen, mostmár akár 8-an is lehet menni, hála a szélessávú netnek.